2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin cnm
hayırdır neden yorgun savaşçı?

kız ne oldu evine?niye berbat durumda?tadilat falan mı var?
Canim ilk olarak sanda gecmus olsun insalla bu durumun istesinden de geliceksi
canim kursa giduyorum
yarene geicmis olsin gelen giden derken yogun geciuor gunler
eview boslaadim tabi

Canim ilk olarak sanda gecmus olsun insalla bu durumun istesinden de geliceksi
canim kursa giduyorum
yarene geicmis olsin gelen giden derken yogun geciuor gunler
eview boslaadim tabi
sağol cnm benim
yoğun hatun seni,sen marifetlisin halledersin kuzum
bu arada yarenin alçısı ne zaman çıkacak?
bak gelen gidenim oluyor diye sevin.benim burada kimsem yok ve o yüzden misafirim hiç yok. ki ben çok severim misafiri. annemlerden misafir eksik olmaz

Allah rasi olsun geliyorlar canim hep yarenin arkadaslari ve anneleri yarende egleniyor iyi oluyor
Bende severim misafir candir:)
Alci iki hafra daha durcak zaten aksesuar gibu bizim miz gayet rahat yuruyor ne olcak bimeme
.buarada be hamarat degolim kuzim ya siz nasil isin icinden cikiyorsunuzbilmem

ohhhh songül hanımyarın büyük gün dimi he he he evi sorma şekerim benimde ev çok fena iyibir temzilik lazım ama yapacak insan yok ha ha:

cnm gündüz işte akşam evde çalışıyorum
defne yatıncaya kadar sadece defne ile ilgileniyorum,o uyuduktan sonra da ev işleriyle ilgileniyorum
herşeyim 4 -4 lük olmasa bile elimden geldiğince yapıyorum
tabi derin dondurucu da çok yardımcı oluyor yemek konusunda
sen de normalde hep bu tempoda olsan sen de alışırdın cnm benim
yarenin alçıların çıkmasına da az kalmış çok sevindim
ay dikkat etsin ya kırık işi şakaya gelmez

Ole yorgunum ki arasi uyutinca uyuyayimmi ismi yapayim bilemdin
yat bence
ya şuan imkanım olsa nasıl yatardım anlatamam
başım kazan gibi resmen
Evet cnm yarin yazili sinav ve ben hic calismadim
Isin kotusy niyetim de yok ay evet gulden ya
sen yaparsın akıllı arkadaşım benim
şimdiden allah zihin açıklığı versin kuzum

ohhhh songül hanımyarın büyük gün dimi he he he evi sorma şekerim benimde ev çok fena iyibir temzilik lazım ama yapacak insan yok ha ha:
bu hafta benim ev de çok kötü durumda
haftasonu sınav vardı,ben hastanedeydim,haftaiçi defne ateşli olduğu için evle ilgilenemedim
valla haftasonu sağlam bi temizlik beni bekliyor ama hiç halim yok
1 haftadır(geçen hafta cuma geceden beri) önce kendi hastalığımdan sonra defnenin hastalığından uyumuyorum.3 saatten uzun uyuyabilsem şükredeceğim

ayyy birisi de benim eve uğrasa temizliğe. eve uğradığım yok ki. haftasonundan hafta sonuna eve uğruyoruz. onda da otel gibi kullanıp çıkıyoruz. zaten vaktimiz kısıtlı diye eşim hiç bir iş yaptırmıyor. en fazla süpürüp siliyorum o kadar. haftasonları tek düzenli yaptığım iş çamaşır yıkayıp ütü yapmak. ayy derin bir temizlik şart gerçekten...

güldennn şöyle herşeye kullabileceğim özellikle koluk ve halılar için güzel bir amway ürünü tavsiye eder misin cnmmm... çok yakında lazım olacak

songülüm yaparsınsen ay demekki herkesin derin bir temizliğe ihtiyacı olacak.. yaseminim loc genel temizleyici birde kumaş beyazlatıcıyı karıştırırsan süper olur ..

songülüm yaparsınsen ay demekki herkesin derin bir temizliğe ihtiyacı olacak.. yaseminim loc genel temizleyici birde kumaş beyazlatıcıyı karıştırırsan süper olur ..
beyazlatıcı derken çamaşır suyu etkisi yapmıo di mi cnm. makine de de kullanılıo mu cnm bu ürünler. burda bir satan vardı amway. hala yapıo mu bilmiyorum bir sorcam bakalım yapıosa alcam. bi de benim deriler beyaz sanki eskisi kadar parlamıo hem deriler em de lake beyaz olan mobilya...

selnec cnm sıkma canını diycem ama anne olarak zor tabi. ama çok yakın taıdığım bir aile dostumuzun oğlununda kalbi delikti ve onlara göre en kötü senaryo oldu ve delik kapanmadı. ama rabbim yardım etti çok küçük bir operasyonla kapatıldı. ve aynı gün hastaneden çıktı şimdi maşallah 3. sınıfa gidio. gayette sağlıklı. inş gerek kalmaz ama kalsa bile çok rahat atlatılabilen bir sorun buna şükür.

Hepinize tesekkur ederim kizlar
Babam iyi bugun cikti hastaneden sagolsun guldenmde yazms zaten

Selnec zor gunler gecirmissin canim cok gecmis olsun allahim bidaha yasatmasn insallah

Nur berramda gecmis olsun napsin cocyk bikti ilac icmekten
Canim sakin beni yanlis anlama ama berrayi iyi bi prof a goturseniz daha once gotrdnzmu hatrlamyorum ama baska sehirlere kuzum cok hasta oluyo neden acaba bi arastrmk lazim

Funda ilac kullanmaya baslamssin gems olsun canim esine soylednmi
Bbukadr agryuku kendn kaldrmazsn tabi vucudun yoruldu artik defnede iyilesr insallah biran once

Songul sinavnda basarlar canim sen uat uyi eniyisi temizlik yap yap yine ayni

Yasemin kuzuma uzuldum korkusu gecmemis insallah atlatr ya neler geciyo kafasndan kimbilir

Nuray elifte hastymis off butun kuzular hasta bu havalar yaramadi gecmis olsun canim

beni esinede gecms olsun canim grip gibimi gittinzmi dr a

betul halsizlgin gectmi erdem nasil oldu

aysegulede gwcmis olsun bendw birzamnlar kum dokmustum ama nasil sanci o ya dogumsancsi gibydi valla allahim kolaylk versin tek basinada tasnmak zor valla

gulden nilnasil.canim eylul basladmi krese
dun bende aldim merakli minik dergisini sen aboneydn dimi yillkmi oduyosun

dilek sibel fatma yoksnz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…