- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.521
adalet okumaya çalışıyorum.bitirince de 4 yıllık hukuk fakültesine geçiş yapmayı planlıyorum kısmet olursahangi bölüm okuyorsun funda. bir ara bende niyetlenmiştim ama şimdi hepten hayal oldu:)
günaydın canım iyiyim hafta sonu hep nöbet işleri çıktı çok yoruldum.. sabah rana aşı oldu şimdi aradı bakıcımız ağrısı varmış aklım ondaaaaaaaa ama geçmiş yok 2 günde inanmıyorum kızlarrrrr nerdesiniz...
yaseminim tekrar gözün aydın cnm ismide senyaz bebişin buraya inş sağlıkla al kucağına.
songülüm nasılsın yarencik nasıl oldu ay ben bu hafta çok yoğundum yyazamadım hiç.
nurayım elifçik iyileştimi cnm.
benicim negüzel annenlerle buluştun arada bize yaz olurmu?
sibel nasıl oldu meryemcik sen nasılsın?
dilek senin kanama yok dimi inş.
betül, funda, fatma, katreynur, özcenan, wavs, ayşegül herkese günaydın kızlarrrr.. umarım herkes iyidir..
çok geçmiş olsun canım benim yaa üzüldüm. neden olmuş acaba yaherkese günaydın kızlar
yasemininm tekrar hayırlı olsun ömer çağatayımız
babaanne ne tepki verdi ve en çok merak ettiğim kaynın ne tepki verdi erkek olduğunu öğrenince?
güldenim haftasonun baya yoğun geçmiş,nil,n iyi olmasına sevindim
dilek sende iyiymişsin çok sevindim
kızlar benim haftasonum çok yoğun geçti
cuma gece eşim geldi
cumartesi pazar aöf sınavımız vardı
cuma gece sabaha kadar mide ağrısı ve bulantısı vede ishalden uyuyamadım.sabah kalktık.defneyi kv ye bırakıp sınava gittik.dönerken o kadar kötü oldum ki sancılar içinde hastaneye gittik.dr hemen kan,gaita testi yaptı.ardından 3 tane serum yedim.kanda iltihap varmış.gaita az verebildiğim için test sonucu güvenilir değil dedi.ilaç verdi. eğer ishal ilaçlara rağmen 5 gün içinde geçmezse tekrar örnek vereceğim.
pazar sabah ve öğleden sonra da sınav vardı.pazar akşam eşim döndü.defneyle biz başbaşa kaldık
ishalim hala geçmedi.mide bulantısı ve ağrısı ise hafifledi.
kızlar defneyi hastaneye getirdiler.kuzum beni görür görmez annemmm diye bir seslenişi vardı görmeniz lazım.serumu çıkarırken kuzum bana bişey yapıyorlar sanıp ağlamaya başladı
canım çalışma temposu,ev,çocuk derken kitap yüzü açmaya fırsatım olmuyorBnm cin takvimi karisik yasemin)net demiyo
Yaptırdik gulden dr sikinti olmaz dedi olmadı da cok sukur...hastalugi atlatabilursek asiyi unuttyk coktan:))
Funda esim de okudu adelet yazın bitrdi o da fakulteye gecis istyo bakalm dgs kaçırdık bu sene kimligini unutmus almadilar sinava.da cok uzuldu onun bi arkadasi antp unv yerleşti dgs ile...gecersin merak etme hayrlusi olsun simdiden..
Vaws bulantim var canm.surekli bisryler atistriyorm yoksa uic olmuyo...bi de kokulara fena hassasim.dun sucuk yapmis isyrtindeki cocuklar sabahe geldim ne kokuyor burda sucugu nerde buldunz dedim sok gözlerle bakiyolar.(disardan yiyecek sokmak yasak normalde onlar icin)
günaydın cnmGunaydın kızlar
Iyı haftalar hepınıze...
canım benim üzülme geçecek inşallah ya arada doluyorum ben de ama patlayacak kimsem yok vallaGünaydın kızlar yasemin hayrli olsun ömerimiz gelsin saglicakla nedendr bilmem cok duygulandim gözlerim yasardi valla:))zaten bugun haykirarak aglamk istegi var içimde. ..
Ben iyiyim yarın kontrolum var.meryem hasta hala oksuruyo ama hirilti yok cok sukur. Bugun mesaiye geldim yavrum krese gitti babası birakti sabah aglmis kalmk istememis((aklim onda zaten hasta poffff yaaa keske bebisime bakabilseydim kendim. ..cok doluyum cok...
bizde ateş yok ben aşıdan hemen sonra yarım ölçek verdim ama kolum acıyo diyomuş yasibelcim iyi olmana sevindim cnm ayy inş meryemcikte atlatır keşke hastayken yaptırmasaydın aşısını cnm ondan ateş olmuş ola bilir.
dilekçim şükür birşey yok sevindim cnm allahım sağlıkla almayınasip etsin kucağınıza inşşşş
cnm bilmiyorum ki, defne ile ilgilenmekten neden olur diye de soramadımçok geçmiş olsun canım benim yaa üzüldüm. neden olmuş acaba ya
Yok cnm ama bu aralar daha az otorıte bende bı sure daha:)canım çalışma temposu,ev,çocuk derken kitap yüzü açmaya fırsatım olmuyor
o yüzden bitirebilirsem dedim
inşallah eşin de dgs yi geçer de istediği yere yerleşir
günaydın cnm
sana da iyi haftalar
beyza nın kıyafet krizi geçti mi?
cnm bence önemli olan sağlıklı olmasıbizde ateş yok ben aşıdan hemen sonra yarım ölçek verdim ama kolum acıyo diyomuş ya
biz de 11 kg. 85 cm.iz bişi demediler ben zayıf diyecekler diye bekliodum ama hemen aşıya geçince kaynadı arada :)
cnm o huyu unutuncaya kadar sen otoriter olacaksın mecburYok cnm ama bu aralar daha az otorıte bende bı sure daha:)
Gece aglamaları meshur yıne bu ara bazen nıda dan cok zor olabılıyor ablamız:)
çok sağol cnm adaletli bri cinsiyet seçti kuzum eee yaş arlığı olarak seni takip ediyor sayılırdık cinsiyette de songül teyzemizi.:) evet cnm sanırım öyle bir his oluştu kaynımda ama bilemiyorum yani :) sağlıkla nasip etsin inş rabbim. çok sağol cnm . eşime de dedim ii ki gelmişsin diye gözleri gülüyordu:)Yasemın coook sevındım adınıza artık ömerımız var:) esınle gıtmen super oldu:) kaynının davranısını bende merak etmıstım saltanat gıdıyooorrrr:)
Ayrıca herseyın yolunda olmasına sevındım hayırlısıyla gecsın gunlerın...
oy kuzum kıyamam yaaa korkmuştur anneme bişey oluo diye. rabbim şifa versin cnm inş.cnm bilmiyorum ki, defne ile ilgilenmekten neden olur diye de soramadım
ama sürekli dışarıda yediğim için sanırım oldu diye düşünüyorum
çok kötüyüm
bişey yiyemiyorum cnm istemiyor
lokmalar ağzımda büyüyor resmen
bir taraftan da tuvaletten çıkamamak yoruyor
sabah yarım saat içinde 3 kere tuvalete koşarak gittim.o derece düşün yani
ama şunu kesinlikle anladım ki eğer bana bişey olursa kuzum perişan olur
serum çıkarmalarına bile nasıl dudak büktü yavrum
kollarımdaki bantlara bakıp bakıp anne uff olmuş diyor,öpüyor acısı geçsin diye
maşallah ranama da aşıyı da hemencik untsun inş.bizde ateş yok ben aşıdan hemen sonra yarım ölçek verdim ama kolum acıyo diyomuş ya
biz de 11 kg. 85 cm.iz bişi demediler ben zayıf diyecekler diye bekliodum ama hemen aşıya geçince kaynadı arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?