- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.641
belli bi nedeni yok canim. Berra mizmizdi sabahtan beri. Elimde tlfn görse hemen almak istiyor. E zaten bilgisayar açamıyorum hic. Tek eglencem nete girmek onu da yapamayinca üstüne bi de mizmilikla ugrasinca cok sıkıldım. Annemi de özledim bi kac günde alışmışim hementeşekkür ederim cnm
hayırdır neden bunaldın?
inş cnm kafasında daha çok büyütmeden bu iş hallolurgünaydın yaseminim sen doğru olanıyapyorsun gölgesinden korkmuş sonuçta unutulacak birşey de değilki oyunla anlatmak en doğrusu ama alışacaktır zararlı olmadığını görünce cnm merak etme..
nediyeyim sibelcim allah yardımcın olsun böyle kendikafasının dikine gidiyolar sonra çok pişman olur ama neyse..Off kizlar ya su kocama soz dinletemiyorm bu kres eve cok yakin lojman icinde ve hep güzel seyler duyduk. Isyerinden arkadasmin cocugu da ayni yerde o da cok memnun tek dezavantaji en kucukleri bizimki 30aydan once almk istemiyolar esim zorlamis dilekce yazmış almislar hoca cok istemiyo sanki...diyorm uc bes ay baska bi yere verelm yasi gelince veriruz buraya diye dinlemuyo
cnm bence tamamen annenden kaynaklıbelli bi nedeni yok canim. Berra mizmizdi sabahtan beri. Elimde tlfn görse hemen almak istiyor. E zaten bilgisayar açamıyorum hic. Tek eglencem nete girmek onu da yapamayinca üstüne bi de mizmilikla ugrasinca cok sıkıldım. Annemi de özledim bi kac günde alışmışim hemen
cnm sakin olKizlar iyi gecelerr moralim bozuk daha dakka bir gol bir derler ya meryemin yanağı morarmis biraz ne oldu kizim diyorum .arkadas boyle vurdu diyo tokat atyo kendine.....cnm cok sıkıldi hic aciklama da yapmamislar esime.eve gelince farkettik bizde.esim sabah sorcam diyo sahipsz sanmasinlar diyo....
ahh gulden yasemin kiymetini bilin valla iyi kotu guvenebildgnz birisi bakiyo yavrunuza...kendi bakan anneleri saymiyirum bile..temin ediyorum nefret ediyorum çalışmaktan. ..ben yavrum icin calusyorm e ona şimdi bana en muhtac oldugu zamanlarda yaninda olamıyorsam lanet olsun kazanilan paraya diyorum. ....
evet keşke birimize yakın olsaydın cnm hiç olmazsa görüşür kafanı dağıtırdıngünaydın herkese kızlar inş iyisinizdir.
sibelcim çok üzüldüöm kıyamamya ne olduki acaba aslında almaya gittiğinizde açıklama yapmaları gerekirdi demekki profosyenel biryer değil ben onu anlarım şahsen.
zor bi durum gerçekten sibelcim hepsinin avantajları dez avantajlarıvar ama bide 2. gelecek ozaman ne yapıcaksın cnm. işin gerçkten çok zor allah yardımcın olsun nediyeyim.
katrem haklısın bazen evde oturmak sürekli bunaltır ama az öncedededimya işte herşeyin avantajı oldukadar dez avantajıda var pöfff:).) ama çocuğun için en iyisi evde olmak cnm böyle düşün rahatla.. keşke kakadan birimize yakın olsaydın..
günaydın cnmgünaydın kızlar . benim canım sıkkın biraz. Pazar akşamı eşimi terminale bırakıp ben annemlere geçtim. arabadan zeynebi indirdim ardından çantaları alcaktım ki bir çığlık koptu nasıl korktum anlatamam . zeynebe baktım yeri gösterioi bişey oldu sandım sonra anladım ki gölgesinden korkmuş kuzum bu nee bu neee diye ayaklarını gösterio annecim gölge o senin gölgen dedim gayri ihtiyari nasıl tepeme trmanıo anlatamam. abim taaa yukardan bağırdı sesine düşünün. neyse kucağıma aldım çıktık. yukarda başladı gölge o ne korkcam gölge o taktı ama. ne yaptıysak unutmadı. neyse dün akşam işten eve gittim farkettim ki korkuo duvara filan bakıo gölgesini görüo koltuğa çıkarken yansıo gölgesi ondan korkuo. ay çok kötü oldum. duvarda gösterdim ellerimi filan bak annecim benim elim filan diye oyun haline getirmek gerekio diye biliyorum. ama yok felaket korkuo yaa napcam bilmem
e peki cnm bugün babası kreşe bırakırken nasıl gitmiş? yani isteyerek mi gitmiş yoksa babası zor mu bırakmış?Olan kizimla bana oluyo.yipranuorz..kafami karistraan seyde cocuk gecen hafta iki gun kosarak gitmisti simdi ne oldu bilmiyorm
offf cnm kızma ama bazen eşinin bu diretmesine sinir oluyorumOff kizlar ya su kocama soz dinletemiyorm bu kres eve cok yakin lojman icinde ve hep güzel seyler duyduk. Isyerinden arkadasmin cocugu da ayni yerde o da cok memnun tek dezavantaji en kucukleri bizimki 30aydan once almk istemiyolar esim zorlamis dilekce yazmış almislar hoca cok istemiyo sanki...diyorm uc bes ay baska bi yere verelm yasi gelince veriruz buraya diye dinlemuyo
allah allah yaSabah uyandramadim bırak beni diye oyle bagirdi ki tulumunu bile çıkartmadi o agliyo ven ağlıyorm..Babası birakti kredin önüne gelince aglamaya baslamis sarilmis babasına inmemis kuxahindan.esim diyo ki bana hic boyle sarilmamisti. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?