- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.621
aynen cnm aynen. anlatıosun ama yok yani. bi kez aklına yattıysa tamam. kötüyü yaşayınca da sanki en kötüyü zoru yaşayan o gibi davranıo ama yok yani hiç bir türlü anlayamıyorsun. anlayınca da böyle çok geç oluoOle canim oda bilemezdi boyle geliscegini
Ama su gercek ki erkekler bizjm kadar ince hesap yapmiyorlar heeseyin en olumlusunu dusunuyorlar
benim esimde ole yeterki birseyi istesin hersey toz pembe haha
ay sorma güldenim toslamasıyla aklı başına geldi ne laflar e laflar da neyleyim ki... toslamasın cnm ucu size dokunuo çünküahh yaseminim ah anladılar anlıyolarda arada olan bize oluyo şimdi en büyük zorluğu sen yaşıyacan inş şu iş olur hayırlısıyla cnm bilmezmiyim
aslında bide benimeşimin duvara bi toslaması lazım herşey çok kolay geliyo ona ..
Canil rabbim saglik omur versin gelir gecer herbiriayyy o çok kötü olur işte cnm .rabbim bilir iyisini tabi ama benim için çok zor olur inan.
Aynen canim benim bizde pek cok yasamisizdir bu durumu sonradan hek verir ama ne faydaaynen cnm aynen. anlatıosun ama yok yani. bi kez aklına yattıysa tamam. kötüyü yaşayınca da sanki en kötüyü zoru yaşayan o gibi davranıo ama yok yani hiç bir türlü anlayamıyorsun. anlayınca da böyle çok geç oluo
zaten korkmuo değilim şimdi buraya gelse üç ay sonra söylenmeye başlar bizim ki samsun olaydı diye he he:)Aynen canim benim bizde pek cok yasamisizdir bu durumu sonradan hek verir ama ne fayda
En kotusude kulaga kupe olmuyor
ha ha aynı muhabbetler cnm anlat anlat aynı şey. eşim en sonunda bana farzetki annen yok bizim çocuk ortada mı kalacaktı demişti. şimdi neler dio neler. noldu o laflara. herkesin çocuğu büyüordu bakıcı da herkesin ki kreş de. ii tamam da niye elinde imkan varken zora gidiosun . ama anlayanı getir. bak darmadağın olduk. şimdi aileyi toparlayamıo. kızımın altı ayı bensiz geçti diodoğru diyorsun yaseminimde benim eşimde toslamadan anlamıyacak malesef ona herşey okadar basit geliyoki inan ben anlatmaktan yoruluyorum eğğer çocuğunu gerçekten düşünüyosan bazı şeylerden fedekarlık edecksin diorum başkalarının çocukları çocuk değilmi diyo bana düşün pöfff:
ÇOK ZOR CNMAy hadi ya zor kuzum hele isyerindr
Ay bilmiyorum finda grcen aksam arkadasi geldi nasil costu ziplama etme dedigim de nasil aglamak ay resillik ti inanki nasil kizdim qnlatamam
araba olayina gelince insalla canim benim
ayyy gerçekten mi?Kizlar kk iyelerinden birinin 15 aylik kiz kardesi istanbulda menenjitten hayatini kaybetmis cok uzildum yavrucaga
3 saat icinde birde
inşallah gönlünüze göre olur canım benim31 temmuzdan beri samsunda çalışıo cnm eşim 4 ayı geçti yani. rabbim işlerimizi rast getirsin inş. hayrılısıyla
cnm aşı takviminde özel aşı olarak var malesefKesinlille cnm
Bu hastalik yuzunden pek cok yavru hayatininkaybetmeye basladi
bence acil olarak bu asi asi takvimine konulmali
bu erkekler hep aynı sanırımAynen canim benim bizde pek cok yasamisizdir bu durumu sonradan hek verir ama ne fayda
En kotusude kulaga kupe olmuyor
hayırdır cnm sizde ne var,atladığım bişey mi var?ya işte ama eşiminde kafasına bişeyle vurmak gerekiyoki anlaya bilsincnm.
başka türlü bilmiorum ne olacak direne bildiğim yere kadar direniorum allah sonumuzu hayr etsin diorum.
nereye gitmeyi düşünüyor eşin cnm?yok fundacımbişey kaçırmadın hep aynı muhabetler eşim burdan taşınmak istiyo işte öyle.
songül siz grip aşısının 2. dozunu yaptrtınızmı cnm?
bide yarımmı yapıyolardı cnm. ay onu iyice öğreneyimde
halsizlik hala geçmedi demek cnm, e ilaçları kullanmaya başladın ama değil mi?selam kızlar bugün pazartesi yorgunluğu var o ne demek çalışan kadınların kaderi
çok aşırı halsizim sabahtan beri okuyorum ama yazamadım hem yoğun hem yorgunluk işte
teşekkür ederim cnmFunda canim cok geçmiş olsun biraz once yazacaktim berra rahat vermedi.
Bugün cok bunaldim kizlar ya dokunsalar agliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?