- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.921
canım benim ya onu korkusuyla birlikte yeneceksiniz onun kötü bişey olmadığını sürekli anlat ben bu gölge olayını daha önce duyduğum için çook önceden gölgene el salla diye öğretmiştim bi keresinde ışıkları söndürdüm mumu yaktım gölgeden şekiller yaptım o zamandan beri gölgeem bay bay yapı ama çocuk bu her an değişebilir siz de böyle bişey deneyin evdeyken oyunlar falan yapın bilemedim üzüldüm ya inşallah geçer benim ki de saç kurutma makinesinden çok korkuyordu ama dün onu da aştık ben saçlarımı kuruttum ona da yukarıdan tuttum hadi zıpla falan ondan sonra alıştı seninki makinayı kapattım diye ağlamaya başladı :)herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. bizden haberler ii çok şükür tahliller temiz çıktı. selnec hoşageldin cnm aramızda görmek isteriz bundan sonra sık sık... katre çok geçmiş olsun cnm yaa biz bu kadar üzülüyoruz berraya sen neler hissediyorsun bilmiyorumrabbim şifa versin inş. ayşegülden havadisleri betül vermiş bana da slm ını söylemek kaldı. bugün taşınıolar sanırım rabbim yardımcısı olsun hasta hasta daha da zor olur. rabbim şifa versin inş.
buarada benim cnm hala sıkkın zeynebin gölge korkusu devam edio. ne yapsam olmuo. önceki gün annem parka indirememiş parka parka diye çıldıran çocuğu. dün benimle indi. sevindim ama sevincim kursağımda kaldı. aşağı indik bi kez yere bastı gölgesini görmesiyle kucağıma tırmanması bir oldu. ve bir daha da yere bastıramadımçok canım sıkıldı... çok korkuo kuzum nasıl geçecek bilmiyorum. okumaktan dua etmekten başka bişey gelmio elimden. rabbim yardımcımız olsun dua edin teyzoşlar bize.
canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer de hastaneye de kalmaya gerek kalmazMaşallah elif mina ya formunu koruyor yine cok tatli:)
Wavss gecmis olsun canım rabbim sifa versin inşallah en kisa zamanda toplanır.
Kizlar biz dr a gittik berranin ishal kötü oldu ve cok karni ağrıyordu. Ultrason falan istedi tam hastaneden cikiyorduk ki son anda gaitayi da verebildik şükür. Onun sonucu yarin alcaz. Arti kulak ve bogazda iltihap varmış antibiyotik başladık. Eger antibiyotik ishali artirirsa yarin hastanede yatcaz damardan verecekler. Dua edin de iyi olsun kuzum. Pzrtsi kiyafetleriyle 10.300 gelen kizim bugun 9.800 geldi cok üzüldüm. O kadar emekle aldirdigimiz kilolar bi hastalıkla püff uçup gidiyor
Hoşgeldin selnec çok merak ettik özledik seni elif Mina çok guzellesmis masallah ins rahatsizligida geçer kuzumun
bundan sonra bi yere ayrılma sık sık burda gormek istiyoruz seni
offf nedir bu ya bütün bebişlerde varHerkese hayirli cumalar kizlar
bizim suuplarimiz bitti yani süresi doldu kestim bizde ama elifin öksürüğü gene artınca dün tekrar dr gittik balgam hala varmış tam atamamis o yüzden yeni suruplara başladık dum gece gene baya oksurdu kuzum gecmezse artık sivasa çocuk dr goturecegiz elifi pazartesi günü
guldencim nasılsın nil nasıl fıstık video da kocaman kız gibi çıkmış yazmayı unuttum sana teşekkür ederim
yasemincim dua ediyorum zeynebime ims unutsun şu korkuyu tahlillerimim temiz çıkmasına da çok sevindim
aysegul canim kolay gelsin ve geçmiş olsun
Betül nasil oldu pasa dün gene hasta olacak gibi diyordun
wavs babana geçmiş olsun canım
cnm zaten onu düşünüyorumçok zor gerçekten birşey yapamamak.
selmeç tekrar geçmiş olsun.
nurayım hoşgeldin elifim iyi dimi?
fundacım sende iyikivarsın ve defneninsana ihtiyacı var onu düşün cnm..
amaaan cnm nil ve sen mutlu olun,sağlığınız yerinde olsun da gerisi hallolursağolnurayım nil iyi şükür cnm keyifimiz yerinde hep oyun peşinmdeyiz he he heherhalde oynamadığımız oyun kalmadı artık deyişik oyunlar bakıyorumee ne yapalımmmm: evi görseniz yani çok kötü gerçekten ince derin bir temizliğe ihtiyacımvar..
yok cnm dr a kv yi anlatmadımGunaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepımıze..
Wavs hersey yolundaymıs sevındım gecmıs olsun babana..
Katre berra daha ıyıdır ıns cok ugrastını bılıyoruz gercekten kılo alsın dıye, ıyı olsunda kuzucum ıns toparlar yıne..
Yasemın tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım
Zeynep te unutur ıns en kısa zamanda nıye o kadar takıldıkı kuzucuk gecmezse yardım alırsınız mecbur ama ıns gerek kalmaz..
Selnec gecmıs olsun cnm mınık kuzu tekrarını yasamasın ıns baya zor gunler gecırmıssın..
Fundacım gecmıs olsun sanada kv deyı falan anlatmadan boyle dedıyse ıyıkı gıtmıssın faydasını gorursun ıns..
Kv dene soylesen benım gelıne rahat batıyo der kesın..
Gulden nuray betul sızede gunaydın kızlar hersey yolundadır ıns..
Benımde moral bozuk bıraz esım rahatsız dun gece baya kotuydu ama sabah ıse gıttı yıne dr gıdelım desemde dınletenedım ıs dısıplını dıye dıye adam kendını dusunmuyo sınır oluyorum, nıda uyumadı ustune tam kabus geceydı yanı ustunu ıslatmıs ne varsa anne cıs var dıye uyandı kac saat uyumadı
ay çok geçmiş olsun cnm benim mahvolmuştur kuzum
rabbim tüm kuzularımızı korusun
amin cnm
evet sanırım vücut sinyal veriyor
allahım korusun hepimizi
aynen cnm her zaman için beterin beteri var demek lazımSağol canım..Valla Rabbim tekrarını göstermesin
O ağladı ben ağladım, çok kötüydü..
Sende dikkat et kendine..
Derdi veren de sabrı veren de Allah.. Beterin beteri var demek lazım herhalde
çok zor gerçekten birşey yapamamak.
selmeç tekrar geçmiş olsun.
nurayım hoşgeldin elifim iyi dimi?
fundacım sende iyikivarsın ve defneninsana ihtiyacı var onu düşün cnm..
Gunaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepımıze..
Wavs hersey yolundaymıs sevındım gecmıs olsun babana..
Katre berra daha ıyıdır ıns cok ugrastını bılıyoruz gercekten kılo alsın dıye, ıyı olsunda kuzucum ıns toparlar yıne..
Yasemın tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım
Zeynep te unutur ıns en kısa zamanda nıye o kadar takıldıkı kuzucuk gecmezse yardım alırsınız mecbur ama ıns gerek kalmaz..
Selnec gecmıs olsun cnm mınık kuzu tekrarını yasamasın ıns baya zor gunler gecırmıssın..
Fundacım gecmıs olsun sanada kv deyı falan anlatmadan boyle dedıyse ıyıkı gıtmıssın faydasını gorursun ıns..
Kv dene soylesen benım gelıne rahat batıyo der kesın..
Gulden nuray betul sızede gunaydın kızlar hersey yolundadır ıns..
Benımde moral bozuk bıraz esım rahatsız dun gece baya kotuydu ama sabah ıse gıttı yıne dr gıdelım desemde dınletenedım ıs dısıplını dıye dıye adam kendını dusunmuyo sınır oluyorum, nıda uyumadı ustune tam kabus geceydı yanı ustunu ıslatmıs ne varsa anne cıs var dıye uyandı kac saat uyumadı
çooooooooook güzel bi kız olmuş canım benim yaa Maşallah Subhanallah Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar verir güzel kızıma benim
offf nedir bu ya bütün bebişlerde var
salgın herhalde
defne de atlatamadı bi türlü
inşallah sivasa gitmenize gerek kalmadan iyileşir kuzum
cnm zaten onu düşünüyorum
kuzucuğum benim hastanede bile hemşireler bana bişey yapıyorlar sanıp nasıl dudak büktü
amaaan cnm nil ve sen mutlu olun,sağlığınız yerinde olsun da gerisi hallolur
yok cnm dr a kv yi anlatmadım
anlatmaya bi kalksam sonu gelmez onun
aaa eşine de geçmiş olsun cnm,keşke bi dr a gitseydi
nida kuzum da çişten rahatsız olmuş ama sonrada uykusu kaçtı demekki
sen de benim gibi uykusuzsun anlaşılan
benicim bu arada geçmiş olsun cnm inş birşey yoktur eşindede. nidamdamı hasta olacakyoksa?
Sagolun kızlar ıns kendını dusunurde erken cıkar bugun bıraz..Sağol canım..
Amin canım inşallah..Rabbim beterinden korusun hepimizi..
Size de geçmiş olsun..Allah şifa versin..
Allah razı olsun canımm
Gecmis olsun canim. Önemli bisey yoktur inşallahSagolun kızlar ıns kendını dusunurde erken cıkar bugun bıraz..
Nıda ıyı guldencım zaten oksuruk surubu kullanıyoruz suan oksuruk te kalmadı tekrar hasta olmaz ıns..uykusu kactıgından yaptı sanırım beyzayı kresten alınca hep beraber uyuruz ıns..
oh cnm en azından ishali artmamış,ateş durumuna da sevindim kendiliğinden düşmüşHayırlı cumalar kizlar
Hepinize cok teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin. Derdimize ortak oluyorsunuz cok sagolun.
Berra nin ishali dvm ediyor. Ama artma olmadı. Ates de gece cikmadi sabah 38 oldu uzerini çıkardım kendi kendine düştü. Istahi da dune göre biraz daha iyi gibi. Kakasini yapmadan once karnini tutup aci diyor kuzum bi muddet huzursuz olup kivraniyor yapinca rahatliyo. Antibiyotiği sabah cok zor icirdik döke saça. Hayirlisiyla bi kurtulsaydik su ilaclardan. Daha da yeni başladık. Bizden haberler böyle şimdilik.
Selnec sizde cok zor gunler gecirmissiniz canim kiyamam kuzuma ne hale gelmissinizdir kim bilir. Rabbim bi daha yasatmasin.
Yasemin bu gölge isine cok üzüldüm canim ya inşallah bir an önce atlatir kuzucuk.
Fundacim sana da gecmis olsun canim. Hersey birikince sonuc bu oluyor iste inşallah atlatirsin canim benim
ay ne güzel ya bende yatıp uyumak istiyorumSagolun kızlar ıns kendını dusunurde erken cıkar bugun bıraz..
Nıda ıyı guldencım zaten oksuruk surubu kullanıyoruz suan oksuruk te kalmadı tekrar hasta olmaz ıns..uykusu kactıgından yaptı sanırım beyzayı kresten alınca hep beraber uyuruz ıns..
Sagol cnmGecmis olsun canim. Önemli bisey yoktur inşallah
Aaa selnec gelmia merhaba canim nereleddesim senHoşbulduk canım..
Bende sizleri çok özledim ki
İnşallah hayırlısıyla canım..
Buralardayım..
Ay bana temizlik deme arkadasim ev berbat durumdq resmensağolnurayım nil iyi şükür cnm keyifimiz yerinde hep oyun peşinmdeyiz he he heherhalde oynamadığımız oyun kalmadı artık deyişik oyunlar bakıyorumee ne yapalımmmm: evi görseniz yani çok kötü gerçekten ince derin bir temizliğe ihtiyacımvar..
hoşgeldin cnmYorgun savasci geldi nasilsnjz kizlar
Kizlae herbirubuze bir bir gecmis olsun onsalla iyi olur tum kuzular anneler babalar
kız ne oldu evine?niye berbat durumda?tadilat falan mı var?Ay bana temizlik deme arkadasim ev berbat durumdq resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?