2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm dr balık yiyebilio musun dedi bende çok az deyince balık hapına başlayalım o zaman dedi. gerçekten de 3 ayda 3 kez ancak yedim herhalde. bende halsizlik çok olduğu içinde erken vermiş olabilir cnm bilmiyorum.demir vermedi henüz ay vermesin mümkünse kan değerlerim ii çok şükür:)

ola bilir cnm ama kan değerlerin iyide lsa takviye veriolar şekerim üzgünüm ama bebiş çekcik kanını he hehe::).)
ee okadar naz olur özcenanım.. bizimkide aşıyı dün nce annaneye yaptırmış sonra kendine yapılmış öyle anlaşmıştık akşamdan önce annanene yapacaklar sonra sana demiştim gidince söylemiş önce annaneme diye sıpa..ananesi ağlamış kend ağlamamış he he he:

pufff biliyorum malesef. ama kan ilacı çok kötü yaa sürekli kullananlara allah sabır versin.

günaydın kızlar izin alamadım işteyim malesef bide üstüne tekrar adet oldum aman ya valla kansızlıktan düşüp kalacam bi yerlerde dün eşim bi multivitamin almış solgar markasının umarım işe yarar bakalım hepinizi öpüyorum fıstıklar

günaydın benicim burdada yağmurlu veriyo bugün bakalım kapalı şimdilik pöfff:
benicim gördünmü yazdıklarımı cnm.. ee kızlar nasıl sennasılsın bakalım sen şu pasta işini iyice çözdün vallaha yazmışmıydın tarif yazmadıysan istiyorummm yaopamam gerçi ama..

günaydın cnm burda da bugün tam tersi güneşli bir hava var. maşallah diyim bozulamasın:) naıslsın bakalım kızlar nasıl gezmeler nasıl gidiyor
Bozulmasın cnm burdakını gorsen aksam oluyo sanırsın
Bizden iyilik dun esimde evdeydi bugun yine nidosla basbasayiz birazdan temizlik yapicam biraz..
Zepnepcik begendimi cicilerini:)

Bozulmasın cnm burdakını gorsen aksam oluyo sanırsın
Bizden iyilik dun esimde evdeydi bugun yine nidosla basbasayiz birazdan temizlik yapicam biraz..
Zepnepcik begendimi cicilerini:)
ay beğenmez mi teyzesi. bınu giyyom yok yok bunu giyyom deyip durdu. bi de tam bana göre tam bana göre dio sıpa ne biliosa he he:) ama bende çok beğendim çocuk haklı yani he he:)

Gunaydın cnm
Gordum toplu bı yazıcaktım nıda san yazamadım:) sayfana masallah gercekten cok ıyı gıdıyor...nılıosta atessız atlatır ıns asısını..
Pastaya gelınceee:) ben cahıde sultanın nısastalı pandıspanyasını yapıyorum cok memnunum ve yıyen herkeste:) ıkıye kesmek bıraz sıkıntı oluyo ama bır gun onceden yapınca guzel kesılıyor.
Ama kesmeyle ugrasmak ıstemeyenlere ve buyuk pasta bızım gıbı kucuk aılelere fazla gelecegınden aynı tarıfı yarıya ındırıp tart kalıbında yapıyorum tek kat yas pasta kremasını krem santıde kullanabılırsın ve ıstedıgın gıbı meyvelı yada cukulatalı:)
Bı ara yazayım dıger tarafa ıns..

ay beğenmez mi teyzesi. bınu giyyom yok yok bunu giyyom deyip durdu. bi de tam bana göre tam bana göre dio sıpa ne biliosa he he:) ama bende çok beğendim çocuk haklı yani he he:)
Ay masallah anlıyo guzelden bunlar:)
Bızımkıde cok sever ay cıcı dıye gecer aynanın karsısına:)

Sa kızlar
Nasılsıniz elif atlattı hastalığı çok şükür ama o hasta diye bizim de hiç keyfimiz olmadı evladi hasta olan annelere Allah sabır versin evlatlarina da şifa
burun akıntısı hala var ama öksürük ve ateş bitti Çok şükür bu arada burda ki bütün çocuklar hasta olmuş sular mikropluymus dr sulardan uzak tutun çocukları mumkunse banyo yaptırma bi süre dedi
bizden haberler böyle elifle oynamaktan giremiyorum vaktim olmuyor beni affedin
hepinizi öpüyorum ilk fırsatta geleceğim gene

çok şükür canım atlatmışsınız gelmiş geçmiş olsun burda da hep ishal falan var salgın her yerde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…