2012 kasım bebekleri büyüyor..

Meraba kızlar

Yasemin cookk sevindim canim. Okudum haftasonu ama yazamadım. Darisi bizim basimiza artık

Haftasonu sinava girdim cok da iyi gecmedi ya bakalim artik. Annem de dun akşam gitti

Cumartesiden beri berra atesli burnu akiyor. Sabah dr a gittik grip dedi. Bogazi da kizarmis. Cumaya kadar takip et ates dusurucu peditus kullan gecmezse tekrar gelin antibiyotik baslayalim dedi. Dua edin teyzeleri cabucak atlatsin kuzum

Sen dogru secimler yapmissin biz hep pembeli almisiz
cnm ben maviyi çok sevdiğim için renkler hoşoma gittiğinden öyle aldım
bir de kız oldu illa pembe tonları giysin,erkek oldu illa mavi tonları giysin olayını pek sevmediğim için öyle yapmıştım.
ben 3 aya kadar olan kıyafetlerini de hep 2 cinsin de giyebileceği renkler aldım
sadece beşiğimiz kırmızı-gri

Fundacik cok gecmis olsun simdu nasilsun
sağol cnm
mide ağrım azaldı ama bulantılar devam
ishal ise geçmedi hala

yaren de kuzum dikkat etsin biraz, allah korusun yanlış kaynar falan tekrar aynı acıyı çeker

bi de o var tabi. eşime diom bu kız bunları hayatta vermez:) benim arabam dio çok sevio:) bize yeni araba yolları gözükür gibi ama bakalım...sağlıkla doğsunda gerisi boş zaten. maksat muhabbet.
Ole canim benim zeyneo kucuk daha adam basi bir araba lazim size:)
Allah ssglik versinde hepsi hallolir

Yazili sinav cumartesi cnm
Direksiyin belli degil at hanaratlik sifie kuzum
ay hadi allah zihin açıklığı versin cnm
sen yaparsın cnm, kafana koy yeterki

annenden ayrılmak zor olmuştur,keşke bikaç gün daha kalsaydı

cnm 4. bebek haberi de senden gelecek gibi sanki

ay kuzum inşallah hemen iyi olur,antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırsınız inşallah cnm

kızlar bu arada betül nerede?bugün hiç girmedi siteye.kötü bişey yoktur inşallah

bi de o var tabi. eşime diom bu kız bunları hayatta vermez:) benim arabam dio çok sevio:) bize yeni araba yolları gözükür gibi ama bakalım...sağlıkla doğsunda gerisi boş zaten. maksat muhabbet.
zeynep yine iyiymiş
defne direkt benim arabamı sahipleniyor
yeni alınan araba onunmuş,öbür araba da benimmiş
babaya araba yok ama :)

Alp iyi canim disleri tam cikmadi ama suanlik onu rahatsiz etmiyo sanirim
oh aman canı yanmasın da
kulakta kızarıklık mı var demişti doktor ben mi yanlış hatırlıyorum?

ayy annen hemen gitmiş yaa kalsaydı keşke bi kaç gün ders çalışmaktan anlamamışsındır da ne olduğunu. ii gelir sonuçlar inş. berramda çabucak toparlasın çok hassas kuzum yaa kıyamam. sağol buarada teyzesi darısı başınıza:)

bizim de tam tersi hiç mavi bişeyimiz olmadı.:)

kız zaten benim kullaandığım arabaya da benim dio o benim arabam anne sen süyyy dio ha ha:) pek sevio kuzum. haksız da değil o doğmadan 15 gün önce ona niyet almıştık

kız zaten benim kullaandığım arabaya da benim dio o benim arabam anne sen süyyy dio ha ha:) pek sevio kuzum. haksız da değil o doğmadan 15 gün önce ona niyet almıştık
bak o niyetle aldıysanız kız haklı
ama ben o niyetle almadığım için bizimki garip geliyor

ayyy kıyamam kuzumaya çok geçmiş olsun cnm inş sıkıntı çıkmazantibiyyotiğe gerek kalmaz bencede 4. bebiş haberi katredengelecekgibi he he.
songülüm başarılar arkadaşım kız ben oraya gelene kadar öğren iyice bak he hehe:):)ilk baharda ordayım kısmetseee

Ole canim benim zeyneo kucuk daha adam basi bir araba lazim size:)
Allah ssglik versinde hepsi hallolir
aynen cnm eşime diyorm zaten zeynep oto koltuğunu vermez bu bebişe de arabaya uyumlu ana kucaklarından alalım diorum. nasıl indirip bindireceksem ikisini bir he he:)

butarafa da bebek görmeye gelin o zaman yaza he he he:)

Canim insalla istedigun gibi sonuc alirsun
Buarada grcmus olsun
Allah kavustirsun benimde annem geldi bugun yarrnu gormek icin sinrq dondu

Evet canim hafif var demsti ama atesi falan distendi zaten bitek ates dusurucu kullandm gecti sukur

Ay hadi ya zor kuzum hele isyerindr

Ay bilmiyorum finda grcen aksam arkadasi geldi nasil costu ziplama etme dedigim de nasil aglamak ay resillik ti inanki nasil kizdim qnlatamam

araba olayina gelince insalla canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…