2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benim sağol saatini değiştirdim akşam 5 ten 5 e içecem

kızlar orucum acıktım biraz önce de deprem oldu tırstım birazcık kocama bakayım dedim nerde bi baktım çoktan çıkmış dışarı üst kattan düşünün ben alt kattayım.. dedim önce can mevzusu cuk diye oturdu üstüne döndüm girdim içeri

Günaydın kizlar Nasılsıniz bakalim
Ozcanan geçmiş olsun canım çok sallandimi esin o panikle dusunememis tir kız kızma adama bugün bende orucluyum Allah kabul etsin ins
guldencim ins hasta olmaz nil ayrıca birçok eczane öyle bende hep kontrol ediyorum eşim çok kavga etmiştir bide bize söylemeden reçetede yazilandan başka veriyorlar
fundacim geçmiş olsun canım ins atlatirsin canim toparlanamadi n bi türlü dinlenemedigin için
Betül ins erdem de hasta olmaz ne güzel bi akşam gecirmissiniz kıskanıyorum valla
guldencim hazır gezmeye cikmis ken buraya da uğra ben de istiyorum bile elifte ugrasin burdan da yasemine geçerim
selnec sana da Günaydın can

cnm erkekler hep böyle düşüncesiz oluyor işte
aşağıya inerken seni de alabilirdi ama ne yapacaksın işte
oruç oruç seni kızdırmış

sağol cnm evet dinlenemediğim için toparlayamıyorum
nasıl olacak bilmiyorum
keşke annem gelip bana baksa
o kadar iyi olurdu ki

nuraycım sağol inş hasta olmaz bugün annaneyle gezmelere gidiyo hanfendi yarında gidecek he he he: onda deyişiklik olsun.
çok uzaksınız şekerimya azıcık yakında olaydınız yada isten taşınmış olmayaydınız songülüme giderken sizede urardım kesin.

defne de bugün kv ile güne gitti yine
kreşten aradılar defne gelmedi iyi mi diye

Off kizlar bnm de hic halim yok yaa sabahtan beri yatyorm hala yataktan çıkasm yok.kocis gelcek yemeğe hazrlamk icimden gelmiyo..adamin ici kurudi kac gündür kahvaltilik yemkten:))poffff pofff

Guldencm bende beklerim bak istanbuldayım:)

kızlar bu akşam 6,5 ta defnenin sonuçlarını göstermeye gideceğim

Slm kizlar bugun mutfak banyo yerlstirdim perdelr yikaniyor aksam onlari taktircam esime yarin nakliyeciler esyalari indircek beni en cok oyalayan mutfak isi bitti enazindan alt kat olmasi cok iyi oldu asansorle kolileri indirdim yerlestirdim hazir beni bekliyo:)

Yrin yeni evimizde olucaz bakalim hayirlisiyla ay bu dertre bitmis olcak sukur

funda cnm ins iyi sonuc alirsin doktordan guzel seyler duyarsin ins

OH ELLERİNE SAĞLIK CNM
güle güle oturun
inşallah cnm bakalım ne diyecek dr

"Prematüre bebekler ve doğum kilosu normalden anlamlı olarak düşük olan bebekler erken ergenliğe giriş için risk altındadırlar. Çocukluk döneminde fazla kilo alan çocukların böbrek üstü bezi aşırı faaliyete geçer ve koltuk altı kıllaşmasını başlatır. Böbrek üstü bezi hipofiz bezini etkileyerek kızlarda overlerin erkeklerde testislerin çalışmasını başlatır. Bu durum erken ergenliğe girilmesine neden olur. Bir bebek doğuştan kilolu ise ve erken çocukluk çağını kilolu geçiriyorsa ileride bir ergenlik sorunu çıkma ihtimali fazla değildir. Ancak zayıf bir çocuğun hızlı ve kısa sürede kilo alması erken ergenliği başlatabilir."

kızlar dr un defnenin kilo almamasını istemesinin sebebi buymuş
internette araştırıyorum.bir prof un yazısında buldum bu paragrafı

Fundacm iyi olur inşallah ya..bende kilolu dogmusum ve bir haftalikken falan kanamam olmus.annem korkmus dra götürmüş gülmus dr hic korkma sağlıklı bir cocuk dogurganligi iyi olcak demis)e tlan sayilmaz cok sukur allha meryeme de bir ayda hamile kalmustim yeni bebisede oyle bir ay bile surmedi..sonuclari yaz bize

Aysegul hayrli olsun ya ohh ne guzel yeni ev yeni mutluluklar getrsin dize

tsek ederım cnm sanada saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım dusuk tehlıken varmıs raporluymussun yenı okudum gecmıs olsun arkadasım ama kendıne dıkkat et evde yorma kendını

pekı defne zayıf dogup hızlı mı kg aldı beklenın ustunde mıydı hep resımlerde normal gorunuyor kılolu gorunmuyor bence
mesela masal 2900 dogmusstu ama 6aya kadar her ay 1 kgdan fazla alıyordu doktor fazla dıodu ama bı sıkayetı yok sonrada normale dondu emmeyeı bırakınca
defne zayıf dogup cok mu kılo aldı suan nekadar kı
bence sadece gogus sısıkınlıgı genetıktır sorun olmaz bence temız cıkcak tahlıllerı oyle hssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…