- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.261
Evet cnm ya ıster ıstemez takılıyor demedım zaten ıcten ıce kuduruyorum:))Benicim bende olsam tikilirdim inan sen bişey deme gene bildiğini yap boşver
Ay evet dımı ızmır gelını:) aslında haslanmıyo galıba ama burdakıler bıraz kalın trden gelmıstı teyzeme ıncecıktı..:) :)
cnm ben ankaralıyım ama izmirde yaşayınca öğreniyorsun
bir de ben domatesi haşlamıyorum
15 dakika kadar kaynar suyun içinde bekletiyorum
Bazen opuyorum bıseyle mesgul olursa hıc hayır demez:) onun dısında hayır derse opmuyoruzKızlar rahat rahat opebiliyormusunuz yavrularinizi elif kızıyor opmemize izin alarak öpüyoruz artık
ben rahat öpüyorum ama babası ve başkalarına isterse öptürüyorKızlar rahat rahat opebiliyormusunuz yavrularinizi elif kızıyor opmemize izin alarak öpüyoruz artık
:) :)Ay evet dımı ızmır gelını:) aslında haslanmıyo galıba ama burdakıler bıraz kalın trden gelmıstı teyzeme ıncecıktı..
aynene masalı anlttın canım kesınlıkle ıstemedgı seyı yapayız buaralar 1aydır falan telefonla kımseyle gorusmek ıstemıyor eskıden bayılırdı zorlamıyoruz artık ama aıllerde ıllakı ıstıyor cok bunaldık esımle aılelere dert anlamaktan :)nurayım günaydın cnm ay sorma bugün akşam olmaz pöffff:
nil bu ara kendi öpüyo ama istemezse kesinlikle öptürmüyo sıpa...
Evet sende egelısın dımı:)benıcım o tarıfe aynen funfanın dedgı gbı kekıde koy superr ben kahvaltıda bıle yıyorum harıka bır lezzet bızde denızlılı olarak cok yapılır kv saolsun kendı yetıstırdgı domatslerı kurutur kendı sevmez bana yollar hep :)
bayılırım ben o lezzete
Ay kıyamam yaacanlarım nasılsınız ben bugün işe başladım oğlumdan ayrılmak pek keyifli olmadı işe neden gidiyorsun dedi sana oyuncak alacam onun için dedim evde oyuncak var anne gitme dedi ağlamaklı oldum
kuzuuuuuummm ama kıyamam ben onacanlarım nasılsınız ben bugün işe başladım oğlumdan ayrılmak pek keyifli olmadı işe neden gidiyorsun dedi sana oyuncak alacam onun için dedim evde oyuncak var anne gitme dedi ağlamaklı oldum
ben buradayım ama uyumak üzereyimpişttttt kimse yokmuuuuuu u u u u u uu u u u u u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?