2012 kasım bebekleri büyüyor..

katre ne olduki kuzuma yine cnm kaç ateşiniz bireşy kullanıyormusun?

Sorma canim sabah yine cok yükseldi. 5 de olctum 37 ydi 6.30 da bi uyandim ki 41 olmus yine elim ayagima dolaştı. Su an iyi biraz once 38 oldu surup verdim. Peditus kullaniyoruz bi de ates düşürücüler haricinde.

pöffff kıyamam kuzumaya pedituzu niye kullanıyordunuz cnm dikkat et pedituzunda havale tetikleyici özelliği var cnm allah korusun.
brram geçirmedi ama nilde ilkte ibrominvermiştimben dr o tetiklemişola bilir dedi tabi bubnlar varsayım allahım korusun hepsini..

katre cok geçmiş olsun cnm yaaa hayırlısıyla kurtulun inş şu ateşten.
wavs ii yolculuklar cnm babana sa sana da alpime de rabbim şifa versin inş.

aynen cnm atlatamadık bir türlü
dr da antibiyotik vermemek için çabalıyor

Sağol canim size de cok gecmis olsun uykusuzmussun allah kolaylik versin sana da
sağol cnm evet uykusuzum
uykusuzluk zor ama evladım iyi olsun da ben uykusuz kalsam da olur

Sorma canim sabah yine cok yükseldi. 5 de olctum 37 ydi 6.30 da bi uyandim ki 41 olmus yine elim ayagima dolaştı. Su an iyi biraz once 38 oldu surup verdim. Peditus kullaniyoruz bi de ates düşürücüler haricinde.
offf cnm 41 ne ya
akşam 39 a yaklaştı diye ben öldüm öldüm dirildim havale geçirecek diye kortum
berrama da allah şifa versin,yavrum ne kadar kötü olmuştur

Grip var canim o yuzden kullanıyoruz. Korkuyorum havaleden zaten rabbim muhafaza etsin

allahım korusun katrem inş öyle birşey olmaz offf berramın vicudu dayanklıdır inş ateşe nil ateşi 37 olunca bile başlıyo sersemlemeye resmen keyfi kaçıyo kuzumun
funda aradınmı kv cnm nasılmış defnemmm...

Amin canim bazen diyorum acaba ates olcer de mi bi sorun var 41.4 8 bile oldugu oluyor. Ama bu 3. Ates olcerimiz esime diyorum bi tane daha koltuk altindan olcer mi alsak diye o da salliyor bakalim zaten berra da olcturmez heralde koltuk altindan. Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü oluyorum o kadar yukselince

katre bende nilin ateşini 39da ölçünce 3 4 tane dereceyle ölçmüştüm cnm ama malesef hepsi aynı beziyle dolaştır bırak hiç birşey giydirme üzerine cnm gerçi zaten sen yapıyosundur ayyy allahım bütün bebişlerimizi korusun.

Sabah öyle yaptim canim da atesi dusunce giydirdim bu sefer de usur diye korkuyorum. Gece tulumsuz yatiriyorum ya usuyor mu acaba diye aklim kalıyor. Yani surekli bi ates degil bazi hastaliklarinda 3 saatte bi surup vermem gerekiyor bu oyle de degil atessiz 4 5 saat durdugu oluyor

Tesekkurler kızlar
Defne ye berra ya cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın kuzucuklara..
Nuray sıze de afıyet olsun:)

aradım cnm
bugün kreşte yemek yememiş,kv güç bela bişeyler yedirebilmiş
keyfi yerinde diyor ama ona da güvenemiyorum ki çünkü ateşini anlamıyor
uyutamamış sadece onu söylüyor

cnm mutlaka yedek bi tane bulundur
derecede sorun varsa o da kötü bişey
bezle dolansın , ılık duş aldır ya da alnına ya da eklemlerine bez ıslayıp koy

hasta bebişlere geçmiş olsun kızlar rabbimhepsinin şifasını versin inşallah
amiiiinn cnm

cnm defne sabaha kadar sadece ince atletle üstü açık yattı
ateş daha tehlikeli bence
defne de gündüz iyi ama gece ateşleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…