- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.821
Tesekkur ederım yakın olsak seve sevecnm bu arada sylemeyi unuttum pastalar çok güzel olmuş
keşke bize de yapıp getirebilseydin
offf cnm çok zor yacnm ilacını versin özelikle dolven söyle daha çabuk etki ediyo
soysun giydirmesin allahım korusun offf bende nilin ateşi çıkınca içimde birşeyler kopuyo kıpır kıpır ediyo sanki funda seni okadar iyi anlıyorumki offff
cnm iy olmasına sevindimIyi aksamlar canlar. ..dr a gittim tehlike devam ediyor dedi.progestan diye bi hap yazdi.ona basliyirm 10gun kullancm rapor verdi.iki hafta sonra kontrol...kuzum buyumus ama gelisimi guzel onde gidiyo dedi de keseyi de onarabilirsek Inşallah. ..
Kresle bugün gorustu esim ne soyledler henuz gorusemedik.sabah ben biraktim daha az agladi.gerci onu oglen alacagma soz vermistim ama hastanede islerim uzadi alamadim ona moralim bozuldu.araba esimde hala alamadm kuzumu poffff..
Hasta bebisler hepimize gecmis olsun kis geldi hepsi hastalandi ve bu cok zor bi durummm
sağ salim gitmişsin cnm sevindimBen geldim kizlar saat alti gibi sorunsuz gecti yolculuk sukur
Sibelcim gecmis olsum canim yat dinlen
offf inşallah hasta olmaz kuzumgünaydın kızlar erdem yine hasta oluyo gibi bugün umca aldım ona başlayacam tekrar hasta olsun istemiyorum yıprandı çok çünkü
günaydın cnm birazdan yazacağımgünaydın betülüm pöfff kıyamam ya hasta olmasın kuzum iş başla bende başlıyacam gırip aşısı olduya nil geçen olduğunda dr önrmişti ..
bu arada kızlar songülümn selamıvar çok özlemiş sizi kursa gidiyo malum ..
funda nasıl oldu defnem haberdar et bizi cnm.
katrem berramın düştümü ateşi.
ay düzelsin bütün kuzularya.
bu arada yaseminimde ünüversiteye gidecekti inş hayırlı sonuçlarla gelsin..
aaa geçmiş olsun cnm üzüldümay bu arada kızlar dün ayşegülle konuştum böbrek taşı düşürüyormuş acile kaldırmışlar çok sancısı varmış dua edelim de bir an önce toparlasın
neymiş defne içmek istemiyormuşkıyamam ya çok zor gerçekten cnm.
offf nasıl şurup içiremez bir insanya bende onu anlamıyorum hayır defne şurup içmeyen bir çocuk olsa sendende içmaz ben onu anlamıyorum.
sen içiriyorsun kıreştekiler içiriyor birtek omu içiremiyor. senin başın uykusuzluktan ağrıyo cnm geçmezki offf allahımyardımcın olsun inş atlatır kuzum biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?