2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben mi kaçırdım güldenim kimm gelio
bende yarın görümcemleri çağırıp ya hingel ya a mantı günü yapmayı düşünüyorum bakalım evdeyse ablam:)

Ayy kızlar biraz önce bi kriz gecirdik ki sormayin sinirlerim boşaldı resmen ya. Berra go diye ağlıyor. Ve go o kadar cok manaya geliyor ki bulamadim bi türlü anlatmaya çalış diyorum yok anlatamiyorda ağlıyor bağırıyor yerlere atiyor kendini. Öyle sinirlendim ki anlatamam sonradan anladimki cikolata istiyormus verdim yedi de rahatladı. Allahim acsin dilini artik cok zorlanıyorum

Berra iyi cok şükür fundacim. Pisigi de iyilesmeye başlamış gece travazol surmustum baya iyi gelmiş

Benicim cok güzel görünüyor pastan canim. Ben de yapmıştım bi kere tart kalibinda güzel olmustu. Bunu visneli yapsam nasil olur sence canim

Bi de yarışmada ödül varmış canim ben bilmiyordum sadece birinciye mi ve ödül ne aydinlat beni bu konuda canim:)

oy katrem yaaa çok üzüldüm kuzumda daha anlatamıo ki herşeyi annesi napsın sinirlenme sen bari sakin dur. herşeyin bir zamanı var onun da açılcak inş dili buna şükür.

BABA İLE ANNE ARASINDAKİ FARK..! Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu. Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde çay seti oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyordu. Ara sıra da bebeğinin kendisine çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu. Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu. Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp; Biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti. Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi: Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi..? Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir. Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.

NUR canım allah yardımcın olsun,tez zamanda kuzumn dilini açsın
derdini tam anlatamadığı için sinirleniyordur
ama sabret canım
anlamadığın zaman göstersin ne istiyorsa
benim amcamın küçük kızı(benden 2 yaş küçük) 6 yaşına kadar tek kelime söylüyordu.şimdi şakır şakır konuşuyor.sabret canım berramda konuşacak

Cnm ıns en yakın zamanda bıcır bıcır baslar berrada anlatmaya
Senın ıcın zor ama o soyledıgını zannettıgı ıcın sınırlenıyo dogal olarak
Beyza ıkıbucuk yasında sonra tam olarak anlatmaya badladı derdını senı cok ıyı anlıyorum

Olur cnm tabıkı harıka olur:) kremanın arasına dogranmıs cılek dızdık bız ustunede cılegı robotta cektım az su seker ve nısastayla kıvam verdım ev yapımı jole oldu:) aynısını vısleyle yapabılırsın:)

Yarısmada bırıncıye hedıye cok guzel nevresım takımı gelıyor bırde bıkac yarısmadır pro olmayan butun yarısmacılarada pro verıyorlar:)
Benım gıbı pro olanlara bısey yok eglenmek dısında:) yanı yarısma bıtımınde hem hedıye gelebılır hemde pro olabılırsın

yaseminim yarın arkadaşlar gelicek menü ne olsun bilemedimde birde bu akşam temizlik yapam lazım tabi oda ayrı pffff:
katrem berram sakinken ona istediği şeyleri göstermesini söyle cnm belki işe yarar.
o anlatamadğı için sinirleniyo ama senin sakin olman lazım senin sinirlendiğini görmek onu daha çok üzer inş berramda şakıyacak yakında annesi ..
ya benicim işte anne baba farkı he he:

Sağol un kizlar. Telefon yine kasiyor yazamıyorum. Sinir oldum. Ben sakin olmaya çalışıyorum ama uzadıkça sinirlerim çıkıyor tepeme. Dua edin bize.

Benicim birinci olamam canim ama ilk 3 e girsem cok mutlu olurdum doğrusu:) sence birinci kim olur bi tahminin var mi

pazarda misafirimvar kızlar çok sevdiğim bir abivar kimyasalcı nili görmeye gelicek eşiyle beraber 3 kızıvar onunda ama ok severim gerçekten he heh e bakalım ona ne yapıcam pöfffff:

pazarda misafirimvar kızlar çok sevdiğim bir abivar kimyasalcı nili görmeye gelicek eşiyle beraber 3 kızıvar onunda ama ok severim gerçekten he heh e bakalım ona ne yapıcam pöfffff:
Oh guldenim baya yogunsun hafta sonu. Ama sevdiklerin olduktan sonra sorun degil canim. Sen halledersin becerikli arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…