- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.341
maşallah nilime artmasın inş ateşi. dişler gelecek cnm yapacak bişey yok sağlıkla gelsin. evet cnm kv ler bu hafta da bizde bir ay kalmış olcaklar işte. haftaya nöbet değişimi var he he:) annem bi iyileşseydi yaaaa... gerisi hiç mühim değil. çok şükür bugünümüzeeee...günaydın yaseminim nil iyi canım şükür jinş bugünde yükselmez ateşimizakşam gittiğimde yine 37. 6 olmuştu bi carpol verdim düştü gecede baktım hep iyidi bakalım inş bukadarla atlatırız bana sorarsan dişte gelicek gibi ama bakalım.zeynebim nasıl peki iyimi kveler bu haftada sizdeler ozaman dimi?
günaydın cnmgünaydın kızlar aynı yerde kalmış yine sayfa.
hayırlı cumalar bu arada.
biz iyiyiz şükür ateşimiz çıkmadı akşam inş bugünde çıkmaz..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. hasta kuzular daha iyidir inş.
amin inşallah cnmkimin duasının kabul olacağı belli olmaz cnm rabim tüm hastalara şifa versin inş tez vakitte. bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar.tüm hayırlı dualrımız kabul olsun inş.
çok şükür düzeldi cnmbak eşin düzeldi dua et cnm belki kv de düzelir
Cnm kenarları tırtıklı ortası yarımsantım kadar yuksek ters cevırınce ortası hafıf cukur oluyo oraya meyve krema koyuyorumbeni sana birşey sorucam hani pasta için tart kalıbına döktüm diyosunya nasıl oluyo o kalıp biraz tarif ede bilirmisin acaba??
teşekkür ederm cnm ama onlar çok yüksek değil dimi yani kek taşmaz dimi içerisinden?Cnm kenarları tırtıklı ortası yarımsantım kadar yuksek ters cevırınce ortası hafıf cukur oluyo oraya meyve krema koyuyorum
28 santım capında benımkı
Tasmıyo cnm yanı benım yaptıgım zaten cok ınce bı hamur oluyo malzeme ona gore:)teşekkür ederm cnm ama onlar çok yüksek değil dimi yani kek taşmaz dimi içerisinden?
bu arada hadi birde bana menü söyleyinnnÇ:
annem yufkadan kırma yaparım ben dedi bir arkadşımda kek yapacak.
ben ne yapsam aslında bi mercimek köftesi yapa bilsem güzel olurdu ama bilemiorumki bakalım..
sarmam yok ama bi makarna salatası yapsam ama tatlı 1 tane oldu bide tatlımı lazımki ay bilemedimmm: ay nerdesiniz kızlart haydi akıl verin banaaa:Tasmıyo cnm yanı benım yaptıgım zaten cok ınce bı hamur oluyo malzeme ona gore:)
Normal kek hamuru olculerıyle yaparsan tasar:)
Mercımek kofte yaparsın ıste kek var kırmada borek galıba bıde yogurlu bıseyle sarma varsa onu cıkarabılırsın buzluktan??
Mısafır sayısınada baglı aslında cok kısı degılsenız yeter kek ama cakma tramısuyuda yapabılırsın cook pratıksarmam yok ama bi makarna salatası yapsam ama tatlı 1 tane oldu bide tatlımı lazımki ay bilemedimmm: ay nerdesiniz kızlart haydi akıl verin banaaa:
akşam temizlik yapmam lazım..
kolay gelsin cnm ay benimde hiç halimyok aslında biliyomusun. 4 5 kişi olacak aslında ay bakıcam artık pöfff:Mısafır sayısınada baglı aslında cok kısı degılsenız yeter kek ama cakma tramısuyuda yapabılırsın cook pratık
Aksama kolay gelsın sana cnm bu hafta sonu yogun gecer mısafır falan:)
bende sımdı evı bı supurecem hıc oyle dıp kose yapacak enerjım yok aksamada gunumuz var ordayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?