- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.781
ha ha ha kötü olmuş gıcık oluo insan o an çalan telefona ve onu duyan çocuğa di mi:)kız normalde 8 de kalkıyo yani o bizi uyandırıyo işe hep geç kalıyoruz ama tam ezan okunurken ağlamaya başladı o esnada alarm çaldı hop baba telefon çalıyo dedi uyandı bi daha uyumadı ( uyutmadı) :)
cnm ya kreşe götürse zaten orada içiriyorlar sorun yapmıyorlarbenicim telefonunu güle güle kullan düşünceli eş desene.
ayrıca çok hamarat hatunsun maşallah sana nazar deymesin..
olmazmı fundamya inş sorunsuz geçer kv veririnşallah ilaçlarını..
inşallah cnm atlatırgeçmiş olsun canım ya inşallah yükselmeden ateş atlatır hastalığı uyumamışsın sabaha kadar bugün nasıl biter sana bilemedim
bizim kız sabah ezanı kalktı diye ben bi tuhafım seni düşünemedim
sağol cnm allah kimseye yaşatmasınfunda cnm çok geçmiş olsun cnm. sana da bugün çabucak akşam olsun inş.
beni cnm maşallah pek hamaratsın eşine de kocaman alkış düşünceli insan...
özcananım rana hep mi bu kadar erken kalkıo cnm zeynebin bi eşi daha var sanırım. gerçi biz bi kaç aydır daha iyiyiz en azından aradada olsa 7 de kalkıo:)
wavs habersiz bırakma cnm bizi.
ayşegül nerelerde haber alan var mı...
sibel dilek nerlerdesiniz hamiş hatunlar...
sağol cnm benim inşallah çabucak iyileşir kuzum ve tüm hasta bebişlerFundacim geçmiş olsun ins çabucak baksam olsun kabus kuzuma
benicim pastapastaları görünce benimde canim çekti kalktik yaptık kızınla pasta şimdi dinleniyor ayrıca eşine kocaman bir alkış
guldencim maşallah nilime çok güzel laf dinliyor
ozcananim ins sana da çabucak akşam olsun ya yorgun uykusuz hiç çekilmez şimdi davalar
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz
valla benim o anda o çalan telefonu parçalayasım geliyorha ha ha kötü olmuş gıcık oluo insan o an çalan telefona ve onu duyan çocuğa di mi:)
nesi var babanın cnm inş önemli bişey yoktur çok geçmiş olsun. kuzumda da herşey yolunda gider inş. ii yolculuklar cnm şimdiden
wavsum babana çok geçmiş olsun cnm inş sorunsuz atalatır.
sanada tabi bencede alpi götür daha önce konuşmuştuk bu konuyu nekadar önce götürürsen okadar çabuk sonuç alırsın.
senin bacakların neden ağrıyoki cnm:
günaydın canım rana iyi herzamanki mız mız sabah ezanından beri ayaktayım bugün de tutuklu duruşması var 8 kişi ne yapacam nasıl girecem bilmiorum ya
canım geçmiş olsun inşallah iyi geçer babanın ameliyatı
senin bacakların b12 de ağrıyo olmasın genelde benim düştüğü zaman bacaklarıma vuruyo çünkü
inşallah yolculuğnuz iyi geçer
fundam geçmiş olsun inşallah sonuçlar kötü çıkmaz ferah tut içini Allah yardımcın olsun
yasmin gitmemişsin randevu olmadı mı
çıktın mı yola hayırlı yolculuklar :)Sagol canim
Bilmyorum canm nedenini normalde agriyo bide biraz ayakta kalayim mesela yemek temzlik yaprken dahada cok agriyo
olmaz mıyım yaa ama artık çok geç oldu bi bana bi babasına sarıldı durdu kuzum insan kıyamıyo da :)ha ha ha kötü olmuş gıcık oluo insan o an çalan telefona ve onu duyan çocuğa di mi:)
geçmiş olsun canım yaKizlaarr nasilsiniz
Biz ateşle mücadeleye devamm
Sagol canim benimgeçmiş olsun canım ya
çıktın mı yola hayırlı yolculuklar :)
Aa o kadar yakin mi canim daha uzak gibi düşünmüştümCiktim canim bu ikinci otobusumz
Sagol guldenm saat dort gibi varirim nasipse
Sagol canim benim
Aa o kadar yakin mi canim daha uzak gibi düşünmüştüm
Sağol canim size de cok gecmis olsun uykusuzmussun allah kolaylik versin sana danur geçmiş olsun size de cnm
Antibiyotik baslamadik canim atlatamiycaz mi boyle bilmiyorumSagol canim berramada gecmis olsun antbytik baslamsmydinz
Funda beni sagolun kizlar
Funda gecmia olsun canim defneye kuzum bi atlatamadi hastalgi
Beni masallah sana cok guzel pastlr tlfonunda gule gule kullan canm nekdr dusunceli esin var
Nuray gecmis olsun elife buun benisler hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?