2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben daha iyiyim cnm çok şükür. bel ağrım var ama ayağım daha ii. kendimi yormadığım sürece tabi. benim kilo sadece göbekte olduğu için bel ağrım artıo. top yutmuş gibi bi karnım var

Guldencim maşallah arkadaşım halletmissin haftasonunu. Menunde cok güzelmiş.

Yasemincim seninde yogun gecmis. Biz cok sakindik. Aşırı kar vardi burada dışarı adim atamadik

cumartesi gittik dr a fundacım kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuş
ayrıca çocuk o olacak yapıcak bişe yok
geçmiş olsun tekrar cnm
ya işte bunu gelde eşime anlat
onlara göre çocuk hiçbir şeye dokunmayacak, ellemeyecek, put gibi oturacak, önüne oyuncak koyacaksın oynayacak,dökmeden yiyecek,koşturmayacak,saatlerce uyuyacak
sanki köşe yastığı, çocuk bu ya
bazen sinir ediyor beni
ama anladı hatasını, baya uğraştı barışmak için, arada laf sokuyorum bir de

Gunaydın kızlar
Bızım haftasonuda yogundu cumartesı alusverıs dun sabahta kahvaltıya mısafırlerım vardı sonra ıkeaya gıttık dolasmaya aksama kvde derken gun bıttı:)
Tr de kar varmıs burasıda gunluk guneslık :)

Bızımkılerde pek pımpırıklıdır o konuda kv kp:)
Kalp kırmaya degmıycek seyler...
Iyı yapmıssın oh:)

Kolay gelsın cnm
Sıparıslerın devamı gelsın ıns:)

Hamarat anne mm patates canaklarıda super olmustur:)

Gunaydın cnm herkeste bır yogunluk varmıs:)
Hamıslere ıkı kat zor mısafır agırlamak atlatmıssın cok sukur..

benicim aslında biz görümcemle anlaştık hingel günü yapacaktık. tam biz yaparken eşimin kuzenei aradı yarım saatliğine bi uğrıycaz diye. iş değişti hemen bi kek yapıldı dondorucudan da sarma ve börek çıkarıldı.hingelden de koyduk afiyetle yendi:) ama hamurişi olduğu için gerçekten yorucu oldu

ya kızlar nurayım yapar bu işi gerçi nurayım bana link atarmısın şekerim telden he heh e oyvermeyle ilgili ya ben bulamıyorumbeceriksizimde..
sibel benicim günaydın.
ohh beni negüzel gezilmiş he heÇ:
yok be kızlar yaptık öyle birşeyler işte annemin 15 gün sonra duasıvar aynı menüyü yapıcam yine he heh e:

Benmde bir haftadr süren başağrısım bugun biraz hafifledi şükür. .aaksam bi arkadas iki cocugunu rakti bi de bnmki ayyy felaketti uc cocuk cok zormus:))

Cuma gun ayrıntılı ultrasonmz vardi oğlus 500gr masallh yalnz beyninde gelisimsel bir kist çıktı. Meryemde de cikmisti gerci tecrubrliyim o yuzden ama iondaninsan tedrgin oluyo yine de...
misafir kaynimin oglu dun gitti guzel gecti kv yapti saolsun ben basimi kaldiramayinca...bbizden haberler boyle iste

geçmiş olsun sibelcim. ne kistiymiş o cnm meryemde de vardı diosun sonrasında kayboluo mu yani anlamadım

Sanırım 30 una kadar yasemincim.

Evet benicim bulusamadik bi songülüm le ozlemistik oysa:) sen alismissindir heralde bu heyecana benim ilk olunca midir nedir sabaj ruyama girdi:) hic oy alamamişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…