- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.541
Sagol canim gecti sukur agrim falanda yok cok sukur evet esim bakacak ben 1 e kadar calisacagim oda 1den is ariyor bakalim 3 ay calissam benim icin super olurGunaydin kizlar
Yaseminm tekrar hayrli olsun canim ismide guzel
Ben yazdim ama pek okuyan olmamis
gulden yogun bihaftasonu gecirmsisn insan yoruluyo ama misafir agrlmkta guzel nilde iyiymis
Dilekcim kanaman gecms sevndim sen calisnca babami bakicak efeye
Sibel sen nasilsn bulantin varmi meryemede gecmis olsun
Funda cok gecmis olsun canim sen aof mi okiyodun hic bashsetmedn yada ben unuttum
wavsum hoşgeldin alp nasıl bakalım?
özcenanım geçmiş olsun bizimde ertelenen aşımız yarın yapılacak inşşşş.
fundam ayyy nasıl korkmuştur yavrum inatlaşmaya gelince malesef
amin cnm evet çok korktu kuzumoy kuzum kıyamam yaaa korkmuştur anneme bişey oluo diye. rabbim şifa versin cnm inş.
ay ne güzel alışveriş yapmışsın.Sıbel senınde cabuk gecer bu gunlerın ıns cnm..
Dılek senınde hersey yolunda olmasına sevındım..
Wavs haber verdıgın sanada tesekkur cnm okudum ama yogundum yazamadım..
Hafta sonu gonlumce alısverıs yaptım sefam olsun:) esım cocukları aldı gezdırdı cok ıyı geldı bana:) sonra teyzeme gıttık d gunu kutladık sonra bı arkaslarının kınası varmıs oraya ugradık bıraz nıda sahneden cıkmadı oynak kızım benım:)
Annemlerın bu hafta gıdecı akrabalar oldugu ıcın bana gelemedıler haftaya ıns..
Burda hava cok soguk dun evden cıkmadan keyıf yaptık aılecek, ev ınt. oldu cok sukur rahat rahat gırerım artık:)
Bızden haberler boyle sımdılık
Bugun aılecek dıs dr muayenemız var
Yarında tandevu alabılırsek nıdayı goturecez dr ye gecmeyen ara ara oksurugu var hırıltı falan yok ama ıns onemlı bısey cıkmaz..
allah gönlüne göre versin cnmSagolun kizlar tskler sukur birde bebegimi gorsem hersey daha iyi olacak iki hafta var daha icinden de hep ikizim var hissediyorhm kendimi 5 aylik hamile gibi hissediyorum ya sistim bu hamilelik csrpti beni
Esimle temizlik yaptik simdi cok yardimci oluyor sagolsun
dilekçim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah gönlünün muradını versin :)Sagolun kizlar tskler sukur birde bebegimi gorsem hersey daha iyi olacak iki hafta var daha icinden de hep ikizim var hissediyorhm kendimi 5 aylik hamile gibi hissediyorum ya sistim bu hamilelik csrpti beni
Esimle temizlik yaptik simdi cok yardimci oluyor sagolsun
teşekkür ederim canım benim valla çok mız mız bilmiyorum niye ama bakıcımız rana hiç böyle değildi dedi ben de bizde hep böyle dedim :)wavsum hoşgeldin alp nasıl bakalım?
özcenanım geçmiş olsun bizimde ertelenen aşımız yarın yapılacak inşşşş.
fundam ayyy nasıl korkmuştur yavrum inatlaşmaya gelince malesef
bizimki birazcık naz herhalde yine verdik şurup bakalım inşallah geçer mız mızlığı neresinin ağrıdığı belli değil aslında sadece naz yapıyo herşeye ağıt bugün bakıcımız biraz zorlanacak akşama ne yaparım bilmiyorum ama çok şükür nöbet bitti artık bu konuda rahatım en azından marta kadarOzcanan gecmis olsun ranama niye agrisi olduki bizde olmamsti hemsire ateste yapmaz demsti
Funda insallah gecersin canim
Surekli disarda yedgin icin olablr canim dedgn gibi duzelir insallah
Beni iyi yapmissim canim neguzel gonlunce gezmissin
Sizinde orda bayag akrabanz var heralde
Sibel insan ne hassas oluyo dimi ne kokular aliyo o burun
oh ne güzel marta kadar yokmuş en azındanbizimki birazcık naz herhalde yine verdik şurup bakalım inşallah geçer mız mızlığı neresinin ağrıdığı belli değil aslında sadece naz yapıyo herşeye ağıt bugün bakıcımız biraz zorlanacak akşama ne yaparım bilmiyorum ama çok şükür nöbet bitti artık bu konuda rahatım en azından marta kadar
cnm kullan ne olacak ki kıyafetlerini erkek bebişe göre alırsınbizim herşeyimiz pembe kızlar yaaaa... mama sandalyesi yürüteç ana kucağı... bunlar ilk aklıma gelenler... ne yapcaz bilmem var mı fikri olan
bencede israf etmeye gerek yok yasminim pembe mavi kalmamış artık hepsi ortak renkbizim herşeyimiz pembe kızlar yaaaa... mama sandalyesi yürüteç ana kucağı... bunlar ilk aklıma gelenler... ne yapcaz bilmem var mı fikri olan
yok cnm onları tekrar almam zeaten ne kullanıolar ki. kılıf filan satılıo mu acaba diye düşündüm.bencede israf etmeye gerek yok yasminim pembe mavi kalmamış artık hepsi ortak renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?