- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.661
dr gülden atay dr gülden atay acilden bekleniosunuz he he :)kızlar siteskopum bugün geliyomuş he hehe: :):)
ha ha ha ha :):) koptummmmm:dr gülden atay dr gülden atay acilden bekleniosunuz he he :)
sıkıntısız atlatın inş. cnm. maşallah biz de hiç skıntı olmadıha ha ha ha :):) koptummmmm:
ne yapayım şekerim hırıltı çok olmaya başlayınca emin olamadım kendimden alayım bi steskopta dinleyeyim bari he hehe::) bu arada bugün aşılarımızda oluyo pöfffff:::).)
inş. sorunsuz geçer cnm ...akıllı benim kuzum yerim onun dilleriniben yanında olsam anlatırımda işte değilimki izinde alamıyorum herzaman malesef. akşam diorum nil yarın aşı olucaksın diye ben aşı olmak değil diyo annanem olsun sen ol diyo kuzum dedim önce annanen olacak sen ona bakarsın sen sonra olursun tamammı dedim.
tamam dedi ama annem benimkadar anlatmaz o ayrı.. kendi ebeside yok. inş sorunsuz atlatırız..
güle güle kullan cnmkızlar siteskopum bugün geliyomuş he hehe: :):)
inşallah sorunsuz atlatırsınız cnmha ha ha ha :):) koptummmmm:
ne yapayım şekerim hırıltı çok olmaya başlayınca emin olamadım kendimden alayım bi steskopta dinleyeyim bari he hehe::) bu arada bugün aşılarımızda oluyo pöfffff:::).)
çok kötü ama yaYa funda sorma hemde ne direnis resmen hic söz hakkim yok kizim üstünde. Dr a bile onun cani isterse gerek gorurse götürüyorz.cocuk konusunda cok üzüyor beni.krese oyle diklensem muhtemelen alin çocuğunuzu diyecekler bunu da yapamam o yuzden kresle hic horusmyorm esim halledyo herseyi aksam da o aliyo zaten.pofff iste.
Gulden asiniz sorunsuz atlatrsnz ins.
Ahh yasemin ahhh cok dertluyim
canım ya hala mı toparlayamadıngünaydın kızlar nasılsınız ben hala çok yorgunum alabilirsem yarın izin alacam 1 gün dinleneyim diye dün akşam babamız geç çıkacaktı bende direk eve geçtim temizlik yaptım ananenimizle dedemiz temizlikten sonra erdemi getirdiler kuzum özlemiş anane lütfen beni anneme götür diyormuş bende o kadar çok özledim ki ama temzilemesem kalıcaktı bir hafta daha ne zor iş şu annelik
cnm evinizde ne yaşanıo bilemiyroum tabi de babaannede bir şekilde ikna edilebilri diye düşünüyorum açıkçası. sende kuzun için daha ılımlı davranacaksın doğuma kadar meryemcikte babaanneyle kalmış olacaktı bir kaç ay daha. annen gelemio sanırım gelseydi dönüşümlü bakarlardı ii olurdu hem kv için hem senin içinYa funda sorma hemde ne direnis resmen hic söz hakkim yok kizim üstünde. Dr a bile onun cani isterse gerek gorurse götürüyorz.cocuk konusunda cok üzüyor beni.krese oyle diklensem muhtemelen alin çocuğunuzu diyecekler bunu da yapamam o yuzden kresle hic horusmyorm esim halledyo herseyi aksam da o aliyo zaten.pofff iste.
Gulden asiniz sorunsuz atlatrsnz ins.
Ahh yasemin ahhh cok dertluyim
süper olur vallasağol fundacım inş sorunsuz hallederim cnz cnm ne yapayım kız ha ha ha keşke getirsenizde muaine etsem he hehe negüzel olur dimi::):)
funda senin eşin çok geziyo nasıl olsa belki bigün yolu trakyayada düşer sende gelirsin ozaman nedersin?
oyyy betülüm ya kıyamammmmmm kuzuma ay inş toparlarsın cnm..
bende geçen akşam toplantıya gittim saat 11 oldu annem demiş nile hadigel sütünü içelimde yatalım hayır ben annemle içicem demiş sıpa beni bekliyodu geldiğimde..
evet cnm ben oralara yabancı değilimaaa biliyorum yaşam hastanesini cnm bak çorluyada yabancı değilmişsin yani heheh.
tabi canım defne çok çirkindi babaannesinin yanına gelince güzelleşti birden töbe töbeeee:
ayyy bebeğin çirkini olurmuya kadınabak töbe töbeee:
amin inşallah cnmhem de nasıl zor cnm.şimdi yine ben şanslıyım.en azından uzak yerlere gitmiyorum.sağolsunlar anlayış gösteriyorlar.en fazla 2 saatlik mesafelere gönderiyorlar.önceden türkiyenin hemen hemen bir çok yerine gittim.doğu,batı,kuzey,güney...betülüm çok geçmiş olsun cnm. bi an önce toparla inş. ayrıca yerim o erdem paşayı...
funda cnm işiniz zor valla ordan oraya ordan oraya. tez vakitte sabite geçin inş. ay bazen ben de zeynebin fotolarına bakıp diyorum ne kadar karaydı diye he beyazladı kuzum:)
ay ne bileyim cnm yaa kendimizce çözüm bulmaya çalışıyoruz. sana 7 ay kadar birisi lazım. anne omuo anladığım kadarıyla babaaneden de umudu kestik. allah yardımcın olsun cnmYaemn babaanne 80yasinda bir suru hastalığı var tomatizmasi var bazi geceler bacaklstnin sgrisindan uyuyamiyodu ayni sekilde el bilek parmaklatda balon gibi şişiyor. Oturup kalknak zulum zaten kadncagza.bi de hep c si var yeni ilaca basladik o da psikolojisini bozdu surekli ici sıkılıyor. Kac kez gece balkonda kara kara dusunurken yakaladim.cok zor oluuodu ona yoksa ben memnunum kv deden.mecburen gitti hatta hüngür hüngür ağladı giderken....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?