2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol cnm
inşallah temiz çıkar
ben ilk defa duydum
berranın da iyi olmasına sevindim

Guldenim yarin ogleden sonra goturcem dr a alp tugrayi
Oda hasta olack gibi hapsriyo burnu akiyo
Bendw bugun gittim dvitamni dusukms damla verdi

Funda insallah defnede erken ergenlk gibi bisey yoktur uzuldum valla

Nur berra iyiyms sevndm

Beni dolma.sarmissin ben cok severim bag yapragni

Aysegul temzilgin bitmis saylir neguzel mis gibi yeni eve tasinacksn

Ozcanan ranaya gecmis olsun bizde sumuklendik bugun

günaydın kızlar funda canım gittinmi dr a ne dedi dr
yasmin canım umarım zeynepcik atlatmıştır korkusunu
wavs geçmiş olsun tatlım
katre çok sevindim berranın iyi olmasına
beni eline sağlık canım bende uzun süreden sonra pazar günü yaptım sarma özlemişim
gülden canım nerelerdesin
Ayşegül nasıl oldun tatlım mr sonuçları çıktımı yeni evin şimdiden hayırlı olsun tatlım en azından yeni bir yere alışmaya çalışmayacaksınız masalla
özcanan o sümüklü ranayı yerim dün erdemde aradı annemi çok özledim diye ama gelme şansı yoktu tabi
dilek nasıl oldun tatlım kontrole az kaldı heyecan varmı
hevin neler yapıyor acaba
valla aklımda kalan geçmiş bunlar kızlar kusuruma bakmaytın
dün akşam yaren ablamıza geçmiş olsuna gittik erdemle maşallah fıstığımın yerinde durası yoktu sanki ayağında alçı yokmuş gibiydi :) erdemle aras daha bi kaynaştı çok aşırı oynadıklarını söyleyemem ama pürüz çıkarmadılar biz bu ziyaretleri sıklaştıracaz gibi :) sonra burda ki diğer kk cı arakadaşlardan biri daha geldi onunda 2 çocuğu vardı 5 çocuklu mutlu mesut oturduk :) erdem bütün akşam yaren ablasının nasıl düştüğünü sordu anlattım sonra eve giderken babasına 15 kez anlattı aras su döktü yaren abla kaydı düştü ayağı uf oldu diye :) seviyorum seni songülüm (K)
bizden haberler böyle ne çok yazdım heeee

günaydın betüklüm ay negüzel yazmışsın bak hazırlan ilk baharda ordayız kısmetse nil, erdem, aras kaynaşacaklar yarenimde ablalık edecek onlara. inşşşşşş:
katre çok sevindim berrama cnm.
özcenan nasıl oldu rana?
benicim üzüldüm yapraklara ama olsun kalan yapraklar senindir daha büyük kavanoza koyup üzerine taş denesen ayşegülün dediği gibi cnm olmazmıki?
ay dün net beni sürekli atttı oyüzden bende kızdımyazamadm kızlar yoksa hep burdaydım.
fatma yoksun yine.
songülümde girmemiş.
wavsum mutlaka sonucu yaz bize cnm.
sanada geçmiş olsun hangi vitaminin eksikmiş b12mi
ayşegül temizlikte yapılmış ohhh allahım güle güle oturmanızı nasip etsin inşşş başka yere taşınmamanız iyi olmuş bencede.
yaseminim inş daha iyidir herşey birazdan yazıcam bakalım?
sibel senve meryemcik nasılsınız?
fundacım nasıl defnem ee tahlil sonuçlarına baktınmı netten peki yüksekmi sonuçlar cnm.
selmeç bende instegramvarda benpek bakamıorum ama face var.
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir nil akşam bayağı bir öksürdü ama başkada birşey yoktu anlamadım bakalım bugünde öksürecekmi anneme hemen balla limon söyliyeyim bakalım inş hastalığa çevirmez burda acayip salgınvar çünkü her çocuk hasta. cumarteside arkadaşın kızı hastaydıve nile sarıldı zaten bi bomba bekliorum bakalım.

oyy erdemde bütün gece öksürdü umca kullanıyorum bide bitkisel bi öksürük şurubu balgam falan yok gibi

oyy erdemde bütün gece öksürdü umca kullanıyorum bide bitkisel bi öksürük şurubu balgam falan yok gibi
bizdede bitmişti unca eşime aldedim bugün.
ay birşey sorucamya bizim karşımızda bir ezzanevar beni gıcık ediyo mesela ben ona reçeteyiveriyorum ilacı söylüyorumya elinde ne varsa abak budaha iyi diyo birkere nil 2 aylıktı kulağı intahaplanmıştı dr antibiyotikverdi bizim bakkıcı gidiyo almaya dreniverdiği antibiyotikyerina agumentin vermiş benimde huyumdur vermeden önce mutlaka baktırır okurum içeliğini hiç söylememişte ozaman hiç alakasız birşey vermış dr verdiği kulakla ilgiliymiş onun verdiğinde kulakla ilgili hiç birşey yok.
çok sinirlenmiştim ozamanda geri göndermiştim yine dün eşim ilaç alıcak budaha iyi deyip başka öneriyomuş kalfası sahibide benim kızdığımı biliyo.
ne isterse onuver demiş sizede böyle oluyomuyaç.
birgün dyecem ama ben nili bundan sonra dr değilde size getireyimdiye..

sonbahar gelse de nil kuzusunu ısırsam ben :)
eczacılar yapabiliyor kuzum ama uyarmak lazım doğru diyorsun

Herkese Günaydın. .yine gunesli bir sabaha uyandii istanbul...mesaiye gitme sıkıntısi da olmayınca ohhh valla cook guzell:)))

günaydın cnm
yok daha gitmedim
ama kısmetse bugün dr u arayı ne zaman gideceğimi kesinleştireceğim
ay ne güzel ya
valla insanın gidebileceği bir dostunun olması süper
e songül arada buraya da uğrasa olmaz mı?
sınavı nasıl geçmiş?

cnm defne şükür iyi biraz öksürük var
maşallah iştahımız tavan yapmış durumda
tahlillere baktım ama pek bişey anlamadım.anladığım kadarıyla kemik yaşı 30 ay, ama rahim büyüklüklerinden pek bişey anlamadım
nile de geçmiş olsun inşallah hasta olmaz

öyle yerlere sinir oluyorum

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm
sabaha kadar uyuyamadım
ilaç uyuşturdu ama bende uyku yok.sanırım hasta oluyorum.başımın yarısı resmen çatlıyor.çok ağrıyor.ateşim de var.burun da tıkanık.zannımca sinizütüm tavan yaptı
hiç halim yok
akşam duş alıp,bulaşık makinasını çalıştırıp,evi topralayıp,çamaşır makinasını çalıştırıp yattım.yıkanan çamaşırları asmaya,bulaşıkları makinadan çıkarıp yerleştirmeye takatim yok
elimde olsa sabah işe gelmeyecektim ama malesef
dün akşam eşime psikiyatra gittiğimi,ağır depresyonda olduğumu ve ilaç verdiğini söyledim.inanamadı.sonra da korkulacak bişey olmadığını,günümüzde biçok insanın depresyonda olduğunu söyledi bana.ilaç konusunda çok dikkatli olmamı söyledi.
durumu kesinlikle annesine anlatmamasını söyledim o da öyle bişey kesinlikle yapmayacağını,benim böyle şeyler düşünmememi kendi sağlığımı düşnmemi söyledi.sabah da nasıl oldun diye aradı.insanın sevilmesi ne kadar güzel

Canımm.. Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin inşallah..
Yaşananlar sıkıntılı olunca ve birikince insan yoruluyor, tükeniyor. Yakın zamana kadar berbat durumdaydım bende.Aynada kendimi bile görmeye isteğim yoktu. herkes düşmandı resmen gözümde.. Sabır canım..Allah' ın izniyle her şey yoluna giriyor

Eklemek isterseniz selnec_mina benim kullanıcı adım instagramda.
Benim face yok Güldencim

selmeç, sibel, funda günaydın kızlar.
fundacım çok geçmiş olsun cnm..
cnm amwayda ekenezya var bitkisel gırip içinde birebir dene derim ben cnm. aklında olsun..

selmeç, sibel, funda günaydın kızlar.
fundacım çok geçmiş olsun cnm..
cnm amwayda ekenezya var bitkisel gırip içinde birebir dene derim ben cnm. aklında olsun..
sağol cnm
ya o aklımda ama bi türlü sipariş veremedim
başım çatlıyor
bugün bir an önce akşam olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…