- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.221
Bi yemek kasigi kadar yeter canimnurayım peki ama nekadar bala nekadar karabüber koyucaz onuda söyle bari pöffff yaaaa
yerim ben o sıpacığı amayaaaa:herkese günaydın kızlar nasılsınız. ben bugün nasıl akşam etcem bilmiorum sıpam uyutmadı beni. ne görüosa rüyasında son ses bağırdı durdu. tüm evi ayağa kaldırdı. sonra birlikte uyuduk tabi o uyudu çünkü eli sürekli benim kulağımla oynuo haliyle ben uyuyamadım. sabah da biz kahvaltı yaparken çoraplarını da kapmış geldi anne çoraplarımı giydir diyerek . sıpa bi de gülüo. neyse ki keyfi yerindeydi. önce işe gitme dedi. ben gitmem lazım annecim anlattım ya daha önce ama akşama gelcem dedim. o zaman bana çikola alırsın dedi. alırım annecim dedim. sonra, muz alırsın dedi.alırım annem dedim. baktı babası da hazırlanıyo , baba muz alsın sen çikola anne ne dersin? dedi.eşimle biz koptuk o ne dersin deyince. kuzum büyüdü de alternatif sunuyo maşallah hepsine barekallah yaa çok akıllılar
ay yerim o niloşu aynen cnm zeynepte aklıma bi fikir geldi deyip duryo ne geldi annecim diyorum fikir geldi dio he he:) bi de reklamlarda var ya meyveler toplandık diye hadi anne söyle dio ben diyrum bütün kızlr toplandık toplandık diye ay nasıl gülüo kızlar toplanmaz ane veeeveler toplanır dio:) şaka gibiler yaaa ama çok tatlılar maşallah.yerim ben o sıpacığı amayaaaa:
o nedersindiye sormaları çok güzel dimi nilde yapıyo onu bende çok seviyorum.
anne aklıma çok güzel bi fikir geldi nedersin diyo mesela he heh e:
maşallah hepsine allahım nazarlardan korusun..
bu arada günaydın yaseminim desene aynı kaderi paylaştık..
aynen yaseminim bize akşam zor bugün ama inan ben nile sinirlenmiyorum gayet sakinim ama eşime gerçekten tahamül edemiyorum o halini bir görseydin anlatamam ya.ay yerim o niloşu aynen cnm zeynepte aklıma bi fikir geldi deyip duryo ne geldi annecim diyorum fikir geldi dio he he:) bi de reklamlarda var ya meyveler toplandık diye hadi anne söyle dio ben diyrum bütün kızlr toplandık toplandık diye ay nasıl gülüo kızlar toplanmaz ane veeeveler toplanır dio:) şaka gibiler yaaa ama çok tatlılar maşallah.
bize bugün zor akşam olck desene güldenim yaaa
bugece bütün bebişler anlaşma yapmış galiba he he he he: sen elinden geleni yap cnm dediğin gibi..Günaydın kizlar uykusuz bitr gece geciren biri daha geldiiiii...mmeryrmde uyumadi bu gece aglayip durdu beni yaninda istyo bi ara birlikte yattik sarildm ona orda oldgumu hissetssin diye yibe agladi okuduk artik biraz da uone uc dört kez kalkip yanina gottum.babaanneyi istemiyo.oyle zor bir gece gecirdik.aksam antbyotik başladım meryeme de bklum sifa olur insallh..
Misafirmz gelmis sabah ben çıkınca. Oyle sinir oldum da bisey demyorm kimseye ee heves etmis cocuk ne diyeyim elimden geldgince artık:)
canım allahtan çok uzun kalmayacakIyi aksamlar kizlar aksam aksam sinirlerim tavan yapti ya.esumun yegeni geliyomus yarin.ve bnm bu aksam haberm ololdu.esiminde oyle gerci o ctesiye gelsin istyodu cocuk bu gece biniyormus bu sabh geliyo yani.genc delikanli ev kutu gibi zaten yorgun argin geliyorym aksama kadar otur otur yada ayaktyim uzanmk istyorum sigisamiyorum pazara kadar bizde nasil olck bilmiyorum ama cnm sıkıldı. Hic düşünce kalmamış insanlarda. ....
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız. ben bugün nasıl akşam etcem bilmiorum sıpam uyutmadı beni. ne görüosa rüyasında son ses bağırdı durdu. tüm evi ayağa kaldırdı. sonra birlikte uyuduk tabi o uyudu çünkü eli sürekli benim kulağımla oynuo haliyle ben uyuyamadım. sabah da biz kahvaltı yaparken çoraplarını da kapmış geldi anne çoraplarımı giydir diyerek . sıpa bi de gülüo. neyse ki keyfi yerindeydi. önce işe gitme dedi. ben gitmem lazım annecim anlattım ya daha önce ama akşama gelcem dedim. o zaman bana çikola alırsın dedi. alırım annecim dedim. sonra, muz alırsın dedi.alırım annem dedim. baktı babası da hazırlanıyo , baba muz alsın sen çikola anne ne dersin? dedi.eşimle biz koptuk o ne dersin deyince. kuzum büyüdü de alternatif sunuyo maşallah hepsine barekallah yaa çok akıllılar
günaydın cnmgünaydın kızlar bana pek aymadı ama:
nil akşam pek uyumadı malesef ve bi ara pepe izleyecem diye tuturdu nasıl ama gecenin bir yarısı pepe diye çılık çılığa ağlıyo.
eşimgeldi nilden daha çok bağrıyo nilimi sakinleştireyim onumu ay iyice gerildim ya sen ne karışıyosun ben zaten sakinleştirmeye çalışıyorum çocuğu sen daha çok sinirlendiriyosun pöffff.
bu erkekleri hiç bir zaman anlıyamıyacam sanıyorum..
sibel cnm anlayışlı olur herhalde eşinin yeğeni eşin olmazsa akşamları dışarı falan çıkarrtır sende dinlenirsin cnm hem kvde sizde yardımcı olur tabi sen yardım istersen.
bence bukadar takılma.
ama insanların düşüncesiz olduğu konusunda enfikiriz..
günaydın cnmGünaydın kizlar uykusuz bitr gece geciren biri daha geldiiiii...mmeryrmde uyumadi bu gece aglayip durdu beni yaninda istyo bi ara birlikte yattik sarildm ona orda oldgumu hissetssin diye yibe agladi okuduk artik biraz da uone uc dört kez kalkip yanina gottum.babaanneyi istemiyo.oyle zor bir gece gecirdik.aksam antbyotik başladım meryeme de bklum sifa olur insallh..
Misafirmz gelmis sabah ben çıkınca. Oyle sinir oldum da bisey demyorm kimseye ee heves etmis cocuk ne diyeyim elimden geldgince artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?