- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.501
cnm ben ömer ismin hep çok severdim .Hz Ömerin varlığı başlı başına bir sevgi sebebi zaten. eşimle bizim tanışmamıza vesile olan kişinin adı da ömer buarada. o bazen takılırdım eşime oğlumuz olsa adı ömer olsun filan diye. neyse eşimde çağatay filan demişti ama sadece lafı geçmişti. üzerinde durulan bişey değildi. zeynep ilayda biri arapça kökenli biri türkçe isim diye koymuştuk. neyse erkek olunca da eşim ömer çağatay olsun adı dedi. ay dur bi hemen dedim. olmaz karar verelim değştirmeyelim dedi. Zeynep ilaya da uyuyor dedi. hemde hükümdalık yapmış liderlik yapmış isimler ben çok beğendim deyince. baktım adam çok hevesli birde başka sesler çıkmasın büyüklerden diye kabul ettim he he:) Ömer çağatayım sağlıkla gelsin inş.yaseminim tekrar hayırlısı olsun cnm ay çok sevindim gerçekten artık o bi fasülye değil benim ömerciğimmm: he hehe:) bu arada isim nasıl hemen belli oldu onuda yaz merak ettim
cnm nil iyi şükür öksürük hırıltı yok hafta sonu misafir yoğunluğğum vardı cnm hem cumartesi akşam hem pazar akşam ee temizliktei mamaydı toplamaydı erken çok yoğundu..
herkese günaydınlar.... hiiiiçç geçmiş yok... ben gireyim konuya.ctesi dr ye gittim eşim kızım ben . hepinizin bildiği gibi... kilo almamışım 56 kg yim. tansiyon normal çıktı . muayene öncesi kontrolüm yapıldı. meraklı bekleyişten sonra muayeneye girdik. dr baktı herşey yolunda dedi. erkeğe benzio dedi . o ana eşimle gözgöze geldik ve dedim ki zeynepte de erkeğe benzio deyip kız demiştiniz dedim zeynebe bakıp güldü ama benzio demişim kordon yanıltabilir dei. 3 hafta sonra gelin kesin söyleyelim dedi. buarada hala bakıo. bende dedim ki biraz uğraşsanız görürsünüz belki:) sonra birden ultrasonla karnmı dürttü ve o an bebiş döndü %200 erkek bu bebek dedi. eşimde emin misiniz deyince kendinden şüphe et bebekten etme deyip güldü:) sonrasında ben kaşıntımdan bahsettim karaciğer yağlanmasından şüphelenip test istedi. zeyneptede olmuştu bişey çıkmamıştı dedim. olsun bakalım yinede dedi. sonra da troit le ilgili sorular sordum olabilir onun ayrı bir testi var üniversite yapıo dedi. ihmal etme yaptır dedi. yılbaşından bir hafta sonra görüşelim dedi. bi aksilik ollursa randevu filan düşünme çık gel dedi. decavit başladık folik asiti kestik.Çok balık tüketemediğim için balık hapı verdi. bizden haberler böyle teyzoşlar. oğlumuzun adı da belli oldu Ömer Çağatay.Rabbim adıyla yaşatsın inş.ay ne yazdım ama. :) grupta olmayan teyzoşlar mahrum kalmasın dedim. wavs teşekkür ederim cnm yazdığın için.
aaaaaaa ama geçmiş yok 2 günde inanmıyorum kızlarrrrr nerdesiniz...
yaseminim tekrar gözün aydın cnm ismide senyaz bebişin buraya inş sağlıkla al kucağına.
songülüm nasılsın yarencik nasıl oldu ay ben bu hafta çok yoğundum yyazamadım hiç.
nurayım elifçik iyileştimi cnm.
benicim negüzel annenlerle buluştun arada bize yaz olurmu?
sibel nasıl oldu meryemcik sen nasılsın?
dilek senin kanama yok dimi inş.
betül, funda, fatma, katreynur, özcenan, wavs, ayşegül herkese günaydın kızlarrrr.. umarım herkes iyidir..
cnm ben ömer ismin hep çok severdim .Hz Ömerin varlığı başlı başına bir sevgi sebebi zaten. eşimle bizim tanışmamıza vesile olan kişinin adı da ömer buarada. o bazen takılırdım eşime oğlumuz olsa adı ömer olsun filan diye. neyse eşimde çağatay filan demişti ama sadece lafı geçmişti. üzerinde durulan bişey değildi. zeynep ilayda biri arapça kökenli biri türkçe isim diye koymuştuk. neyse erkek olunca da eşim ömer çağatay olsun adı dedi. ay dur bi hemen dedim. olmaz karar verelim değştirmeyelim dedi. Zeynep ilaya da uyuyor dedi. hemde hükümdalık yapmış liderlik yapmış isimler ben çok beğendim deyince. baktım adam çok hevesli birde başka sesler çıkmasın büyüklerden diye kabul ettim he he:) Ömer çağatayım sağlıkla gelsin inş.
Kizlaaar gunaydin hepinizee yasmin gozunaydin canim ömer cagatay saglicakla gelir ins ne guzel bi kiz bi oglun var darisi basima
Gulden sana gunaydin cnm baya yogun gecmissin haftasonu ne guzel misafiri bende cok severim ama dinlenememissindir
Ben iyiyin sukur agrim kanamam yok bugun ise baslayacaktim sozde ama cumartesi baslayacagim
saĞOL CNM BENİMFunda gecmis olsun cnm
sağol cnmfundaaa günaydın cnm çok geçmiş olsun ayyyy kıyamam ben defneme yaaaaa:
sağol cnmGunaydin kizlar
Yaseminm tekrar hayrli olsun canim ismide guzel
Ben yazdim ama pek okuyan olmamis
gulden yogun bihaftasonu gecirmsisn insan yoruluyo ama misafir agrlmkta guzel nilde iyiymis
Dilekcim kanaman gecms sevndim sen calisnca babami bakicak efeye
Sibel sen nasilsn bulantin varmi meryemede gecmis olsun
Funda cok gecmis olsun canim sen aof mi okiyodun hic bashsetmedn yada ben unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?