- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.881
Hoşbulduk canım..
Elif Mina aynı tatlım. Kalbindeki delik kapanmadı henüz. Rutin kontrollerimiz devam ediyor. Umutla bekliyoruz bakalım..
Özledim valla..
Öperim Nil' imi..
İnşallah canım..
Valla seninle çok benziyor aslında sıkıntılarımız. Ev, iş, babaanne..Çıldırmaya az kaldı doktorum nerde:)
Hoşbulduk canım..
İnşallah hepimiz için iyi şeyler olur..
Çok teşekkür ederim..
Canım benim hoşbulduk
Şükür diyelim tatlım, bir şeyleri düzene koymaya çalışıyorum, olduğu kadar..
Sen nasılsın, Erdem paşam nasıl?
allahım bu ne tatlılık böyle
var cnm... ya betülüm çok korkuo yaa çok cnm sıkılıo anlatamam. el kadarbbe aklına bişey olur diye de korkuorum. ışıklar yandığı halde odadan odaya geçemio üstelik arada bir adım var. anne kucak dio hemen. bi adım öteye düşen oyuncağı alamıo beraber dio birlikte alcakmışız. ay çok çaresiz hissediyorum kendimi. ne kadar aciziz rabbim ne kadar büyük. korusun tüm kuzularımızıkıyamam tatlı zeynebe ya geçecek yasminim üzülme cevşeni varmı üzerinde zeynebimin
cnm yoktur muhtemelen de şu aşamada o da ne yapabilir onu da bilemiyorum açıkçası. geçici bi dönemmi ama ya değilse diye geçio içimdengünaydın betülüm sağol cnm ayşegül tekrar geçmiş olsun cnm.
yaseminim sanada günaydın. cnm bi pedegokla ı görüşseniz acaba varmı orda iyi bir pedegok yani bir uzman bilgisi iyi olabilir diye düşünüyorum. nasıl davranacağanız konusunda.
ğufff burda pedagok yok diye biliyorum cnm ama bir araştırayım. netten de adam akıllı bişey bulamadım .cnm tabi ki geçici bir dönemde
pedegpedegok birşey yapsındiye değil zaten cnm. size yol göstersin diye danışın diorum nasıl davranmak lazım nasıl unutturmak lazım.
benim de derdim o canm sağolasın da ne yapacağım bilmiyorum burda pedagok yoknetten bende çok baktımama aynı şeyleri bulmuştuk işte yanlış bir haraket yapıpta zeynebimin hayatında olumsuz birşey olmasın cnm benim derdim o ..
geçmiş olsun cnm babanaSelnec hosgeldn canim masallah elif mina buyumus degismis cok tatli
Kalbindeki delukte kapanir insallah peki simdiye kadar hic buyume oldumu delikte
Kizlar ben hastanedyim simdi babam amelyat oldu sabah sukur iyi durumu
cnm allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirMaşallah elif mina ya formunu koruyor yine cok tatli:)
Wavss gecmis olsun canım rabbim sifa versin inşallah en kisa zamanda toplanır.
Kizlar biz dr a gittik berranin ishal kötü oldu ve cok karni ağrıyordu. Ultrason falan istedi tam hastaneden cikiyorduk ki son anda gaitayi da verebildik şükür. Onun sonucu yarin alcaz. Arti kulak ve bogazda iltihap varmış antibiyotik başladık. Eger antibiyotik ishali artirirsa yarin hastanede yatcaz damardan verecekler. Dua edin de iyi olsun kuzum. Pzrtsi kiyafetleriyle 10.300 gelen kizim bugun 9.800 geldi cok üzüldüm. O kadar emekle aldirdigimiz kilolar bi hastalıkla püff uçup gidiyor
günaydın cnmgünaydın kızlar pöfff yazdım birsürü silindi
katrem çok geçmiş olsun inş hastanede yatmadan atlatırsınız cnm üzülüyosun tabi ama allahım daha beterinden korusun cnm geçecek bunlarda..
günaydın cnmkatre çok geçmişolsun canım inşallah ishal artmazda evde tedaviye devam edersiniz
günaydın kızlar ayşegülün böbrekler temiz çıkmış belden emar çekmişler masala babası bakıyormuş izinliymiş taşınacaklarmış
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. bizden haberler ii çok şükür tahliller temiz çıktı. selnec hoşageldin cnm aramızda görmek isteriz bundan sonra sık sık... katre çok geçmiş olsun cnm yaa biz bu kadar üzülüyoruz berraya sen neler hissediyorsun bilmiyorumrabbim şifa versin inş. ayşegülden havadisleri betül vermiş bana da slm ını söylemek kaldı. bugün taşınıolar sanırım rabbim yardımcısı olsun hasta hasta daha da zor olur. rabbim şifa versin inş.
buarada benim cnm hala sıkkın zeynebin gölge korkusu devam edio. ne yapsam olmuo. önceki gün annem parka indirememiş parka parka diye çıldıran çocuğu. dün benimle indi. sevindim ama sevincim kursağımda kaldı. aşağı indik bi kez yere bastı gölgesini görmesiyle kucağıma tırmanması bir oldu. ve bir daha da yere bastıramadımçok canım sıkıldı... çok korkuo kuzum nasıl geçecek bilmiyorum. okumaktan dua etmekten başka bişey gelmio elimden. rabbim yardımcımız olsun dua edin teyzoşlar bize.
amin cnmvar cnm... ya betülüm çok korkuo yaa çok cnm sıkılıo anlatamam. el kadarbbe aklına bişey olur diye de korkuorum. ışıklar yandığı halde odadan odaya geçemio üstelik arada bir adım var. anne kucak dio hemen. bi adım öteye düşen oyuncağı alamıo beraber dio birlikte alcakmışız. ay çok çaresiz hissediyorum kendimi. ne kadar aciziz rabbim ne kadar büyük. korusun tüm kuzularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?