2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benim ya onu korkusuyla birlikte yeneceksiniz onun kötü bişey olmadığını sürekli anlat ben bu gölge olayını daha önce duyduğum için çook önceden gölgene el salla diye öğretmiştim bi keresinde ışıkları söndürdüm mumu yaktım gölgeden şekiller yaptım o zamandan beri gölgeem bay bay yapı ama çocuk bu her an değişebilir siz de böyle bişey deneyin evdeyken oyunlar falan yapın bilemedim üzüldüm ya inşallah geçer benim ki de saç kurutma makinesinden çok korkuyordu ama dün onu da aştık ben saçlarımı kuruttum ona da yukarıdan tuttum hadi zıpla falan ondan sonra alıştı seninki makinayı kapattım diye ağlamaya başladı :)

canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer de hastaneye de kalmaya gerek kalmaz

benicim iyiyiz çok şükür cnm yok bi r yaramaz durum bakalım inş olmaz bir sıkıntı cnm. he he:
özcenan günaydın şekerim alkış ranama... wavsun babası tabrcu oluyomuş bugün .
ayşegülleryarın taşınıyorlarmış.

offf nedir bu ya bütün bebişlerde var
salgın herhalde
defne de atlatamadı bi türlü
inşallah sivasa gitmenize gerek kalmadan iyileşir kuzum

çok zor gerçekten birşey yapamamak.
selmeç tekrar geçmiş olsun.
nurayım hoşgeldin elifim iyi dimi?
fundacım sende iyikivarsın ve defneninsana ihtiyacı var onu düşün cnm..
cnm zaten onu düşünüyorum
kuzucuğum benim hastanede bile hemşireler bana bişey yapıyorlar sanıp nasıl dudak büktü

amaaan cnm nil ve sen mutlu olun,sağlığınız yerinde olsun da gerisi hallolur

yok cnm dr a kv yi anlatmadım
anlatmaya bi kalksam sonu gelmez onun
aaa eşine de geçmiş olsun cnm,keşke bi dr a gitseydi
nida kuzum da çişten rahatsız olmuş ama sonrada uykusu kaçtı demekki
sen de benim gibi uykusuzsun anlaşılan

ay çok geçmiş olsun cnm benim mahvolmuştur kuzum
rabbim tüm kuzularımızı korusun

amin cnm
evet sanırım vücut sinyal veriyor
allahım korusun hepimizi

Sağol canım..Valla Rabbim tekrarını göstermesin
O ağladı ben ağladım, çok kötüydü..
Sende dikkat et kendine..
Derdi veren de sabrı veren de Allah.. Beterin beteri var demek lazım herhalde

Sağol canım..Valla Rabbim tekrarını göstermesin
O ağladı ben ağladım, çok kötüydü..
Sende dikkat et kendine..
Derdi veren de sabrı veren de Allah.. Beterin beteri var demek lazım herhalde
aynen cnm her zaman için beterin beteri var demek lazım

çok zor gerçekten birşey yapamamak.
selmeç tekrar geçmiş olsun.
nurayım hoşgeldin elifim iyi dimi?
fundacım sende iyikivarsın ve defneninsana ihtiyacı var onu düşün cnm..

Sağol canım..

Amin canım inşallah..Rabbim beterinden korusun hepimizi..
Size de geçmiş olsun..Allah şifa versin..

çooooooooook güzel bi kız olmuş canım benim yaa Maşallah Subhanallah Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar verir güzel kızıma benim

Allah razı olsun canımm

Hayırlı cumalar kizlar

Hepinize cok teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin. Derdimize ortak oluyorsunuz cok sagolun.

Berra nin ishali dvm ediyor. Ama artma olmadı. Ates de gece cikmadi sabah 38 oldu uzerini çıkardım kendi kendine düştü. Istahi da dune göre biraz daha iyi gibi. Kakasini yapmadan once karnini tutup aci diyor kuzum bi muddet huzursuz olup kivraniyor yapinca rahatliyo. Antibiyotiği sabah cok zor icirdik döke saça. Hayirlisiyla bi kurtulsaydik su ilaclardan. Daha da yeni başladık. Bizden haberler böyle şimdilik.

Selnec sizde cok zor gunler gecirmissiniz canim kiyamam kuzuma ne hale gelmissinizdir kim bilir. Rabbim bi daha yasatmasin.

Yasemin bu gölge isine cok üzüldüm canim ya inşallah bir an önce atlatir kuzucuk.

Fundacim sana da gecmis olsun canim. Hersey birikince sonuc bu oluyor iste inşallah atlatirsin canim benim

benicim bu arada geçmiş olsun cnm inş birşey yoktur eşindede. nidamdamı hasta olacakyoksa?

Sağol canım..

Amin canım inşallah..Rabbim beterinden korusun hepimizi..
Size de geçmiş olsun..Allah şifa versin..

Allah razı olsun canımm
Sagolun kızlar ıns kendını dusunurde erken cıkar bugun bıraz..
Nıda ıyı guldencım zaten oksuruk surubu kullanıyoruz suan oksuruk te kalmadı tekrar hasta olmaz ıns..uykusu kactıgından yaptı sanırım beyzayı kresten alınca hep beraber uyuruz ıns..

Gecmis olsun canim. Önemli bisey yoktur inşallah

oh cnm en azından ishali artmamış,ateş durumuna da sevindim kendiliğinden düşmüş

atlatırım inşallah allahın izniyle cnm

ay ne güzel ya bende yatıp uyumak istiyorum

Ay bana temizlik deme arkadasim ev berbat durumdq resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…