2012 kasım bebekleri büyüyor..

Coronoid pleksus kisti diye geçiyor. 25 26.h25 26.haftada kayboluyor.meryrmde 24te kaybolmustu.insallh bu kuzumda da oyle olur.drlar cok rahatlar bende daha rahatm bu kez umarm oyle olur gerckten.

ben burdayım kızlar..
katre senin yemek bükmeydi dimi ben yanlış oy ver vermedim inşşşş: yanlız 2. olmuşsunhadi bakalım inş 1. gelecek ben inanıyorum tebrikler arkadaşım ..
nurayımada çoooooook teşekkürler herzamanki gibi..

Aysegulcum hayırlı bol kazançlar canim sen onlarla ugrasirken masal ne yapıyor oyun istemiyor mu
canım masal bayılıyor ben onlarla ugrasırken cunku ufak tefek kumasları parca ıvır zıvırları alıyor bebegını getırıor cok guzel oynuyr boncukları ıncılerı alıyor kagıda yapıstırıo oda kendı kendıne aktıvıe yapıyor :)zararı olmuyor bana yada sıkılmıyor hıc oyuzden ıcım rahat sukur

Saolun canlar insallh gececk içimi rahat tutuyorum.isim düşünmedimk daha ama ömer diyesim geliyo hep:))yyaseminden mi etkilendm ne)ggecen ruyamda huseyin duran oldgunu gördüm gguluyorum.huseyin diye hic sevmedgm bir dayim varda anneme soylesem kalpten gider herhalde diyorum

ömer bende cok sevdım bu ısmı ya erkege cok yakıstırıorum nednse kıbar bır okadarda agır asıl gelıyor bana heryastada kullnabılceg ısım
huseyın kısmına cok guldum :)

nurayım hoşgeldin tkrar sağol cnm..
evet benbende budefa oyumu katreye verdim şu bükme tarifi hamaratlardada varmı katrem?
beni senin yemeyin neydi bakyimmmm:
ayşegül ne haber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…