- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.961
sağol cnmHepinize tesekkur ederim kizlar
Babam iyi bugun cikti hastaneden sagolsun guldenmde yazms zaten
Selnec zor gunler gecirmissin canim cok gecmis olsun allahim bidaha yasatmasn insallah
Nur berramda gecmis olsun napsin cocyk bikti ilac icmekten
Canim sakin beni yanlis anlama ama berrayi iyi bi prof a goturseniz daha once gotrdnzmu hatrlamyorum ama baska sehirlere kuzum cok hasta oluyo neden acaba bi arastrmk lazim
Funda ilac kullanmaya baslamssin gems olsun canim esine soylednmi
Bbukadr agryuku kendn kaldrmazsn tabi vucudun yoruldu artik defnede iyilesr insallah biran once
Songul sinavnda basarlar canim sen uat uyi eniyisi temizlik yap yap yine ayni
Yasemin kuzuma uzuldum korkusu gecmemis insallah atlatr ya neler geciyo kafasndan kimbilir
Nuray elifte hastymis off butun kuzular hasta bu havalar yaramadi gecmis olsun canim
beni esinede gecms olsun canim grip gibimi gittinzmi dr a
betul halsizlgin gectmi erdem nasil oldu
aysegulede gwcmis olsun bendw birzamnlar kum dokmustum ama nasil sanci o ya dogumsancsi gibydi valla allahim kolaylk versin tek basinada tasnmak zor valla
gulden nilnasil.canim eylul basladmi krese
dun bende aldim merakli minik dergisini sen aboneydn dimi yillkmi oduyosun
dilek sibel fatma yoksnz kizlar
buradan tokatta nüfus patlaması olacağını anlıyoruz :)ha ha haziran anneleri tokatlı kaynıo :) şimdiden 5 kişi var...
ha ha ha bak hiç böyle düşünmemiştim:)sağol cnm
eşime henüz söylemedim ama fırsatını bulduğum ilk anda söyleyeceğim
en önemlisi defnenin bir an önce iyileşmesi
babana da tekrar geçmiş olsun kuzum
buradan tokatta nüfus patlaması olacağını anlıyoruz :)
amin cnmfunda çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin bende olsam seninki gibi bi kv ye söylemezdim doğrusu...
wavs cnm babana çok geçmiş olsun...
songül kolay gelsin cnm yarın sana.... yaparsın sen kaçmaz elinden...
nurayım gerek kalmaz inş. sivasa gitmenize...
katre cnm şifa bulsun berracık inş...
ay tüm kuzuların sıkıntısı var buara yaaaa
valla ben bunu çıkarıyorum buradan :)ha ha ha bak hiç böyle düşünmemiştim:)
cnm bende makine yokta annemde varç. onu alıp eşime sildirmeye niyetliyim he he:) ben silsem silemem eşimde sildirmez zaten. makine olursa siler benim adam sıkıntı olmaz. silmişkende sağlam olsun güzel temizlensin di mi.yaseminim kumaş beyazlatıcı çamaşır suyu etkisinde ama herşeye kullanılıyo birde çamaşır suyu gibi değil toz yani lekeçıkarmada 10 numara özellikle çocukların lekelilerini halıve koltuklarıda süper yapıyo ama makine için uygunmu sorucam cnm ben elimle siliyosum süper oluyo.
wavsum eylül kıreşe başladı nil iyi evet cnm benim adresime geliyo dergi ve yıllık 50 tl verdimben cnm..
yok kız kırk yılda bir yazıom daha alışamadım oraya he he:)ayrıca bizi aldatıyosun he yasemin hemde hemşerilerinle ıh:):):):):)
selnec cnm sıkma canını diycem ama anne olarak zor tabi. ama çok yakın taıdığım bir aile dostumuzun oğlununda kalbi delikti ve onlara göre en kötü senaryo oldu ve delik kapanmadı. ama rabbim yardım etti çok küçük bir operasyonla kapatıldı. ve aynı gün hastaneden çıktı şimdi maşallah 3. sınıfa gidio. gayette sağlıklı. inş gerek kalmaz ama kalsa bile çok rahat atlatılabilen bir sorun buna şükür.
Hepinize tesekkur ederim kizlar
Selnec zor gunler gecirmissin canim cok gecmis olsun allahim bidaha yasatmasn insallah
Canim sakin beni yanlis anlama ama berrayi iyi bi prof a goturseniz daha once gotrdnzmu hatrlamyorum ama baska sehirlere kuzum cok hasta oluyo neden acaba bi arastrmk lazim
Bbukadr agryuku kendn kaldrmazsn tabi vucudun yoruldu artik defnede iyilesr insallah biran once
Yasemin kuzuma uzuldum korkusu gecmemis insallah atlatr ya neler geciyo kafasndan kimbilir
Nuray elifte hastymis off butun kuzular hasta bu havalar yaramadi gecmis olsun canim
aysegulede gwcmis olsun bendw birzamnlar kum dokmustum ama nasil sanci o ya dogumsancsi gibydi valla allahim kolaylk versin tek basinada tasnmak zor valla
valla cnm ben henüz tuvalet eğitimine başlamadım, hazır olmadığını düşünüyorumCanlarım..
Tuvalet eğitimini ne yaptınız?
Evde ne oyunlar oynuyorsunuz?
Ve en önemlisi gece uyku düzeni??
Elif Mina sabaha kadar 30 kere uyanıyor hala, çıldıriciiimm
tuvalet eğitimi ile ilgili hiç gelişme yok anne kaka yapcam diyo ama yapmıyo :)Canlarım..
Yok canim neden yanlis anlayayim. Onceden böyle bisey hep aklimdaydi. Ama burada üniversite ye gidip de arastirilinca ve sonuclar da normal cikinca baska yere goturme dusuncemiz kalmadi dogrusu. Dr larin söylediği de senede 10 12 defa olmasi normal. Ve maşallah diyeyim bizim icin cok buyuk gelisme 2 aydir antibiyotik kullanmıyorduk. Kuzumun biraz guclenmeye ihtiyaci var sanırım. Esim bi macun almis karisim hergun onu veriyoruz. Portakal suyu kusburnu cayi hergün mutlaka veriyorum. Inşallah bundan sonra da hastalık aralarini acabiliriz. Bu seferde ates iltihaptan olmasaydi baska tahliller gonderecekti. Ama iltihap olunca antibiyotik başladık.Hepinize tesekkur ederim kizlar
bizde de daha tuvalet eğitimi konusunda bi gelisme yok canim. Hatta gerileme var eskiden lazimliga otururdu idrar tahlili icin israr ettigimizden beri lazimlik goresi yok.Canlarım..
Yok canim neden yanlis anlayayim. Onceden böyle bisey hep aklimdaydi. Ama burada üniversite ye gidip de arastirilinca ve sonuclar da normal cikinca baska yere goturme dusuncemiz kalmadi dogrusu. Dr larin söylediği de senede 10 12 defa olmasi normal. Ve maşallah diyeyim bizim icin cok buyuk gelisme 2 aydir antibiyotik kullanmıyorduk. Kuzumun biraz guclenmeye ihtiyaci var sanırım. Esim bi macun almis karisim hergun onu veriyoruz. Portakal suyu kusburnu cayi hergün mutlaka veriyorum. Inşallah bundan sonra da hastalık aralarini acabiliriz. Bu seferde ates iltihaptan olmasaydi baska tahliller gonderecekti. Ama iltihap olunca antibiyotik başladık.
Merhaba kizlaar kac gundur giremedim cok halsizim rahatsiz sisim karnim 5 aylik gibi bu kez cok hizli buyudu niye boyle oldu anlamadim yemek yiyince patlayacak gibi oluyorum yarin ise baslayacagim bakalim nasil olacak
Wawvs gecmis olsun babana acil sifalar diliyorum daha iyiymis
Katre cok gecmis olsun canim insallah berra hemencecik atlatir hastaligi
Beni esine gecmis olsun umarim iyidir kizlar nasil annenler gittimi
Yasmin test sonuclarin olumlu cikmis ne guzel insallah zeynepimde korkusunu unutur kiyamam kuzuma
Gulden sen nasilsin nilim nasil
Selnec sende hosgeldin canim kocaman kiz olmus maasallah me guzellesmis cok gecmis olsun insallah bir an once atlatirsiniz
Betul ozcanan fatma songul yagmurcandan umarim sizlerde iyisiniz optum hepinizi
valla cnm ben henüz tuvalet eğitimine başlamadım, hazır olmadığını düşünüyorum
evde daha çok müzik eşliğinde dans ediyoruz,resim yapıyoruz,canı isterse dergi-kitap inceliyor,kreşte öğrendiği şarkıları söylüyor, birbirimizi kovalayıp ebeliyoruz,sarılıyoruz bol bol,oyuncaklarla pek oynamıyoruz sevmiyor,
cnmuyku düzenimiz sabah en geç 8 de kalkıyor,1,5 ta yatıp 3,5-4 gibi kalkıyor ve akşam da 9,5 gibi yatıyor.gece benimle uyuyorsa uyanmıyor ama beşiğinde yatıyorsa 1 kere uyanıyor ve yanıma gelip yatıyor.yani gece maksimum 1 kere uyanıyor
tuvalet eğitimi ile ilgili hiç gelişme yok anne kaka yapcam diyo ama yapmıyo :)
evde oyuncakları ile oynuyoruz kule yapmayı legolardan şekil yapmayı çok seviyor oyun hamuru aldık onunla oynuyoruz top oynuyoruz araba atmacılık oynuyoruz masal okuyoruz kitaptan şekilleri öğreniyoruz vb :)
uyku düzeni emzirmeyi burakmadan yarım saatte bir di şimdi arada 6-7 kez kalktığı oluyo arada 1 arada deliksiz uyuyo uyku saatimiz 10 daha erkene çekemiyorum çünkü ancak vakit geçirebiliyoruz sabah değişiyo geceki uyku bölünmesine karşılık :)
hepinizi öpüyoruz canlar iyi hafta sonları umarım pazartesi geçmiş olur
bizde de daha tuvalet eğitimi konusunda bi gelisme yok canim. Hatta gerileme var eskiden lazimliga otururdu idrar tahlili icin israr ettigimizden beri lazimlik goresi yok.
Evde en cok saklambac oynuyoruz bayılıyor. Oyuncaklariyla oynamayi seviyor tabi beraber oynarsak. Bazen yalniz da oynayabiliyor. Resim yapiyor bol bol defter yetistiremiyoruz. Oyun hamuru oynamayi da cok seviyor.
Uyku bizim de kötü ya yanimda yatiyorsa iyi ama yataginda yatiyorsa cok sik uyanip yanima gelmek istiyor. 1 haftadir esimle ayri düştük berra hasta olunca yanimda yatiyor esim oturma odasinda. Nasil duzene koycaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?