- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.601
oh maşallah cnm çok geçmiş olsun...Evet canim hafif var demsti ama atesi falan distendi zaten bitek ates dusurucu kullandm gecti sukur
Ama dusuncek olursak yeni bebek olucak vb sisin tokatta olmqniz daha iyi gibi grldi banayok cnm bizde herşey meçhul sıkıştık iice köşeye dua edin bizim için.
artık hiç bişey bilmiyorum cnm. eşim çok pişman oldu tayin isteyip gittiği için ama çok geç kaldı... çekiyoruz birlikte. onun içinde üzülüyorum çok üzgün çünküAma dusuncek olursak yeni bebek olucak vb sisin tokatta olmqniz daha iyi gibi grldi bana
Ay Allah ya nasil bir cozum bulunabilikiartık hiç bişey bilmiyorum cnm. eşim çok pişman oldu tayin isteyip gittiği için ama çok geç kaldı... çekiyoruz birlikte. onun içinde üzülüyorum çok üzgün çünkü
allahım ailesine sabır versin cnm... rabbim korusun tüm kuzularımız. işte bunları duyunca da herşey boş diyor insanKizlar kk iyelerinden birinin 15 aylik kiz kardesi istanbulda menenjitten hayatini kaybetmis cok uzildum yavrucaga
3 saat icinde birde
31 temmuzdan beri samsunda çalışıo cnm eşim 4 ayı geçti yani. rabbim işlerimizi rast getirsin inş. hayrılısıylaAy Allah ya nasil bir cozum bulunabiliki
Ne kadar oldu ayri kaldiguniz
Kesinlille cnmallahım ailesine sabır versin cnm... rabbim korusun tüm kuzularımız. işte bunları duyunca da herşey boş diyor insan
Amin cnm benim31 temmuzdan beri samsunda çalışıo cnm eşim 4 ayı geçti yani. rabbim işlerimizi rast getirsin inş. hayrılısıyla
samsun olursa alcam cnm bi süre. yani yaşına kadar en azından yanında olmalıyım. rabbim sağlık verirse. o sırada zeynebim de3 buçuk yaşına filan gelcek inş. bakalım zaman ne gösterecek.Amin cnm benim
Dogum iznu ne kadar kullanicaksin
ucretszi izin alicakmisin
O zaman en kotu doguk iznine kadar boyle devam edersamsun olursa alcam cnm bi süre. yani yaşına kadar en azından yanında olmalıyım. rabbim sağlık verirse. o sırada zeynebim de3 buçuk yaşına filan gelcek inş. bakalım zaman ne gösterecek.
o kadar pişman oldu ki anlatamam cnm. herşey yolunda gidecek diye düşündüm dio. bunları hesap edemedim dio. yaşadıklarımızı biliosun güldenim anlattım ama malum erkekler duvara toslamadan anlamıyorlar genelde. neyse rabbim sağlık versin hatasını anladı en azından.allahım ailesine sabırversin ama gerçekten çok zor bi durummmm allahımyardımcıları olsun..
yaseminim eşin işi nasıl peki sırf burda işi için tayin istemişti işte bu erkekler malesef hiç bir inceliği düşünmeden sırf kendileri için bencillik ediyorlar abhhhh bu erkeklerrrrr.
Ay insalla canim benim ya nasil guzel olurNur gecmis olsun canim insallah antibiyotge gerek kalmaz
Allah kavistursun annen gitmis doyamamssndir biraz daha kalsaydi keske
Songul sinavnda iyi gecer insallah ehliyeti alda kiz kiza gezelim
Yasemin mini mini kiyafetler alinacak takrar neguzel
Betul yok nurayda girmedi bugun iyilerdir insallaj
ayyy o çok kötü olur işte cnm .rabbim bilir iyisini tabi ama benim için çok zor olur inan.O zaman en kotu doguk iznine kadar boyle devam eder
Ole canim oda bilemezdi boyle gelisceginio kadar pişman oldu ki anlatamam cnm. herşey yolunda gidecek diye düşündüm dio. bunları hesap edemedim dio. yaşadıklarımızı biliosun güldenim anlattım ama malum erkekler duvara toslamadan anlamıyorlar genelde. neyse rabbim sağlık versin hatasını anladı en azından.
evet cnm işin en eğlenceli kısmı bu olsa gerek di mi:)Nur gecmis olsun canim insallah antibiyotge gerek kalmaz
Allah kavistursun annen gitmis doyamamssndir biraz daha kalsaydi keske
Songul sinavnda iyi gecer insallah ehliyeti alda kiz kiza gezelim
Yasemin mini mini kiyafetler alinacak takrar neguzel
Betul yok nurayda girmedi bugun iyilerdir insallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?