2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol benicim.
pastaya gelince cnm gerçekten yapamıya bilirimdiye düşünüytorum ama bikere denemek lazım dimi he heh :
nurayım çok geçmiş olsun cnm pöf hastalık çok zor gerçektenya.
eylül gitmemiş bugün okula bakalım herhalde bizde yakında bşiaşlarız pöfff

inşallah cnm

Gunaydin kizlar
Erkenden kalktim bugun ilk ben yazayim dedim gidecegim icin yemek yapyorum kocise bi iki gun idare etsin enazndan
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar şimdiden

yok cnm almayacağım zaten

günaydın cnm
inşallah nile geçmez hastalık

geçmiş olsun babana ve sana cnm
günaydın cnm
inşallah cnm iyi çıkar sonuçlar
seni çok iyi anlıyorum cnm allah yardımcın olsun
cnm geçmiş olsun
o markayı duydum inşallah işe yarar
bir de çörek otu yağını dene
balla karıştırıp iç

Gunaydın kızlar
Burda soguk yagmurlu karanlık bır hava var ınsanın ıcı kararıyor
günaydın cnm

as cnm
elifin iyileşmesine sevindim

herkese tünaydın kızlar.ben işe yeni gelebildim.
dün akşam gittim defnenin ateşi var gibiydi.sonra evde tekrar ölçtüm defnenin ateşi 38,5 olmuş
hemen fitil verdim.aksi gibi şurupları da kv lerde unutmuşum.ütüleri,çamaşırları falan hallattim.akşam 12 oldu hala ateşi düşmedi.hemen kaynımı aradım şurupları istedim.ben bu arada defnenin alnına ve koltuk altlarına ıslak bez koydum.sağolsun kaynım şurupları getirdi.biraz oturup gitti.
gece 12,5 ta tekrar şurup verdim defneye.sabaha kadar ateş düşürmekle uğraştım.sabah 5 te bir daha şurup verdim.sabah 7 de ateşi düştü.tabi ben sabaha kadar uyumadım.sabah da hemen randevu alıp druna götürdüm.
dr u muayene etti.genizde akıntı yoktu o başlamış.öksürük ondanmış.burun akıntısı da var.ilaç yazdı(alerji ilacı).antibiyotik yazmadı.eğer 2 gün ateş düşmezse ara konuşalım ona göre antibiyotik başlarız dedi.
oradan çıktım.defneyi kreşe bıraktım.sonra kv ye defne için kıyafet bıraktım.defnenin durumunu anlattım.
ancak işe gelebildim.
gece çok korktum havale geçirecek diye çünkü ateş 39 a doğru gidiyordu.rabbim bütün hasta bebişlere şifa versin

sibel cnm kontrolün vardı nasıl geçti?
kreşten meryem için bi açıklama yapmışlar mı?

Kızlar bıkac resım yukledım ama nası oldugunu hıc anlamadım bı ysptıgımı dıger fotoda yapmıyo:)
Ay nıdanın pastasını da yukleyebılseydım keske teldekı butun fotoları aktardık bana yenı tel almıs esım ona gecıcem bunun son kullanma tarıhını doldurdun dedı cok dusurdum elımden

Cok kolay arkadasım sen alasını yaparsın ınan:)

Wavs babana gecmıs olsun cnm sanada hayırlı yolculuklar ıns sıkıntısız gecer yolculuk, arada yaz bızee..

benicim telefonunu güle güle kullan düşünceli eş desene.
ayrıca çok hamarat hatunsun maşallah sana nazar deymesin..
olmazmı fundamya inş sorunsuz geçer kv veririnşallah ilaçlarını..

geçmiş olsun canım ya inşallah yükselmeden ateş atlatır hastalığı uyumamışsın sabaha kadar bugün nasıl biter sana bilemedim
bizim kız sabah ezanı kalktı diye ben bi tuhafım seni düşünemedim

funda cnm çok geçmiş olsun cnm. sana da bugün çabucak akşam olsun inş.
beni cnm maşallah pek hamaratsın eşine de kocaman alkış düşünceli insan...
özcananım rana hep mi bu kadar erken kalkıo cnm zeynebin bi eşi daha var sanırım. gerçi biz bi kaç aydır daha iyiyiz en azından aradada olsa 7 de kalkıo:)
wavs habersiz bırakma cnm bizi.
ayşegül nerelerde haber alan var mı...
sibel dilek nerlerdesiniz hamiş hatunlar...

Fundacim geçmiş olsun ins çabucak baksam olsun kabus kuzuma
benicim pastapastaları görünce benimde canim çekti kalktik yaptık kızınla pasta şimdi dinleniyor ayrıca eşine kocaman bir alkış
guldencim maşallah nilime çok güzel laf dinliyor
ozcananim ins sana da çabucak akşam olsun ya yorgun uykusuz hiç çekilmez şimdi davalar
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz

nurayım bizde gelelim mi zeyneple:) ohhh pasta da yapılmış he he... ellerinize sağlık

kız normalde 8 de kalkıyo yani o bizi uyandırıyo işe hep geç kalıyoruz ama tam ezan okunurken ağlamaya başladı o esnada alarm çaldı hop baba telefon çalıyo dedi uyandı bi daha uyumadı ( uyutmadı) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…