2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım seni çok iyi anlıyorum
valla tek söyleyebileceğim kafana takmaman
biliyorum dışarıdan söylemesi çok kolay ama inan tek çözüm bu
kafana takmadığın zaman çok daha rahat oluyorsun, üstesinden gelmek daha kolay oluyor

maşallah elifime allahım korusun bizim topiğğin herşeyini ilk elif mina yaptı tuvalet eğtimi tamamdır herhalde selmeç birde lütfen bir cö deyip kaçma gel arada yaz cnm biz burda herşeyi paylaşıoruz..

kızlar bu arada çok şükür hiç birşey çıkmamış yaseminimin tahlil sonuçlarında..ben kaaçar hasta bebişler iyi olur inş katre dr nededi yaz merakta bırakma cnm..

Selnec hosgeldn canim masallah elif mina buyumus degismis cok tatli
Kalbindeki delukte kapanir insallah peki simdiye kadar hic buyume oldumu delikte

Kizlar ben hastanedyim simdi babam amelyat oldu sabah sukur iyi durumu

Maşallah elif mina ya formunu koruyor yine cok tatli:)

Wavss gecmis olsun canım rabbim sifa versin inşallah en kisa zamanda toplanır.

Kizlar biz dr a gittik berranin ishal kötü oldu ve cok karni ağrıyordu. Ultrason falan istedi tam hastaneden cikiyorduk ki son anda gaitayi da verebildik şükür. Onun sonucu yarin alcaz. Arti kulak ve bogazda iltihap varmış antibiyotik başladık. Eger antibiyotik ishali artirirsa yarin hastanede yatcaz damardan verecekler. Dua edin de iyi olsun kuzum. Pzrtsi kiyafetleriyle 10.300 gelen kizim bugun 9.800 geldi cok üzüldüm. O kadar emekle aldirdigimiz kilolar bi hastalıkla püff uçup gidiyor

günaydın kızlar pöfff yazdım birsürü silindi
katrem çok geçmiş olsun inş hastanede yatmadan atlatırsınız cnm üzülüyosun tabi ama allahım daha beterinden korusun cnm geçecek bunlarda..

katre çok geçmişolsun canım inşallah ishal artmazda evde tedaviye devam edersiniz
günaydın kızlar ayşegülün böbrekler temiz çıkmış belden emar çekmişler masala babası bakıyormuş izinliymiş taşınacaklarmış

herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. bizden haberler ii çok şükür tahliller temiz çıktı. selnec hoşageldin cnm aramızda görmek isteriz bundan sonra sık sık... katre çok geçmiş olsun cnm yaa biz bu kadar üzülüyoruz berraya sen neler hissediyorsun bilmiyorum rabbim şifa versin inş. ayşegülden havadisleri betül vermiş bana da slm ını söylemek kaldı. bugün taşınıolar sanırım rabbim yardımcısı olsun hasta hasta daha da zor olur. rabbim şifa versin inş.
buarada benim cnm hala sıkkın zeynebin gölge korkusu devam edio. ne yapsam olmuo. önceki gün annem parka indirememiş parka parka diye çıldıran çocuğu. dün benimle indi. sevindim ama sevincim kursağımda kaldı. aşağı indik bi kez yere bastı gölgesini görmesiyle kucağıma tırmanması bir oldu. ve bir daha da yere bastıramadım çok canım sıkıldı... çok korkuo kuzum nasıl geçecek bilmiyorum. okumaktan dua etmekten başka bişey gelmio elimden. rabbim yardımcımız olsun dua edin teyzoşlar bize.

kıyamam tatlı zeynebe ya geçecek yasminim üzülme cevşeni varmı üzerinde zeynebimin

günaydın betülüm sağol cnm ayşegül tekrar geçmiş olsun cnm.
yaseminim sanada günaydın. cnm bi pedegokla ı görüşseniz acaba varmı orda iyi bir pedegok yani bir uzman bilgisi iyi olabilir diye düşünüyorum. nasıl davranacağanız konusunda.

kıyamam tatlı zeynebe ya geçecek yasminim üzülme cevşeni varmı üzerinde zeynebimin
var cnm... ya betülüm çok korkuo yaa çok cnm sıkılıo anlatamam. el kadarbbe aklına bişey olur diye de korkuorum. ışıklar yandığı halde odadan odaya geçemio üstelik arada bir adım var. anne kucak dio hemen. bi adım öteye düşen oyuncağı alamıo beraber dio birlikte alcakmışız. ay çok çaresiz hissediyorum kendimi. ne kadar aciziz rabbim ne kadar büyük. korusun tüm kuzularımızı

cnm yoktur muhtemelen de şu aşamada o da ne yapabilir onu da bilemiyorum açıkçası. geçici bi dönemmi ama ya değilse diye geçio içimden

cnm tabi ki geçici bir dönemde
pedegpedegok birşey yapsındiye değil zaten cnm. size yol göstersin diye danışın diorum nasıl davranmak lazım nasıl unutturmak lazım.

cnm tabi ki geçici bir dönemde
pedegpedegok birşey yapsındiye değil zaten cnm. size yol göstersin diye danışın diorum nasıl davranmak lazım nasıl unutturmak lazım.
ğufff burda pedagok yok diye biliyorum cnm ama bir araştırayım. netten de adam akıllı bişey bulamadım .

netten bende çok baktımama aynı şeyleri bulmuştuk işte yanlış bir haraket yapıpta zeynebimin hayatında olumsuz birşey olmasın cnm benim derdim o ..

Selnec hosgeldn canim masallah elif mina buyumus degismis cok tatli
Kalbindeki delukte kapanir insallah peki simdiye kadar hic buyume oldumu delikte

Kizlar ben hastanedyim simdi babam amelyat oldu sabah sukur iyi durumu
geçmiş olsun cnm babana

cnm allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir

günaydın kızlar pöfff yazdım birsürü silindi
katrem çok geçmiş olsun inş hastanede yatmadan atlatırsınız cnm üzülüyosun tabi ama allahım daha beterinden korusun cnm geçecek bunlarda..
günaydın cnm
günaydın cnm
ayşegüle de böbreklerinin temiz çıkmasına çok sevindim

günaydın cnm
tahliller iyi çıkmış sevindim cnm
ay canım ya yavrum kimbilir aklından neler geçiriyor
kuzum bunu bir an önce atlatır inşallah

amin cnm
off sen böyle anlattıkça ben çok kötü oldum cnm ya

herkese günaydın kızlar
dün akşam psikiyatr a gittim.son 1 yıldır aşırı sinirlenip aşırı öfkeleniyordum.hatta sizlerden de dua istemiştim.son zamanlarda bu öfke şiddete dönüştüğü için öfke kontrolünü nasıl sağlarım diye gittim. dr bir sürü soru sordu.ve sonuç ağır depresyon. antidepresan verdi.
1 ay kullanıp dr a gideceğim.şimdilik 6 aylık bir tedavi uygulamayı planlıyor

defne hala aynı
gece yine ateşlendi.daha doğrusu 1 e kadar ateşliydi sonra düştü ama sabah 6 dan sonra tekrar ateşlendi.sabaha kadar 2 saat uyumadım bile

bizden haberler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…