- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.021
günaydın cnm benim
cnm bizim dikkat etme sebebimiz erken bluğ olması
yoksa tabiki bu kilo bence de normal
cnm dr bana antidepresan verdi.doz benimki de ağır.hatta eczacı kuzenime sordum bu ilaç nasıl bi ilaç diye.o da o dozda vermesine şaşırdı.bu kadar ağır neden başlattı bu kadar ağır bi depresyonda mısın diye?hatta şuan yarım doz alıyorum perşembeden sonra tam doza çıkacak.
herkese günaydın
biz grip olduk yani babamız ve rana hanım gece üçe kadar tıkanık burnunu açamadık bi türlü ya yapmadığım şey kalmadı en sonunda uyandı pis pis sırıtıyo:) çok tatlıydı ama babamızdan geçen grip yüzünden oldukça sinirliyim
bugün orucum kısa günlerin güzelliği nedeniyle oruç tutmaya başladım ama hap kullanıyorum öğlen saat birde akşam 5 te alacam ilacı songüle yazdım cevap bekliyorum saatte değişiklik yaparsam sıkıntı olur mu diye
başım çok ağrıyo ve çalışmak istemiyorum öğlen direk gidip yatacam Allahtan yemekleri akşamdan yaptım
görüşmek üzere biraz çalışayım
inşallah canım benimHayırlısıyla bir şey çıkmaz inşallah canım..
İnşallah sende bir an önce rahatlığa kavuşursun..Ama ilaç bir süre sonra alışkanlık yapınca, sen de ilacın verdiği o rahatlığa kavuşunca devam ediyorsun. Gerek kalmaz inşallah..
cnm o zaman sarıp sarıp buzluğa atacaksınYazdan yaptıgım asma yapraklarımın ustu beyazlamıs susuz kalan yerlerbecerememısım
Kucuk kavanozlardaydı zaten beyaz yerlerı attım bırazını sarıyorum sımdı bırazıda suyun ıcınde ıcınde bozulmaz herhalde ama takıp edıcem yıne
Evet ya Allahtan hepsı gıtmedı:)cnm o zaman sarıp sarıp buzluğa atacaksın
kötü olmuş ama allahtan hepsi beyazlamamış
kızlar nerede ben de bilmiyorum
bomboş kaldı buralar sanki terkedilmiş gibi
ay yerim ben o sümüklü kuzuyurana hanım geliyo iş yerine ağlayarak uyanmış beni aramış getiriyolar şimdi sümüklü kuzumu :)
fatmadan haberim yok cnmEvet ya Allahtan hepsı gıtmedı:)
Sarip koyucam buzluga birazda pisirdim..
Guldende yok fatma coktandir girmez oldu haberiniz varmi ondan?
Eltim yine kaybetmis yazili sinavı ya uzuldumsongul ne yaptı acaba yazmadı merakta bırakıyo bızıı..
bısey olmaz cnm kalanları yaparsın annemler suyun altında kalsın bozulmasın dıye taş koyarlar agırlık bastırsın dıye aklında bulunsun seneye oyle yaparsın artıkYazdan yaptıgım asma yapraklarımın ustu beyazlamıs susuz kalan yerlerbecerememısım
Kucuk kavanozlardaydı zaten beyaz yerlerı attım bırazını sarıyorum sımdı bırazıda suyun ıcınde ıcınde bozulmaz herhalde ama takıp edıcem yıne
oyyyyy kıyamm yavrummmmrana hanım geliyo iş yerine ağlayarak uyanmış beni aramış getiriyolar şimdi sümüklü kuzumu :)
Ay ne guzel alt katta olması:) kolayca da tasınırsınız ıns..kızlarr ben temızlık yapıp geldımm masal melıke ıle oynadı komsumda ben yenı evı temızledım mutfak dolapları kaldı sadece ama masalı uyutmak ıcın eve geldım uyanınca ınıp onlarıda sılıcem crsmmba yerlesebılırz artık hazır olucak
oh ellerine sağlık ce oturun şimdidenkızlarr ben temızlık yapıp geldımm masal melıke ıle oynadı komsumda ben yenı evı temızledım mutfak dolapları kaldı sadece ama masalı uyutmak ıcın eve geldım uyanınca ınıp onlarıda sılıcem crsmmba yerlesebılırz artık hazır olucak
sağol cnmfunda cnm gecmıs olsun sızede defnecıgın sonucları ıyı cıkar ıns
dıkkat edersın sen emınım bısey olmaz kv de az vakıt gecırıo nasılsa okadarcıkta bısey olmaz ıns hem seneye tam gun krese verırısın belkı
Benımkı kucuk kavanozdaydı cnm agırlık bastırınca su kalmıyodu ıcınde cıkarmıstım o yuzden, seneye bıyetden yaprak bulursak bakarız artık:)bısey olmaz cnm kalanları yaparsın annemler suyun altında kalsın bozulmasın dıye taş koyarlar agırlık bastırsın dıye aklında bulunsun seneye oyle yaparsın artık
ben varım cnmİnstagram kullanan var mı canlar aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?