- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.681
sizde işler ters yürüo cnm yani. ne bileyim annen sonuçta gelip baksan anne bi kaç ay idare etsen olmaz mı desen . çocuğun için diyceksin artık. yapacak bişey yok. zaten ben doğum iznine ayrılcam çocukta perişan olmasın 3-5 ay için desen. alışamıo kreşe filan gibi. ay ne bileyim yaa...Annem facia zaten bosver alisir ver krese diyo bi seninki degil diyo.kv daha uzgun yani
ha ha bende derim de diyene kızarım içimden:)Ya meryem dogdugunda banada cok cirkin gelmişti:))agzi yuzu kayik kipkirmizi)ama ben derim cirkin doye baskasi derse kizarim
evet cnm hemde hastanede, beşiğin içine düşürdü allahtandüşürdü mü ay maşalah kv ne yani.
dua et cnm bol bol yapacak bişey yok anlaşılan...allah hepimizin yardımcısı olsun inş.Yasemin hic acik kapi bırakmıyor ki yani dese alisamazsa hallederz diycem de uok hiic yanasmiyo..gerci o da antisepresan kullniyo aksama kadar yatıyor poff mecbur kres kres insallh alisir ne diyim ya
Ya meryem dogdugunda banada cok cirkin gelmişti:))agzi yuzu kayik kipkirmizi)ama ben derim cirkin doye baskasi derse kizarim
valla ben demem başkasının demesini de istemem :)ha ha bende derim de diyene kızarım içimden:)
cnm allah kolaylık versin işin zorYasemin hic acik kapi bırakmıyor ki yani dese alisamazsa hallederz diycem de uok hiic yanasmiyo..gerci o da antisepresan kullniyo aksama kadar yatıyor poff mecbur kres kres insallh alisir ne diyim ya
kötü anlamda söylemiyormuşKucucuk cocuga kahpe ne yaaa yobe yarabbi
baya tutmuşöğlea arası lcw ye gittim ... kendime bi tane tshirt aldım önünde bebiş var hamile reyonundan. zeynebime iki takım pijama aldım. 6 tane de atlet almışım 96,5 tl tuttuuuu... ay durduk yere ii mi:)
geçmiş olsun cnm neden ağrıyor ki?ay kızlar çok başım ağrıyo ya biz zaten b uranınmüdavimlerinden funda, yasemin, gülden he hehe
kendime aldığım badi 16.5 tl cnm gerisi zeynep hanımınkiler. pijamaları çok beğendim atletler de öyle. kuzum da beğenir inş.akşam sevinecek bal böcüğüm. defnede güle güle giysin cnmbaya tutmuş
yeni sezon mu aldın?
biz de pazar günü jokerden defneye 3 tane bady aldık
yanıma cüzdanımı almadığım için eşim ödedi :)
kv çok bozuldu ama ne yapıyım artık biraz da oğlu ödesin.zaten cumartesi defneyi dr a götüreceğim 300 tl ödeyeceğim
geçmiş olsun cnm neden ağrıyor ki?
evet buranın müdavimleri olarak biz varız
GÜLE GÜLE GİYİN CNMkendime aldığım badi 16.5 tl cnm gerisi zeynep hanımınkiler. pijamaları çok beğendim atletler de öyle. kuzum da beğenir inş.akşam sevinecek bal böcüğüm. defnede güle güle giysin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?