2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende burdayimm.uyumusum koltukta arkadaslarla sohbet ediyorduk guya onlarda kapiyi kapatip çıkmislar.simdi kalktim ama hala uyuyasim varr

aynen fundacım akşama benim kız bayram edr pijama hastası zaten. evet güldenim 30 lira zaten bi tanesi feda olsun tabi.

olur mu oğlundan para çıkmasın,oğlu ona yazlık alacak
defne sadece benim çocuğum böyle şeylerde
cnm endokrin druna götüreceğim.defnenin göğüsleri biraz şişkin.

Bende burdayimm.uyumusum koltukta arkadaslarla sohbet ediyorduk guya onlarda kapiyi kapatip çıkmislar.simdi kalktim ama hala uyuyasim varr
benim yerime de uyu

olur mu oğlundan para çıkmasın,oğlu ona yazlık alacak
defne sadece benim çocuğum böyle şeylerde
cnm endokrin druna götüreceğim.defnenin göğüsleri biraz şişkin.

benim yerime de uyu
göğüsleri şişkin derken nasıl yani cnm anlamadım. doğduğundan beri mi böyleydi yoksa yeni mi oldu

göğüsleri şişkin derken nasıl yani cnm anlamadım. doğduğundan beri mi böyleydi yoksa yeni mi oldu
cnm yok 9. aydan sonra oldu
1,5 yaşında endokrin dr una götürdüm.muayene etti 2 yaşına kadar geçmezse gel dedi.geçmedi bende cumartesiye randevu aldım

inş sorunçıkmayacak fundacım ama insanın içi içini yiyor değilmi pöffff: bende nil dr götüreceksem konturol için bile olsa acaba kötü birşey söyleyecekmidiye gözünün içine bakıyorumve çok korkuyorum..

merak etme cnm sorun çıkmaz inş. habersiz bırakmayın bizi
tamam cnm dr çıkışı haber veririm
dr un muayenehanesinin bulunduğu yerde otopark da yok.dolmuşla gideceğim
muhtemelen kan testi vs isteyecek bir de onun için hastaneye gitmem gerekecek
nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…