- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.941
Amanin kocaman bir kiz olmus cnm ya
Canim ilk olarak sanda gecmus olsun insalla bu durumun istesinden de geliceksihoşgeldin cnm
hayırdır neden yorgun savaşçı?
kız ne oldu evine?niye berbat durumda?tadilat falan mı var?
Sen halledersin canim takılma şimdi Ehliyetini al biran onveCanim ilk olarak sanda gecmus olsun insalla bu durumun istesinden de geliceksi
canim kursa giduyorum
yarene geicmis olsin gelen giden derken yogun geciuor gunler
eview boslaadim tabi
Canim cok gecmis olsin nsil su an babacigunSelnec hosgeldn canim masallah elif mina buyumus degismis cok tatli
Kalbindeki delukte kapanir insallah peki simdiye kadar hic buyume oldumu delikte
Kizlar ben hastanedyim simdi babam amelyat oldu sabah sukur iyi durumu
sağol cnm benimCanim ilk olarak sanda gecmus olsun insalla bu durumun istesinden de geliceksi
canim kursa giduyorum
yarene geicmis olsin gelen giden derken yogun geciuor gunler
eview boslaadim tabi
Allah rasi olsun geliyorlar canim hep yarenin arkadaslari ve anneleri yarende egleniyor iyi oluyorsağol cnm benim
yoğun hatun seni,sen marifetlisin halledersin kuzum
bu arada yarenin alçısı ne zaman çıkacak?
bak gelen gidenim oluyor diye sevin.benim burada kimsem yok ve o yüzden misafirim hiç yok. ki ben çok severim misafiri. annemlerden misafir eksik olmaz
Evet cnm yarin yazili sinav ve ben hic calismadimohhhh songül hanımyarın büyük gün dimi he he he evi sorma şekerim benimde ev çok fena iyibir temzilik lazım ama yapacak insan yok ha ha:
cnm gündüz işte akşam evde çalışıyorumAllah rasi olsun geliyorlar canim hep yarenin arkadaslari ve anneleri yarende egleniyor iyi oluyor
Bende severim misafir candir:)
Alci iki hafra daha durcak zaten aksesuar gibu bizim miz gayet rahat yuruyor ne olcak bimeme
.buarada be hamarat degolim kuzim ya siz nasil isin icinden cikiyorsunuzbilmem
yat benceOle yorgunum ki arasi uyutinca uyuyayimmi ismi yapayim bilemdin
sen yaparsın akıllı arkadaşım benimEvet cnm yarin yazili sinav ve ben hic calismadim
Isin kotusy niyetim de yok ay evet gulden ya
bu hafta benim ev de çok kötü durumdaohhhh songül hanımyarın büyük gün dimi he he he evi sorma şekerim benimde ev çok fena iyibir temzilik lazım ama yapacak insan yok ha ha:
beyazlatıcı derken çamaşır suyu etkisi yapmıo di mi cnm. makine de de kullanılıo mu cnm bu ürünler. burda bir satan vardı amway. hala yapıo mu bilmiyorum bir sorcam bakalım yapıosa alcam. bi de benim deriler beyaz sanki eskisi kadar parlamıo hem deriler em de lake beyaz olan mobilya...songülüm yaparsınsen ay demekki herkesin derin bir temizliğe ihtiyacı olacak.. yaseminim loc genel temizleyici birde kumaş beyazlatıcıyı karıştırırsan süper olur ..
Aaa selnec gelmia merhaba canim nereleddesim sen
Amanin kocaman bir kiz olmus cnm ya
Bu arada zor ginler gecirnissinuz gecmis olsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?