2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın benicim sen niye uyumadın bakalım kızlar uyumuşken uyusaydın ya:)
günaydın fundacım sende ne var ne yok defnecik napıo

kız rüyasında yoğurt gördü kuzum demek ki afiyet şifa olsun:) nasıl berra cnm daha ii inş.

günaydın benicim ay bana uyku demeeee:
fundam sanada günaydın cnm.
yoğortmu istedi gece gece hay allahya..
nilde diyoki anne bizim evimizde garip şeyler oluyo diyo negibi mesela dedim mesela yağmur yağıyo dedi..

günaydın benicim ay bana uyku demeeee:
fundam sanada günaydın cnm.
yoğortmu istedi gece gece hay allahya..
nilde diyoki anne bizim evimizde garip şeyler oluyo diyo negibi mesela dedim mesela yağmur yağıyo dedi..
Ayy guldenim hic gulesim yoktu yerim ben o nilosu yaa

Kafamı bıseyı takarsam uyku gıdıyo daglara:)
Dun cagardım kv kp yemege bakarız dedıler esımde ısten gelırken konusmus annesıyle sız yıyın bız sonra gelırız demısler ve esım eve gelmeden geldıler yemege:) neyse yeterı kadar yapmıstım zaten bunda sorun yok yedık ıctık:)
Gıderken kp laf attı durdu bız uc eltı bıraz daha sıkı fıkıyız, gorumce ve dıger eltı uzaklar bıraz
Iste onlara gıttıgımızde hep anlasıp gelıyomusuz vs kı en son gıttıgımızde bırbırımızden haberımız bıle yoktu dedım aynısını ama dınleyen kım ayrıca anlasıp gıtmek kotumu anlamıyorum dıgerlerıyle gıtsem hıc sesı cıkmıycak orasıda ayrı tabı ay cnm sıkıldı ıste
Yanı onlara gore eltılerle fazla gorusmeyeceksın kızlarıyla ıstedıgın kadar gorusulebılır ama:)
Neysekı esım karısmaz haksızlık karsısında verır cvbı

ha ha ha mesela yağmur yağıo haa yerim onu ben hayal güçleri nasıl işliosa. zeynepde durduk yere korkunç bi adam dio neyi anlatıosa anlayamıyorum... kendi kendine bişeyler anlatıp duruo hayalgüçleri uç noktada...

ay anlamıyorum ben bu insanlarıya negüzel anlaşıyo işte 2 elti daha ne istiyonya. töbe töbe.. hey allahımya eşin cevap veriyosa tamam sen görüşmeye devam cnm.
kimseiçin birileriyle görüşmekten vazgeçme hiç kusura bakmasınlar..

büyükleri anlamak güç cnm bazen sevinecekleri şeylere farklı tepki veriolar. ne güzel sevinsinler işte gelinleri ii anlaşıo allahım yaaa. boşver cnm

büyükleri anlamak güç cnm bazen sevinecekleri şeylere farklı tepki veriolar. ne güzel sevinsinler işte gelinleri ii anlaşıo allahım yaaa. boşver cnm
Bızımkıler farklı ıste bıraz herkes ıyı olun gorusun der bizımkıler fazla gorusmeyın der:)
Yok cnm zaten esım kendı der eltımle anlastıgımı bılır yanına falan gıt der
Bıde herkesle aynı olamazsınkı
onların ıyı ol dedıklerıyle bızım kımyalar uymuyo:) kotu degılız konusuruz ama dıgerlerı gıbı degıl.. Ay sımdı aradı kv de bahcesınde sevdıgımız bı ot cesıtı var onu almaya gelsene dıye yarın gelırım dedım bugun hıcbıyere gıdesım yok dunun yorgunlugu var zaten

Kızlar domates kurusunu bır tasım kaynatıp ıcıne zeytınyag ve bır sarımsak eklıyosunuz harıka bır meze atıstırmalık oluyor balıkesırlı bı tanıfıktan ogrendık
Damak tanınız boyle seylere uygunsa deneyın derım:)

cnm biz dün defne için pankart hazırladık
kreşte dünya su günü kutlaması varmış
defneyi uyuttuktan sonra eşimle pankart hazırladık, daha doğrusu ben nasıl olacağına karar verdim çizim işini onun üstüne yıktım :)
defne iyi ama öksürüyor
bir türlü geçmedi

amaaaaaan cnm salla gitsin ya
sen kızıyla sıkı fıkı olsaydın hiç laf etmezdi

canım ben bu tarife biraz da kekik katıyorum

Günaydın kızlar
uykusuz anneler hemen akşam olsun size
sabah sabah ne güldüm ya masallah yerim ben o biciriklarin dillerini
elifte sabah gözünü açtı anne evde bonibon var dimi dedi rüyasında görmüş heralde

Funda geçmeyen öksürük için bi tatlı kaşığı tereyağı eritip bibemek kasigipekmezin içine karıştırıp yemek gerekiyormuş sabah akşam

Aynen cnm naparsın ıste:)

Gecen sefer bende koydum kekık zaten domatese cok yakısıyor:)
Sen bılırsın egelı olarak:) bızım oralarda trnn havası nemlı oldugundan kurutulmaz sebze ama kuru sebzenın yerı bambaska ablamın kv de ızmırlı ızıne gıdınce kurutur hep..

:) :)
cnm ben ankaralıyım ama izmirde yaşayınca öğreniyorsun
bir de ben domatesi haşlamıyorum
15 dakika kadar kaynar suyun içinde bekletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…