- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.561
yok cnm ana kucağı dediğim zaten evde kullanılan küçük yatak gibi olanlar var ya hangi odaya götürsen yanında oluo hani. ana dizi filanda diolar. ondan. oda pembiş. neyse bulcaz bı yolunu artık.amannn yaseminim mama sandaliyesini nekadar kullancak zaten sen evde kulllanacano nu gerekyok kızlarında dediği gibi artık renk ayrımımıvarki ama ana kucağını gezdireceğin için istemem dersen ya kaplata bilirsinyada onlar çok pahalı değil alırsın bitane he he he o sağlıkla gelsin heppsi hallolur şekerimmm mama sandaliyesine takılma bilemmm
Canim bizimde oleydi aldik yenisini hep varsa imkan slkma caninibizim herşeyimiz pembe kızlar yaaaa... mama sandalyesi yürüteç ana kucağı... bunlar ilk aklıma gelenler... ne yapcaz bilmem var mı fikri olan
hoşgeldin tecrübeli anne anlat baklım yarenim nasıl oldu.Huhu ben geldimmm
On tanemi dogurcaz ayol al gitsin yenusuniyok cnm ana kucağı dediğim zaten evde kullanılan küçük yatak gibi olanlar var ya hangi odaya götürsen yanında oluo hani. ana dizi filanda diolar. ondan. oda pembiş. neyse bulcaz bı yolunu artık.
ha ha hazır erkekken adam da gaza gelmişken diosun:) şaka bi yana bilmiyorum cnm bakalım halletcez. zaten kıyafetın k sı yok ne var neyok vermiştim ii ki de vermişim diyorum:)On tanemi dogurcaz ayol al gitsin yenusuni
Ay yaren cok iyii durmuyor popo ustinde ne etcez bilmemhoşgeldin tecrübeli anne anlat baklım yarenim nasıl oldu.
Ole cnm ya simdi pembeye koymak icine simmez eminim benim ole olduha ha hazır erkekken adam da gaza gelmişken diosun:) şaka bi yana bilmiyorum cnm bakalım halletcez. zaten kıyafetın k sı yok ne var neyok vermiştim ii ki de vermişim diyorum:)
Sen dogru secimler yapmissin biz hep pembeli almisizcnm kullan ne olacak ki kıyafetlerini erkek bebişe göre alırsın
defnenin ana kucağı lacivert mesela, arabası lacivert ama ben kullandım.ne olacak ki?
eğer çok kafana takıldıysa kumaşını yeniletebilirsin
hepsini yeniden almaya kalksan baya maliyetli olur bence
Ay sorma kuzum ya geleb giden arkadasin cok yogunohh songül hanımcım nasılsınız acaba hiç görüşemez olduk şekerim bilmem farkındamısınız amaaa:)
heyecan doruktadır hadi hayırlısı. direksiyona otururken o kadar kadın sürüyor ben mi süremiycem de işe yarıo:)Ay sorma kuzum ya geleb giden arkadasin cok yogun
Yarin da direksiyin dersleri basliyor
Cnm topuga bassin dedi iste ne etcez bilmem kendiyken tamam da bir arkadasi gelincw cok zorluyorsongülüm dr basmasın dedi mi peki yaren için. bizde allahtan oto koltuğunu ve bebek arabasını kırmızılı almışız unisex he he:)
Yazili sinav cumartesi cnmsongülüm hamarat yoğun arkadaşım benim eee sınav cumartesimi cnm..
Tabi cnm hahaheyecan doruktadır hadi hayırlısı. direksiyona otururken o kadar kadın sürüyor ben mi süremiycem de işe yarıo:)
bi de o var tabi. eşime diom bu kız bunları hayatta vermez:) benim arabam dio çok sevio:) bize yeni araba yolları gözükür gibi ama bakalım...sağlıkla doğsunda gerisi boş zaten. maksat muhabbet.Cnm topuga bassin dedi iste ne etcez bilmem kendiyken tamam da bir arkadasi gelincw cok zorluyor
oh onlar hazie desene
bizim griliydu ana 6 yilda neleri cikti ondan onuda yeni aldik
sizin arasi az
neynep biniyor mu bebek arabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?