2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bu arada dr un muayenehanesi merkezi bir yerde ve araba parkedecek yer olmadığı için dolmuşla gittik.defne çok eğlendi.ilk defa dolmuşa bindiği için çok değişik geldi ona

günaydın sibelcim inş toparlarsın sende biran önce cnm..
oh gezilmiş negüzel.
benicim nekadar güzel anne geliyo desene eşinde iyimiş sevindim biz cumartesi arkadaşımıza gittikdünde amway kahvaltımız vardı ordaydık biraz alışveriş yaptık sonra döndük niloşla vakit geçirddik..
selmeç sanada günaydın cnm..

Canım benim,
Ben anlamadım bu durumdan birşey. Bizim geçen ay ki kontrolümüzde Elif Mina 91 cm 15 kiloydu. Ben dışarıdan hiçbir sey yedirmiyorum. Şeker, tuz, çikolata v.s. hiç birşey yok. Bizim doktorumuz bir şey demedi.
Normal geçiş dönemidir canım ya, hayırlısıyla temiz çıkar sonuçları.
sen de çok dikkat et kendine. Babamı kaybettikten sonra bir süre sakinleştirici verdi doktorum bana, dozu maalesef fazlaydı. Bir süre sonra tamamen ilaca ihtiyaç duymaya başladım. Öyle böyle kestik ilacı. Sende yüklenme ilaca..

Günaydın..
Sağlıklı, mutlu, keyifli, huzurlu bir hafta olsun

günaydın cnm benim
cnm bizim dikkat etme sebebimiz erken bluğ olması
yoksa tabiki bu kilo bence de normal

cnm dr bana antidepresan verdi.doz benimki de ağır.hatta eczacı kuzenime sordum bu ilaç nasıl bi ilaç diye.o da o dozda vermesine şaşırdı.bu kadar ağır neden başlattı bu kadar ağır bi depresyonda mısın diye?hatta şuan yarım doz alıyorum perşembeden sonra tam doza çıkacak.

ay kızlar bi arkadaşımın ahmile olduğunu öğrendim çok sevindim.2015 te bol bol bebiş gelecek :)

küçücük çocukta olanlara bak ya rahmine bakmışlar şaka gibi Allahım daha neler duyacağım ya
inşallah sonuçlar iyi çıkar canım çok üzüldüm gerçekten

Cnm duruma gore karar verırsın o zaman sıkma canını bısey cıkmıycak ıns..
Esım ıyı cnm cok sukur, cok calısmanın verdıgı yorgunluktu sanırım vucut iflas edıyo bı yerde, uc gun dınlenınce kendıne geldı..

küçücük çocukta olanlara bak ya rahmine bakmışlar şaka gibi Allahım daha neler duyacağım ya
inşallah sonuçlar iyi çıkar canım çok üzüldüm gerçekten
canım çok zordu gerçekten ya
allah kimseye yaşatmasın
karnından ultrasonla baktılar ama defneyi durdurabilmek ne mümkün
allahtan ultrasonla bakan dr çok iyiydi.bakmadan önce defneye ne yapacağını defnenin anlayabileceği dilde anlattı,cihaza dokunmasına izin verdi ama defne yine de çok ağladı

herkese günaydın
biz grip olduk yani babamız ve rana hanım gece üçe kadar tıkanık burnunu açamadık bi türlü ya yapmadığım şey kalmadı en sonunda uyandı pis pis sırıtıyo:) çok tatlıydı ama babamızdan geçen grip yüzünden oldukça sinirliyim
bugün orucum kısa günlerin güzelliği nedeniyle oruç tutmaya başladım ama hap kullanıyorum öğlen saat birde akşam 5 te alacam ilacı songüle yazdım cevap bekliyorum saatte değişiklik yaparsam sıkıntı olur mu diye
başım çok ağrıyo ve çalışmak istemiyorum öğlen direk gidip yatacam Allahtan yemekleri akşamdan yaptım
görüşmek üzere biraz çalışayım

evet cnm duruma göre hareket edeceğim artık
eşinin toparlamasına da sevindim cnm

biz kendimiz bile bi stres olurken yavrucak ne yapsın inşallah geçici bi dönemdir ya
çocuğun fazla gelişmesi de iyi değil geri kalması da ben anlamadım valla bu işi

allah kabul etsin cnm
benim bildiğim 12 saate kadar sorun olmuyor ama ne kullandığına göre de değişir

biz kendimiz bile bi stres olurken yavrucak ne yapsın inşallah geçici bi dönemdir ya
çocuğun fazla gelişmesi de iyi değil geri kalması da ben anlamadım valla bu işi
aynen cnm ya
ben kendimi suçlu hissediyorum
babası da ben de iri yapılıyız
benim baba tarafım iri yapılı buna ben de dahil, eşim de iri yapılı
ve bu durum genellikle anne baba iri yapılı olan çocuklarda görülürmüş

biz de o kadar cılızmışız ki eşim de ben de eşime bu çocuk yaşamaz bile demişler benim de tırnaklarım yokmuş
genelde ırsi oluyor sıkma canını ama çocuğa da yeme diyemiyo işte insan Allah yardımcın olsun canım benim

Gecmıs olsun ranacıga beyzada da oyle burnu tıkanıyo acılmadı ıkı gundur sabah krese gıtmıyelım kızım dedım ıyıyım ben gıdıcem dedı:)
Allah kabul etsın orucunu cnm
ılacında sıkıntı olmaz ıns kolay gelsın sana..

microcynon kullanıyorum canım ay stres oldum biliyon mu
valla onu bilmiyorum ki cnm
ben yasmin kullanıyorum
ilacın kullanma klavuzunda yazıyor,atmadıysan bi bak
aynen cnm dün görmen lazım sürekli bişeyler yemek istedi
mama mama diye dolandı
gel de verme
çocuk bu gözü görüyor istiyor
akşam en son balı elinden zor aldım yeter artık anneciğim diye

size de geçmiş olsun cnm

selmeç biz nille oyuncaklarımızla oynuyoruz bu ara bebeklerine kıyafet giydiriyo onları okula götürüyo benide oyununa dahil ediyo.
boyama yapıyoruz yani karalıyoruz hamuru çok seviyoruz.
saklanbaça ve kovalanbaça bayılıyoruz.
köpük yapıyoruz.
kek poça yaparken bana yardım ediyo sandaliyesini çekip .
legolarmızı yapıyoruz 12 ğparça yap bozu yerlerine taka biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…