2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın fundacım sende söylesydin kvye ama söylesn rahat sındaha ne istiyosunbder inş defnem biran önce toparlar cnm offf.
yaseminim samsundafalan araştırsan

günaydın fundacım sende söylesydin kvye ama söylesn rahat sındaha ne istiyosunbder inş defnem biran önce toparlar cnm offf.
cnm bi kaç gün geçsin babamızla haftasonu geçirelim evmize gidelim belki farklı ortam filan kafası dağılır. değişir durum inş. ama yok böyle olursa. düşer peşine giderim babamızın orda vardır görümcem bulur ii bir pedagok üniversiede filan

cnm kv ye hayatta söylemem
benim gelin delirdi diye millete yaygarayı basar
henüz eşime bile söylemedim
sadece annem biliyor bir de eczacı bi kuzenim varo biliyor
kuzenime dr un verdiği ilacı sormak için aradığımda söyledim. çok şaşırdı ilacı duyunca bu kadar ağır mı diye.

allahım bu ne tatlılık böyle
elif mina çok değişmiş
maşallah kuzuma

maşallah elifime allahım korusun bizim topiğğin herşeyini ilk elif mina yaptı tuvalet eğtimi tamamdır herhalde selmeç birde lütfen bir cö deyip kaçma gel arada yaz cnm biz burda herşeyi paylaşıoruz..

valla tuvalet eğitimi tam olamadı. canının isteğine göre takılıyor..

Selnec hosgeldn canim masallah elif mina buyumus degismis cok tatli
Kalbindeki delukte kapanir insallah peki simdiye kadar hic buyume oldumu delikte

Kizlar ben hastanedyim simdi babam amelyat oldu sabah sukur iyi durumu

Canım benim hoşbulduk..
İnşallah..Büyüme yok ama gerileme de yok.
Babana da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah..

Geçmiş olsun canım..İnşallah ilerlemez sıkıntısı artmaz.
Rabbim şifa versin, hemen iyi olsun inşallah.. Dert etme kilosunuda..İyi olsun da alır yine

Günaydın canım..
Dün bana takma diyen sendin dimi, sen napıyosun kuzum ya
Allah yardımcın olsun..
Defnenin de çıkmaz inşallah bi daha ateşi..Rabbim şifa versin kuzuma

Günaydın canım..
Dün bana takma diyen sendin dimi, sen napıyosun kuzum ya
Allah yardımcın olsun..
Defnenin de çıkmaz inşallah bi daha ateşi..Rabbim şifa versin kuzuma
aynen cnm takma diyen bendim ama zaten dün de belirttiğim gibi demesi kolay ama yapması zor
cnm ben dr un böyle bi tanı koyacağını düşünmüyordum sadece sakinleştirici verir ya da tedavi anlamında yapmam gereken şeyleri söyler gönderir diye düşünüyordum.dr a kv nin yaptıklarını anlatmadım bile
amin cnm
kk olmasa var ya o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi
iyi ki varsınız kızlar
inşallah çıkmaz ama bilmiyorum
dr unu aradım ama ulaşamadım.ben de beni araması için not bıraktım

Canim cok geçmiş olsun ins iyi olsun berracik gene alır kilo elifte bir hafta hasta oldu tam 800 gr vermiş

Biz bu ay başına kadar 1 ay hastaydık
İlk el ayak ağız hastalığı denilen bir hastalık varmış. Kızamık-su çiçeği benzeri bir şey. Kreşe giden çocuklarda daha çok olurmuş ama bize de parkta bulaştı galiba. Bulaşıcı ve maalesef ilaç tedavisi yok. Sadece kaşınmasını alsın diye antiseptik krem verebiliyorlar. 15 gün sürdü geçmesi, anne acıyo diye sürekli ağladı, uyuyamadı çocuğum.
Daha sonra kusmayla başlayan, yüksek ateşle devam eden üşütme.
3 gün boyunca sürekli kustu, 4-5 değil bu en az 200 oldu herhalde. Ağzına su damlasa kustu. Yeme hiç yok. Ateşi 41 gördü. Kafasını yerden kaldırmadı. Serum tedavisi aldık.. Allah' a şükür şimdi iyiyiz..
Rabbim evlatlarımızı korusun, onlarla sınamasın bizleri..
Hiç kimseye dermanı olmayan dert vermesin inşallah..

Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm amaama yaşadıklarını kolay değil vücudun sinyal vermeye başladı işte evin çocuğunun bütün sorumlulugu sende tabi Allah yardimcin olsun canim ins atlatirsin defnenin sana ihtiyacı var

ay çok geçmiş olsun cnm benim mahvolmuştur kuzum
rabbim tüm kuzularımızı korusun

amin cnm
evet sanırım vücut sinyal veriyor
allahım korusun hepimizi

Herkese hayirli cumalar kizlar
bizim suuplarimiz bitti yani süresi doldu kestim bizde ama elifin öksürüğü gene artınca dün tekrar dr gittik balgam hala varmış tam atamamis o yüzden yeni suruplara başladık dum gece gene baya oksurdu kuzum gecmezse artık sivasa çocuk dr goturecegiz elifi pazartesi günü
guldencim nasılsın nil nasıl fıstık video da kocaman kız gibi çıkmış yazmayı unuttum sana teşekkür ederim
yasemincim dua ediyorum zeynebime ims unutsun şu korkuyu tahlillerimim temiz çıkmasına da çok sevindim
aysegul canim kolay gelsin ve geçmiş olsun
Betül nasil oldu pasa dün gene hasta olacak gibi diyordun
wavs babana geçmiş olsun canım

çok zor gerçekten birşey yapamamak.
selmeç tekrar geçmiş olsun.
nurayım hoşgeldin elifim iyi dimi?
fundacım sende iyikivarsın ve defneninsana ihtiyacı var onu düşün cnm..

sağolnurayım nil iyi şükür cnm keyifimiz yerinde hep oyun peşinmdeyiz he he heherhalde oynamadığımız oyun kalmadı artık deyişik oyunlar bakıyorumee ne yapalımmmm: evi görseniz yani çok kötü gerçekten ince derin bir temizliğe ihtiyacımvar..

Temizlik dediğin nedir canim nilimle beraber yaparsiniz o mutluu olsun yeter

Gunaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepımıze..
Wavs hersey yolundaymıs sevındım gecmıs olsun babana..
Katre berra daha ıyıdır ıns cok ugrastını bılıyoruz gercekten kılo alsın dıye, ıyı olsunda kuzucum ıns toparlar yıne..
Yasemın tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım
Zeynep te unutur ıns en kısa zamanda nıye o kadar takıldıkı kuzucuk gecmezse yardım alırsınız mecbur ama ıns gerek kalmaz..
Selnec gecmıs olsun cnm mınık kuzu tekrarını yasamasın ıns baya zor gunler gecırmıssın..
Fundacım gecmıs olsun sanada kv deyı falan anlatmadan boyle dedıyse ıyıkı gıtmıssın faydasını gorursun ıns..
Kv dene soylesen benım gelıne rahat batıyo der kesın..
Gulden nuray betul sızede gunaydın kızlar hersey yolundadır ıns..
Benımde moral bozuk bıraz esım rahatsız dun gece baya kotuydu ama sabah ıse gıttı yıne dr gıdelım desemde dınletenedım ıs dısıplını dıye dıye adam kendını dusunmuyo sınır oluyorum, nıda uyumadı ustune tam kabus geceydı yanı ustunu ıslatmıs ne varsa anne cıs var dıye uyandı kac saat uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…