2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hosbuldum cnm evet yakında onlarda gelır ıns:) bız bıraz gerıden gelıyoruz ama sıkıntı yok agır ablayız bıraz:)
Bılmezmıyım beyzadan sonu gelmez sorular sımdı bıle her soyledıgımıze dıkkat etmek zorundayız:) gecen banyodan sonra ustune yelek gıydırdım gıymek ıstemedı suslu terleyınce cıkarırsın demısım bı sure sonra geldı anne ısındım dıyo ıyı cıkarabılırsın yelegını dedım hayır terledım demedım ısındım dedım dıyo:) ne soylersen onu not edıyolar:)

Günaydın kızlar

Biz aynen devam bugun cok fazla yukselmedi ates. Ama dunden beri ishal var. Niye oldu anlamadim 3 bucukta dr a gitcez artık bakalim ne diyecek. Bugun sabah ben de iciremedim şurup yikti ortaligi icmemek için. O kadar mucadele ettik olmadi. Cok yuksek degildi zaten Sonra kendi dustu ateşi.

Aysegul cookk üzüldüm canim ya cok gecmis olsun.

Selnec hosgeldin canim ozlettin kendini.

ateşiniz düşmüş en azından cnm
sen şurubu nasıl içiriyorsun?
ben şırınga ile içiriyorum çünkü kaşıkla içmeyi sevmiyor.

ateşiniz düşmüş en azından cnm
sen şurubu nasıl içiriyorsun?
ben şırınga ile içiriyorum çünkü kaşıkla içmeyi sevmiyor.
Ben kaşıkla veriyorum canim uzun zamandir sorunsuz icerdi bu sefer bikti sanirim 6. Gun bugün sürekli surup icmekten usandi cocuk. Antibiyotik baslasak simdiye iyi olurdu heralde. Inşallah bi daha vermek durumunda kalmam kesinlikle surup gormek istemiyor şiringayla versem igne zanneder hic icmez heralde

valla cnm kaşıkla vermek çok zor çünkü defne şurup içmeyi sevmiyor(bu konuda bana çekmiş)
ama şırıngayla kolay oluyor
allahtandefne iğne zannetmiyor
gerçi ben keçiboynuzu özünü de şırınga ile veriyorum
sanırım o yüzden korkmuyor

peki selmeç nediyo drler elif mina için yapılacak birşey yokmu nedir durum.
haklısın benicim çok dikkat lazım.
katre bu ara salgınvar galiba burda bazı arkaşdşların çocuklarıda isal cnm.. geçmiş olsun

Aciklama sayilmaz pek dogru diyosunz da.dun aksam sinir krizine girdi meryem kendi kendini tijatladi sonrada kuzardi yanagi belki de oyle bisey oldu bilmiyorum. .raporluyjen gondermyorm belki o zamana kadar ikna ederm esimi

Annmle konuştuk. Kresten soz acildi baska yere versenze kizim dedi bense babası buraya verdi degstrmiyo dedim..ahh kızım ahhh genc yasta neden yaşlandıgn belli oluyo dedi cok moralim bozuldu yaa.ben yasli hissetmyorm kendimi is yernde falanda gencsin diyolar yasini gosteryosun büyük degil diyolar oysa ama üzüldüm yine de

sibelcim annen kötü niyetle söylememiştir cnm sen biraz duygusalsın bence herşeyle tekbaşına uraşıyosundiye hatyat yaşlandırıyo anlamında söylemiştir sen daha çok gençsin cnm..

ben de evde şurupları saklıyorum görünce anne şurup diyo ya antibiyotiği sevmez sanmıştım hiç bi değişiklik yok benim kız bi tuhaf ya :)

kızlar bu arada dün akşam yatmak üzereyken defne evimize gidelim diye tutturdu.güç bela ikna ettim
sabah da kv ye odadan git diye diretti
çok utandım.kv de çok bozuldu.
utanılacak bişey yok bozulursa bozulsun iyi olmuş :) aferin kuzuma biliyo kimi sevecğini işte napsın kız

Aciklama sayilmaz pek dogru diyosunz da.dun aksam sinir krizine girdi meryem kendi kendini tijatladi sonrada kuzardi yanagi belki de oyle bisey oldu bilmiyorum. .raporluyjen gondermyorm belki o zamana kadar ikna ederm esimi
cnm belki de senin dediğin gibi kendi kendini de tokatlamış olabilir

cnm annen öyle demek istememiştir, sen duygusal dönemdesin ondan öyle düşündün
bence yaşlı da göstermiyorsun gayet hoş hatunsun
bu arada annen hamile olduğunu biliyor mu?
ben de evde şurupları saklıyorum görünce anne şurup diyo ya antibiyotiği sevmez sanmıştım hiç bi değişiklik yok benim kız bi tuhaf ya :)
e biz ona boşuna çatlak kiremit demiyoruz değil mi :)
yerim ben onu
bak kız senin işini kolaylaştırıyor.hasta olunca zorluk çekmezsin
utanılacak bişey yok bozulursa bozulsun iyi olmuş :) aferin kuzuma biliyo kimi sevecğini işte napsın kız
cnm ne biliyim
ne kadar kv ye kızsamda anneme yapmasını istemediğim şeyi kv ye yapsın istemem
evet çocuklar biliyor
dün de defne telefonda benimle konuşurken bi taraftan da kv yi tekmeliyormuş

kızlar biraz önce kv yi aradım defne nasıl oldu diye
ateşi yokmuş çok şükür ama kv yine de ateş düşürücü şurup içirmiş
kreşte yemeğini yemiş çok şükür
en azından şurubu içirmiş demekki sabah boşa konuşmamışım

Hoşbulduk canım..
Elif Mina aynı tatlım. Kalbindeki delik kapanmadı henüz. Rutin kontrollerimiz devam ediyor. Umutla bekliyoruz bakalım..
Özledim valla..
Öperim Nil' imi..

cnm inşallah elif minanın kalbi iyi olacak,yanık da inşallah zamanla düzelir
hayırdır cnm sıkıntılı günlerin neden?kötü bişey yoktur inşallah, özel değilse paylaş rahatlarsın

İnşallah canım..
Valla seninle çok benziyor aslında sıkıntılarımız. Ev, iş, babaanne..Çıldırmaya az kaldı doktorum nerde:)

Hosgeldın cnm
Hersey daha da ıyı olur ıns prensesın ve sızın ıcın..

Hoşbulduk canım..
İnşallah hepimiz için iyi şeyler olur..
Çok teşekkür ederim..

anaaa selnec hoşgeldin kuzuum naber nerelerdesin sen

Canım benim hoşbulduk
Şükür diyelim tatlım, bir şeyleri düzene koymaya çalışıyorum, olduğu kadar..
Sen nasılsın, Erdem paşam nasıl?

Hoşbulduk canımm
Bende sizi özledim ki..

valla canım şu an durum aynı, delik kapanmadı
Bir sonraki kontrolde de ilerleme olmazsa ona göre değerlendirecekler
Allah' ın izniyle inşallah ilerleme olursa beklenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…