- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.761
benicim yakınmıyız ne burası da yağmurlu karanlık ama ben seviyorum içim kararık herhal:)Gunaydın kızlar
Burda soguk yagmurlu karanlık bır hava varınsanın ıcı kararıyor
inşallah cnmSibelcim allahim sana kolaylik versin canim
Funda insallah defnede bisey cikmaz
Beni dr kontrollernz guzel gecmis sevndm
kuzum nasil soylemdn dursun soylems babaya neguzel
Yasmin gule gule giyin cicilernzi
kizlar yarin zonguldaga gidyorz alp tugrayla ilk otobus yilculgumz insallah iyi gecer
günaydın cnmGunaydin kizlar
Erkenden kalktim bugun ilk ben yazayim dedim gidecegim icin yemek yapyorum kocise bi iki gun idare etsin enazndan
yok cnm almayacağım zatenwavsum günaydın cnm nasılsın kaçta gidiyosun kalıcakmısın biraz?
sizede bi deyişiklik olır bu deyişikliğe benimde çok ihtiyacımvarya.
benicim fotolarıgördüğünümü diyorsun cnm ben ona ce vap yazıyodum yazmamışmıyım ayyy özür dilerim arkadaşım. görmene çok sevindim cnm..beyzanında inş geçer kaşıntısı ayallahım beterinden korusun. bu arada eşinin do günü kutlu olsun cnm allahım ağzınızın tadını bozmasın inşş.
funda alma bencede kv yi gerek yok cnm zaten doktorlar işlerine karışılmalarından hoşlanmazlar doğru yapacağı bişey bile varsa yapamaya bilir yani yanlız git daha iyi cnm..
nurayım elifim nasıl oldu cnm?
yaseminim inş sorun çıkmaz tatlım.
katreynur nasılsın bugün bakalım?
ayşegül haber ver bize ne yaptınız cnmç?
songülüm sende girmemişsin dün şekerimee dersler başladı tabi cumartesi büyük gün dimi hadi bakalım.
fatma sende yoksun.
sibel eşin konuşmuşmu öğretmenle sende dr gidecektin sonuçları yaz cnm bide allah sana sabır versin böyle bi koca zor hem yanında kimseyok bide eşin anlayışsız işin çok zor gerçekten..
özcenan nasıl oldu rana cnm?
betül aldınmı izin cnm ?
günaydın cnmgünaydın tekrar kızlar.
bizim akşamımız iyi geçti şükür niloş aşılarını oldu şükür atlattık ama eylül ablamız hasta dün öylende gelmiş ve muhtemelen bugün okula gitmez gerisini siz düşünün artık pöfffff:):)
geçmiş olsun babana ve sana cnm11.20 de burdan ankaraya gidicem ikidede ordan binicem canim
Babam ameliyat olack yarin oyizden gidyorum hem alp tugrayida cocuk cerrahina goturcem dil alti icin ben kendimde gidcem dr a bacaklrm agryo
Simdilik bir hafta kalrim gibi ama bakalim
Sen naslsin canim nil nasil
günaydın cnmherkese günaydın... ben gidemedim dr ye . yarın gitcem inş. nasılsınız bakalım . ben bugün decavit ve balık hapına başladım bakalım ters tepmez inş. wavs ne kadar kalacaksın cnm sorunsuz bir yolculuk olsun inş.
beni cnm geçmiş olsun kuzucuklara.
diğer hatunlar nasılsınız bakalım güldenim niloşum napıo
inşallah cnm iyi çıkar sonuçlargünaydın canım rana iyi herzamanki mız mız sabah ezanından beri ayaktayım bugün de tutuklu duruşması var 8 kişi ne yapacam nasıl girecem bilmiorum ya
canım geçmiş olsun inşallah iyi geçer babanın ameliyatı
senin bacakların b12 de ağrıyo olmasın genelde benim düştüğü zaman bacaklarıma vuruyo çünkü
inşallah yolculuğnuz iyi geçer
fundam geçmiş olsun inşallah sonuçlar kötü çıkmaz ferah tut içini Allah yardımcın olsun
yasmin gitmemişsin randevu olmadı mı
cnm geçmiş olsungünaydın kızlar izin alamadım işteyim malesef bide üstüne tekrar adet oldum aman ya valla kansızlıktan düşüp kalacam bi yerlerde dün eşim bi multivitamin almış solgar markasının umarım işe yarar bakalım hepinizi öpüyorum fıstıklar
günaydın cnmGunaydın kızlar
Burda soguk yagmurlu karanlık bır hava varınsanın ıcı kararıyor
as cnmSa kızlar
Nasılsıniz elif atlattı hastalığı çok şükür ama o hasta diye bizim de hiç keyfimiz olmadı evladi hasta olan annelere Allah sabır versin evlatlarina da şifa
burun akıntısı hala var ama öksürük ve ateş bitti Çok şükür bu arada burda ki bütün çocuklar hasta olmuş sular mikropluymus dr sulardan uzak tutun çocukları mumkunse banyo yaptırma bi süre dedi
bizden haberler böyle elifle oynamaktan giremiyorum vaktim olmuyor beni affedin
hepinizi öpüyorum ilk fırsatta geleceğim gene
Cok kolay arkadasım sen alasını yaparsın ınan:)sağol benicim.
pastaya gelince cnm gerçekten yapamıya bilirimdiye düşünüytorum ama bikere denemek lazım dimi he heh :
nurayım çok geçmiş olsun cnm pöf hastalık çok zor gerçektenya.
eylül gitmemiş bugün okula bakalım herhalde bizde yakında bşiaşlarız pöfff
inşallah cnm benim yafunda çok geçmiş olsun cnm inş düşer ateşi kuzunun ayyy bu sene ne oldu bu kuzularaya hiç anlamıyorum ben..
Ben hıc sevmıyorum ya ama ılkbahara kadar burası boyle artıkbenicim yakınmıyız ne burası da yağmurlu karanlık ama ben seviyorum içim kararık herhal:)
geçmiş olsun canım ya inşallah yükselmeden ateş atlatır hastalığı uyumamışsın sabaha kadar bugün nasıl biter sana bilemedimherkese tünaydın kızlar.ben işe yeni gelebildim.
dün akşam gittim defnenin ateşi var gibiydi.sonra evde tekrar ölçtüm defnenin ateşi 38,5 olmuş
hemen fitil verdim.aksi gibi şurupları da kv lerde unutmuşum.ütüleri,çamaşırları falan hallattim.akşam 12 oldu hala ateşi düşmedi.hemen kaynımı aradım şurupları istedim.ben bu arada defnenin alnına ve koltuk altlarına ıslak bez koydum.sağolsun kaynım şurupları getirdi.biraz oturup gitti.
gece 12,5 ta tekrar şurup verdim defneye.sabaha kadar ateş düşürmekle uğraştım.sabah 5 te bir daha şurup verdim.sabah 7 de ateşi düştü.tabi ben sabaha kadar uyumadım.sabah da hemen randevu alıp druna götürdüm.
dr u muayene etti.genizde akıntı yoktu o başlamış.öksürük ondanmış.burun akıntısı da var.ilaç yazdı(alerji ilacı).antibiyotik yazmadı.eğer 2 gün ateş düşmezse ara konuşalım ona göre antibiyotik başlarız dedi.
oradan çıktım.defneyi kreşe bıraktım.sonra kv ye defne için kıyafet bıraktım.defnenin durumunu anlattım.
ancak işe gelebildim.
gece çok korktum havale geçirecek diye çünkü ateş 39 a doğru gidiyordu.rabbim bütün hasta bebişlere şifa versin
nurayım bizde gelelim mi zeyneple:) ohhh pasta da yapılmış he he... ellerinize sağlıkFundacim geçmiş olsun ins çabucak baksam olsun kabus kuzuma
benicim pastapastaları görünce benimde canim çekti kalktik yaptık kızınla pasta şimdi dinleniyor ayrıca eşine kocaman bir alkış
guldencim maşallah nilime çok güzel laf dinliyor
ozcananim ins sana da çabucak akşam olsun ya yorgun uykusuz hiç çekilmez şimdi davalar
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz
kız normalde 8 de kalkıyo yani o bizi uyandırıyo işe hep geç kalıyoruz ama tam ezan okunurken ağlamaya başladı o esnada alarm çaldı hop baba telefon çalıyo dedi uyandı bi daha uyumadı ( uyutmadı) :)funda cnm çok geçmiş olsun cnm. sana da bugün çabucak akşam olsun inş.
beni cnm maşallah pek hamaratsın eşine de kocaman alkış düşünceli insan...
özcananım rana hep mi bu kadar erken kalkıo cnm zeynebin bi eşi daha var sanırım. gerçi biz bi kaç aydır daha iyiyiz en azından aradada olsa 7 de kalkıo:)
wavs habersiz bırakma cnm bizi.
ayşegül nerelerde haber alan var mı...
sibel dilek nerlerdesiniz hamiş hatunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?