- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.421
katre günaydın cnm ne haber?Günaydın kızlar
Betülcüm cok gecmis olsun canim. Dr a gittini zmi neyi varmış pasanin
ben daha iyiyim cnm çok şükür. bel ağrım var ama ayağım daha ii. kendimi yormadığım sürece tabi. benim kilo sadece göbekte olduğu için bel ağrım artıo. top yutmuş gibi bi karnım vargünaydın fundacım. ee kırılıryapacak birşey yok aman kalpler kırılmasın ben kırılan hiç birşeye üzülmem.. kolay kolay.
ohhh yaseminim. gezdiniz demek negüzel oh eylenmiştir kuzum sen nasıl oldun..
geçmiş olsun tekrar cnmcumartesi gittik dr a fundacım kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuş
ayrıca çocuk o olacak yapıcak bişe yok
Iyilik canim berrayla oturuyoruz:) yarismadaoylama basladi heyecanliyim.sen nasilsin.katre günaydın cnm ne haber?
Gecmıs olsun cnm ıns cok ılerlemeden atlatsın kuzucuk...cumartesi gittik dr a fundacım kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuş
ayrıca çocuk o olacak yapıcak bişe yok
Heyecan basladı mıIyilik canim berrayla oturuyoruz:) yarismadaoylama basladi heyecanliyim.sen nasilsin.
Bızımkılerde pek pımpırıklıdır o konuda kv kp:)günaydın kızlar
nasılsınız
ben değişik bi haftasonu geçirdim
cumartesi defne kv nin 20 yıl önce aldığı bi biblonun kenarını kırdı yanlışlıkla(yere koyarken biraz sert koydu)
eşimde bana söylendi
bende eşime küstüm ve konuşmadım
2 gün eşim gönlümü almak için uğraştı.özür diledi.dün barıştık
haftasonu temizlik,çamaşır,ütü,bulaşıkla geçti
cumartesi günü defneyi avrasya sirkine götürdük
simdide sen yoksun
Kızlar bı yakalayamamıssınız bırbırınızıBi yakalayamadik birbirimizi:) berra iyi cok şükür teyzesi. Hastaydi atlattık şükür.
Kolay gelsın cnmiyi aksamlar kızlar sayfam guzel gıdyor 3 sıparıs daha aldım onlarla ugrasıorum gıremıorum ama aklımdasınız sımdı bır bakayım dedım sızlere
güldencım destegın ıcın saol canım
arkadaslar sızlerdende destek beklerım cok sevınırım cevrenıze arkadaslarınıza duyurusanız nıkah sekerı kına taçları gelın damat kadehlerı anı defterlerı falan gbı hersey yapıyorum facede ınstagramda masalsı dokunuslar olarak yonlendırebılırsınız sayfamı begenmeye davet edebılırısnız cok sevınırm https://www.kadinlarkulubu.com/Masalsı-dokunuşlar/1569340443311155?ref=aymt_homepage_panel
Hamarat anne mm patates canaklarıda super olmustur:)günaydın kızlar yoğun bir hafta sonu geçirdim cumartesi ve pazar olmak kaydiyle ama şükür atlattım.
menümde mayalı poça, kırma yani börek, patatez çanakları, kek, kurabiye vardı.
ay atlattım şükür işin güzel yanı 2. günde mamalarla devam ettim tabi patatez ve börek ilavesi yaptım he he he şükür atlattım..
Gunaydın cnm herkeste bır yogunluk varmıs:)herkese günaydın kızlar... benim de haftasonum yoğundu. sağlığımız yerinde çok şükür. betülüm çok geçmiş olsun cnm şifa versin rabbim tüm hastalara. güldenim maşallah arkadaşım pek hamaratsın ohhh yarasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?