2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ole canim oda bilemezdi boyle geliscegini
Ama su gercek ki erkekler bizjm kadar ince hesap yapmiyorlar heeseyin en olumlusunu dusunuyorlar
benim esimde ole yeterki birseyi istesin hersey toz pembe haha
aynen cnm aynen. anlatıosun ama yok yani. bi kez aklına yattıysa tamam. kötüyü yaşayınca da sanki en kötüyü zoru yaşayan o gibi davranıo ama yok yani hiç bir türlü anlayamıyorsun. anlayınca da böyle çok geç oluo

ay sorma güldenim toslamasıyla aklı başına geldi ne laflar e laflar da neyleyim ki... toslamasın cnm ucu size dokunuo çünkü

Aynen canim benim bizde pek cok yasamisizdir bu durumu sonradan hek verir ama ne fayda
En kotusude kulaga kupe olmuyor

doğru diyorsun yaseminimde benim eşimde toslamadan anlamıyacak malesef ona herşey okadar basit geliyoki inan ben anlatmaktan yoruluyorum eğğer çocuğunu gerçekten düşünüyosan bazı şeylerden fedekarlık edecksin diorum başkalarının çocukları çocuk değilmi diyo bana düşün pöfff:

ha ha aynı muhabbetler cnm anlat anlat aynı şey. eşim en sonunda bana farzetki annen yok bizim çocuk ortada mı kalacaktı demişti. şimdi neler dio neler. noldu o laflara. herkesin çocuğu büyüordu bakıcı da herkesin ki kreş de. ii tamam da niye elinde imkan varken zora gidiosun . ama anlayanı getir. bak darmadağın olduk. şimdi aileyi toparlayamıo. kızımın altı ayı bensiz geçti dio

ya işte ama eşiminde kafasına bişeyle vurmak gerekiyoki anlaya bilsincnm.
başka türlü bilmiorum ne olacak direne bildiğim yere kadar direniorum allah sonumuzu hayr etsin diorum.

Ay hadi ya zor kuzum hele isyerindr

Ay bilmiyorum finda grcen aksam arkadasi geldi nasil costu ziplama etme dedigim de nasil aglamak ay resillik ti inanki nasil kizdim qnlatamam

araba olayina gelince insalla canim benim
ÇOK ZOR CNM
tuvalete gitmek istemiyorum
şuan karnımda nasıl bir ağrı var anlatamam ama tuvalete gidince de sürekli gitmek zorunda kalıyorum pöff
herşeyin başı sağlık

Kizlar kk iyelerinden birinin 15 aylik kiz kardesi istanbulda menenjitten hayatini kaybetmis cok uzildum yavrucaga
3 saat icinde birde
ayyy gerçekten mi?
allahım ailesine sabır versin
çok zor ya

31 temmuzdan beri samsunda çalışıo cnm eşim 4 ayı geçti yani. rabbim işlerimizi rast getirsin inş. hayrılısıyla
inşallah gönlünüze göre olur canım benim
ayrı yaşamanın zorluğunu çok iyi bilirim.
biz 4 yıldır böyleyiz (25 aralıkta 5. yıla giriyoruz)

Kesinlille cnm
Bu hastalik yuzunden pek cok yavru hayatininkaybetmeye basladi
bence acil olarak bu asi asi takvimine konulmali
cnm aşı takviminde özel aşı olarak var malesef
sağlık bakanlığı karşılamıyor

Aynen canim benim bizde pek cok yasamisizdir bu durumu sonradan hek verir ama ne fayda
En kotusude kulaga kupe olmuyor
bu erkekler hep aynı sanırım
hep biz kadınlar söylüyoruz ama onlar bildiğini okuyor, sonrada sen haklıymışsın diye kuyruğu kıstırıp geliyorlar

ya işte ama eşiminde kafasına bişeyle vurmak gerekiyoki anlaya bilsincnm.
başka türlü bilmiorum ne olacak direne bildiğim yere kadar direniorum allah sonumuzu hayr etsin diorum.
hayırdır cnm sizde ne var,atladığım bişey mi var?

Gecmis olsun dilekleriniz icin sağolun kızlar

Ama bebis icin erken daha. Simdilik bi haber almazsiniz heralde buralarda bi başıma berra yla cok zorlanıyorum. Sagolsun esim elinden geleni yapar ama cok da yardimci oldugunu söyleyemem. Cok becerikli degildir yani bakim konusunda falan. Ben cok cocugu olanlarda gozlemledigim ya esleri cok yardimci ya da anne kv. Yani sözün kısası berra biraz büyüsün toparlansin kendi isini biraz olsun yapabilecek yasa gelsin istiyorum.

Kızlar masallah baya kalabalık burası
Wavs baba tarafı genelde burda es dost tanıdıkta cok benım yanımda da annemın cocukluk arkadasları falan var gelınce onlara goturucem

yok fundacımbişey kaçırmadın hep aynı muhabetler eşim burdan taşınmak istiyo işte öyle.
songül siz grip aşısının 2. dozunu yaptrtınızmı cnm?
bide yarımmı yapıyolardı cnm. ay onu iyice öğreneyimde

Songul uzuldum Allah aılesıne sabır versın cnm ya
Sanada sınavda basarılar...
Eltım yazılı sınavı kaybetmıs haftaya tekrar gırecek, burdakını baya zorlastırmıslar zaten kolay degıldı ıyıce strese sokuyolar ınsanları

Berracıga gecmıs olsun ıns ılacsız atlatır bu sefer..
Kardesıde hayırlı zamanda gelsın ıns..
Kızlar aysegul ne yaptı acaba haberı olsn varmı?
Fatma nuray da gırmemıs..

selam kızlar bugün pazartesi yorgunluğu var o ne demek çalışan kadınların kaderi
çok aşırı halsizim sabahtan beri okuyorum ama yazamadım hem yoğun hem yorgunluk işte

nereye gitmeyi düşünüyor eşin cnm?

selam kızlar bugün pazartesi yorgunluğu var o ne demek çalışan kadınların kaderi
çok aşırı halsizim sabahtan beri okuyorum ama yazamadım hem yoğun hem yorgunluk işte
halsizlik hala geçmedi demek cnm, e ilaçları kullanmaya başladın ama değil mi?
cnm çalışan annelerin çocukları annelerini daha az gördüğü için naz yapıyorlar annelerine,demek istediğim şey bu
en azından ben defneyi çok az görüyorum.akşam zaten eve en iyi ihtimalle 8 de gidiyorum.e 9,5 ta defne yatağa gidiyor.yani topu topu 1,5 saat görüyor.sabah da zaten uyandırıp, giydirip babaannesine bırakıyorum. o yüzden de defne uyanıkken iş haricinde bi yere gidemiyorum.çünkü benden ayrılmak istemiyor(hoş ben de ondan ayrılmak istemiyorum zaten)

Funda canim cok geçmiş olsun biraz once yazacaktim berra rahat vermedi.

Bugün cok bunaldim kizlar ya dokunsalar agliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…