- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.301
aman diyim kızlar siz 2 kat daha dikkat edin ..Aman diyim yasemin gitme hic biyere mahvoldm valla ben.burdaki dr bakti sinuzit degil bence migren gibi bu dedi. Dr umu aradm minoset icebilirsin dedi ordaku drlar sebebini bi ogrensn bakalm dedi.arada kaldim.ilac içtim dinlenmeye calisyorum simdi.amn biyere cikma evinden hastalanma.
Guldencm cam acik dwdiysem tamamen degil ki kpanmus zaren de kolu dondurmemisim sadecesadece.zaten evimiz cok sicak oluyo.
geçmiş olsun cnmKızlar ogleden sonra bende bı sırt agrısı basladı cok fena nefes alıp verırken cok zorlanıyorum
Ası oldumya onun yan etkısı olabılırmı yada yanlısmı yattım ondan mı bılmıyorum.
Gecmezse dr yolu gorunuyor....
günaydın cnmbugundr benim gunaydinim ile baslasin kasim anneleri gune dedim
hepinize gunaydinlar canim arkadaslarim yuzunuzden gulucek eksik olmucak bir gun olsun insalla hepibizi cok ozledim
gunler col yogun geciyor cok gelemesemde aklim hep sizde sizleri kocaman opuyor yatagima geri donuyorum...
günaydın cnm ama eşin haklı bu konudaGünaydınlar bana pek aymadi mmalesef.hic uyuyamadm gece ve sag tarafm dayak yemis gibi kasimi kaldirsam sizliyo..cce ben mesaideyim(eesime de sinir oldum ölüyorum hastaliktan bana diyo ki kendine bakbakmiyirsun.cam acik yatarsan böyle olur.sacini kurutmazsan böyle olur ((hakli evet ama olan olmus artik degil mi ama
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım.
şükür akşam korktuğum gibi geçmedi nilin ateşi çıkmadı hiç ateş düşürücü vermedim ama bugün randevularıvar bir gitsinler dr baksın bakalım birşey vrmı?
songül bizde seni çok özledik tatlımyaaa: gel arada şekerim biliyorum zor ama telden arada ura haberdar et bizi özleniyosun.
sibelcim ay atlatırsın inşallah ama eşin haklı cnm biraz dikkat etmek lazım kız bu havada cam açık uyulurmu?
benicim çok geçmiş olsun inş daha iyisindir ama bence yatışla alakalıdır sırt ağrısı cnm..
günaydın tatlımherkese günaydın... neyi var güldenim niloşumun geçmiş olsun... kıyamam yaa hemen kapıo kuzular. bizde yarın gitcektik memlekete iptal etmek zorunda kaldık annemlerin evde herkes felaket grip. hiiç işime gelmedi gitmek istiyorum hem onlarada bakmış olurum ama bi tarafta da zeynep var hamilelilk var pufff... hoş bengitsem de annem koymaz ya neyse
cnm annem sıcak biraz dedi ölçmüş 37.6güldenn niloşumdan ses var mı
o nasıl bişey canim ya sırtında çatlak nasıl oluyor geçmiş olsun bu hafta annenler gelemicek o zaman dimiannem dr den döndü sırtında çatlak varmış biton iğne ilaç vermiş dr. şifa olsun inş. gripte olumca iice perişan oldun kadın yahu. rabbim tüm hastalara şifa versin inş.
gidemem zeten nurayım... ben gitsem eşim götürmez biliyorum
cnm annemde yoğun kemik erimesi var hatırlarsanız geçen yaz samsunda ünide tedavi görmüştü. sırtında kırıklar var demişti önce ki dr. şimdiki de çatlak var demiş. yeni bbişey sanırım. cnm sıkıldı. ee şimdi bi de gripten de her yeri ağrıodur.o da cabası oldu yani.çok sağol buarada cnmo nasıl bişey canim ya sırtında çatlak nasıl oluyor geçmiş olsun bu hafta annenler gelemicek o zaman dimi
size de geçmiş olsun cnm sağolasın. çok zor yaa çocuğun hasta olması hem sen perişan oluosun hem çocuk. abbim şifa versin.Gecmis olun yasemin...insan yaninda olmk istyo ama elde olmayan sebepler yapcak bisey yok malesef....
Tesekkrler nuraycm meryme antbyotik basladim dün. Gece iyi uyudu krese de Yollamiyorum hazr amcasinin oglu da evdeyken ilaci bitene kadar yollamycam.
cnm kaçırdım galiba snin neyin vardı geçmiş olsun. aynen cnm gitsen ayrı dert gitmesen ayrı. aklım onda. sinirim tepemde samsunda olduğum için pufffSagolun kızlar ınsallah yanlıs yatma yada usutmedır benımkı agrı kremı surduk bugun daha ıyıyım sukur..
Yasemın annene gecmıs olsun gıtsen dert gıtmesen ayrıcabuk atlatırlarda haftaya gıdersın ıns..
Sagol cnm dun ogleden sonra cok kotu sırt agrım vardı nefes alıp verırken ozellıkle ondan endıselendım bugun daha ıyıyım bakalım gecıcıdır ıns..cnm kaçırdım galiba snin neyin vardı geçmiş olsun. aynen cnm gitsen ayrı dert gitmesen ayrı. aklım onda. sinirim tepemde samsunda olduğum için pufff
Aman olmasın cnm en azından ıcın rahat etmıstır bıraz..dr nil için hafif bir gribal enfeksiyon demiş kızlar hiç birşey vermemiş şimdilik durum böyle bakalım..
yaseminim çatlak olunca tedavi falan yokmu peki çok ilginç çok geçmiş olsun cnm allah yardımcınız olsun..
nurayım sağol cnm inş böyle atlatırız..
benicim inş ilerlemez cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?