2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozcanan gecmis olsun ranama niye agrisi olduki bizde olmamsti hemsire ateste yapmaz demsti

Funda insallah gecersin canim
Surekli disarda yedgin icin olablr canim dedgn gibi duzelir insallah

Beni iyi yapmissim canim neguzel gonlunce gezmissin
Sizinde orda bayag akrabanz var heralde

Sibel insan ne hassas oluyo dimi ne kokular aliyo o burun

Sagol canim gecti sukur agrim falanda yok cok sukur evet esim bakacak ben 1 e kadar calisacagim oda 1den is ariyor bakalim 3 ay calissam benim icin super olur

Sagolun kizlar tskler sukur birde bebegimi gorsem hersey daha iyi olacak iki hafta var daha icinden de hep ikizim var hissediyorhm kendimi 5 aylik hamile gibi hissediyorum ya sistim bu hamilelik csrpti beni

Esimle temizlik yaptik simdi cok yardimci oluyor sagolsun

wavsum hoşgeldin alp nasıl bakalım?
özcenanım geçmiş olsun bizimde ertelenen aşımız yarın yapılacak inşşşş.
fundam ayyy nasıl korkmuştur yavrum inatlaşmaya gelince malesef

Hosbuldum canim alp iyi oyun hamuru aldim gecen gun ona surekli agzina atmaya calisiyo yedgi bile oldu oynamak istiyo ama.sevdi hamuru gerci daha cok bana yaptryo

oy kuzum kıyamam yaaa korkmuştur anneme bişey oluo diye. rabbim şifa versin cnm inş.
amin cnm evet çok korktu kuzum

ay ne güzel alışveriş yapmışsın.
ev keyfi de süper olmuştur
inşallah diş randevunuz güzel geçer
hırıltı varsa korkma bence cnm.belki boğazı kuruyordur
allah gönlüne göre versin cnm
neden ikiz gibi hissediyorsun?

ay biri ikiz mi dedi:) allah yardım etsin ikiz annelerine vallahi. sonrası güzeldir eminim de ilk yıllar herşey iki kat zor olur.rabbim yardım eder gerçi.

dilekçim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah gönlünün muradını versin :)

teşekkür ederim canım benim valla çok mız mız bilmiyorum niye ama bakıcımız rana hiç böyle değildi dedi ben de bizde hep böyle dedim :)

bizimki birazcık naz herhalde yine verdik şurup bakalım inşallah geçer mız mızlığı neresinin ağrıdığı belli değil aslında sadece naz yapıyo herşeye ağıt bugün bakıcımız biraz zorlanacak akşama ne yaparım bilmiyorum ama çok şükür nöbet bitti artık bu konuda rahatım en azından marta kadar

oyyy sevsinler onların nazlarını nilde bana çok naz yapıyo oyüzden çok iyi anlıyorum özcenanım.
olsun wavsum bugün sen yapıcaksın sonra o yapıcak bide çok sevdiyse nilde 1 2kere yeme girişiminde bulundu hamuru yersen birdaha oynayamazsın onlar zararlı annecim dedim 1 2 defa kaldırdım.
şimdi yapmıyo şükür kaldırırkende annecim hamurları yediğin için kaldırıyorum dedim..

oh ne güzel marta kadar yokmuş en azından
cnm malesef çalışan annelerin kaderi
bebişler de haklı bizi görmedikleri için bize naz yapıyorlar
keşke görmeseydin öğlen çünkü çocuk yeni görmüşken bırakınca kızıyor doğal olarak
kızımı özledim ben
kv yi aradım.ablası gelmiş o yüzden konuşmak istemedi benimle.sadece defne ablasına kendini öptürmüyormuş onu söyledi

bizim herşeyimiz pembe kızlar yaaaa... mama sandalyesi yürüteç ana kucağı... bunlar ilk aklıma gelenler... ne yapcaz bilmem var mı fikri olan

yürüteci zaten kullanmıyolar boşver doktorlarda önermiyo ben nilde hiç kullanmadım
mama sandaliyeside pembe olsun ne olacak ama diyer beşik falan filan kıyafet hepsi baştan alınacak he heh e: sen zaten zeynebimin küçülenlerini veriyodun he he:

bizim herşeyimiz pembe kızlar yaaaa... mama sandalyesi yürüteç ana kucağı... bunlar ilk aklıma gelenler... ne yapcaz bilmem var mı fikri olan
cnm kullan ne olacak ki kıyafetlerini erkek bebişe göre alırsın
defnenin ana kucağı lacivert mesela, arabası lacivert ama ben kullandım.ne olacak ki?
eğer çok kafana takıldıysa kumaşını yeniletebilirsin
hepsini yeniden almaya kalksan baya maliyetli olur bence

güldenim kıyafette sorun yok ben zeynebe diye sakladıklarım hariç yani ilk d günü kıyafeti ilk bayramlığı filan vb. hariç hepsini verdim zaten. onlar sıkıntı değil. beşiğimiz ik tane zaten biri gri kırmızı biri pembe lacivert....hadi ondan da yırttık kırmızılıyı kullanırız. ana kucağı ve mama sandalyesine bişey bulmak lazım. pambiş pembiş olmaz ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…