2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydınlar.... hiiiiçç geçmiş yok... ben gireyim konuya.ctesi dr ye gittim eşim kızım ben . hepinizin bildiği gibi... kilo almamışım 56 kg yim. tansiyon normal çıktı . muayene öncesi kontrolüm yapıldı. meraklı bekleyişten sonra muayeneye girdik. dr baktı herşey yolunda dedi. erkeğe benzio dedi . o ana eşimle gözgöze geldik ve dedim ki zeynepte de erkeğe benzio deyip kız demiştiniz dedim zeynebe bakıp güldü ama benzio demişim kordon yanıltabilir dei. 3 hafta sonra gelin kesin söyleyelim dedi. buarada hala bakıo. bende dedim ki biraz uğraşsanız görürsünüz belki:) sonra birden ultrasonla karnmı dürttü ve o an bebiş döndü %200 erkek bu bebek dedi. eşimde emin misiniz deyince kendinden şüphe et bebekten etme deyip güldü:) sonrasında ben kaşıntımdan bahsettim karaciğer yağlanmasından şüphelenip test istedi. zeyneptede olmuştu bişey çıkmamıştı dedim. olsun bakalım yinede dedi. sonra da troit le ilgili sorular sordum olabilir onun ayrı bir testi var üniversite yapıo dedi. ihmal etme yaptır dedi. yılbaşından bir hafta sonra görüşelim dedi. bi aksilik ollursa randevu filan düşünme çık gel dedi. decavit başladık folik asiti kestik.Çok balık tüketemediğim için balık hapı verdi. bizden haberler böyle teyzoşlar. oğlumuzun adı da belli oldu Ömer Çağatay.Rabbim adıyla yaşatsın inş.ay ne yazdım ama. :) grupta olmayan teyzoşlar mahrum kalmasın dedim. wavs teşekkür ederim cnm yazdığın için.

aaaaaaa ama geçmiş yok 2 günde inanmıyorum kızlarrrrr nerdesiniz...
yaseminim tekrar gözün aydın cnm ismide senyaz bebişin buraya inş sağlıkla al kucağına.
songülüm nasılsın yarencik nasıl oldu ay ben bu hafta çok yoğundum yyazamadım hiç.
nurayım elifçik iyileştimi cnm.
benicim negüzel annenlerle buluştun arada bize yaz olurmu?
sibel nasıl oldu meryemcik sen nasılsın?
dilek senin kanama yok dimi inş.
betül, funda, fatma, katreynur, özcenan, wavs, ayşegül herkese günaydın kızlarrrr.. umarım herkes iyidir..

güldenim ne yoğunluğu bu kız hayırdır. niloşum napıo öksürüğü nasıl oldu... herşey yolundadır inş.

yaseminim tekrar hayırlısı olsun cnm ay çok sevindim gerçekten artık o bi fasülye değil benim ömerciğimmm: he hehe:) bu arada isim nasıl hemen belli oldu onuda yaz merak ettim
cnm nil iyi şükür öksürük hırıltı yok hafta sonu misafir yoğunluğğum vardı cnm hem cumartesi akşam hem pazar akşam ee temizliktei mamaydı toplamaydı erken çok yoğundu..

cnm ben ömer ismin hep çok severdim .Hz Ömerin varlığı başlı başına bir sevgi sebebi zaten. eşimle bizim tanışmamıza vesile olan kişinin adı da ömer buarada. o bazen takılırdım eşime oğlumuz olsa adı ömer olsun filan diye. neyse eşimde çağatay filan demişti ama sadece lafı geçmişti. üzerinde durulan bişey değildi. zeynep ilayda biri arapça kökenli biri türkçe isim diye koymuştuk. neyse erkek olunca da eşim ömer çağatay olsun adı dedi. ay dur bi hemen dedim. olmaz karar verelim değştirmeyelim dedi. Zeynep ilaya da uyuyor dedi. hemde hükümdalık yapmış liderlik yapmış isimler ben çok beğendim deyince. baktım adam çok hevesli birde başka sesler çıkmasın büyüklerden diye kabul ettim he he:) Ömer çağatayım sağlıkla gelsin inş.

Kizlaaar gunaydin hepinizee yasmin gozunaydin canim ömer cagatay saglicakla gelir ins ne guzel bi kiz bi oglun var darisi basima

Gulden sana gunaydin cnm baya yogun gecmissin haftasonu ne guzel misafiri bende cok severim ama dinlenememissindir

Ben iyiyin sukur agrim kanamam yok bugun ise baslayacaktim sozde ama cumartesi baslayacagim

herkese günaydın kızlar
yasemininm tekrar hayırlı olsun ömer çağatayımız
babaanne ne tepki verdi ve en çok merak ettiğim kaynın ne tepki verdi erkek olduğunu öğrenince?
güldenim haftasonun baya yoğun geçmiş,nil,n iyi olmasına sevindim
dilek sende iyiymişsin çok sevindim

kızlar benim haftasonum çok yoğun geçti
cuma gece eşim geldi
cumartesi pazar aöf sınavımız vardı
cuma gece sabaha kadar mide ağrısı ve bulantısı vede ishalden uyuyamadım.sabah kalktık.defneyi kv ye bırakıp sınava gittik.dönerken o kadar kötü oldum ki sancılar içinde hastaneye gittik.dr hemen kan,gaita testi yaptı.ardından 3 tane serum yedim.kanda iltihap varmış.gaita az verebildiğim için test sonucu güvenilir değil dedi.ilaç verdi. eğer ishal ilaçlara rağmen 5 gün içinde geçmezse tekrar örnek vereceğim.
pazar sabah ve öğleden sonra da sınav vardı.pazar akşam eşim döndü.defneyle biz başbaşa kaldık
ishalim hala geçmedi.mide bulantısı ve ağrısı ise hafifledi.
kızlar defneyi hastaneye getirdiler.kuzum beni görür görmez annemmm diye bir seslenişi vardı görmeniz lazım.serumu çıkarırken kuzum bana bişey yapıyorlar sanıp ağlamaya başladı

Günaydın kızlar yasemin hayrli olsun ömerimiz gelsin saglicakla nedendr bilmem cok duygulandim gözlerim yasardi valla:))zaten bugun haykirarak aglamk istegi var içimde. ..

Ben iyiyim yarın kontrolum var.meryem hasta hala oksuruyo ama hirilti yok cok sukur. Bugun mesaiye geldim yavrum krese gitti babası birakti sabah aglmis kalmk istememis((aklim onda zaten hasta poffff yaaa keske bebisime bakabilseydim kendim. ..cok doluyum cok...

Bu arada cuma gun iki yas asimizi da olduk birazck ateslndi surup verdim dystu..11kg 81cm olmusuz..giyinikken..minnak kizim benm...asi yapilirjen hic aglamadi hemsireyi dr a sikayet etti teyze inne yapti diyo...

dilek çok sevindim cnm kanamanın filan olmayışına. sağol buarada teyzesi. rabim sana da sağlıkla kız bebek nasip etsin inş.
funda çok geçmiş olsun cnm. kv çok sevindi. kaynım sanki pek sevinmedi gibi hissettim . onun oğlu 6 torun içinde tek erkekti. sanırım tek kalsın istiodu . ay çok mu kötüyüm ne ama öyle hissettim. :)
sibel cnm bundan bi kaç hafta önce bende çok duygusaldım hata yazmıştım doğum hikayeleri okuyup pkuyup ağlıyorum ben yaa diye he he:) şu sıra daha iyiyim çok şükr. sana da bir oğluş istiyoruz inş. sağlıkla. ben erkek hissediyorum demiştim çıktı ayrıca çin takvimi tuttu bu sefer zeynepte tutmamıstı. sizin içinizden ne geçio kızlar:)

sibelcim iyi olmana sevindim cnm ayy inş meryemcikte atlatır keşke hastayken yaptırmasaydın aşısını cnm ondan ateş olmuş ola bilir.
dilekçim şükür birşey yok sevindim cnm allahım sağlıkla almayınasip etsin kucağınıza inşşşş

Gunaydin kizlar
Yaseminm tekrar hayrli olsun canim ismide guzel
Ben yazdim ama pek okuyan olmamis

gulden yogun bihaftasonu gecirmsisn insan yoruluyo ama misafir agrlmkta guzel nilde iyiymis

Dilekcim kanaman gecms sevndim sen calisnca babami bakicak efeye

Sibel sen nasilsn bulantin varmi meryemede gecmis olsun

Funda cok gecmis olsun canim sen aof mi okiyodun hic bashsetmedn yada ben unuttum

fundaaa günaydın cnm çok geçmiş olsun ayyyy kıyamam ben defneme yaaaaa:
sağol cnm
kuzumu görmeniz lazım nasıl dudak büktü hemen
yavrum benim ya

kızlar buarada defne çok inatlaşıyor kv ile
defne yemeğini kendi yemek istiyor
kv de sen dökersin ben yedireceğim diyor ve defne de o zaman yemeyeceğim diye yemek yemiyor
ne olacak bunların hali?

sağol cnm
evet cnm 2. üniversite olarak sınavsız giriş hakkımı kullandım
yani daha önce 4 yıllık üniversite bitirenler sınava girmeden kayıt yaptırabiliyor.bende bu hakkımı kullandım
ama sınavlara hiç kitap yüzü açmadan girdim
geçebilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…