2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ama dusuncek olursak yeni bebek olucak vb sisin tokatta olmqniz daha iyi gibi grldi bana
artık hiç bişey bilmiyorum cnm. eşim çok pişman oldu tayin isteyip gittiği için ama çok geç kaldı... çekiyoruz birlikte. onun içinde üzülüyorum çok üzgün çünkü

allahım ailesine sabırversin ama gerçekten çok zor bi durummmm allahımyardımcıları olsun..
yaseminim eşin işi nasıl peki sırf burda işi için tayin istemişti işte bu erkekler malesef hiç bir inceliği düşünmeden sırf kendileri için bencillik ediyorlar abhhhh bu erkeklerrrrr.

Amin cnm benim
Dogum iznu ne kadar kullanicaksin
ucretszi izin alicakmisin
samsun olursa alcam cnm bi süre. yani yaşına kadar en azından yanında olmalıyım. rabbim sağlık verirse. o sırada zeynebim de3 buçuk yaşına filan gelcek inş. bakalım zaman ne gösterecek.

Nur gecmis olsun canim insallah antibiyotge gerek kalmaz
Allah kavistursun annen gitmis doyamamssndir biraz daha kalsaydi keske

Songul sinavnda iyi gecer insallah ehliyeti alda kiz kiza gezelim

Yasemin mini mini kiyafetler alinacak takrar neguzel

Betul yok nurayda girmedi bugun iyilerdir insallaj

o kadar pişman oldu ki anlatamam cnm. herşey yolunda gidecek diye düşündüm dio. bunları hesap edemedim dio. yaşadıklarımızı biliosun güldenim anlattım ama malum erkekler duvara toslamadan anlamıyorlar genelde. neyse rabbim sağlık versin hatasını anladı en azından.

Ay insalla canim benim ya nasil guzel olur

Ole canim oda bilemezdi boyle geliscegini
Ama su gercek ki erkekler bizjm kadar ince hesap yapmiyorlar heeseyin en olumlusunu dusunuyorlar
benim esimde ole yeterki birseyi istesin hersey toz pembe haha

evet cnm işin en eğlenceli kısmı bu olsa gerek di mi:)

ahh yaseminim ah anladılar anlıyolarda arada olan bize oluyo şimdi en büyük zorluğu sen yaşıyacan inş şu iş olur hayırlısıyla cnm bilmezmiyim
aslında bide benimeşimin duvara bi toslaması lazım herşey çok kolay geliyo ona ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…