- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.381
offf katremya keşke becerikli olaydım offf bilmiyorum hiç ne yapıcam inş nil hastalanmazda rahat geçiririm ozaman..Oh guldenim baya yogunsun hafta sonu. Ama sevdiklerin olduktan sonra sorun degil canim. Sen halledersin becerikli arkadaşım benim
Sende dahıl cok ıddalı yarısmacılar var gercekten tahmın zor:)Benicim birinci olamam canim ama ilk 3 e girsem cok mutlu olurdum doğrusu:) sence birinci kim olur bi tahminin var mi
Bencede baslasin artık. Yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım:) bu heyecan güzelmiş dedigin gibi hayatima heyecan kattim diyorum ben:)Sende dahıl cok ıddalı yarısmacılar var gercekten tahmın zor:)
Ay bıran once baslasa su oylama
aynen cnm arada heyecan lazım bunalıyoruz evde:)Bencede baslasin artık. Yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım:) bu heyecan güzelmiş dedigin gibi hayatima heyecan kattim diyorum ben:)
Aramizda kalsin da sanki bana beyti kazanacak gibi geliyor
Evet canim ben her yaptigimda atiyorum guzel oluyoraynen cnm arada heyecan lazım bunalıyoruz evde:)
Beytı ıddaalı gercekten ama bazen hıc ummadıgın bı tarıfte gecebılıyor one bakalım gorucez
Bu arada senın bukmelerden bıkacını buzluga atmıstım bugun cıkardım mıkrodalgada ısıttım 1 dak nefıstı:) yapıp konulabılır dondurucuya..
hadi canim tak sarjaaaa bende cok ozledim sohpet etmeyiSongülcum burdayim ama şarjim az. Canim sıkılıyor benim de sohbet etsek güzel olurdu
Kusura bakma canim eşimin tel takiliydi. Berra bozdu birini tek alete kaldık şimdilik:)hadi canim tak sarjaaaa bende cok ozledim sohpet etmeyi
geldim geldimBu seferde sen mi gittinnn
iyi canim benim maratkn devam ediyor.tatlim gundhz yetisemiyorum size cok sukur iyiler.tatlim.berra nasilKusura bakma canim eşimin tel takiliydi. Berra bozdu birini tek alete kaldık şimdilik:)
Nasilsin canim aras paşa yaren nasil. Anlat bakalim uzuun zamandır gorusemedik
Bi yakalayamadik birbirimizi:) berra iyi cok şükür teyzesi. Hastaydi atlattık şükür.simdide sen yoksun
ay sanirim oldu yesik isik yaniyorBi yakalayamadik birbirimizi:) berra iyi cok şükür teyzesi. Hastaydi atlattık şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?