2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benicim bende olsam tikilirdim inan sen bişey deme gene bildiğini yap boşver
Evet cnm ya ıster ıstemez takılıyor demedım zaten ıcten ıce kuduruyorum:))
Ay bıde onceden eltımler bıyere gıtmıs ve gorumceye haber verılmemısse kıyamet koparmıs:) o donemler gecmıs coktan sımdı herkes ıstedıgını yapıyo neysekı denk gelmedım:)

:) :)
cnm ben ankaralıyım ama izmirde yaşayınca öğreniyorsun
bir de ben domatesi haşlamıyorum
15 dakika kadar kaynar suyun içinde bekletiyorum
Ay evet dımı ızmır gelını:) aslında haslanmıyo galıba ama burdakıler bıraz kalın trden gelmıstı teyzeme ıncecıktı..

Kızlar rahat rahat opebiliyormusunuz yavrularinizi elif kızıyor opmemize izin alarak öpüyoruz artık
Bazen opuyorum bıseyle mesgul olursa hıc hayır demez:) onun dısında hayır derse opmuyoruz
Bırde gece yatma faslında dua edıp en son opusup sarılıyoruz:) oyun ettıler bu ara anne opucuk dıyolar yayına gıdınce yorganın altına saklanıyolar gıdıklıyorum falan cok hoslarına gıdıyo:)

Kızlar rahat rahat opebiliyormusunuz yavrularinizi elif kızıyor opmemize izin alarak öpüyoruz artık
ben rahat öpüyorum ama babası ve başkalarına isterse öptürüyor
hatta defne ile oyunumuz var: ben defneyi 5-6 kere öptükten sonra defne bana "öpücük gok" diyor gülerek ben de "var" diyorum.var yok olayı bi kaç kez tekrarlandıktan sonra benim defneyi öpücüklere boğmamla oyun bitiyor

Ay evet dımı ızmır gelını:) aslında haslanmıyo galıba ama burdakıler bıraz kalın trden gelmıstı teyzeme ıncecıktı..
:) :)
kalınsa mecbur haşlayacaksınız

nurayım günaydın cnm ay sorma bugün akşam olmaz pöffff:
nil bu ara kendi öpüyo ama istemezse kesinlikle öptürmüyo sıpa...

benıcım o tarıfe aynen funfanın dedgı gbı kekıde koy superr ben kahvaltıda bıle yıyorum harıka bır lezzet bızde denızlılı olarak cok yapılır kv saolsun kendı yetıstırdgı domatslerı kurutur kendı sevmez bana yollar hep :)
bayılırım ben o lezzete

nurayım günaydın cnm ay sorma bugün akşam olmaz pöffff:
nil bu ara kendi öpüyo ama istemezse kesinlikle öptürmüyo sıpa...
aynene masalı anlttın canım kesınlıkle ıstemedgı seyı yapayız buaralar 1aydır falan telefonla kımseyle gorusmek ıstemıyor eskıden bayılırdı zorlamıyoruz artık ama aıllerde ıllakı ıstıyor cok bunaldık esımle aılelere dert anlamaktan :)

dün bizimki de babasına öptürmedi koşa kşa yanıma geldi anne öpsün nanağmdan dedi bende öptüm ballı ballı ohhhhhhh

Evet sende egelısın dımı:)
Ben dun bır kavanoz yaptım bu sabah kahvaltıda yarısı bıttı:))
Ay ne guzel organık organık yersınız ne guzel elıne saglık kvdnın.
Dun nası gectı cnm gezdınızmı? Bıze 2saat yettı kızlara ayakkabı toka puzzle aldık geldık ıkısını kontrol etmek zordu:)

canlarım nasılsınız ben bugün işe başladım oğlumdan ayrılmak pek keyifli olmadı işe neden gidiyorsun dedi sana oyuncak alacam onun için dedim evde oyuncak var anne gitme dedi ağlamaklı oldum

canlarım nasılsınız ben bugün işe başladım oğlumdan ayrılmak pek keyifli olmadı işe neden gidiyorsun dedi sana oyuncak alacam onun için dedim evde oyuncak var anne gitme dedi ağlamaklı oldum
Ay kıyamam yaa cok mantıklı cvp vermıs pasa kendınce ..
Sonucta hersey onlar ıcın cnm kendınde ıyısındır ıns..

kuzuuuuuummm ama kıyamam ben ona
boğazında kocaman bi düğümle işe gelmişsindir cnm benim
ben de rapor bitiminde defneyi kv ye bıraktığımda ağlamıştı arkamdan kuzum

betül çok zor olmuştur canımya. kıyamam kuzuma doğru söylemiş kuzum ama keşke okadarla bitse of çalışan annelerde çalışmasa...

Bende burdayım cok uykum var:)
Camasırlarımızı katladık nıdosla oyun oynadık
Ogleden sonra cıleklı pasta yapmak ıcın pandıspanya yaptık bahceye cıktık geldık:)
Yalnız ben kızlara etkınlık olsun dıye pasta borek yapıyorumya yakında dıyet topıklerınde gezerım artık:))
Ben kactım beyzayı almaya bugun yemek ısım yok esımın ıs yemegı varmıs bıberdolma yapıcam sadece, kızlarla vakıt gecırıcez havada cok guzel esım ısten gelınce dondurma yemege gıdecekmısız soz vermıs kızlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…