- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.721
aynen cnm ve tek başına olduğum için bu beni daha çok yıpratıyorinş sorunçıkmayacak fundacım ama insanın içi içini yiyor değilmi pöffff: bende nil dr götüreceksem konturol için bile olsa acaba kötü birşey söyleyecekmidiye gözünün içine bakıyorumve çok korkuyorum..
cnm geciktirmeden git sen debenim de üniversiteye endokrine gitmem lazım troit için belki giderim yarın bakalım ne diycek dr.
cnm eşim sıra aldırabilirse arkadaşına , yarın gitcem inş. aç gitmem gerekiomuş sanırım .inş erken saatte olur randevu yoksa aç kaldıkça mide bulantım artıocnm geciktirmeden git sen de
Cnm ıns onemlı bısey cıkmaz..cnm eşim sıra aldırabilirse arkadaşına , yarın gitcem inş. aç gitmem gerekiomuş sanırım .inş erken saatte olur randevu yoksa aç kaldıkça mide bulantım artıo
geçmiş olsun size de cnmIyı aksamlar kızlar
Sıbel hakkınızda hayırlısı olsun cnm ya esın ıns anlar durum daha kotuye gıtmeden konusur. Kresle cıddı bı sekılde..
Herkes ıyıdır umarım defnenınde onemlı bıseyı cıkmaz ıns..
Bızde ıkı gındur dr dayız dun dıs kontrollerımız ıyı gectı beyzanın bır ıkı sıyah nokta vardı onları temızledıler..
Bugun sabah cocuk dr sıne gıttık nıdanın oksurunun kotu olmadıgını soyledı dınledı falan bı surup verdı onu kullanıcaz, beyza ıkı gundur kasınmaya basladı ılerlemeden onuda goturduk vucudunun kuru oldugunu soyledı yumusatıcı bı krem verdı bakalım daha oncekı gıbı olmaz ıns..
Dr den gelınce esımın d gununu kutladık dun gece o yatınca 11 den sonra pasta yaptım surprız yaptık kızlarla:) sabah beyzaya soyledım hemen yetıstırdı babasına dr ye gıderken baba sana surprız yapıcaz pastada senı cok sevıyoruz yazıyo falan dıyo hıc bekletemedı agzında:)
sağol cnm daha iyileri sizin olsunCnm ıns onemlı bısey cıkmaz..
Zeyneple defne gule gule gıysınler cıcılerını:)
oy oy oy... inş. nile geçmez cnm. gerçi nil aşı oldu di mi etkilemez belki.günaydın tekrar kızlar.
bizim akşamımız iyi geçti şükür niloş aşılarını oldu şükür atlattık ama eylül ablamız hasta dün öylende gelmiş ve muhtemelen bugün okula gitmez gerisini siz düşünün artık pöfffff:):)
nesi var babanın cnm inş önemli bişey yoktur çok geçmiş olsun. kuzumda da herşey yolunda gider inş. ii yolculuklar cnm şimdiden11.20 de burdan ankaraya gidicem ikidede ordan binicem canim
Babam ameliyat olack yarin oyizden gidyorum hem alp tugrayida cocuk cerrahina goturcem dil alti icin ben kendimde gidcem dr a bacaklrm agryo
Simdilik bir hafta kalrim gibi ama bakalim
Sen naslsin canim nil nasil
günaydın canım rana iyi herzamanki mız mız sabah ezanından beri ayaktayım bugün de tutuklu duruşması var 8 kişi ne yapacam nasıl girecem bilmiorum yawavsum günaydın cnm nasılsın kaçta gidiyosun kalıcakmısın biraz?
sizede bi deyişiklik olır bu deyişikliğe benimde çok ihtiyacımvarya.
benicim fotolarıgördüğünümü diyorsun cnm ben ona ce vap yazıyodum yazmamışmıyım ayyy özür dilerim arkadaşım. görmene çok sevindim cnm..beyzanında inş geçer kaşıntısı ayallahım beterinden korusun. bu arada eşinin do günü kutlu olsun cnm allahım ağzınızın tadını bozmasın inşş.
funda alma bencede kv yi gerek yok cnm zaten doktorlar işlerine karışılmalarından hoşlanmazlar doğru yapacağı bişey bile varsa yapamaya bilir yani yanlız git daha iyi cnm..
nurayım elifim nasıl oldu cnm?
yaseminim inş sorun çıkmaz tatlım.
katreynur nasılsın bugün bakalım?
ayşegül haber ver bize ne yaptınız cnmç?
songülüm sende girmemişsin dün şekerimee dersler başladı tabi cumartesi büyük gün dimi hadi bakalım.
fatma sende yoksun.
sibel eşin konuşmuşmu öğretmenle sende dr gidecektin sonuçları yaz cnm bide allah sana sabır versin böyle bi koca zor hem yanında kimseyok bide eşin anlayışsız işin çok zor gerçekten..
özcenan nasıl oldu rana cnm?
betül aldınmı izin cnm ?
11.20 de burdan ankaraya gidicem ikidede ordan binicem canim
Babam ameliyat olack yarin oyizden gidyorum hem alp tugrayida cocuk cerrahina goturcem dil alti icin ben kendimde gidcem dr a bacaklrm agryo
Simdilik bir hafta kalrim gibi ama bakalim
Sen naslsin canim nil nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?