2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm ve tek başına olduğum için bu beni daha çok yıpratıyor
eşim yok, kv nin gelmesini istemiyorum çünkü defneden çok kv ile uğraştırıyor.dr şu tedaviyi uygulayalım derse niye o yöntem,şunu uygulasanız olmaz mı,niye o ilaç, şunu verseniz olmaz mı ben çocukları büyütürken şöyle yapıyordum vs diye sorularla bilmişlik taslayarak hem dr u hem beni çıldırtıyor. geçenlerde dr defneye ilaç yazdı.kv dr a "eminmisin oğlum bu ilacın iyi edeceğine" dedi dr artık daha fazla tutamadı kendini ve "merak etme teyzeciğim 17 yıllık dr um neyin ne olduğunu bilecek kadar tecrübem var" dedi.yerin dibine geçtim resmen
defneye iğne yapılacak olsa odadan kaçıyor, yani bana hiçbir faydası olmuyor

Iyı aksamlar kızlar
Sıbel hakkınızda hayırlısı olsun cnm ya esın ıns anlar durum daha kotuye gıtmeden konusur. Kresle cıddı bı sekılde..
Herkes ıyıdır umarım defnenınde onemlı bıseyı cıkmaz ıns..
Bızde ıkı gındur dr dayız dun dıs kontrollerımız ıyı gectı beyzanın bır ıkı sıyah nokta vardı onları temızledıler..
Bugun sabah cocuk dr sıne gıttık nıdanın oksurunun kotu olmadıgını soyledı dınledı falan bı surup verdı onu kullanıcaz, beyza ıkı gundur kasınmaya basladı ılerlemeden onuda goturduk vucudunun kuru oldugunu soyledı yumusatıcı bı krem verdı bakalım daha oncekı gıbı olmaz ıns..
Dr den gelınce esımın d gununu kutladık dun gece o yatınca 11 den sonra pasta yaptım surprız yaptık kızlarla:) sabah beyzaya soyledım hemen yetıstırdı babasına dr ye gıderken baba sana surprız yapıcaz pastada senı cok sevıyoruz yazıyo falan dıyo hıc bekletemedı agzında:)

geçmiş olsun size de cnm
eşine de nice mutlu yıllara
vücut kuruluğu benim kuzenimde de vardı ilaçlar işe yarıyor
inşallah defnedede bişey çıkmaz

Cnm ıns onemlı bısey cıkmaz..
Zeyneple defne gule gule gıysınler cıcılerını:)
sağol cnm daha iyileri sizin olsun

Sibelcim allahim sana kolaylik versin canim

Funda insallah defnede bisey cikmaz

Beni dr kontrollernz guzel gecmis sevndm
kuzum nasil soylemdn dursun soylems babaya neguzel

Yasmin gule gule giyin cicilernzi

kizlar yarin zonguldaga gidyorz alp tugrayla ilk otobus yilculgumz insallah iyi gecer

wavsum günaydın cnm nasılsın kaçta gidiyosun kalıcakmısın biraz?
sizede bi deyişiklik olır bu deyişikliğe benimde çok ihtiyacımvarya.
benicim fotolarıgördüğünümü diyorsun cnm ben ona ce vap yazıyodum yazmamışmıyım ayyy özür dilerim arkadaşım. görmene çok sevindim cnm..beyzanında inş geçer kaşıntısı ayallahım beterinden korusun. bu arada eşinin do günü kutlu olsun cnm allahım ağzınızın tadını bozmasın inşş.
funda alma bencede kv yi gerek yok cnm zaten doktorlar işlerine karışılmalarından hoşlanmazlar doğru yapacağı bişey bile varsa yapamaya bilir yani yanlız git daha iyi cnm..
nurayım elifim nasıl oldu cnm?
yaseminim inş sorun çıkmaz tatlım.
katreynur nasılsın bugün bakalım?
ayşegül haber ver bize ne yaptınız cnmç?
songülüm sende girmemişsin dün şekerimee dersler başladı tabi cumartesi büyük gün dimi hadi bakalım.
fatma sende yoksun.
sibel eşin konuşmuşmu öğretmenle sende dr gidecektin sonuçları yaz cnm bide allah sana sabır versin böyle bi koca zor hem yanında kimseyok bide eşin anlayışsız işin çok zor gerçekten..
özcenan nasıl oldu rana cnm?
betül aldınmı izin cnm ?

günaydın tekrar kızlar.
bizim akşamımız iyi geçti şükür niloş aşılarını oldu şükür atlattık ama eylül ablamız hasta dün öylende gelmiş ve muhtemelen bugün okula gitmez gerisini siz düşünün artık pöfffff:):)

11.20 de burdan ankaraya gidicem ikidede ordan binicem canim
Babam ameliyat olack yarin oyizden gidyorum hem alp tugrayida cocuk cerrahina goturcem dil alti icin ben kendimde gidcem dr a bacaklrm agryo
Simdilik bir hafta kalrim gibi ama bakalim
Sen naslsin canim nil nasil

herkese günaydın... ben gidemedim dr ye . yarın gitcem inş. nasılsınız bakalım . ben bugün decavit ve balık hapına başladım bakalım ters tepmez inş. wavs ne kadar kalacaksın cnm sorunsuz bir yolculuk olsun inş.
beni cnm geçmiş olsun kuzucuklara.
diğer hatunlar nasılsınız bakalım güldenim niloşum napıo

oy oy oy... inş. nile geçmez cnm. gerçi nil aşı oldu di mi etkilemez belki.

nesi var babanın cnm inş önemli bişey yoktur çok geçmiş olsun. kuzumda da herşey yolunda gider inş. ii yolculuklar cnm şimdiden

wavsum babana çok geçmiş olsun cnm inş sorunsuz atalatır.
sanada tabi bencede alpi götür daha önce konuşmuştuk bu konuyu nekadar önce götürürsen okadar çabuk sonuç alırsın.
senin bacakların neden ağrıyoki cnm:

yaseminim günaydın cnm olsunyarın gidersin aa sen neden balık hapına başladınki cnm daha erken değilmi ben 28 haftada başlamıştım diye hatırlıyorum zaten vitamin hiç kullanmadım sadece demir hapı kullanmıştım ama zaman geçtikçe ilaçlarda deyişiyo tabi oda ayrı:

günaydın canım rana iyi herzamanki mız mız sabah ezanından beri ayaktayım bugün de tutuklu duruşması var 8 kişi ne yapacam nasıl girecem bilmiorum ya

canım geçmiş olsun inşallah iyi geçer babanın ameliyatı
senin bacakların b12 de ağrıyo olmasın genelde benim düştüğü zaman bacaklarıma vuruyo çünkü
inşallah yolculuğnuz iyi geçer

fundam geçmiş olsun inşallah sonuçlar kötü çıkmaz ferah tut içini Allah yardımcın olsun
yasmin gitmemişsin randevu olmadı mı

güldenim geçmiş olsun aşı meselesi tamamen bitti artık.. sağlık ocağından bize aşı kartınızı atmayın her yerde isteyeckler dedi ben de çıkışta atacaktım dediğiniz iyi oldu dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…