- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.281
Oo ınsallah yukselmez cnm yaannem aradı az önce nilin ateşi çıkmış biraz pöffffff..akşam olsada gitsem biran önce..
inş yükselmez ccnm carpol vermiş bakalım kaç olduğunuda bilmiyoki tam pföffff...Oo ınsallah yukselmez cnm ya
Surup vermıstır
inşallah hasta olmazannem aradı az önce nilin ateşi çıkmış biraz pöffffff..akşam olsada gitsem biran önce..
2 akşamdır maske takıyorum sürekli ellerimi yıkıyorum pöffffff ama olacak kaçamıyacinşallah hasta olmaz
sağol ayşegülcümm inş hafıf geçer..babamlar kargo gondermıs masal nasıl mutlu oldu anlatamm vıdeosunu cektım annemlere attım :)
kargodan nelr cıktı neler 2poset abur cubur gondermısler yedırmedıgımızı bıldıgnden az yollamıs oyle dıyor bıde :)
yahu 2koca poset cıkıolata jelıbon kek falan fılan anmm az mı baba dedım sen ye ozman dıyor :)
balon oyuncak annem sapka ormus 2tane patik falan allhım neler neler
masalın döküşünü hepsını koltuga sıralayısını gormenız lazımdı dede almış bırsuru mama almıs benmı yıcem annecım hepsnı falan dıyor :)
sibel kv söylesen birlikte yapmazmısınız yada yardım etmezmiki ağlamayan çocuğa meme vermezler yani cnm..Canlar izin almistim ogleden sonra gozlerimi bile açamıyorum bas ağrısından sag taraf felcli gibiydi.bashkmim yolladı saolsun basini gozunu bagla iyi bi uyku cek diye bende oyle yaptim.yatmadan bi parol attım3 günlük direnisin ardiardindan.simdi uyandim hala biraz var ağrım ama azalmis baya kalkip mutfaga geçcm baklum ne yspsam onu da bilmuyorum
Aburcuburlar dısında cok guzel surprız olmus masala:) bızde abartmamak kaydıyla yıyoruz seker cikolata:)babamlar kargo gondermıs masal nasıl mutlu oldu anlatamm vıdeosunu cektım annemlere attım :)
kargodan nelr cıktı neler 2poset abur cubur gondermısler yedırmedıgımızı bıldıgnden az yollamıs oyle dıyor bıde :)
yahu 2koca poset cıkıolata jelıbon kek falan fılan anmm az mı baba dedım sen ye ozman dıyor :)
balon oyuncak annem sapka ormus 2tane patik falan allhım neler neler
masalın döküşünü hepsını koltuga sıralayısını gormenız lazımdı dede almış bırsuru mama almıs benmı yıcem annecım hepsnı falan dıyor :)
Gecmıs olsun cnm bıde mısafırın varCanlar izin almistim ogleden sonra gozlerimi bile açamıyorum bas ağrısından sag taraf felcli gibiydi.bashkmim yolladı saolsun basini gozunu bagla iyi bi uyku cek diye bende oyle yaptim.yatmadan bi parol attım3 günlük direnisin ardiardindan.simdi uyandim hala biraz var ağrım ama azalmis baya kalkip mutfaga geçcm baklum ne yspsam onu da bilmuyorum
günaydın cnm bencede iptal et cnm aman diyim akşam üzeri annem nilin ateşi yükseliyo diye aradı beni tamam dedim en son 37 buçuk ölçmüş tamda ölçemiyo tabi bizimgibi sıcaktı bayağ dedi neyse ben gittim şükür akşam her saate alarm kurdum ama birşey yoktu sanıyorum diş ama çünkü birde acayip huysuzuz bende bugün dr randevu aldım zatn konturol içinde gidecekti bir baksın bakalım dr 2 aydır gitmedi tabi he he he:herkese günaydın... neyi var güldenim niloşumun geçmiş olsun... kıyamam yaa hemen kapıo kuzular. bizde yarın gitcektik memlekete iptal etmek zorunda kaldık annemlerin evde herkes felaket grip. hiiç işime gelmedi gitmek istiyorum hem onlarada bakmış olurum ama bi tarafta da zeynep var hamilelilk var pufff... hoş bengitsem de annem koymaz ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?