- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.401
Iyi gecler cnm oysski burdaydimBende geldm ama kimse yoktur herhalde...iyi geceler herkese
Mrb arkadaşım msjını okudum şimdi dikkatimi çekti benim kızım 19 kasım doğumlu hala konuşma becerimiz yok çok zorlanıyorum sinir patlamaları yaşıyoruz zaman zaman o anlatamadığı için ben anlayamadığım için daha ne kadar sürer Yada bitecekmi bilmiyorum ama zorlu bir süreç... Sizde nasıl durum? Ne derecede konuşması?Ayy kızlar biraz önce bi kriz gecirdik ki sormayin sinirlerim boşaldı resmen ya. Berra go diye ağlıyor. Ve go o kadar cok manaya geliyor ki bulamadim bi türlü anlatmaya çalış diyorum yok anlatamiyorda ağlıyor bağırıyor yerlere atiyor kendini. Öyle sinirlendim ki anlatamam sonradan anladimki cikolata istiyormus verdim yedi de rahatladı. Allahim acsin dilini artik cok zorlanıyorum
Merhaba canim. Acaba bizimkilerin dogumgunuden mi kaynaklı bu durum ne dersinMrb arkadaşım msjını okudum şimdi dikkatimi çekti benim kızım 19 kasım doğumlu hala konuşma becerimiz yok çok zorlanıyorum sinir patlamaları yaşıyoruz zaman zaman o anlatamadığı için ben anlayamadığım için daha ne kadar sürer Yada bitecekmi bilmiyorum ama zorlu bir süreç... Sizde nasıl durum? Ne derecede konuşması?
Arkadaşlar başka konuşmaya başlayamayan var mı aranızda? Tecrübelerinizi duymak rahatlatacak beni teşekkürler şimdiden yardımınız için!
oyyy kıyamam ya çok geçmiş olsun betülüm inş toparlar kuzucum ve annnen tabi..günaydın hamarat arkadaşım benim maşallah sana
biz kötü bi hafta sonu geçirdik düşmeyen ateşle mücadelemiz vardı ilaca rağmen 39dan düşmedi ateşimiz çok yoruldu kuzum ateşten iki gün hiç düşmedi ama sabah şükür daha iyiydi bakalım ananemizde çok hasta olmuş hafta sonu o hala kötü inşallah ikiside ve tüm hasta bebişlerde iyi olur öpüyorum sizleri
günaydın cnm ohhhh sende yoğunmuşsun sendede misafirmi vardı? bu arada annen nasıl oldu cnm?herkese günaydın kızlar... benim de haftasonum yoğundu. sağlığımız yerinde çok şükür. betülüm çok geçmiş olsun cnm şifa versin rabbim tüm hastalara. güldenim maşallah arkadaşım pek hamaratsın ohhh yarasın:)
canım oh ne güzeliyi aksamlar kızlar sayfam guzel gıdyor 3 sıparıs daha aldım onlarla ugrasıorum gıremıorum ama aklımdasınız sımdı bır bakayım dedım sızlere
güldencım destegın ıcın saol canım
arkadaslar sızlerdende destek beklerım cok sevınırım cevrenıze arkadaslarınıza duyurusanız nıkah sekerı kına taçları gelın damat kadehlerı anı defterlerı falan gbı hersey yapıyorum facede ınstagramda masalsı dokunuslar olarak yonlendırebılırsınız sayfamı begenmeye davet edebılırısnız cok sevınırm https://www.kadinlarkulubu.com/Masalsı-dokunuşlar/1569340443311155?ref=aymt_homepage_panel
günaydın cnmgünaydın kızlar yoğun bir hafta sonu geçirdim cumartesi ve pazar olmak kaydiyle ama şükür atlattım.
menümde mayalı poça, kırma yani börek, patatez çanakları, kek, kurabiye vardı.
ay atlattım şükür işin güzel yanı 2. günde mamalarla devam ettim tabi patatez ve börek ilavesi yaptım he he he şükür atlattım..
günaydın cnmgünaydın hamarat arkadaşım benim maşallah sana
biz kötü bi hafta sonu geçirdik düşmeyen ateşle mücadelemiz vardı ilaca rağmen 39dan düşmedi ateşimiz çok yoruldu kuzum ateşten iki gün hiç düşmedi ama sabah şükür daha iyiydi bakalım ananemizde çok hasta olmuş hafta sonu o hala kötü inşallah ikiside ve tüm hasta bebişlerde iyi olur öpüyorum sizleri
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... benim de haftasonum yoğundu. sağlığımız yerinde çok şükür. betülüm çok geçmiş olsun cnm şifa versin rabbim tüm hastalara. güldenim maşallah arkadaşım pek hamaratsın ohhh yarasın:)
evet cnm görümcemler vardı sonra eşimin kuzeni ve nişanlısı da geldi memleketten gelmişler gelinimiz samsunlu:) dün de biz biraz gezdik çekirdek aile olarak:) kuzum çok sıkılmıştı biraz oyun merkezne götürdük gülden teyzemizin aldığı cicişi giyip:) tekrar teşekkürler teyzesigünaydın cnm ohhhh sende yoğunmuşsun sendede misafirmi vardı? bu arada annen nasıl oldu cnm?
canım ben de şimdiye kadar defneye hiçbir zaman kırdığı bişey için kızmadım, çünkü herşeyi alabilirsin ama çocuğun kırılan güvenini geri alamazsın.ayrıca defne de çok kırıp döken bi çocuk değilgünaydın fundacım. ee kırılıryapacak birşey yok aman kalpler kırılmasın ben kırılan hiç birşeye üzülmem.. kolay kolay.
ohhh yaseminim. gezdiniz demek negüzel oh eylenmiştir kuzum sen nasıl oldun..
baya uğraştı zaten cnmgünaydın fundacım. ii olmuş biraz da eşin senin peşinde dolansın...
gülden annem rahatsız cnm malesef . girp geçti çok şükür. ama sırtı perişan edio.benim de elim kolum bağlı. gidesim var ama işte olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?