- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.801
Ay ben de ne guzel yakinmis baya diyordumNurcum sen yazmasan farketmdm bile dort saat suruyo yazacktim yanls yazmsim
Ay ben de ne guzel yakinmis baya diyordum
katre ne olduki kuzuma yine cnm kaç ateşiniz bireşy kullanıyormusun?
Sorma canim sabah yine cok yükseldi. 5 de olctum 37 ydi 6.30 da bi uyandim ki 41 olmus yine elim ayagima dolaştı. Su an iyi biraz once 38 oldu surup verdim. Peditus kullaniyoruz bi de ates düşürücüler haricinde.
katre cok geçmiş olsun cnm yaaa hayırlısıyla kurtulun inş şu ateşten.
wavs ii yolculuklar cnm babana sa sana da alpime de rabbim şifa versin inş.
aynen cnm atlatamadık bir türlüSagol canim berramada gecmis olsun antbytik baslamsmydinz
Funda beni sagolun kizlar
Funda gecmia olsun canim defneye kuzum bi atlatamadi hastalgi
Beni masallah sana cok guzel pastlr tlfonunda gule gule kullan canm nekdr dusunceli esin var
Nuray gecmis olsun elife buun benisler hasta
sağol cnm evet uykusuzumSağol canim size de cok gecmis olsun uykusuzmussun allah kolaylik versin sana da
offf cnm 41 ne yaSorma canim sabah yine cok yükseldi. 5 de olctum 37 ydi 6.30 da bi uyandim ki 41 olmus yine elim ayagima dolaştı. Su an iyi biraz once 38 oldu surup verdim. Peditus kullaniyoruz bi de ates düşürücüler haricinde.
Grip var canim o yuzden kullanıyoruz. Korkuyorum havaleden zaten rabbim muhafaza etsinpöffff kıyamam kuzumaya pedituzu niye kullanıyordunuz cnm dikkat et pedituzunda havale tetikleyici özelliği var cnm allah korusun.
brram geçirmedi ama nilde ilkte ibrominvermiştimben dr o tetiklemişola bilir dedi tabi bubnlar varsayım allahım korusun hepsini..
Sagol canim inşallah bütün kuzular kurtulsun hastalıklardankatre cok geçmiş olsun cnm yaaa hayırlısıyla kurtulun inş şu ateşten.
wavs ii yolculuklar cnm babana sa sana da alpime de rabbim şifa versin inş.
Amin canim bazen diyorum acaba ates olcer de mi bi sorun var 41.4 8 bile oldugu oluyor. Ama bu 3. Ates olcerimiz esime diyorum bi tane daha koltuk altindan olcer mi alsak diye o da salliyor bakalim zaten berra da olcturmez heralde koltuk altindan. Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü oluyorum o kadar yukselinceaynen cnm atlatamadık bir türlü
dr da antibiyotik vermemek için çabalıyor
sağol cnm evet uykusuzum
uykusuzluk zor ama evladım iyi olsun da ben uykusuz kalsam da olur
offf cnm 41 ne ya
akşam 39 a yaklaştı diye ben öldüm öldüm dirildim havale geçirecek diye kortum
berrama da allah şifa versin,yavrum ne kadar kötü olmuştur
Sabah öyle yaptim canim da atesi dusunce giydirdim bu sefer de usur diye korkuyorum. Gece tulumsuz yatiriyorum ya usuyor mu acaba diye aklim kalıyor. Yani surekli bi ates degil bazi hastaliklarinda 3 saatte bi surup vermem gerekiyor bu oyle de degil atessiz 4 5 saat durdugu oluyorkatre bende nilin ateşini 39da ölçünce 3 4 tane dereceyle ölçmüştüm cnm ama malesef hepsi aynı beziyle dolaştır bırak hiç birşey giydirme üzerine cnm gerçi zaten sen yapıyosundur ayyy allahım bütün bebişlerimizi korusun.
aradım cnmallahım korusun katrem inş öyle birşey olmaz offf berramın vicudu dayanklıdır inş ateşe nil ateşi 37 olunca bile başlıyo sersemlemeye resmen keyfi kaçıyo kuzumun
funda aradınmı kv cnm nasılmış defnemmm...
cnm mutlaka yedek bi tane bulundurAmin canim bazen diyorum acaba ates olcer de mi bi sorun var 41.4 8 bile oldugu oluyor. Ama bu 3. Ates olcerimiz esime diyorum bi tane daha koltuk altindan olcer mi alsak diye o da salliyor bakalim zaten berra da olcturmez heralde koltuk altindan. Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü oluyorum o kadar yukselince
amiiiinn cnmhasta bebişlere geçmiş olsun kızlar rabbimhepsinin şifasını versin inşallah
cnm defne sabaha kadar sadece ince atletle üstü açık yattıSabah öyle yaptim canim da atesi dusunce giydirdim bu sefer de usur diye korkuyorum. Gece tulumsuz yatiriyorum ya usuyor mu acaba diye aklim kalıyor. Yani surekli bi ates degil bazi hastaliklarinda 3 saatte bi surup vermem gerekiyor bu oyle de degil atessiz 4 5 saat durdugu oluyor
cnm bu arada sylemeyi unuttum pastalar çok güzel olmuşTesekkurler kızlar
Defne ye berra ya cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın kuzucuklara..
Nuray sıze de afıyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?