- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.321
cnm sevindim nilimin bişeyi yokmuş çok şükür. zeynepte şu ara hergün bugün babamın doğum günü deyip duruo nerden çıkarıosabenicim aty nazar deymiştir vallaha şekerim doğrudur..
ay benimde canım pasta istedi aslında nil doğum günü istiyo bu ara bir pasta yapsamdaüflese kuzum he he he: ama o marfet yok bende.. ayşegül naber
günaydın cnmGunaudin kızlar
guldenim geçmiş olsun nilime ins dediğin gibi disten falandi hasta olmasın kuzucuk
yaseminin gitme canim bence de zeynep yeni antibiyotik kullandı hasta olmasın tekrar
Fundam sen nasılsın Defnem napiyor
annem dr den döndü sırtında çatlak varmış biton iğne ilaç vermiş dr. şifa olsun inş. gripte olumca iice perişan oldun kadın yahu. rabbim tüm hastalara şifa versin inş.
gidemem zeten nurayım... ben gitsem eşim götürmez biliyorum
geçmiş olsun cnmdr nil için hafif bir gribal enfeksiyon demiş kızlar hiç birşey vermemiş şimdilik durum böyle bakalım..
yaseminim çatlak olunca tedavi falan yokmu peki çok ilginç çok geçmiş olsun cnm allah yardımcınız olsun..
nurayım sağol cnm inş böyle atlatırız..
benicim inş ilerlemez cnm..
onların kendi canları dediğin gibi pasta üflemek istiyoda ondan ccnm:nerden çıkarıolar bunları güldenim bilmiom valla. canı pasta mı istio ne anlamadım:)
neden zormuş cnm?onların kendi canları dediğin gibi pasta üflemek istiyoda ondan ccnm:
çok bilmış bıcırıklar..
nili okula kaydetirmeye gittiğimizde görüştüğümüz padgok 2012 bebeklerinin zor bebekler olduğunu söyledi. ama bi okadarda zeki cnm.. buda kısa bi bilgi he he heh e:
anaaa niye öyle dedi kız merak ettim sormadın mı nedenmiş:)onların kendi canları dediğin gibi pasta üflemek istiyoda ondan ccnm:
çok bilmış bıcırıklar..
nili okula kaydetirmeye gittiğimizde görüştüğümüz padgok 2012 bebeklerinin zor bebekler olduğunu söyledi. ama bi okadarda zeki cnm.. buda kısa bi bilgi he he heh e:
berram nasıl oldu cnm..Selam kızlar
Guldencim geçmiş olsun canim inşallah ilerlemeden atlatir nilos.
Benicim sanada geçmiş olsun canim. Simdi daha iyisindir inşallah
Sibelcim sen nasil oldun canım.
Yasemincim üzüldüm annene Rabbim sifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?