- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.901
cnm bi kaç gün geçsin babamızla haftasonu geçirelim evmize gidelim belki farklı ortam filan kafası dağılır. değişir durum inş. ama yok böyle olursa. düşer peşine giderim babamızın orda vardır görümcem bulur ii bir pedagok üniversiede filangünaydın fundacım sende söylesydin kvye ama söylesn rahat sındaha ne istiyosunbder inş defnem biran önce toparlar cnm offf.
yaseminim samsundafalan araştırsan
cnm kv ye hayatta söylememgünaydın fundacım sende söylesydin kvye ama söylesn rahat sındaha ne istiyosunbder inş defnem biran önce toparlar cnm offf.
yaseminim samsundafalan araştırsan
allahım bu ne tatlılık böyle
elif mina çok değişmiş
maşallah kuzuma
maşallah elifime allahım korusun bizim topiğğin herşeyini ilk elif mina yaptı tuvalet eğtimi tamamdır herhalde selmeç birde lütfen bir cö deyip kaçma gel arada yaz cnm biz burda herşeyi paylaşıoruz..
Selnec hosgeldn canim masallah elif mina buyumus degismis cok tatli
Kalbindeki delukte kapanir insallah peki simdiye kadar hic buyume oldumu delikte
Kizlar ben hastanedyim simdi babam amelyat oldu sabah sukur iyi durumu
Maşallah elif mina ya formunu koruyor yine cok tatli:)
Wavss gecmis olsun canım rabbim sifa versin inşallah en kisa zamanda toplanır.
Kizlar biz dr a gittik berranin ishal kötü oldu ve cok karni ağrıyordu. Ultrason falan istedi tam hastaneden cikiyorduk ki son anda gaitayi da verebildik şükür. Onun sonucu yarin alcaz. Arti kulak ve bogazda iltihap varmış antibiyotik başladık. Eger antibiyotik ishali artirirsa yarin hastanede yatcaz damardan verecekler. Dua edin de iyi olsun kuzum. Pzrtsi kiyafetleriyle 10.300 gelen kizim bugun 9.800 geldi cok üzüldüm. O kadar emekle aldirdigimiz kilolar bi hastalıkla püff uçup gidiyor
herkese günaydın kızlar
dün akşam psikiyatr a gittim.son 1 yıldır aşırı sinirlenip aşırı öfkeleniyordum.hatta sizlerden de dua istemiştim.son zamanlarda bu öfke şiddete dönüştüğü için öfke kontrolünü nasıl sağlarım diye gittim. dr bir sürü soru sordu.ve sonuç ağır depresyon. antidepresan verdi.
1 ay kullanıp dr a gideceğim.şimdilik 6 aylık bir tedavi uygulamayı planlıyor
defne hala aynı
gece yine ateşlendi.daha doğrusu 1 e kadar ateşliydi sonra düştü ama sabah 6 dan sonra tekrar ateşlendi.sabaha kadar 2 saat uyumadım bile
bizden haberler bunlar
aynen cnm takma diyen bendim ama zaten dün de belirttiğim gibi demesi kolay ama yapması zorGünaydın canım..
Dün bana takma diyen sendin dimi, sen napıyosun kuzum ya
Allah yardımcın olsun..
Defnenin de çıkmaz inşallah bi daha ateşi..Rabbim şifa versin kuzuma
yaseminim öylesi en doğrusu cnm.
selmeç günayın cnm inş herşey daha güzel olur..
Canim cok geçmiş olsun ins iyi olsun berracik gene alır kilo elifte bir hafta hasta oldu tam 800 gr vermişMaşallah elif mina ya formunu koruyor yine cok tatli:)
Wavss gecmis olsun canım rabbim sifa versin inşallah en kisa zamanda toplanır.
Kizlar biz dr a gittik berranin ishal kötü oldu ve cok karni ağrıyordu. Ultrason falan istedi tam hastaneden cikiyorduk ki son anda gaitayi da verebildik şükür. Onun sonucu yarin alcaz. Arti kulak ve bogazda iltihap varmış antibiyotik başladık. Eger antibiyotik ishali artirirsa yarin hastanede yatcaz damardan verecekler. Dua edin de iyi olsun kuzum. Pzrtsi kiyafetleriyle 10.300 gelen kizim bugun 9.800 geldi cok üzüldüm. O kadar emekle aldirdigimiz kilolar bi hastalıkla püff uçup gidiyor
Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm amaama yaşadıklarını kolay değil vücudun sinyal vermeye başladı işte evin çocuğunun bütün sorumlulugu sende tabi Allah yardimcin olsun canim ins atlatirsin defnenin sana ihtiyacı varaynen cnm takma diyen bendim ama zaten dün de belirttiğim gibi demesi kolay ama yapması zor
cnm ben dr un böyle bi tanı koyacağını düşünmüyordum sadece sakinleştirici verir ya da tedavi anlamında yapmam gereken şeyleri söyler gönderir diye düşünüyordum.dr a kv nin yaptıklarını anlatmadım bile
amin cnm
kk olmasa var ya o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi
iyi ki varsınız kızlar
inşallah çıkmaz ama bilmiyorum
dr unu aradım ama ulaşamadım.ben de beni araması için not bıraktım
Hoşgeldin selnec çok merak ettik özledik seni elif Mina çok guzellesmis masallah ins rahatsizligida geçer kuzumunGünaydın canım..
ay çok geçmiş olsun cnm benim mahvolmuştur kuzumBiz bu ay başına kadar 1 ay hastaydık
İlk el ayak ağız hastalığı denilen bir hastalık varmış. Kızamık-su çiçeği benzeri bir şey. Kreşe giden çocuklarda daha çok olurmuş ama bize de parkta bulaştı galiba. Bulaşıcı ve maalesef ilaç tedavisi yok. Sadece kaşınmasını alsın diye antiseptik krem verebiliyorlar. 15 gün sürdü geçmesi, anne acıyo diye sürekli ağladı, uyuyamadı çocuğum.
Daha sonra kusmayla başlayan, yüksek ateşle devam eden üşütme.
3 gün boyunca sürekli kustu, 4-5 değil bu en az 200 oldu herhalde. Ağzına su damlasa kustu. Yeme hiç yok. Ateşi 41 gördü. Kafasını yerden kaldırmadı. Serum tedavisi aldık.. Allah' a şükür şimdi iyiyiz..
Rabbim evlatlarımızı korusun, onlarla sınamasın bizleri..
Hiç kimseye dermanı olmayan dert vermesin inşallah..
amin cnmCanim cok geçmiş olsun çok üzüldüm amaama yaşadıklarını kolay değil vücudun sinyal vermeye başladı işte evin çocuğunun bütün sorumlulugu sende tabi Allah yardimcin olsun canim ins atlatirsin defnenin sana ihtiyacı var
Temizlik dediğin nedir canim nilimle beraber yaparsiniz o mutluu olsun yetersağolnurayım nil iyi şükür cnm keyifimiz yerinde hep oyun peşinmdeyiz he he heherhalde oynamadığımız oyun kalmadı artık deyişik oyunlar bakıyorumee ne yapalımmmm: evi görseniz yani çok kötü gerçekten ince derin bir temizliğe ihtiyacımvar..
çooooooooook güzel bi kız olmuş canım benim yaa Maşallah Subhanallah Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar verir güzel kızıma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?