2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha ha ha :):) koptummmmm:
ne yapayım şekerim hırıltı çok olmaya başlayınca emin olamadım kendimden alayım bi steskopta dinleyeyim bari he hehe::) bu arada bugün aşılarımızda oluyo pöfffff:::).)
sıkıntısız atlatın inş. cnm. maşallah biz de hiç skıntı olmadı

ben yanında olsam anlatırımda işte değilimki izinde alamıyorum herzaman malesef. akşam diorum nil yarın aşı olucaksın diye ben aşı olmak değil diyo annanem olsun sen ol diyo kuzum dedim önce annanen olacak sen ona bakarsın sen sonra olursun tamammı dedim.
tamam dedi ama annem benimkadar anlatmaz o ayrı.. kendi ebeside yok. inş sorunsuz atlatırız..

inş. sorunsuz geçer cnm ...akıllı benim kuzum yerim onun dillerini

Ya funda sorma hemde ne direnis resmen hic söz hakkim yok kizim üstünde. Dr a bile onun cani isterse gerek gorurse götürüyorz.cocuk konusunda cok üzüyor beni.krese oyle diklensem muhtemelen alin çocuğunuzu diyecekler bunu da yapamam o yuzden kresle hic horusmyorm esim halledyo herseyi aksam da o aliyo zaten.pofff iste.

Gulden asiniz sorunsuz atlatrsnz ins.

Ahh yasemin ahhh cok dertluyim

kızlar siteskopum bugün geliyomuş he hehe: :):)
güle güle kullan cnm
e arada bizim çocukları da muayene edersin artık :)

ha ha ha ha :):) koptummmmm:
ne yapayım şekerim hırıltı çok olmaya başlayınca emin olamadım kendimden alayım bi steskopta dinleyeyim bari he hehe::) bu arada bugün aşılarımızda oluyo pöfffff:::).)
inşallah sorunsuz atlatırsınız cnm

çok kötü ama ya
o babasıysa sen de annesisin.üstelik senin hakkın daha çok
peki niye böyle yapıyor eşin?
cnm alın kreşten ne olacak?dünyadaki tek kreş orası değil ya
hem çocuk zarar görecek hem de onların nazını mı çekeceksin?bence detaylı bi araştır kreşleri.

günaydın kızlar nasılsınız ben hala çok yorgunum alabilirsem yarın izin alacam 1 gün dinleneyim diye dün akşam babamız geç çıkacaktı bende direk eve geçtim temizlik yaptım ananenimizle dedemiz temizlikten sonra erdemi getirdiler kuzum özlemiş anane lütfen beni anneme götür diyormuş bende o kadar çok özledim ki ama temzilemesem kalıcaktı bir hafta daha ne zor iş şu annelik

canım ya hala mı toparlayamadın
kıyamam sana
evet annelik çok zor
ben haftasonu çok kötü olmama rağmen kuzumu kıramadım.onunla ilgilendim.
buarada hal benim ishal ve bulantım geçmedi
dün gece eşim geldi bugün trabzona gidiyor.adamla da ilgilenemedim hiç.yıl sonuna kadar yok.ama hiç halim yoktu.
haftasonu çamaşırlarını sağolsun kv yıkadı,ütüyü de kp halletti.ama benim kıyafetlerim kaldı ütülenecek
kısmey olursa bu akşam halledeceğim inşallah defneyi uyuttuktan sonra.

sağol fundacım inş sorunsuz hallederim cnz cnm ne yapayım kız ha ha ha keşke getirsenizde muaine etsem he hehe negüzel olur dimi::):)
funda senin eşin çok geziyo nasıl olsa belki bigün yolu trakyayada düşer sende gelirsin ozaman nedersin?
oyyy betülüm ya kıyamammmmmm kuzuma ay inş toparlarsın cnm..
bende geçen akşam toplantıya gittim saat 11 oldu annem demiş nile hadigel sütünü içelimde yatalım hayır ben annemle içicem demiş sıpa beni bekliyodu geldiğimde..

cnm evinizde ne yaşanıo bilemiyroum tabi de babaannede bir şekilde ikna edilebilri diye düşünüyorum açıkçası. sende kuzun için daha ılımlı davranacaksın doğuma kadar meryemcikte babaanneyle kalmış olacaktı bir kaç ay daha. annen gelemio sanırım gelseydi dönüşümlü bakarlardı ii olurdu hem kv için hem senin için

süper olur valla
gülden teyzesi kuzularımızı hem sever hem muayene eder
cnm defneden önce ben de türkiyenin dört bir tarafını geziyordum.eşim hiç gitmedi ama ben tekirdağ ve ilçelerine gittim.hatta defneye hamileyken 2 hafta muratlı da 2 hafta da hayraboludaydım.dönüşte de çorludan uçağa binmiştim.
nişanlıyken de 1 ay tekirdağ merkezde görevliydim
bak böyle anlatınca hatırladım hamileliğimin il başında 1 ay eskişehir,ardından 1 ay tekirdağ,1 ay istanbul da görevliydim.istanbulda 1 ay daha görev yazmışlardı da başkanlığı arayıp ben hamileyim ankaraya yakın yerleri yazabilirmisiniz demiştim.tekirdağda özel yaşam hastanesinde(yanlış hatırlamıyorsam hastanenenin ismini) meşhur bi erkek dr vardı.ona gidiyordum.hamilelikte 4 tane dr ile çalışmış oldum(eskişehir tekirdağ istanbul ve ankarada)
ama eşim gelirse ben de gelmeye çalışırım hem de görevli olarak :) o zaman da görüşürüz inşallah

ay bugün defnenin kreşten bebeklik fotoğraflarını istemişler.dün akşam onları seçtim.ne günlerdi ya.kv defnenin ilk doğduğu zamanlara ne kadar çirkin bi bebekti demişti.geçenlerde sen böyle demiştin dediğimde inkar etti.dün ben fotoğrafları seçerken yine aynı şeyi söyledi.ben de "hiçte bile benim kızım çok güzel hem o zaman hem de şimdi" dedim.sonra da bak gördün mü yine aynı şeyi söyledin.geçen söylemedim demiştin dedim.ama öyle,çirkindi diyor.

aaa biliyorum yaşam hastanesini cnm bak çorluyada yabancı değilmişsin yani heheh.
tabi canım defne çok çirkindi babaannesinin yanına gelince güzelleşti birden töbe töbeeee:
ayyy bebeğin çirkini olurmuya kadınabak töbe töbeee:

betülüm çok geçmiş olsun cnm. bi an önce toparla inş. ayrıca yerim o erdem paşayı...
funda cnm işiniz zor valla ordan oraya ordan oraya. tez vakitte sabite geçin inş. ay bazen ben de zeynebin fotolarına bakıp diyorum ne kadar karaydı diye he beyazladı kuzum:)

evet cnm ben oralara yabancı değilim
ya insan torununa çirkin der mi ya? söylüyor sonra da ben demedim diyor

ay cnm ben dr u kendim bulmamıştım.şubeye gitiiğim ilk gün çalışmaya başladım.sonra müdür yardımcısı bayan bi personel vardı.yanıma hoşgeldiniz diye geldi.sonra bir ihtiyacınız varsa bana söyleyin dedi.ben önce yok dedim.sonra aklıma dr geldi.kadına "aslında bi ihtiyacım var" dedim.kadın buyrun neyse yardımcı oluyum dedi.ben de "burada iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacaım var" dedim.kadın şaşırdı." hamileyim de o yüzden" dedim. kadın araştırıp o dr u önermişti.

amin inşallah cnmhem de nasıl zor cnm.şimdi yine ben şanslıyım.en azından uzak yerlere gitmiyorum.sağolsunlar anlayış gösteriyorlar.en fazla 2 saatlik mesafelere gönderiyorlar.önceden türkiyenin hemen hemen bir çok yerine gittim.doğu,batı,kuzey,güney...

cnm kara,beyaz,zayıf falan dersin de çirkin ne ya?
zaten 6 aylık oluncaya kadar defneyi kv ye vermedim.çünkü hastanede defneyi düşürdu allahtan beşik içindeydi de bişey olmadı kuzuma

Yaemn babaanne 80yasinda bir suru hastalığı var tomatizmasi var bazi geceler bacaklstnin sgrisindan uyuyamiyodu ayni sekilde el bilek parmaklatda balon gibi şişiyor. Oturup kalknak zulum zaten kadncagza.bi de hep c si var yeni ilaca basladik o da psikolojisini bozdu surekli ici sıkılıyor. Kac kez gece balkonda kara kara dusunurken yakaladim.cok zor oluuodu ona yoksa ben memnunum kv deden.mecburen gitti hatta hüngür hüngür ağladı giderken....

ay ne bileyim cnm yaa kendimizce çözüm bulmaya çalışıyoruz. sana 7 ay kadar birisi lazım. anne omuo anladığım kadarıyla babaaneden de umudu kestik. allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…