2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya meryem dogdugunda banada cok cirkin gelmişti:))agzi yuzu kayik kipkirmizi)ama ben derim cirkin doye baskasi derse kizarim

Annem facia zaten bosver alisir ver krese diyo bi seninki degil diyo.kv daha uzgun yani
sizde işler ters yürüo cnm yani. ne bileyim annen sonuçta gelip baksan anne bi kaç ay idare etsen olmaz mı desen . çocuğun için diyceksin artık. yapacak bişey yok. zaten ben doğum iznine ayrılcam çocukta perişan olmasın 3-5 ay için desen. alışamıo kreşe filan gibi. ay ne bileyim yaa...

düşürdü mü ay maşalah kv ne yani.
evet cnm hemde hastanede, beşiğin içine düşürdü allahtan
zaten ondan sonra çocuğu eline vermedim.o da hatasını bildiği için sesini çıkarmadı.yoksa kısa günde 40 kere eşime karın benden çocuğu kıskanıyor diye gaz verirdi.
neymiş efendim benim çocuğum zayıfmış.3.250 kg doğan çocuk çok zayıfmış.10 kg doğuracaktım herhalde.kendi hep 5kg doğurduğu içn defneyi gözü basmadı

Yasemin hic acik kapi bırakmıyor ki yani dese alisamazsa hallederz diycem de uok hiic yanasmiyo..gerci o da antisepresan kullniyo aksama kadar yatıyor poff mecbur kres kres insallh alisir ne diyim ya

Yasemin hic acik kapi bırakmıyor ki yani dese alisamazsa hallederz diycem de uok hiic yanasmiyo..gerci o da antisepresan kullniyo aksama kadar yatıyor poff mecbur kres kres insallh alisir ne diyim ya
dua et cnm bol bol yapacak bişey yok anlaşılan...allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Ya meryem dogdugunda banada cok cirkin gelmişti:))agzi yuzu kayik kipkirmizi)ama ben derim cirkin doye baskasi derse kizarim

ha ha bende derim de diyene kızarım içimden:)
valla ben demem başkasının demesini de istemem :)
kv sağolsun küçümen kahpe,dangalak tarzı sevgi sözcüklerini eksik etmediği için sinir oluyorum.kaç kere söyledim bak çocuğun yanında böyle şeyler söyleme diye.ama kadın ben söyleme dedikçe inadına yapıyor
cnm allah kolaylık versin işin zor

Kucucuk cocuga kahpe ne yaaa yobe yarabbi
kötü anlamda söylemiyormuş
e sen öyle konuşunca çocuk onu iyi bişey sanıp okulda da söyleyecek ve al başına belayı
kahpe,dangalak vb kelimeleri var
çok söyledim ,eşimi uyardım ama eşime de normal geliyor
terbiyeleri bu kadar işte
üstelik ben söyleme dedikçe inadına daha çok söylüyor

öğlea arası lcw ye gittim ... kendime bi tane tshirt aldım önünde bebiş var hamile reyonundan. zeynebime iki takım pijama aldım. 6 tane de atlet almışım 96,5 tl tuttuuuu... ay durduk yere ii mi:)

öğlea arası lcw ye gittim ... kendime bi tane tshirt aldım önünde bebiş var hamile reyonundan. zeynebime iki takım pijama aldım. 6 tane de atlet almışım 96,5 tl tuttuuuu... ay durduk yere ii mi:)
baya tutmuş
yeni sezon mu aldın?
biz de pazar günü jokerden defneye 3 tane bady aldık
yanıma cüzdanımı almadığım için eşim ödedi :)
kv çok bozuldu ama ne yapıyım artık biraz da oğlu ödesin.zaten cumartesi defneyi dr a götüreceğim 300 tl ödeyeceğim

ay kızlar çok başım ağrıyo ya biz zaten b uranınmüdavimlerinden funda, yasemin, gülden he hehe
geçmiş olsun cnm neden ağrıyor ki?
evet buranın müdavimleri olarak biz varız

kendime aldığım badi 16.5 tl cnm gerisi zeynep hanımınkiler. pijamaları çok beğendim atletler de öyle. kuzum da beğenir inş.akşam sevinecek bal böcüğüm. defnede güle güle giysin cnm

kendime aldığım badi 16.5 tl cnm gerisi zeynep hanımınkiler. pijamaları çok beğendim atletler de öyle. kuzum da beğenir inş.akşam sevinecek bal böcüğüm. defnede güle güle giysin cnm
GÜLE GÜLE GİYİN CNM
ay bebişler mutlu olunca ben de mutlu oluyorum
sağol cnm, kv evde giymeye bişeyi yok diye tutturduğu için aldık

yaseminim güle güle giysin bal böcüğüm ama pijamalar pahalı tutuyo cnm: he he
fundaaaa allah allah oda babası neden bozuluyoki kv töbe töbe sanki defne sadece senin çocuğun..
bu arada ney için dr götüreceksin defneyi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…