2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bnm cin takvimi karisik yasemin)net demiyo

Yaptırdik gulden dr sikinti olmaz dedi olmadı da cok sukur...hastalugi atlatabilursek asiyi unuttyk coktan:))

Funda esim de okudu adelet yazın bitrdi o da fakulteye gecis istyo bakalm dgs kaçırdık bu sene kimligini unutmus almadilar sinava.da cok uzuldu onun bi arkadasi antp unv yerleşti dgs ile...gecersin merak etme hayrlusi olsun simdiden..

Vaws bulantim var canm.surekli bisryler atistriyorm yoksa uic olmuyo...bi de kokulara fena hassasim.dun sucuk yapmis isyrtindeki cocuklar sabahe geldim ne kokuyor burda sucugu nerde buldunz dedim sok gözlerle bakiyolar.(disardan yiyecek sokmak yasak normalde onlar icin)

sibel cnm son adet tarihini mi bilmiosun önemli olan onun olduğu ay. sonra tamamlıycağın yaşa göre bakıosun.yani 25 i bitirip 26 yı dolduruyorsan 26 ya bakıcan. inanıyo musun dersen hayır:) bu seferlik tuttu he he:) zeynepte tutmamıştı

günaydın canım iyiyim hafta sonu hep nöbet işleri çıktı çok yoruldum.. sabah rana aşı oldu şimdi aradı bakıcımız ağrısı varmış aklım onda

yasminim sağlıcakla al kuzunu kucağına inşallah:)

Yasemın coook sevındım adınıza artık ömerımız var:) esınle gıtmen super oldu:) kaynının davranısını bende merak etmıstım saltanat gıdıyooorrrr:)
Ayrıca herseyın yolunda olmasına sevındım hayırlısıyla gecsın gunlerın...

çok geçmiş olsun canım benim yaa üzüldüm. neden olmuş acaba ya

canım çalışma temposu,ev,çocuk derken kitap yüzü açmaya fırsatım olmuyor
o yüzden bitirebilirsem dedim
inşallah eşin de dgs yi geçer de istediği yere yerleşir

Gunaydın kızlar
Iyı haftalar hepınıze...
günaydın cnm
sana da iyi haftalar
beyza nın kıyafet krizi geçti mi?

canım benim üzülme geçecek inşallah ya arada doluyorum ben de ama patlayacak kimsem yok valla

bizde ateş yok ben aşıdan hemen sonra yarım ölçek verdim ama kolum acıyo diyomuş ya
biz de 11 kg. 85 cm.iz bişi demediler ben zayıf diyecekler diye bekliodum ama hemen aşıya geçince kaynadı arada :)

Gulden bende face yok ama gordum sızı masallah arkadasım sayfa buyuyor:)
Nıl cok tatlı olmus kına resımlerını gormemıstım ben:)
Ayrıca kahve ıcerkende cok tatlı masallah:)

çok geçmiş olsun canım benim yaa üzüldüm. neden olmuş acaba ya
cnm bilmiyorum ki, defne ile ilgilenmekten neden olur diye de soramadım
ama sürekli dışarıda yediğim için sanırım oldu diye düşünüyorum
çok kötüyüm
bişey yiyemiyorum cnm istemiyor
lokmalar ağzımda büyüyor resmen
bir taraftan da tuvaletten çıkamamak yoruyor
sabah yarım saat içinde 3 kere tuvalete koşarak gittim.o derece düşün yani
ama şunu kesinlikle anladım ki eğer bana bişey olursa kuzum perişan olur
serum çıkarmalarına bile nasıl dudak büktü yavrum
kollarımdaki bantlara bakıp bakıp anne uff olmuş diyor,öpüyor acısı geçsin diye

Yok cnm ama bu aralar daha az otorıte bende bı sure daha:)
Gece aglamaları meshur yıne bu ara bazen nıda dan cok zor olabılıyor ablamız:)

bizde ateş yok ben aşıdan hemen sonra yarım ölçek verdim ama kolum acıyo diyomuş ya
biz de 11 kg. 85 cm.iz bişi demediler ben zayıf diyecekler diye bekliodum ama hemen aşıya geçince kaynadı arada :)
cnm bence önemli olan sağlıklı olması
evet insan üzülüyor ama herşeyden az da olsa yiyorsa,kan değerleri kötü değilse bence sorun yok

Yok cnm ama bu aralar daha az otorıte bende bı sure daha:)
Gece aglamaları meshur yıne bu ara bazen nıda dan cok zor olabılıyor ablamız:)
cnm o huyu unutuncaya kadar sen otoriter olacaksın mecbur
gece ağlamaları da geçer inşallah
cnm beyza da bebek daha
kuzum benim
bende otoriterim.daha doğrusu öyle olmak zorunda kalıyorum.kv haftasonu defneye şurup içirmemiş.neymiş defne içmek istememiş.ama bende ağlasa da içiyor.dün defneye şurup içireceğim.kaynım" aaa defne şimdi şurup içecek mi?" dedi.ben de mecbur içecek başka çaresi yok dedim.kv hemen kaynıma" selim görmen lazım fundadan nasıl korkuyor.ona gıkı çıkmıyor.fundayı kızdırdığı zaman hemen özür diliyor" dedi. halbu ki defne beni kızdırınca ben defneye bağırıp çağırmıyorum sadece" defne hatanı anlayıncaya kadar seni kucağıma almayacağım" diyorum.defne biraz düşünüp gelip bana sarılıyor.bende hatanı anladın mı diyorum.o da kafasını sallayıp" özür" diyor.yani korkutmuyorum ki.sadece her ağladığında yapmıyorum.

bizde de babaanne ile inatlaşma var malesef

çok sağol cnm adaletli bri cinsiyet seçti kuzum eee yaş arlığı olarak seni takip ediyor sayılırdık cinsiyette de songül teyzemizi.:) evet cnm sanırım öyle bir his oluştu kaynımda ama bilemiyorum yani :) sağlıkla nasip etsin inş rabbim. çok sağol cnm . eşime de dedim ii ki gelmişsin diye gözleri gülüyordu:)

oy kuzum kıyamam yaaa korkmuştur anneme bişey oluo diye. rabbim şifa versin cnm inş.

maşallah ranama da aşıyı da hemencik untsun inş.

Sıbel senınde cabuk gecer bu gunlerın ıns cnm..
Dılek senınde hersey yolunda olmasına sevındım..
Wavs haber verdıgın sanada tesekkur cnm okudum ama yogundum yazamadım..
Hafta sonu gonlumce alısverıs yaptım sefam olsun:) esım cocukları aldı gezdırdı cok ıyı geldı bana:) sonra teyzeme gıttık d gunu kutladık sonra bı arkaslarının kınası varmıs oraya ugradık bıraz nıda sahneden cıkmadı oynak kızım benım:)
Annemlerın bu hafta gıdecı akrabalar oldugu ıcın bana gelemedıler haftaya ıns..
Burda hava cok soguk dun evden cıkmadan keyıf yaptık aılecek, ev ınt. oldu cok sukur rahat rahat gırerım artık:)
Bızden haberler boyle sımdılık
Bugun aılecek dıs dr muayenemız var
Yarında tandevu alabılırsek nıdayı goturecez dr ye gecmeyen ara ara oksurugu var hırıltı falan yok ama ıns onemlı bısey cıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…