- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.361
hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar kızlar
biz bu öğle arasında şubede mantı pişirdik :)ben mi kaçırdım güldenim kimm gelio
bende yarın görümcemleri çağırıp ya hingel ya a mantı günü yapmayı düşünüyorum bakalım evdeyse ablam:)
Cnm ıns en yakın zamanda bıcır bıcır baslar berrada anlatmayaAyy kızlar biraz önce bi kriz gecirdik ki sormayin sinirlerim boşaldı resmen ya. Berra go diye ağlıyor. Ve go o kadar cok manaya geliyor ki bulamadim bi türlü anlatmaya çalış diyorum yok anlatamiyorda ağlıyor bağırıyor yerlere atiyor kendini. Öyle sinirlendim ki anlatamam sonradan anladimki cikolata istiyormus verdim yedi de rahatladı. Allahim acsin dilini artik cok zorlanıyorum
Olur cnm tabıkı harıka olur:) kremanın arasına dogranmıs cılek dızdık bız ustunede cılegı robotta cektım az su seker ve nısastayla kıvam verdım ev yapımı jole oldu:) aynısını vısleyle yapabılırsın:)Benicim cok güzel görünüyor pastan canim. Ben de yapmıştım bi kere tart kalibinda güzel olmustu. Bunu visneli yapsam nasil olur sence canim
Bi de yarışmada ödül varmış canim ben bilmiyordum sadece birinciye mi ve ödül ne aydinlat beni bu konuda canim:)
Çok fenaaakızlar akrep burc bebeklerınızın özellıklerı nasıllllll
benımkı daha 4aylıknelerle karsılacasm bılmıyorum masalalh dogdugundan berı cın gıbı her lafı dınlıyor butun gozler onun uzerınde olcak cok ılgı ıstıyorÇok fenaaa
Oh guldenim baya yogunsun hafta sonu. Ama sevdiklerin olduktan sonra sorun degil canim. Sen halledersin becerikli arkadaşım benimpazarda misafirimvar kızlar çok sevdiğim bir abivar kimyasalcı nili görmeye gelicek eşiyle beraber 3 kızıvar onunda ama ok severim gerçekten he heh e bakalım ona ne yapıcam pöfffff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?