- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.841
valla cnm ne niyetle söylüyor bilmiyorumcnm defne yine 11 ay iyi emdi bence ben ne yapayım 2 ay zor emdi nil ama hastalık sebebi o değil bende öyle düşünüyordum ama bakınca aslında çokta öyle olmadığını görüyorum onun önemi varmı drsen var tabi ama 11 ay güzel bir süre bence.. yani sizin için yok kesinlikle kv nerden seni vursam diye düşünüyo nasıl suçlasam diyede ondan kendi gezmelerine ilaçları düzenli vermelereine baksın ooo
10 gün daha raporlusun o zaman cnmGunaydin herkese bz bu gece guzel uyuduk bir kez uyandu sadece su icirip yatrdim.savah öksürükle uyandi kahvalti yaptik babamizi ise yolladk simdi tekrar uyudubende firsattan istifade uzanyorm.evdeym diye yollamadm bugun krese on gun daha kalsin kuzum sonra bakarz artık.
Kres elimizden geleni yapiyorz ama cok küçük digerlerinin yaninda ezilir diye cekiniyirz demisler o kadar baska ses yok. ..
Aysegulr gecmis olsun ne zor bisey o yaa...
Gulden kapsül verdi cnm sabah 1aksam 2tane atacakmism...
betul gevmis olsun bizde bugun 10.gun hala oksuruk ve burun akintisi var
Wavs gecmis olsun bitmis yolculuk.hayrli habrrler insallh.
Yasemn de dr a gitti degil mi
Nur nasil oldu berra
Beni masallh dun gördüm pastlari da yazamafm super gorunuyolar..brn de meryemn pastasını cahideden yaptim super bi site degil mi
Fatma uok uzun zamandr
dilek Nuray sizlrre dr gunaydin gelin azıcık buralarada
cnm kv içiremiyorsa götürsün kreşe orada zaten içiriyorlar.yani biz yarım günden sorumluyuz ilgilenmeyiz demiyorlarFunda kv ne diycek laf söz yok valla..surup işini bizimkilerde yapmisti görümcemle kv cok aglmis icmemis.e dedigin gibi ven iciriuorm aglarsa ağlasın icmesi gerekyosa icecek degil mi ama
ya ne bileyim sanki öğretmiş gibi olduutanacak birşey yok çocuk gerçekleri görüyo he heh e:kv sorunu kendinde arasın ama nerde..
sağol cnm atlatamadık bi türlüKızlar Günaydın
Sibel ne güzel evdesin Meryem bayram ediyordur sende bol bol dinlen hiç bişey olmaz ins
fundacim geçmiş olsun canım elifte üç gün ateşli kaldı antibiyotik almadan geçmedi ateşi geçmiş olsun
Güldencim Çok güzel eglenmissiniz resimlerde n belli
Betül geçmiş olsun ins ilerlemeden atlayltir pasa
günaydın cnm evet zor geçiyorGunaydın kızlar
Wavs hayırlısıyla gıtmıssın cnm ordada hersey yolunda gıder ıns..
Aysegul cok gecmıs olsun cnm yasamadım ama cok zor oldugunu duydum Allah yardımcın olsun..
Funda senınde cok zor gecıyo gunlerın cnm ya keske annen falan gelebılse bıraz, Allah yatdımcın olsun ıns defnecık toparlasın bıran once, emmeyle alakası olmadıgını kv anlatmak deveye hendek atlatmak....
Gulden nıl cok tatlı masallah akıllı bıdık bızde oynuyoruz arada bır nıda daha kontrol altına alamıyo suyu ıcıne az bısey koyuyorum onunkıne:)
Ay bız bıkac gundur soru cumlelı konusur olduk masallah cok hosuma gıdıyo, anne beyza nerde? anne baba nerde? annanne dede sırayla herkesı sayıyo:) bıde beyzayı severken beyzam dıye sarılıyo ya bıtıyorum o hallerıne:)
Sıbel ıns hersey duzene gırer cnm
Kres vurmsyls acıklama yapmamıs ama ustu kapalı kucuk oldugu ıcın vurabılırler demıs sankıcok cocuk mu var acaba kreste ondan ılgı az olabılırmı?
Betul erdem ıns hasta olmaz daha yenı atlattı kuzucuk.. Rabbım sıfa versın butun kuzulara..
Berra da daha iyidir ins..
Yasemın hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm..
Songulll ozledık sınavdan sonra gelırsın artık:)
Fatma dılek nuray ozcanan sızlere de gunaydın arada yazın merak edıyoruz..
olmaz mı cnm,nerelerdeydin,özlettin kendiniBeni hatırlayan var mııı
olmaz mı cnm,nerelerdeydin,özlettin kendini
elih mina nasıl,kalp kontrolü nasıl geçti?
yanık tedavisi görmüştü izler tamamen geçti mi?
babaanneniz bakıyordu kreşe başladı mı?
cnm inşallah elif minanın kalbi iyi olacak,yanık da inşallah zamanla düzelirvalla bende sizleri çok özledim..
sıkıntılı günlerim vardı, girmeye çok fırsatım olmadı, olsa da yazamadım..
Elif Mina' nın 1 ay önce kap kontrolü vardı en son ama hala kapanma yok maalesef..düzenli kontrollerimiz devam ediyor..
Yanık izimiz maalesef henüz geçmedi, geçer mi orası da belli değil..
Hala babaannemiz bakıyor kreşe başlamadık daha..
okuyamadım ama herkes iyidir umarım
çok merak ettim sizlerii..
Hosgeldın cnmBeni hatırlayan var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?