2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim aty nazar deymiştir vallaha şekerim doğrudur..
ay benimde canım pasta istedi aslında nil doğum günü istiyo bu ara bir pasta yapsamdaüflese kuzum he he he: ama o marfet yok bende.. ayşegül naber

aynen ayşegülcüm öyle yapıyorum bakalım.. inş toparlar kuzum biran önce ..
ay babamız bu akşam istanbula bjk maçına gidiyor yanlızız allahtan annnanemiz var..

benicim geçmiş olsun cnm üşüttün muhtemelen ama nazar ihtimali de yok değil yani:
ayşegülcüm zzaten ben gitmemem gerektiğinin farkındayım ama evlat olarak içim rahat etmio bunu da böyle hissetmem gayet normal sanırım di mi. bende söyledim zaten söz konusu sadece kendi sağlığım olsa her türlü giderim diye ama öyle dğil işte.neyse

benicim aty nazar deymiştir vallaha şekerim doğrudur..
ay benimde canım pasta istedi aslında nil doğum günü istiyo bu ara bir pasta yapsamdaüflese kuzum he he he: ama o marfet yok bende.. ayşegül naber
cnm sevindim nilimin bişeyi yokmuş çok şükür. zeynepte şu ara hergün bugün babamın doğum günü deyip duruo nerden çıkarıosa

Gunaudin kızlar
guldenim geçmiş olsun nilime ins dediğin gibi disten falandi hasta olmasın kuzucuk
yaseminin gitme canim bence de zeynep yeni antibiyotik kullandı hasta olmasın tekrar
Fundam sen nasılsın Defnem napiyor
günaydın cnm
iyiyiz şükür
defnenin keyfi yerinde

canım benim allah şifa versin
inşallah ilaçlar işe yarar

geçmiş olsun cnm
en azından ağır değilmiş bol meyve ile iyileşir inşallah

nerden çıkarıolar bunları güldenim bilmiom valla. canı pasta mı istio ne anlamadım:)
onların kendi canları dediğin gibi pasta üflemek istiyoda ondan ccnm:
çok bilmış bıcırıklar..
nili okula kaydetirmeye gittiğimizde görüştüğümüz padgok 2012 bebeklerinin zor bebekler olduğunu söyledi. ama bi okadarda zeki cnm.. buda kısa bi bilgi he he heh e:

neden zormuş cnm?

anaaa niye öyle dedi kız merak ettim sormadın mı nedenmiş:)

sordumda sormasına oanda nil geldi karıştı sonra başka şeylere ama nasılsa sık sık gidecez cnm sorucam tabiki bence zeki oldukları için bizi zorluyolar o anlamda söyledi baksana topikteki bebişlerin hepsine hepsinde ayrı birşeyvar maşallah hepsine.. 41kere...

Selam kızlar

Guldencim geçmiş olsun canim inşallah ilerlemeden atlatir nilos.

Benicim sanada geçmiş olsun canim. Simdi daha iyisindir inşallah

Sibelcim sen nasil oldun canım.

Yasemincim üzüldüm annene Rabbim sifa versin inşallah

Sagolun kizlar iyi cok şükür ateş çıkmıyor artik. Ama alti cok fena pisik olmus onunla uğraşıyoruz simdi de kuzumun cani cok yaniyor sanırım

günaydın kızlar aynı yerde kalmış yine sayfa.
hayırlı cumalar bu arada.
biz iyiyiz şükür ateşimiz çıkmadı akşam inş bugünde çıkmaz..

günaydın yaseminim nil iyi canım şükür jinş bugünde yükselmez ateşimizakşam gittiğimde yine 37. 6 olmuştu bi carpol verdim düştü gecede baktım hep iyidi bakalım inş bukadarla atlatırız bana sorarsan dişte gelicek gibi ama bakalım.zeynebim nasıl peki iyimi kveler bu haftada sizdeler ozaman dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…