- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.241
kız rüyasında yoğurt gördü kuzum demek ki afiyet şifa olsun:) nasıl berra cnm daha ii inş.Günaydın kızlar
Napmis bebeler böyle. cok şükür bizim gecemiz iyiydi. Sadece gecenin 2 bucugunda yataktan firlayip mutfakta aldi soluğu. Agladi biraz ışığı acip kapatmak istedi:) sonrada dolabi actirip yoğurt istedi ruyasinda mi gördü bilmem:) yarim kase yogurt yedi. Sonra da hic oyalanmadan tekrar uyudu:)))
Cok şükür canim daha iyi. Gece bir kere ate düşürücü verdim. Atesi cok yukselmiyor artık. Zeynepcik nasil canim. O konusmalari mest ediyo beni maşallah ona:)kız rüyasında yoğurt gördü kuzum demek ki afiyet şifa olsun:) nasıl berra cnm daha ii inş.
Ayy guldenim hic gulesim yoktu yerim ben o nilosu yaagünaydın benicim ay bana uyku demeeee:
fundam sanada günaydın cnm.
yoğortmu istedi gece gece hay allahya..
nilde diyoki anne bizim evimizde garip şeyler oluyo diyo negibi mesela dedim mesela yağmur yağıyo dedi..
ayyy katrem şimdiki çocuklar çok biliyolarya nasıl birşey bu vallaha süperler maşallah allahım nazarlardankorusun hepsini .Ayy guldenim hic gulesim yoktu yerim ben o nilosu yaa
Kafamı bıseyı takarsam uyku gıdıyo daglara:)Günaydın benicim sen niye uyumadın bakalım kızlar uyumuşken uyusaydın ya:)
günaydın fundacım sende ne var ne yok defnecik napıo
ay anlamıyorum ben bu insanlarıya negüzel anlaşıyo işte 2 elti daha ne istiyonya. töbe töbe.. hey allahımya eşin cevap veriyosa tamam sen görüşmeye devam cnm.Kafamı bıseyı takarsam uyku gıdıyo daglara:)
Dun cagardım kv kp yemege bakarız dedıler esımde ısten gelırken konusmus annesıyle sız yıyın bız sonra gelırız demısler ve esım eve gelmeden geldıler yemege:) neyse yeterı kadar yapmıstım zaten bunda sorun yok yedık ıctık:)
Gıderken kp laf attı durdu bız uc eltı bıraz daha sıkı fıkıyız, gorumce ve dıger eltı uzaklar bıraz
Iste onlara gıttıgımızde hep anlasıp gelıyomusuz vs kı en son gıttıgımızde bırbırımızden haberımız bıle yoktu dedım aynısını ama dınleyen kım ayrıca anlasıp gıtmek kotumu anlamıyorum dıgerlerıyle gıtsem hıc sesı cıkmıycak orasıda ayrı tabı ay cnm sıkıldı ıste
Yanı onlara gore eltılerle fazla gorusmeyeceksın kızlarıyla ıstedıgın kadar gorusulebılır ama:)
Neysekı esım karısmaz haksızlık karsısında verır cvbı
büyükleri anlamak güç cnm bazen sevinecekleri şeylere farklı tepki veriolar. ne güzel sevinsinler işte gelinleri ii anlaşıo allahım yaaa. boşver cnmKafamı bıseyı takarsam uyku gıdıyo daglara:)
Dun cagardım kv kp yemege bakarız dedıler esımde ısten gelırken konusmus annesıyle sız yıyın bız sonra gelırız demısler ve esım eve gelmeden geldıler yemege:) neyse yeterı kadar yapmıstım zaten bunda sorun yok yedık ıctık:)
Gıderken kp laf attı durdu bız uc eltı bıraz daha sıkı fıkıyız, gorumce ve dıger eltı uzaklar bıraz
Iste onlara gıttıgımızde hep anlasıp gelıyomusuz vs kı en son gıttıgımızde bırbırımızden haberımız bıle yoktu dedım aynısını ama dınleyen kım ayrıca anlasıp gıtmek kotumu anlamıyorum dıgerlerıyle gıtsem hıc sesı cıkmıycak orasıda ayrı tabı ay cnm sıkıldı ıste
Yanı onlara gore eltılerle fazla gorusmeyeceksın kızlarıyla ıstedıgın kadar gorusulebılır ama:)
ay anlamıyorum ben bu insanlarıya negüzel anlaşıyo işte 2 elti daha ne istiyonya. töbe töbe.. hey allahımya eşin cevap veriyosa tamam sen görüşmeye devam cnm.
kimseiçin birileriyle görüşmekten vazgeçme hiç kusura bakmasınlar..
Bızımkıler farklı ıste bıraz herkes ıyı olun gorusun der bizımkıler fazla gorusmeyın der:)büyükleri anlamak güç cnm bazen sevinecekleri şeylere farklı tepki veriolar. ne güzel sevinsinler işte gelinleri ii anlaşıo allahım yaaa. boşver cnm
cnm biz dün defne için pankart hazırladıkGünaydın benicim sen niye uyumadın bakalım kızlar uyumuşken uyusaydın ya:)
günaydın fundacım sende ne var ne yok defnecik napıo
amaaaaaan cnm salla gitsin yaKafamı bıseyı takarsam uyku gıdıyo daglara:)
canım ben bu tarife biraz da kekik katıyorumKızlar domates kurusunu bır tasım kaynatıp ıcıne zeytınyag ve bır sarımsak eklıyosunuz harıka bır meze atıstırmalık oluyor balıkesırlı bı tanıfıktan ogrendık
Damak tanınız boyle seylere uygunsa deneyın derım:)
Aynen cnm naparsın ıste:)cnm biz dün defne için pankart hazırladık
kreşte dünya su günü kutlaması varmış
defneyi uyuttuktan sonra eşimle pankart hazırladık, daha doğrusu ben nasıl olacağına karar verdim çizim işini onun üstüne yıktım :)
defne iyi ama öksürüyor
bir türlü geçmedi
amaaaaaan cnm salla gitsin ya
sen kızıyla sıkı fıkı olsaydın hiç laf etmezdi
canım ben bu tarife biraz da kekik katıyorum
cnm onu defneye nasıl yedireceğim?Funda geçmeyen öksürük için bi tatlı kaşığı tereyağı eritip bibemek kasigipekmezin içine karıştırıp yemek gerekiyormuş sabah akşam
:) :)Aynen cnm naparsın ıste:)
Gecen sefer bende koydum kekık zaten domatese cok yakısıyor:)
Sen bılırsın egelı olarak:) bızım oralarda trnn havası nemlı oldugundan kurutulmaz sebze ama kuru sebzenın yerı bambaska ablamın kv de ızmırlı ızıne gıdınce kurutur hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?