2012 kasım bebekleri büyüyor..

Mrb arkadaşım msjını okudum şimdi dikkatimi çekti benim kızım 19 kasım doğumlu hala konuşma becerimiz yok çok zorlanıyorum sinir patlamaları yaşıyoruz zaman zaman o anlatamadığı için ben anlayamadığım için daha ne kadar sürer Yada bitecekmi bilmiyorum ama zorlu bir süreç... Sizde nasıl durum? Ne derecede konuşması?
Arkadaşlar başka konuşmaya başlayamayan var mı aranızda? Tecrübelerinizi duymak rahatlatacak beni teşekkürler şimdiden yardımınız için!

Merhaba canim. Acaba bizimkilerin dogumgunuden mi kaynaklı bu durum ne dersin benimki de 19 kasim doğumlu. Ayni durumlari yaşıyoruz malesef. Yalniz konusma becerimiz yok derken hic bi kelimes mi yok onu anlayamadim. Hic bi kelime soylemiyorsa bi uzmanla görüşmek gerekebilir. Biz de durum şöyle. Cok net soyledigi bir kac kelime var anne baba dede bak at vs gibi. Yarim soyledigi ve sadece bir hecesini soyledigi kelimelerde var. O zaman anlattigim gibi mesela go kelimesi korktum koş koy gol ve cikolata gibi pek cok manaya grlince işler karışıyor dediğin gibi zor bi dönem ve sabirla atlatmsya çalışacaz inşallah canim.
Bebislerimizin cogu maşallah barekallah cok güzel konuşuyor. Ama bizim durumumuzda olan bir kac kişi var sanırım

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

iyi aksamlar kızlar sayfam guzel gıdyor 3 sıparıs daha aldım onlarla ugrasıorum gıremıorum ama aklımdasınız sımdı bır bakayım dedım sızlere
güldencım destegın ıcın saol canım
arkadaslar sızlerdende destek beklerım cok sevınırım cevrenıze arkadaslarınıza duyurusanız nıkah sekerı kına taçları gelın damat kadehlerı anı defterlerı falan gbı hersey yapıyorum facede ınstagramda masalsı dokunuslar olarak yonlendırebılırsınız sayfamı begenmeye davet edebılırısnız cok sevınırm https://www.facebook.com/pages/Masalsı-dokunuşlar/1569340443311155?ref=aymt_homepage_panel

ay zamanım olaydı urardım bende songülüm ama çok yoğundum hafta sonu..
yaprak katreye katılıyorum eğer 1 kaç kelime varsa sorun yok fakat hiç kelime söylemezse ozaman bir uzmanla görüşmek şart bencede.
ayşegül inş güzel şeyler çıkar cnm arada paylaşırız yine ne olacak yeterki çıksın birşeyler..
nurayım aklıma soktun patratezi hafta sonu yaptım ama ben soğana karar veremedim
patatez çanaklarını yapıp içine amerikan salatası koydum cnm.. herkes çok beğendi..

günaydın kızlar yoğun bir hafta sonu geçirdim cumartesi ve pazar olmak kaydiyle ama şükür atlattım.
menümde mayalı poça, kırma yani börek, patatez çanakları, kek, kurabiye vardı.
ay atlattım şükür işin güzel yanı 2. günde mamalarla devam ettim tabi patatez ve börek ilavesi yaptım he he he şükür atlattım..

günaydın hamarat arkadaşım benim maşallah sana
biz kötü bi hafta sonu geçirdik düşmeyen ateşle mücadelemiz vardı ilaca rağmen 39dan düşmedi ateşimiz çok yoruldu kuzum ateşten iki gün hiç düşmedi ama sabah şükür daha iyiydi bakalım ananemizde çok hasta olmuş hafta sonu o hala kötü inşallah ikiside ve tüm hasta bebişlerde iyi olur öpüyorum sizleri

oyyy kıyamam ya çok geçmiş olsun betülüm inş toparlar kuzucum ve annnen tabi..

herkese günaydın kızlar... benim de haftasonum yoğundu. sağlığımız yerinde çok şükür. betülüm çok geçmiş olsun cnm şifa versin rabbim tüm hastalara. güldenim maşallah arkadaşım pek hamaratsın ohhh yarasın:)

günaydın cnm ohhhh sende yoğunmuşsun sendede misafirmi vardı? bu arada annen nasıl oldu cnm?

canım oh ne güzel
bol satışlar hayırlı kazançlar sana

günaydın cnm
oh marifetli hatun seni
nil nasıl oldu?

günaydın cnm
geçmiş olsun dr a gittiniz mi?

günaydın cnm

günaydın kızlar
nasılsınız
ben değişik bi haftasonu geçirdim
cumartesi defne kv nin 20 yıl önce aldığı bi biblonun kenarını kırdı yanlışlıkla(yere koyarken biraz sert koydu)
eşimde bana söylendi
bende eşime küstüm ve konuşmadım
2 gün eşim gönlümü almak için uğraştı.özür diledi.dün barıştık
haftasonu temizlik,çamaşır,ütü,bulaşıkla geçti
cumartesi günü defneyi avrasya sirkine götürdük

günaydın cnm ohhhh sende yoğunmuşsun sendede misafirmi vardı? bu arada annen nasıl oldu cnm?
evet cnm görümcemler vardı sonra eşimin kuzeni ve nişanlısı da geldi memleketten gelmişler gelinimiz samsunlu:) dün de biz biraz gezdik çekirdek aile olarak:) kuzum çok sıkılmıştı biraz oyun merkezne götürdük gülden teyzemizin aldığı cicişi giyip:) tekrar teşekkürler teyzesi

günaydın fundacım. ii olmuş biraz da eşin senin peşinde dolansın...
gülden annem rahatsız cnm malesef . girp geçti çok şükür. ama sırtı perişan edio.benim de elim kolum bağlı. gidesim var ama işte olmuo

günaydın fundacım. ee kırılıryapacak birşey yok aman kalpler kırılmasın ben kırılan hiç birşeye üzülmem.. kolay kolay.
ohhh yaseminim. gezdiniz demek negüzel oh eylenmiştir kuzum sen nasıl oldun..

cnm bu hafta sonu gidersin inşşşşş:
inşallah annende toparlanır biran önce annende.. gerçekten zor..
allahımherkese şifa versin..

canım ben de şimdiye kadar defneye hiçbir zaman kırdığı bişey için kızmadım, çünkü herşeyi alabilirsin ama çocuğun kırılan güvenini geri alamazsın.ayrıca defne de çok kırıp döken bi çocuk değil
ama bu sefer sırf eşim önemsiyor diye defneye kızdım ona rağmen eşim söylendi
aslında basit bir biblo, bi milyoncuda bile bulabilirsin aynısından ama annesi aldığı için önemsiyor

baya uğraştı zaten cnm
çünkü kırıldım ucuz bi biblo için söylediklerine

cumartesi gittik dr a fundacım kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuş
ayrıca çocuk o olacak yapıcak bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…