2012 kasım bebekleri büyüyor..

malesef kacamaz kuzucuk evde hasta olan varsa ıns hafıf atlatır

betulcum kıyamam pasaya yaa cok duygulandım bende

guldencm dun gezdık 1den5e kadar aama ful yurudum yanii ayaklarım mahvolmus:)
masal bebek arabasındaydı arasıra arabasını ıttırdı ben surcem dıye :)
eglendık bız babamıza cıcıler aldık kendımeze almadık busefer :)

babamlar kargo gondermıs masal nasıl mutlu oldu anlatamm vıdeosunu cektım annemlere attım :)
kargodan nelr cıktı neler 2poset abur cubur gondermısler yedırmedıgımızı bıldıgnden az yollamıs oyle dıyor bıde :)
yahu 2koca poset cıkıolata jelıbon kek falan fılan anmm az mı baba dedım sen ye ozman dıyor :)
balon oyuncak annem sapka ormus 2tane patik falan allhım neler neler
masalın döküşünü hepsını koltuga sıralayısını gormenız lazımdı dede almış bırsuru mama almıs benmı yıcem annecım hepsnı falan dıyor :)

sağol ayşegülcümm inş hafıf geçer..
babanız güle güle kulllansın cicilerinie.
bu annaneler dedeler nedense onların yiyeceklerle mutlu olduklarını sanıyorlar hoşoluyolarda ama ya sonrası işte onlar bizim gibi düşünnmüyolar cnm.
olsn saklarsın sende jelibonlarıfalan özellikle onlar çok tehlikeliymiş cnm aman dikkat diyimmmm:

Canlar izin almistim ogleden sonra gozlerimi bile açamıyorum bas ağrısından sag taraf felcli gibiydi.bashkmim yolladı saolsun basini gozunu bagla iyi bi uyku cek diye bende oyle yaptim.yatmadan bi parol attım3 günlük direnisin ardiardindan.simdi uyandim hala biraz var ağrım ama azalmis baya kalkip mutfaga geçcm baklum ne yspsam onu da bilmuyorum

sibel kv söylesen birlikte yapmazmısınız yada yardım etmezmiki ağlamayan çocuğa meme vermezler yani cnm..

Oglen hazrlams biseyler saolsun.ondan artanlar var ek biseyler yspyorm bbende.cok fazla soyleyemiyorum ben ya hele evdeysem hic.evde olmasam derim yine anne sunu yapsak faln diye de evde sosoyleyemiyorum.saolsun baliklar ondan:))dun yapti yedik afiyetlen:)

Aburcuburlar dısında cok guzel surprız olmus masala:) bızde abartmamak kaydıyla yıyoruz seker cikolata:)

Gecmıs olsun cnm bıde mısafırın var dınlenmek ıyı gelmıstır ıns..

Kızlar ogleden sonra bende bı sırt agrısı basladı cok fena nefes alıp verırken cok zorlanıyorum
Ası oldumya onun yan etkısı olabılırmı yada yanlısmı yattım ondan mı bılmıyorum.
Gecmezse dr yolu gorunuyor....

bugundr benim gunaydinim ile baslasin kasim anneleri gune dedim
hepinize gunaydinlar canim arkadaslarim yuzunuzden gulucek eksik olmucak bir gun olsun insalla hepibizi cok ozledim
gunler col yogun geciyor cok gelemesemde aklim hep sizde sizleri kocaman opuyor yatagima geri donuyorum...

Günaydınlar bana pek aymadi mmalesef.hic uyuyamadm gece ve sag tarafm dayak yemis gibi kasimi kaldirsam sizliyo..cce ben mesaideyim(eesime de sinir oldum ölüyorum hastaliktan bana diyo ki kendine bakbakmiyirsun.cam acik yatarsan böyle olur.sacini kurutmazsan böyle olur((hakli evet ama olan olmus artik degil mi ama

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
şükür akşam korktuğum gibi geçmedi nilin ateşi çıkmadı hiç ateş düşürücü vermedim ama bugün randevularıvar bir gitsinler dr baksın bakalım birşey vrmı?
songül bizde seni çok özledik tatlımyaaa: gel arada şekerim biliyorum zor ama telden arada ura haberdar et bizi özleniyosun.
sibelcim ay atlatırsın inşallah ama eşin haklı cnm biraz dikkat etmek lazım kız bu havada cam açık uyulurmu?
benicim çok geçmiş olsun inş daha iyisindir ama bence yatışla alakalıdır sırt ağrısı cnm..

herkese günaydın... neyi var güldenim niloşumun geçmiş olsun... kıyamam yaa hemen kapıo kuzular. bizde yarın gitcektik memlekete iptal etmek zorunda kaldık annemlerin evde herkes felaket grip. hiiç işime gelmedi gitmek istiyorum hem onlarada bakmış olurum ama bi tarafta da zeynep var hamilelilk var pufff... hoş bengitsem de annem koymaz ya neyse

günaydın cnm bencede iptal et cnm aman diyim akşam üzeri annem nilin ateşi yükseliyo diye aradı beni tamam dedim en son 37 buçuk ölçmüş tamda ölçemiyo tabi bizimgibi sıcaktı bayağ dedi neyse ben gittim şükür akşam her saate alarm kurdum ama birşey yoktu sanıyorum diş ama çünkü birde acayip huysuzuz bende bugün dr randevu aldım zatn konturol içinde gidecekti bir baksın bakalım dr 2 aydır gitmedi tabi he he he:

bizimde arkadan bir azı çıkmış cnm. ondan da ateşlenip huysuzlanıolar. rabim şifa versin inş.
valla aklım annemde ama bi de malesef hastalık geçme durumu var. tek ben olsam hiç umrumda olmaz ama işte pufff

Aman diyim yasemin gitme hic biyere mahvoldm valla ben.burdaki dr bakti sinuzit degil bence migren gibi bu dedi. Dr umu aradm minoset icebilirsin dedi ordaku drlar sebebini bi ogrensn bakalm dedi.arada kaldim.ilac içtim dinlenmeye calisyorum simdi.amn biyere cikma evinden hastalanma.

Guldencm cam acik dwdiysem tamamen degil ki kpanmus zaren de kolu dondurmemisim sadecesadece.zaten evimiz cok sicak oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…