2012 kasım bebekleri büyüyor..

katrem ateşi düşünce baddisini giydir ama sen onu ateşliyken kesinlikle çıplak bırak beziyle cnm offf offf şu hastalıklar olmayaydı iyidi pöffff..

KIZLAR DEFnenin tekrar ateşi çıkmış
kv aradı biraz önce
izin al gel diyor
ya benim kendi işim sanki hemen çıkıp gidecek
öyle bi imkanım olsa zaten çocuğum hastayken işe gelmem
offf sinirlerim bozuldu ya
bu çocuk her hastalandığında hep böyle yapıyor

cnm ilacını versin özelikle dolven söyle daha çabuk etki ediyo
soysun giydirmesin allahım korusun offf bende nilin ateşi çıkınca içimde birşeyler kopuyo kıpır kıpır ediyo sanki funda seni okadar iyi anlıyorumki offff

Iyi aksamlar canlar. ..dr a gittim tehlike devam ediyor dedi.progestan diye bi hap yazdi.ona basliyirm 10gun kullancm rapor verdi.iki hafta sonra kontrol...kuzum buyumus ama gelisimi guzel onde gidiyo dedi de keseyi de onarabilirsek Inşallah. ..

Kresle bugün gorustu esim ne soyledler henuz gorusemedik.sabah ben biraktim daha az agladi.gerci onu oglen alacagma soz vermistim ama hastanede islerim uzadi alamadim ona moralim bozuldu.araba esimde hala alamadm kuzumu poffff..

Hasta bebisler hepimize gecmis olsun kis geldi hepsi hastalandi ve bu cok zor bi durummm

inş sorun olmaz cnm keşke progestanıdaha önceden verseydi ben 5. haftamdan 8 hafta olana kadar kullanmıştım hatta benim dr fitil gibi kullan ağızdan çok miyde bulanntısı yapar dedi sen nasıl kullanacaksın tabi sen dr dediği gibi kullan cnm

wavsum çok sevindim sorunsuz geçmesine cnm.
dr sonuçlarınıda yaz bize cnm merakta bırakma.
kızlar ama yine geçmiş yok yaaaa:
herkese günaydın nasılsınız bakalım inş keyifler iyidir.. biz iyiyiz çok şükür

günaydın kızlar erdem yine hasta oluyo gibi bugün umca aldım ona başlayacam tekrar hasta olsun istemiyorum yıprandı çok çünkü

günaydın betülüm pöfff kıyamam ya hasta olmasın kuzum iş başla bende başlıyacam gırip aşısı olduya nil geçen olduğunda dr önrmişti ..
bu arada kızlar songülümn selamıvar çok özlemiş sizi kursa gidiyo malum ..
funda nasıl oldu defnem haberdar et bizi cnm.
katrem berramın düştümü ateşi.
ay düzelsin bütün kuzularya.
bu arada yaseminimde ünüversiteye gidecekti inş hayırlı sonuçlarla gelsin..

ay bu arada kızlar dün ayşegülle konuştum böbrek taşı düşürüyormuş acile kaldırmışlar çok sancısı varmış dua edelim de bir an önce toparlasın

aaaa çok geçmiş olsunya ne kötü lolmuş ee masalcığa kim bakıyo bide taşınacaklardı onlar ay biran önce toparları inşşşşş
funda katre nerdesiniz kızlar meraktayız..

offf cnm çok zor ya

cnm iy olmasına sevindim
benim dr um hemen vermişti ve herhangi bişey olursa başla demişti
12. haftaya kadar hep yanımda taşıdım
sibel eşin ne dedi ne açıklama yapmışlar

Ben geldim kizlar saat alti gibi sorunsuz gecti yolculuk sukur

Sibelcim gecmis olsum canim yat dinlen
sağ salim gitmişsin cnm sevindim

günaydın kızlar erdem yine hasta oluyo gibi bugün umca aldım ona başlayacam tekrar hasta olsun istemiyorum yıprandı çok çünkü
offf inşallah hasta olmaz kuzum

günaydın cnm birazdan yazacağım

ay bu arada kızlar dün ayşegülle konuştum böbrek taşı düşürüyormuş acile kaldırmışlar çok sancısı varmış dua edelim de bir an önce toparlasın
aaa geçmiş olsun cnm üzüldüm
inşallah kolayca atlatır

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm uykusuzluktan başım ağrıyor
dün akşam güç bela yarım saat izin alıp erken çıktım
eve gidip kıyafet alıp kv ye geçtim
kuzuma kv fitil vermiş ama düşmemiş,sonra ılık duşa sokmuş
gittiğimde hala ateşi vardı.biraz yemek yedirip şuruplarını içirdim. kuzumla bol bol vakit geçirdik.10 da şurup içirip yatırdım ama ben gece boyunca toplasanız 2 saat ancak uyudum.gece ateşi çok olmadığı için şurup vermedim ama 6 dan sonra ateşi tekrar yükselmeye başladı.7 de şuruplarını içirdim,burun spreyini sıktım ve hazırlanıp işe geldim
kv ye de sıkı sıkı tembihledim.kreşte hangi şurubu içireceklerini,onun hangi saatte fitil vereceğini söyledim.hala ben şurup içiremem,burnuna sprey sıkamam diyor ya
akşam da işten zorlukla izin aldığımı her seferinde böyle yapmamasını söyledim ama defne ateşlenince elim ayağıma dolaşıyor,takatim yok artık diyor
ya inanın yoruldum artık ya.çocuğumdan değil ama işyeri ve kv arasında kalmaktan yoruldum.kv gece yattı uyudu ben sabahladım.
şuan uykusuzluktan başım fena ağrıyor,ağrıkesici aldım ama pek fayda etmedi

kıyamam ya çok zor gerçekten cnm.
offf nasıl şurup içiremez bir insanya bende onu anlamıyorum hayır defne şurup içmeyen bir çocuk olsa sendende içmaz ben onu anlamıyorum.
sen içiriyorsun kıreştekiler içiriyor birtek omu içiremiyor. senin başın uykusuzluktan ağrıyo cnm geçmezki offf allahımyardımcın olsun inş atlatır kuzum biran önce..

neymiş defne içmek istemiyormuş
iyi de onun isteğine kalırsa yandık
hangi çocuk şurup içmeyi sever?tamam defne şurup içmek istemiyor ama karşısında kararlı olunca mecbur olduğunu bildiği için içyor
sabah mesela 2 tane şurup içirdim ve kuzum içti.kv aaa nasıl içti mi şimdi diyor
kv uğraşmak istemiyor, annesi gelince nasıl olsa içirir diye başından savıyor.ama vaktinde içmeyince de böyle iyileşemiyor
birde bana defne çok emmediği için hasta oluyor demiyor mu sinir oluyorum.11 ay emdi,kısmet olsaydı zaten daha fazla emzirirdim ama olmadı
evet başım uykusuzluktan ağrıyor ama çocuğum için mecburen uykusuz kalıyorum ve uyuma şansım da yok canım ya

cnm defne yine 11 ay iyi emdi bence ben ne yapayım 2 ay zor emdi nil ama hastalık sebebi o değil bende öyle düşünüyordum ama bakınca aslında çokta öyle olmadığını görüyorum onun önemi varmı drsen var tabi ama 11 ay güzel bir süre bence.. yani sizin için yok kesinlikle kv nerden seni vursam diye düşünüyo nasıl suçlasam diyede ondan kendi gezmelerine ilaçları düzenli vermelereine baksın ooo

Gunaydin herkese bz bu gece guzel uyuduk bir kez uyandu sadece su icirip yatrdim.savah öksürükle uyandi kahvalti yaptik babamizi ise yolladk simdi tekrar uyudubende firsattan istifade uzanyorm.evdeym diye yollamadm bugun krese on gun daha kalsin kuzum sonra bakarz artık.
Kres elimizden geleni yapiyorz ama cok küçük digerlerinin yaninda ezilir diye cekiniyirz demisler o kadar baska ses yok. ..

Aysegulr gecmis olsun ne zor bisey o yaa...

Gulden kapsül verdi cnm sabah 1aksam 2tane atacakmism...
betul gevmis olsun bizde bugun 10.gun hala oksuruk ve burun akintisi var

Wavs gecmis olsun bitmis yolculuk.hayrli habrrler insallh.

Yasemn de dr a gitti degil mi

Nur nasil oldu berra

Beni masallh dun gördüm pastlari da yazamafm super gorunuyolar..brn de meryemn pastasını cahideden yaptim super bi site degil mi

Fatma uok uzun zamandr
dilek Nuray sizlrre dr gunaydin gelin azıcık buralarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…