- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.041
Iyi akşamlar kızlar
Berra cok şükür cumartesiden beri iyi. Allaha Şükür atlattik hastalığı. Keyfimiz yerine geldi artik:) bugun gezmeye gittik bebek görmeye.
Aysegul kolay gelsin canim
Funda gecmis olsun inşallah sonuclar temiz cikar canim. Erken ergenligi cok duyuyorum bu ara ama bu kadar küçük cocuklarda hic duymamistim. Iste hep yedigimiz ictigimiz hormonlu seylerden ve plastigin gıdayla temasindan oluyormus. Bi de keciboynuzu özünun pekmezinin erkek cocuklarda erken ergenlige sebep oldugunu duymuştum ama kizlarda da oyle midir bilmiyorum bi dr a sormak lazim
Songül hanimcim nasil gecti sinav bilgi veriniz lütfen
Selnec benim de var instagram ama cok aktif kullanmıyorum.
bizdede bitmişti unca eşime aldedim bugün.oyy erdemde bütün gece öksürdü umca kullanıyorum bide bitkisel bi öksürük şurubu balgam falan yok gibi
ha ha ha biliyorsun şekerim herşey karşılıklıdır ayrıca son bahar değil kız ilk bahar son baharmı yazmışım ben he he hehe:sonbahar gelse de nil kuzusunu ısırsam ben :)
eczacılar yapabiliyor kuzum ama uyarmak lazım doğru diyorsun
günaydın cnmgünaydın kızlar funda canım gittinmi dr a ne dedi dr
yasmin canım umarım zeynepcik atlatmıştır korkusunu
wavs geçmiş olsun tatlım
katre çok sevindim berranın iyi olmasına
beni eline sağlık canım bende uzun süreden sonra pazar günü yaptım sarma özlemişim
gülden canım nerelerdesin
Ayşegül nasıl oldun tatlım mr sonuçları çıktımı yeni evin şimdiden hayırlı olsun tatlım en azından yeni bir yere alışmaya çalışmayacaksınız masalla
özcanan o sümüklü ranayı yerim dün erdemde aradı annemi çok özledim diye ama gelme şansı yoktu tabi
dilek nasıl oldun tatlım kontrole az kaldı heyecan varmı
hevin neler yapıyor acaba
valla aklımda kalan geçmiş bunlar kızlar kusuruma bakmaytın
dün akşam yaren ablamıza geçmiş olsuna gittik erdemle maşallah fıstığımın yerinde durası yoktu sanki ayağında alçı yokmuş gibiydi :) erdemle aras daha bi kaynaştı çok aşırı oynadıklarını söyleyemem ama pürüz çıkarmadılar biz bu ziyaretleri sıklaştıracaz gibi :) sonra burda ki diğer kk cı arakadaşlardan biri daha geldi onunda 2 çocuğu vardı 5 çocuklu mutlu mesut oturduk :) erdem bütün akşam yaren ablasının nasıl düştüğünü sordu anlattım sonra eve giderken babasına 15 kez anlattı aras su döktü yaren abla kaydı düştü ayağı uf oldu diye :) seviyorum seni songülüm (K)
bizden haberler böyle ne çok yazdım heeee
cnm defne şükür iyi biraz öksürük vargünaydın betüklüm ay negüzel yazmışsın bak hazırlan ilk baharda ordayız kısmetse nil, erdem, aras kaynaşacaklar yarenimde ablalık edecek onlara. inşşşşşş:
katre çok sevindim berrama cnm.
özcenan nasıl oldu rana?
benicim üzüldüm yapraklara ama olsun kalan yapraklar senindir daha büyük kavanoza koyup üzerine taş denesen ayşegülün dediği gibi cnm olmazmıki?
ay dün net beni sürekli atttı oyüzden bende kızdımyazamadm kızlar yoksa hep burdaydım.
fatma yoksun yine.
songülümde girmemiş.
wavsum mutlaka sonucu yaz bize cnm.
sanada geçmiş olsun hangi vitaminin eksikmiş b12mi
ayşegül temizlikte yapılmış ohhh allahım güle güle oturmanızı nasip etsin inşşş başka yere taşınmamanız iyi olmuş bencede.
yaseminim inş daha iyidir herşey birazdan yazıcam bakalım?
sibel senve meryemcik nasılsınız?
fundacım nasıl defnem ee tahlil sonuçlarına baktınmı netten peki yüksekmi sonuçlar cnm.
selmeç bende instegramvarda benpek bakamıorum ama face var.
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir nil akşam bayağı bir öksürdü ama başkada birşey yoktu anlamadım bakalım bugünde öksürecekmi anneme hemen balla limon söyliyeyim bakalım inş hastalığa çevirmez burda acayip salgınvar çünkü her çocuk hasta. cumarteside arkadaşın kızı hastaydıve nile sarıldı zaten bi bomba bekliorum bakalım.
öyle yerlere sinir oluyorumbizdede bitmişti unca eşime aldedim bugün.
ay birşey sorucamya bizim karşımızda bir ezzanevar beni gıcık ediyo mesela ben ona reçeteyiveriyorum ilacı söylüyorumya elinde ne varsa abak budaha iyi diyo birkere nil 2 aylıktı kulağı intahaplanmıştı dr antibiyotikverdi bizim bakkıcı gidiyo almaya dreniverdiği antibiyotikyerina agumentin vermiş benimde huyumdur vermeden önce mutlaka baktırır okurum içeliğini hiç söylememişte ozaman hiç alakasız birşey vermış dr verdiği kulakla ilgiliymiş onun verdiğinde kulakla ilgili hiç birşey yok.
çok sinirlenmiştim ozamanda geri göndermiştim yine dün eşim ilaç alıcak budaha iyi deyip başka öneriyomuş kalfası sahibide benim kızdığımı biliyo.
ne isterse onuver demiş sizede böyle oluyomuyaç.
birgün dyecem ama ben nili bundan sonra dr değilde size getireyimdiye..
günaydın kızlar
ben çok kötüyüm
sabaha kadar uyuyamadım
ilaç uyuşturdu ama bende uyku yok.sanırım hasta oluyorum.başımın yarısı resmen çatlıyor.çok ağrıyor.ateşim de var.burun da tıkanık.zannımca sinizütüm tavan yaptı
hiç halim yok
akşam duş alıp,bulaşık makinasını çalıştırıp,evi topralayıp,çamaşır makinasını çalıştırıp yattım.yıkanan çamaşırları asmaya,bulaşıkları makinadan çıkarıp yerleştirmeye takatim yok
elimde olsa sabah işe gelmeyecektim ama malesef
dün akşam eşime psikiyatra gittiğimi,ağır depresyonda olduğumu ve ilaç verdiğini söyledim.inanamadı.sonra da korkulacak bişey olmadığını,günümüzde biçok insanın depresyonda olduğunu söyledi bana.ilaç konusunda çok dikkatli olmamı söyledi.
durumu kesinlikle annesine anlatmamasını söyledim o da öyle bişey kesinlikle yapmayacağını,benim böyle şeyler düşünmememi kendi sağlığımı düşnmemi söyledi.sabah da nasıl oldun diye aradı.insanın sevilmesi ne kadar güzel
ben varım cnm
Iyi akşamlar kızlar
Berra cok şükür cumartesiden beri iyi. Allaha Şükür atlattik hastalığı. Keyfimiz yerine geldi artik:) bugun gezmeye gittik bebek görmeye.
Aysegul kolay gelsin canim
Funda gecmis olsun inşallah sonuclar temiz cikar canim. Erken ergenligi cok duyuyorum bu ara ama bu kadar küçük cocuklarda hic duymamistim. Iste hep yedigimiz ictigimiz hormonlu seylerden ve plastigin gıdayla temasindan oluyormus. Bi de keciboynuzu özünun pekmezinin erkek cocuklarda erken ergenlige sebep oldugunu duymuştum ama kizlarda da oyle midir bilmiyorum bi dr a sormak lazim
Songül hanimcim nasil gecti sinav bilgi veriniz lütfen
Selnec benim de var instagram ama cok aktif kullanmıyorum.
günaydın cnm istek gönderdim sanaEklemek isterseniz selnec_mina benim kullanıcı adım instagramda.
Benim face yok Güldencim
sağol cnmselmeç, sibel, funda günaydın kızlar.
fundacım çok geçmiş olsun cnm..
cnm amwayda ekenezya var bitkisel gırip içinde birebir dene derim ben cnm. aklında olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?