2012 kasım bebekleri büyüyor..

aman diyim kızlar siz 2 kat daha dikkat edin ..

geçmiş olsun cnm
terleyip terin soğduysa ondan olabilir
ya da gece üstün açıldıysa ondan olabilir
günaydın cnm
ne güzel bi günaydın bu böyle

günaydın cnm ama eşin haklı bu konuda
günaydın cnm
nilin ateşlenmemesine sevindim
sonuçları bize de söyle
sen nasıl oldun?

günaydın tatlım
aman canım onlar iyileşmeden gitmeyin

kızlar haklsınız da gönül gitmek istio işte. neyse gidemem zaten gitsem annem koymaz gideyim desem eşim götürmez pufffff....
songül hanımmm uykularınızı bırakında gelin accık:)

Gunaudin kızlar
guldenim geçmiş olsun nilime ins dediğin gibi disten falandi hasta olmasın kuzucuk
yaseminin gitme canim bence de zeynep yeni antibiyotik kullandı hasta olmasın tekrar
Fundam sen nasılsın Defnem napiyor

sibelcim sana da geçmiş olsun meryemcik nasıl oldu
benicim nasıl oldun sırt Ağrın geçti mi bence ters bi hareket yapmissin dır yatakta vücut sicakken farketmiyoruz sonradan çıkıyor acisi

annem dr den döndü sırtında çatlak varmış biton iğne ilaç vermiş dr. şifa olsun inş. gripte olumca iice perişan oldun kadın yahu. rabbim tüm hastalara şifa versin inş.
gidemem zeten nurayım... ben gitsem eşim götürmez biliyorum

o nasıl bişey canim ya sırtında çatlak nasıl oluyor geçmiş olsun bu hafta annenler gelemicek o zaman dimi

Gecmis olun yasemin...insan yaninda olmk istyo ama elde olmayan sebepler yapcak bisey yok malesef....

Tesekkrler nuraycm meryme antbyotik basladim dün. Gece iyi uyudu krese de Yollamiyorum hazr amcasinin oglu da evdeyken ilaci bitene kadar yollamycam.

Sagolun kızlar ınsallah yanlıs yatma yada usutmedır benımkı agrı kremı surduk bugun daha ıyıyım sukur..
Yasemın annene gecmıs olsun gıtsen dert gıtmesen ayrı cabuk atlatırlarda haftaya gıdersın ıns..

o nasıl bişey canim ya sırtında çatlak nasıl oluyor geçmiş olsun bu hafta annenler gelemicek o zaman dimi
cnm annemde yoğun kemik erimesi var hatırlarsanız geçen yaz samsunda ünide tedavi görmüştü. sırtında kırıklar var demişti önce ki dr. şimdiki de çatlak var demiş. yeni bbişey sanırım. cnm sıkıldı. ee şimdi bi de gripten de her yeri ağrıodur.o da cabası oldu yani.çok sağol buarada cnm

size de geçmiş olsun cnm sağolasın. çok zor yaa çocuğun hasta olması hem sen perişan oluosun hem çocuk. abbim şifa versin.

cnm kaçırdım galiba snin neyin vardı geçmiş olsun. aynen cnm gitsen ayrı dert gitmesen ayrı. aklım onda. sinirim tepemde samsunda olduğum için pufff

cnm kaçırdım galiba snin neyin vardı geçmiş olsun. aynen cnm gitsen ayrı dert gitmesen ayrı. aklım onda. sinirim tepemde samsunda olduğum için pufff
Sagol cnm dun ogleden sonra cok kotu sırt agrım vardı nefes alıp verırken ozellıkle ondan endıselendım bugun daha ıyıyım bakalım gecıcıdır ıns..

dr nil için hafif bir gribal enfeksiyon demiş kızlar hiç birşey vermemiş şimdilik durum böyle bakalım..
yaseminim çatlak olunca tedavi falan yokmu peki çok ilginç çok geçmiş olsun cnm allah yardımcınız olsun..
nurayım sağol cnm inş böyle atlatırız..
benicim inş ilerlemez cnm..

Aman olmasın cnm en azından ıcın rahat etmıstır bıraz..
Benımkıde ılerlemez ıns ınsanın neresı agrırsa canı orda gercekten..
Ay ben nazaramı geldım acep ya
Aksamda yogurt mayaladım herzamankı gıbı sabah baktım tutmamıs
Sıcak suya koydum bakalım olucakmı bıdefa tutmustu boyle

yasemın gıtme tabıkı canım evde herkes agır grıpken gıdılırmı zeynep var
gecen eltının cocugunu hasta dıye gonlun razı olmamıstı ya zeynebe gecer dıye
sımdı bı ton laf ederler kendı annesı olunca gıttı falan dıye haklı da olurlar yani
gıtme canım pekı ozman bu hafta gelemz mı annenler artık
catlakda zor olur ya grıple bıde allhım sıfa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…