- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.701
oooh ne güzel valla beniim yerime de uyusaydın he he:)Bende burdayimm.uyumusum koltukta arkadaslarla sohbet ediyorduk guya onlarda kapiyi kapatip çıkmislar.simdi kalktim ama hala uyuyasim varr
olur mu oğlundan para çıkmasın,oğlu ona yazlık alacakyaseminim güle güle giysin bal böcüğüm ama pijamalar pahalı tutuyo cnm: he he
fundaaaa allah allah oda babası neden bozuluyoki kv töbe töbe sanki defne sadece senin çocuğun..
bu arada ney için dr götüreceksin defneyi cnm?
benim yerime de uyuBende burdayimm.uyumusum koltukta arkadaslarla sohbet ediyorduk guya onlarda kapiyi kapatip çıkmislar.simdi kalktim ama hala uyuyasim varr
göğüsleri şişkin derken nasıl yani cnm anlamadım. doğduğundan beri mi böyleydi yoksa yeni mi olduolur mu oğlundan para çıkmasın,oğlu ona yazlık alacak
defne sadece benim çocuğum böyle şeylerde
cnm endokrin druna götüreceğim.defnenin göğüsleri biraz şişkin.
benim yerime de uyu
cnm yok 9. aydan sonra oldugöğüsleri şişkin derken nasıl yani cnm anlamadım. doğduğundan beri mi böyleydi yoksa yeni mi oldu
geçmiş olsun cnm şimdidencnm yok 9. aydan sonra oldu
1,5 yaşında endokrin dr una götürdüm.muayene etti 2 yaşına kadar geçmezse gel dedi.geçmedi bende cumartesiye randevu aldım
bilmiyorum cnmneyden oluyormuş peki fundacım bu troitlemi alakalıyani allah allahh..
sağol cnmgeçmiş olsun cnm şimdiden
evet cnm memesiGöğsü sis derken memesi mi...buyume hormonlaryla ilgilidr muhtemelen.bi götür baklm
cnm sen merak etme rabbim her şeyi yolunda götürecekBen de yatin gidicem dr a. Umarim hersey yolundadir
valla cnm muhtemelen öyleCinsyet ve büyüme hormonlaryla ilgili.zavalli yavrucaklar hep yediklermzden dolayi
tamam cnm dr çıkışı haber veririmmerak etme cnm sorun çıkmaz inş. habersiz bırakmayın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?