2012 kasım bebekleri büyüyor..

Funda kv ne diycek laf söz yok valla..surup işini bizimkilerde yapmisti görümcemle kv cok aglmis icmemis.e dedigin gibi ven iciriuorm aglarsa ağlasın icmesi gerekyosa icecek degil mi ama

günaydın sibelcim iyi olmana sevindim cnm meryemdeiyimiş şükür..evde olmak dahaiyi boşver tabi memur olunca rahatla alıyorsun raporu dimi boşver nasılsa çıkartılma derdinyok özelde malesef öylebi sorunvar rapor alıyorsan çıkartılırsın.
evet yasemin gitti cnm ..

Yani cikartilma derdim yok evet ama huzur vermiyorlar genelde amirler cok sıkıntı yapıyorlar da bnm bu seneki amirim cok sukur cok anlayışlı. Kaldi ki dr kesinlikle gitmycksin dedi nalum meslek olarsk hep ayakta kslmk zorunda kaldgim icin onlarda anlayış gösterdiler simdilik sonra nasıl olur bilemiyorm.

nil akşam baloncuk yapmak istedi kuzum acayip eylendik tabi bende yanındaydım izinverdim. birlikte oynadık evi batırdık ama çok eylenceliydi he ehbakalım foto atmaya çalışıcam olursa..

Eklentiler

• IMG_1135.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_1133.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 58
valla cnm ne niyetle söylüyor bilmiyorum
ben onunla alakası yok diyorum ama inatla var diyor

10 gün daha raporlusun o zaman cnm
aman dikkat et kendine de meryeme de
yani bu açıklama değil ama eşin inat edince yapacak bişey yok malesef

Funda kv ne diycek laf söz yok valla..surup işini bizimkilerde yapmisti görümcemle kv cok aglmis icmemis.e dedigin gibi ven iciriuorm aglarsa ağlasın icmesi gerekyosa icecek degil mi ama
cnm kv içiremiyorsa götürsün kreşe orada zaten içiriyorlar.yani biz yarım günden sorumluyuz ilgilenmeyiz demiyorlar
yani kadın bunu bile yapmıyor
iyilik yaptığını sanıyorlar ama kötülük yaptıklarının farkında değiller

kızlar bu arada dün akşam yatmak üzereyken defne evimize gidelim diye tutturdu.güç bela ikna ettim
sabah da kv ye odadan git diye diretti
çok utandım.kv de çok bozuldu.

Kızlar Günaydın
Sibel ne güzel evdesin Meryem bayram ediyordur sende bol bol dinlen hiç bişey olmaz ins
fundacim geçmiş olsun canım elifte üç gün ateşli kaldı antibiyotik almadan geçmedi ateşi geçmiş olsun
Güldencim Çok güzel eglenmissiniz resimlerde n belli
Betül geçmiş olsun ins ilerlemeden atlayltir pasa

utanacak birşey yok çocuk gerçekleri görüyo he heh e:kv sorunu kendinde arasın ama nerde..
ya ne bileyim sanki öğretmiş gibi oldu
görmen lazım çok bozuldu
gerçekleri söylüyor tabi, uyanır uyanmaz anneanne diye tutturuyor.annemi çok seviyor defne ve kv buna çok bozuluyor
çocuklar gerçekten kendini kimin sevip sevmediğini biliyor

sağol cnm atlatamadık bi türlü

günaydın nurayım he heh e gerçekten çok eylendik he he he: nasıl elifim iyi dimi bi sıkıntı yok.. ya şu antibiyotik nasıl birşeyya hem çok zararlı hem yararlı
onu vermemkek için direnioruz ama onu almadanda iyleşemiyo bebişler..

Gunaydın kızlar
Wavs hayırlısıyla gıtmıssın cnm ordada hersey yolunda gıder ıns..
Aysegul cok gecmıs olsun cnm yasamadım ama cok zor oldugunu duydum Allah yardımcın olsun..
Funda senınde cok zor gecıyo gunlerın cnm ya keske annen falan gelebılse bıraz, Allah yatdımcın olsun ıns defnecık toparlasın bıran once, emmeyle alakası olmadıgını kv anlatmak deveye hendek atlatmak....
Gulden nıl cok tatlı masallah akıllı bıdık bızde oynuyoruz arada bır nıda daha kontrol altına alamıyo suyu ıcıne az bısey koyuyorum onunkıne:)
Ay bız bıkac gundur soru cumlelı konusur olduk masallah cok hosuma gıdıyo, anne beyza nerde? anne baba nerde? annanne dede sırayla herkesı sayıyo:) bıde beyzayı severken beyzam dıye sarılıyo ya bıtıyorum o hallerıne:)
Sıbel ıns hersey duzene gırer cnm
Kres vurmsyls acıklama yapmamıs ama ustu kapalı kucuk oldugu ıcın vurabılırler demıs sankı cok cocuk mu var acaba kreste ondan ılgı az olabılırmı?
Betul erdem ıns hasta olmaz daha yenı atlattı kuzucuk.. Rabbım sıfa versın butun kuzulara..
Berra da daha iyidir ins..
Yasemın hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm..
Songulll ozledık sınavdan sonra gelırsın artık:)
Fatma dılek nuray ozcanan sızlere de gunaydın arada yazın merak edıyoruz..

günaydın cnm evet zor geçiyor
ama evladım sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum

yerim ben o soru cümleleri kuran nida yı

Beni hatırlayan var mııı
olmaz mı cnm,nerelerdeydin,özlettin kendini
elih mina nasıl,kalp kontrolü nasıl geçti?
yanık tedavisi görmüştü izler tamamen geçti mi?
babaanneniz bakıyordu kreşe başladı mı?

olmaz mı cnm,nerelerdeydin,özlettin kendini
elih mina nasıl,kalp kontrolü nasıl geçti?
yanık tedavisi görmüştü izler tamamen geçti mi?
babaanneniz bakıyordu kreşe başladı mı?

valla bende sizleri çok özledim..
sıkıntılı günlerim vardı, girmeye çok fırsatım olmadı, olsa da yazamadım..
Elif Mina' nın 1 ay önce kap kontrolü vardı en son ama hala kapanma yok maalesef..düzenli kontrollerimiz devam ediyor..
Yanık izimiz maalesef henüz geçmedi, geçer mi orası da belli değil..
Hala babaannemiz bakıyor kreşe başlamadık daha..

okuyamadım ama herkes iyidir umarım
çok merak ettim sizlerii..

benicim hoşgeldin cnm çok komiklerya maşallah nidama evet çok tatlı oluyolar artık nedenlerede hazır ol ozaman gerçi sen beyzadan bilirsin neden annne nedennn
ohhhhh selmeç hoşgeldin nerelerdesin cnm elifmina nasıl oldu nedir sondurum anlat bakalım..

cnm inşallah elif minanın kalbi iyi olacak,yanık da inşallah zamanla düzelir
hayırdır cnm sıkıntılı günlerin neden?kötü bişey yoktur inşallah, özel değilse paylaş rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…