2012 kasım bebekleri büyüyor..

telden daha kolay oluyo burda forumun açık olduğunu ve çalışmadığımı düşünmesinler diye pek açamıyorum bu sekme hep açık ama
sen nasılsın canım benim heyecan dorukta demi
bana iyi olmuş demee gerçi nöbeti atlatayım varsın yoğun olayım :)

Kizlar meryeminn öksürüğü artti baya yaa..poff babasına diuorm atar yapiuo bana. Neyle ugrascami sastim valla.karnmdakini mi dusunryim kizimi mi dusuneyim kocanin atarlarini mi cekeyim kafayı yiycrm

ay bide ben nasıl üzülürüm düşün... ordan çıkıp annemlerle kv ye gitcez. kız dersem de en çok kvv üzülür ha ha:)
aman ya ben bu insanları anlamıyorum
benim eşim ve annem çok istedi kızımızın olmasını
allah hayırlı evlat versin herşeyden önce

Kizlar meryeminn öksürüğü artti baya yaa..poff babasına diuorm atar yapiuo bana. Neyle ugrascami sastim valla.karnmdakini mi dusunryim kizimi mi dusuneyim kocanin atarlarini mi cekeyim kafayı yiycrm
cnm dur bi sakin ol önce
2 gün bekle, dr un verdiği ilaçları kullan eğer daha kötü olursa o zaman dr a tekrar götür ya da eşine söylemeden sen kendin götüreceksin(ki eğer böyle yaparsan eşin daha çok kızar gibi)

ben diorum size bu erkekler normal değildiye.
benim eşimde bana kızıyo herdefasında dr beğenmiyormuşum diye ama sonra biyerde anlatırkende çorludada dr yok biz hala bulamadık diyo yani madem bana kızıyosun neden doktor yok diye anlatıyosun deseki birsürü doktorvar eşim beğenmiyo yine anlıyacam aslında kendiside beğenmiyo ama. işte kendi vijdanını rahatlatacakya..

erkeklerin normal olmadığında hemfikirim cnm
ben dr konusunda rahatım
sağolsun eşim çok ilgilenmedği için kendim neye karar verirsem onu yapıyorum

ranacık hasta değil çok şükür pazartesi aşımız var ondan tırsıyorum aslında bugündü ama ben nöbetçiyim bişey çıkar diye pazartesiye aldırdık canım

Selam kızlar

Songül cok üzüldüm ya rabbim sifa versin kuzuma e simdi nasil durumu raporlu mu

Elife ve meryeme cookk gecmis olsun. Bir an önce iyilesirler inşallah. Berra nin da su an 37.5 çıkıyor atesi. Bana dis gibi geliyor ama bakalım.

Yasemin ben de erkek tahmin etmiştim zaten canım

hgeldin cnm . evet 5 erkek 3 kız tahmin oldu seninle tatlım...

sibell çok geçmiş olsun cnm duruma göre hareket et bence. bakarsın çok artıo o zaman dinlemezsin eşini. yani di mi

Dilekcim bende de olmustu dedigin gibi ama dr um cok rahatti telefon etmistim kanama olursa gel demisti:) şükür bisey olmadi ama hamileligim hep korkuyla gecti. Annelik işte canim inşallah onemli bisey yoktur

Yasemin canim gecen tiroitlerle ilgili sormustun cvp yazacaktim unutmuşum. Benim adet düzensizliği ile çıktı ortaya canım. Sende de vardi sanırım düzensizlik. Gizlisi nasil oluyor bilmiyorum ama bizim cok seylerimiz benziyo farkettin mi:) berra da erken dogdu ve sarilik oldu. Sariligi da cok uzun süre gecmedi. Sariligin tiroitle bi ilgisi varmiymis yani

katre hoşgeldin cnm.
özcenanım ay biz bu pimpiriyle ne yapıcaz ya nilinde önümüzdeki hafta olacak aslında çoktan geçti ama hastalıklar malum pöfff

evet cnm varmış. yani anne de ki troit yüksekliği sütten bebeğe geçiomuş bu da sarılığın süresini uzatıyormuş. ama ,lg,nç olan bişey var ki benim kan tahlillerimde troitim hep normal çıkıo. bu sefer yine yapıldı yine normal ben anlamadım ki

hadi ben kaçar kızlar öpüldünüz ii bakın kendinize. dua edin bana ve bebişime de yarın güzel haberler alalım inş.

Iyı aksamlar kızlar
Gıremedım ıkı gundur yogundum sabah mısafırlerım vardı kahvaltıya ogleden sonra kv delere gıttık eltımle temızlık falan yaptık eve yenı geldım..
Funda cok gecmıs cnm sans bısey olmamıs Allahtan..
Yarenede cok gecmıs olsun uzuldum okuyunca cnm kımbılır nası ysndı canı daha ıyıdır ıns..
Dılek senınde ıns yolundadır hersey gecmezse hastaneye gıdersın zaten, bendede olmustu beyzada olagan bı durum ama dr gorunmekte fayda var tabı..
Yasemın yarını bızde heyecanla beklıyoruz:) yarın alısverıs ve sonra annemlere gıdıcez ama arada derede bskarım yıne habersız bırakmayın sakın..!
Ha benımde tahmınım kız:) sıbelın erkek dılegın kız dıyerek butun tahmınlerı yapım bakalım tutacak mı:)
Basks ne vardı kızlar aklımda kalmadı kusara bskmayın hasta bebıslere gecmıs olsun tekrar opuyorum hepınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…