2012 kasım bebekleri büyüyor..

kolay gelsin güldenimmm... yoğun bir haftasonu olcak anlaşıln. bakalım bende misafir olacak mı mechulll...benim evin de şöyle sağlam bi temiliğe ihtiyacı var ama dip kşe yapamıyorum kv yanlış anlar diye gücümde çok yok zaten o ayrı.

Sende dahıl cok ıddalı yarısmacılar var gercekten tahmın zor:)
Ay bıran once baslasa su oylama
Bencede baslasin artık. Yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım:) bu heyecan güzelmiş dedigin gibi hayatima heyecan kattim diyorum ben:)

Aramizda kalsin da sanki bana beyti kazanacak gibi geliyor

Bencede baslasin artık. Yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım:) bu heyecan güzelmiş dedigin gibi hayatima heyecan kattim diyorum ben:)

Aramizda kalsin da sanki bana beyti kazanacak gibi geliyor
aynen cnm arada heyecan lazım bunalıyoruz evde:)
Beytı ıddaalı gercekten ama bazen hıc ummadıgın bı tarıfte gecebılıyor one bakalım gorucez
Bu arada senın bukmelerden bıkacını buzluga atmıstım bugun cıkardım mıkrodalgada ısıttım 1 dak nefıstı:) yapıp konulabılır dondurucuya..

Evet canim ben her yaptigimda atiyorum guzel oluyor

İyi hafta sonlari kizlar nasilsiniz bi haftadir giremedim gectigimiz hafta sonu koye gittik geldik erenede bizede degisiklik oldu kis basladigindan beri erenle yine ikimiz yatmaya baslamistik yazmistim burayada ama bu hafta ici onu tekrar besigine alistirmakla ugrastim artik herseye akli erdigi icin biraz diretti zorladi ama uzun surmedi bikac gecedir uyuyo bakalim bu gecede bijere uyandi agladi konustum tekrar yatti uyudu ama babasi ise gidice zaman erkenden uyandi aldim artik geldik odaya koltukta uyudu bu sefer.

Aksam yatarken unuttum normalde uyurken annecim sen simdi uyu gece falan uyanip aglama sabah uyandiginda anne geel diye seslen ben seni gelir alirim diyodum ama aksam unutmusum heralde ondan uyandi ama simdiden baya alisti besigine tekrardan.
Bugunde burasi baya yagmurlu hava durunu karla karisik yagmurlu diyodu belkide oyle yagiyodur ben farketmedim ama baya soguk.ee ne demisler mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir.
Ben kucukken mart ayinda bayabi kar yagmisti zaten koye hep yagiyo ama o kis cok yagmisti ve biz ablam falan evin onune kocaman bi magara yapmistik kardan icine girip biseyler yemistik bide okadar cok yagmisti hic unutmuyorum onu.
Yarin hava bahar tadinda diyo ins.oyle olurda soyle bi kulturparka gider gezeriz cok istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…