- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.861
Hosbuldum cnm evet yakında onlarda gelır ıns:) bız bıraz gerıden gelıyoruz ama sıkıntı yok agır ablayız bıraz:)benicim hoşgeldin cnm çok komiklerya maşallah nidama evet çok tatlı oluyolar artık nedenlerede hazır ol ozaman gerçi sen beyzadan bilirsin neden annne nedennn
ohhhhh selmeç hoşgeldin nerelerdesin cnm elifmina nasıl oldu nedir sondurum anlat bakalım..
ateşiniz düşmüş en azından cnmGünaydın kızlar
Biz aynen devam bugun cok fazla yukselmedi ates. Ama dunden beri ishal var. Niye oldu anlamadim3 bucukta dr a gitcez artık bakalim ne diyecek. Bugun sabah ben de iciremedim şurup yikti ortaligi icmemek için. O kadar mucadele ettik olmadi. Cok yuksek degildi zaten Sonra kendi dustu ateşi.
Aysegul cookk üzüldüm canim ya cok gecmis olsun.
Selnec hosgeldin canim ozlettin kendini.
Ben kaşıkla veriyorum canim uzun zamandir sorunsuz icerdi bu sefer bikti sanirim 6. Gun bugün sürekli surup icmekten usandi cocuk. Antibiyotik baslasak simdiye iyi olurdu heralde. Inşallah bi daha vermek durumunda kalmam kesinlikle surup gormek istemiyorateşiniz düşmüş en azından cnm
sen şurubu nasıl içiriyorsun?
ben şırınga ile içiriyorum çünkü kaşıkla içmeyi sevmiyor.
valla cnm kaşıkla vermek çok zor çünkü defne şurup içmeyi sevmiyor(bu konuda bana çekmiş)Ben kaşıkla veriyorum canim uzun zamandir sorunsuz icerdi bu sefer bikti sanirim 6. Gun bugün sürekli surup icmekten usandi cocuk. Antibiyotik baslasak simdiye iyi olurdu heralde. Inşallah bi daha vermek durumunda kalmam kesinlikle surup gormek istemiyorşiringayla versem igne zanneder hic icmez heralde
ben de evde şurupları saklıyorum görünce anne şurup diyo ya antibiyotiği sevmez sanmıştım hiç bi değişiklik yok benim kız bi tuhaf ya :)valla cnm kaşıkla vermek çok zor çünkü defne şurup içmeyi sevmiyor(bu konuda bana çekmiş)
ama şırıngayla kolay oluyor
allahtandefne iğne zannetmiyor
gerçi ben keçiboynuzu özünü de şırınga ile veriyorum
sanırım o yüzden korkmuyor
hoşgeldin selnec nerelerdesin yaBeni hatırlayan var mııı
utanılacak bişey yok bozulursa bozulsun iyi olmuş :) aferin kuzuma biliyo kimi sevecğini işte napsın kızkızlar bu arada dün akşam yatmak üzereyken defne evimize gidelim diye tutturdu.güç bela ikna ettim
sabah da kv ye odadan git diye diretti
çok utandım.kv de çok bozuldu.
cnm belki de senin dediğin gibi kendi kendini de tokatlamış olabilirAciklama sayilmaz pek dogru diyosunz da.dun aksam sinir krizine girdi meryem kendi kendini tijatladi sonrada kuzardi yanagi belki de oyle bisey oldu bilmiyorum. .raporluyjen gondermyorm belki o zamana kadar ikna ederm esimi
cnm annen öyle demek istememiştir, sen duygusal dönemdesin ondan öyle düşündünAnnmle konuştuk. Kresten soz acildi baska yere versenze kizim dedi bense babası buraya verdi degstrmiyo dedim..ahh kızım ahhh genc yasta neden yaşlandıgn belli oluyo dedi cok moralim bozuldu yaa.ben yasli hissetmyorm kendimi is yernde falanda gencsin diyolar yasini gosteryosun büyük degil diyolar oysa ama üzüldüm yine de
e biz ona boşuna çatlak kiremit demiyoruz değil mi :)ben de evde şurupları saklıyorum görünce anne şurup diyo ya antibiyotiği sevmez sanmıştım hiç bi değişiklik yok benim kız bi tuhaf ya :)
cnm ne biliyimutanılacak bişey yok bozulursa bozulsun iyi olmuş :) aferin kuzuma biliyo kimi sevecğini işte napsın kız
benicim hoşgeldin cnm çok komiklerya maşallah nidama evet çok tatlı oluyolar artık nedenlerede hazır ol ozaman gerçi sen beyzadan bilirsin neden annne nedennn
ohhhhh selmeç hoşgeldin nerelerdesin cnm elifmina nasıl oldu nedir sondurum anlat bakalım..
cnm inşallah elif minanın kalbi iyi olacak,yanık da inşallah zamanla düzelir
hayırdır cnm sıkıntılı günlerin neden?kötü bişey yoktur inşallah, özel değilse paylaş rahatlarsın
Hosgeldın cnm
Hersey daha da ıyı olur ıns prensesın ve sızın ıcın..
anaaa selnec hoşgeldin kuzuum naber nerelerdesin sen
Günaydın kızlar
Biz aynen devam bugun cok fazla yukselmedi ates. Ama dunden beri ishal var. Niye oldu anlamadim3 bucukta dr a gitcez artık bakalim ne diyecek. Bugun sabah ben de iciremedim şurup yikti ortaligi icmemek için. O kadar mucadele ettik olmadi. Cok yuksek degildi zaten Sonra kendi dustu ateşi.
Aysegul cookk üzüldüm canim ya cok gecmis olsun.
Selnec hosgeldin canim ozlettin kendini.
peki selmeç nediyo drler elif mina için yapılacak birşey yokmu nedir durum.
haklısın benicim çok dikkat lazım.
katre bu ara salgınvar galiba burda bazı arkaşdşların çocuklarıda isal cnm.. geçmiş olsun
hoşgeldin selnec nerelerdesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?