- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.741
yok canım ateş yapmadı pazartesi günü aşı olduğu için sendrom günü çok naz yaptıözcenanım allah yardımcın olsun cnm nediyeyim ama ateşlenmedi dimi ranacık?
cnm dr balık yiyebilio musun dedi bende çok az deyince balık hapına başlayalım o zaman dedi. gerçekten de 3 ayda 3 kez ancak yedim herhalde. bende halsizlik çok olduğu içinde erken vermiş olabilir cnm bilmiyorum.demir vermedi henüz ay vermesin mümkünse kan değerlerim ii çok şükür:)yaseminim günaydın cnm olsunyarın gidersin aa sen neden balık hapına başladınki cnm daha erken değilmi ben 28 haftada başlamıştım diye hatırlıyorum zaten vitamin hiç kullanmadım sadece demir hapı kullanmıştım ama zaman geçtikçe ilaçlarda deyişiyo tabi oda ayrı:
maşallah kuzuma benim. o kadar naz da olsun annesi.yok canım ateş yapmadı pazartesi günü aşı olduğu için sendrom günü çok naz yaptı
pufff biliyorum malesef. ama kan ilacı çok kötü yaa sürekli kullananlara allah sabır versin.ola bilir cnm ama kan değerlerin iyide lsa takviye veriolar şekerim üzgünüm ama bebiş çekcik kanını he hehe::).)
ee okadar naz olur özcenanım.. bizimkide aşıyı dün nce annaneye yaptırmış sonra kendine yapılmış öyle anlaşmıştık akşamdan önce annanene yapacaklar sonra sana demiştim gidince söylemiş önce annaneme diye sıpa..ananesi ağlamış kend ağlamamış he he he:
günaydın cnm burda da bugün tam tersi güneşli bir hava var. maşallah diyim bozulamasın:) naıslsın bakalım kızlar nasıl gezmeler nasıl gidiyorGunaydın kızlar
Burda soguk yagmurlu karanlık bır hava varınsanın ıcı kararıyor
Bozulmasın cnm burdakını gorsen aksam oluyo sanırsıngünaydın cnm burda da bugün tam tersi güneşli bir hava var. maşallah diyim bozulamasın:) naıslsın bakalım kızlar nasıl gezmeler nasıl gidiyor
ay beğenmez mi teyzesi. bınu giyyom yok yok bunu giyyom deyip durdu. bi de tam bana göre tam bana göre dio sıpa ne biliosa he he:) ama bende çok beğendim çocuk haklı yani he he:)Bozulmasın cnm burdakını gorsen aksam oluyo sanırsın
Bizden iyilik dun esimde evdeydi bugun yine nidosla basbasayiz birazdan temizlik yapicam biraz..
Zepnepcik begendimi cicilerini:)
Gunaydın cnmgünaydın benicim burdada yağmurlu veriyo bugün bakalım kapalı şimdilik pöfff:
benicim gördünmü yazdıklarımı cnm.. ee kızlar nasıl sennasılsın bakalım sen şu pasta işini iyice çözdün vallaha yazmışmıydın tarif yazmadıysan istiyorummm yaopamam gerçi ama..
Ay masallah anlıyo guzelden bunlar:)ay beğenmez mi teyzesi. bınu giyyom yok yok bunu giyyom deyip durdu. bi de tam bana göre tam bana göre dio sıpa ne biliosa he he:) ama bende çok beğendim çocuk haklı yani he he:)
anası kime naz yapacağını şaşırdı :)maşallah kuzuma benim. o kadar naz da olsun annesi.
çok şükür canım atlatmışsınız gelmiş geçmiş olsun burda da hep ishal falan var salgın her yerde yaSa kızlar
Nasılsıniz elif atlattı hastalığı çok şükür ama o hasta diye bizim de hiç keyfimiz olmadı evladi hasta olan annelere Allah sabır versin evlatlarina da şifa
burun akıntısı hala var ama öksürük ve ateş bitti Çok şükür bu arada burda ki bütün çocuklar hasta olmuş sular mikropluymus dr sulardan uzak tutun çocukları mumkunse banyo yaptırma bi süre dedi
bizden haberler böyle elifle oynamaktan giremiyorum vaktim olmuyor beni affedin
hepinizi öpüyorum ilk fırsatta geleceğim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?