2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayırlısıyla bir şey çıkmaz inşallah canım..
İnşallah sende bir an önce rahatlığa kavuşursun..Ama ilaç bir süre sonra alışkanlık yapınca, sen de ilacın verdiği o rahatlığa kavuşunca devam ediyorsun. Gerek kalmaz inşallah..

Geçmiş olsun canım benim..
Allah niyetini kabul etsin, yardımcın olsun inşallah..

inşallah canım benim
inşallah alışkanlık yapmaz

Yazdan yaptıgım asma yapraklarımın ustu beyazlamıs susuz kalan yerlerbecerememısım
Kucuk kavanozlardaydı zaten beyaz yerlerı attım bırazını sarıyorum sımdı bırazıda suyun ıcınde ıcınde bozulmaz herhalde ama takıp edıcem yıne

cnm o zaman sarıp sarıp buzluğa atacaksın
kötü olmuş ama allahtan hepsi beyazlamamış
kızlar nerede ben de bilmiyorum
bomboş kaldı buralar sanki terkedilmiş gibi

cnm o zaman sarıp sarıp buzluğa atacaksın
kötü olmuş ama allahtan hepsi beyazlamamış
kızlar nerede ben de bilmiyorum
bomboş kaldı buralar sanki terkedilmiş gibi
Evet ya Allahtan hepsı gıtmedı:)
Sarip koyucam buzluga birazda pisirdim..
Guldende yok fatma coktandir girmez oldu haberiniz varmi ondan?
Eltim yine kaybetmis yazili sinavı ya uzuldum songul ne yaptı acaba yazmadı merakta bırakıyo bızıı..

rana hanım geliyo iş yerine ağlayarak uyanmış beni aramış getiriyolar şimdi sümüklü kuzumu :)
ay yerim ben o sümüklü kuzuyu
oyyy şimdi gelince sana nasıl sarılır
bende 1,5 ta aradım defne nasıl ağlıyordu
muz yerken hepsini bitirmemiş, elimi sil diye muzu kv ye vermiş.kv de ziyan olmasın diye muzun kalanını yemeye başlamış ve defne muzumu yedin diye çok sinirlenmişti

fatmadan haberim yok cnm
faceten görüyorum ama bilmiyorum
eltine üzüldüm inşallah bi dahaki sefere alır
songülden haberim yok
sabah whatsapp dan mesaj attım ama dönüş yapmadı

kızlarr ben temızlık yapıp geldımm masal melıke ıle oynadı komsumda ben yenı evı temızledım mutfak dolapları kaldı sadece ama masalı uyutmak ıcın eve geldım uyanınca ınıp onlarıda sılıcem crsmmba yerlesebılırz artık hazır olucak

bısey olmaz cnm kalanları yaparsın annemler suyun altında kalsın bozulmasın dıye taş koyarlar agırlık bastırsın dıye aklında bulunsun seneye oyle yaparsın artık

funda cnm gecmıs olsun sızede defnecıgın sonucları ıyı cıkar ıns
dıkkat edersın sen emınım bısey olmaz kv de az vakıt gecırıo nasılsa okadarcıkta bısey olmaz ıns hem seneye tam gun krese verırısın belkı

mıcrogynom bende kullnıom cnm saat farkı sorun olmuyor ıstersen netten prospektusune bak ıçın rahatlar
ben hergun alarm calınca ıcıorum aynı saatte ıceyım dıye ama koyde alarm calsada unuttugum oldu ozman baktımda ıcerıgıne aynı gun farkedersen nezamn hatırlarsan ıcebılıosun ertesı gun farkdersen ıkı ılacını aynı anda ıcıosun gbı kuralları vardı yanlıs bılgı olmasın ıcergıne bak cnm

Ay ne guzel alt katta olması:) kolayca da tasınırsınız ıns..

oh ellerine sağlık ce oturun şimdiden

sağol cnm
maddi olarak kendimi ayarlayabilirsem defneyi tam gün vermeyi düşünüyorum seneye
bakalım ne olacak
ya düşünün cuma günü 2 tane gofret yedirmiş
tamam ben de şekerli şeyler (kek vb yediriyorum ama çok fazla yemesine izin vermiyorum)

bısey olmaz cnm kalanları yaparsın annemler suyun altında kalsın bozulmasın dıye taş koyarlar agırlık bastırsın dıye aklında bulunsun seneye oyle yaparsın artık
Benımkı kucuk kavanozdaydı cnm agırlık bastırınca su kalmıyodu ıcınde cıkarmıstım o yuzden, seneye bıyetden yaprak bulursak bakarız artık:)

Iyi akşamlar kızlar

Berra cok şükür cumartesiden beri iyi. Allaha Şükür atlattik hastalığı. Keyfimiz yerine geldi artik:) bugun gezmeye gittik bebek görmeye.

Aysegul kolay gelsin canim

Funda gecmis olsun inşallah sonuclar temiz cikar canim. Erken ergenligi cok duyuyorum bu ara ama bu kadar küçük cocuklarda hic duymamistim. Iste hep yedigimiz ictigimiz hormonlu seylerden ve plastigin gıdayla temasindan oluyormus. Bi de keciboynuzu özünun pekmezinin erkek cocuklarda erken ergenlige sebep oldugunu duymuştum ama kizlarda da oyle midir bilmiyorum bi dr a sormak lazim

Songül hanimcim nasil gecti sinav bilgi veriniz lütfen

Selnec benim de var instagram ama cok aktif kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…