- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.481
telden daha kolay oluyo burda forumun açık olduğunu ve çalışmadığımı düşünmesinler diye pek açamıyorum bu sekme hep açık amaözcananaım görüşemiyoruz cnm nasılsın çok yoğunsun buara yaa yoruluosun di mi. çabucak bitsin yoğun günler. eşimi de alıp en yoğun servise vermişler yapılandırma var diye ii olmuş diyesim geldi ne yalan söyliyim he he he:)
aman ya ben bu insanları anlamıyorumay bide ben nasıl üzülürüm düşün... ordan çıkıp annemlerle kv ye gitcez. kız dersem de en çok kvv üzülür ha ha:)
cnm dur bi sakin ol önceKizlar meryeminn öksürüğü artti baya yaa..poff babasına diuorm atar yapiuo bana. Neyle ugrascami sastim valla.karnmdakini mi dusunryim kizimi mi dusuneyim kocanin atarlarini mi cekeyim kafayı yiycrm
erkeklerin normal olmadığında hemfikirim cnmben diorum size bu erkekler normal değildiye.
benim eşimde bana kızıyo herdefasında dr beğenmiyormuşum diye ama sonra biyerde anlatırkende çorludada dr yok biz hala bulamadık diyo yani madem bana kızıyosun neden doktor yok diye anlatıyosun deseki birsürü doktorvar eşim beğenmiyo yine anlıyacam aslında kendiside beğenmiyo ama. işte kendi vijdanını rahatlatacakya..
ranacık hasta değil çok şükür pazartesi aşımız var ondan tırsıyorum aslında bugündü ama ben nöbetçiyim bişey çıkar diye pazartesiye aldırdık canımburdayımmmmmmm songül hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsun iyimi yarenim..
evet yazeminim ben erkek diorummmmm
özcenan ne oldu yoksa ranacıktamı hasta.
yasmin hakkaten eşne iyi olmuş ha ha ha:):)çok iyi olmuş ha ha ha çok kötü gördüm kendimi..
hgeldin cnm . evet 5 erkek 3 kız tahmin oldu seninle tatlım...Selam kızlar
Songül cok üzüldüm ya rabbim sifa versin kuzuma e simdi nasil durumu raporlu mu
Elife ve meryeme cookk gecmis olsun. Bir an önce iyilesirler inşallah. Berra nin da su an 37.5 çıkıyor atesi. Bana dis gibi geliyor ama bakalım.
Yasemin ben de erkek tahmin etmiştim zaten canım
evet cnm varmış. yani anne de ki troit yüksekliği sütten bebeğe geçiomuş bu da sarılığın süresini uzatıyormuş. ama ,lg,nç olan bişey var ki benim kan tahlillerimde troitim hep normal çıkıo. bu sefer yine yapıldı yine normal ben anlamadım kiYasemin canim gecen tiroitlerle ilgili sormustun cvp yazacaktim unutmuşum. Benim adet düzensizliği ile çıktı ortaya canım. Sende de vardi sanırım düzensizlik. Gizlisi nasil oluyor bilmiyorum ama bizim cok seylerimiz benziyo farkettin mi:) berra da erken dogdu ve sarilik oldu. Sariligi da cok uzun süre gecmedi. Sariligin tiroitle bi ilgisi varmiymis yani
aklın fikrin iinci bebe de bak görürsün sen doğurcaksın ikinci bebeyi ha ha ha:)katreeeeeeeeeeee madem bukadar benzeşiyosunuz ozaman 2. haberi beklioruz şekerim ha ha haha.)):.).):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?