- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.461
inş biran önce toparlarsın cnm offf çok geçmiş olsun..bilmiyorum cnm yaaa ama çok ağrıo. akşam olsa da eve gitsemmmm
Ha ha kasım anneleri benı hıc dınlemıyomus meger:) katıldıgımı soylemıstım oysakıyarışmada beni de mi vardıııı:) ha ha kasım anneleri yarışıyor olmmuş:)
Ne biliyim canim kizlarin oylar bana gelince işte oylarini böldüm ya üzüldüm canim. Ama ben sana verdimKızlar sabah yazıp kactı gıbı oldu:) pazartesı yogunlugu bızdede:)
Katre cnm ne ozru hem sana degısıklık oldu hem bızde yenı bır tarıf ogrendık:) cokta guzel gıdıyorsun masallahdıger kategorıyede beklıyoruz senı ve dıger kasım annelerını:)
sağol sibelim yaa bi ara yine çekmiştim tekrar başlıo sanırım inş. devamı gelmez.Yasemn gecmis olsun bir haftadr cekiyorum ben o bas agrisini ve ne bicm bisey oldgunu cok iyi biliyorum allh yardcn olsuolsumn.
Ha ha ben cekilebilirim canim beni kadar becerikli degilim:) ama hayatima heyecan katti valla degisik bi tecrübe oldu benjm icin:)bundan sonra aynı yarışmaya katılmak yok ayrılın bakimmmm ha ha:)
Uzulme tadını cıkarmaya bakNe biliyim canim kizlarin oylar bana gelince işte oylarini böldüm ya üzüldüm canim. Ama ben sana verdim
Ay benim hic sütlü tatlim yok oraya da yazdim ya aram da yok. Guzel bi tarif bulursam katilirim ama. Cok zor olmaz heralde hazirlamasi
Yok canim yazmiyor. Biraz ayrintili bi tarif olunca yazamamistim. Pc yi acinca oradan kopyalayayim canim. Ya da bilgisayar basinda olan biri kopyalarsa da olabilirben katıldığını hatırlıyorumda ay link olmayınca zorlanıyorum bulmakta yaaaa: benicim ee senin yemek neydi bakayım...
katre hamaratlarada yazarmısın tarifi şekerim elimizin altında olsun yada yazıyoda benmi kaçırdım..
Gecmıs olsun cnm ya hafıf agrı kesıcılerden alsan? Ins devamı gelmez..sağol sibelim yaa bi ara yine çekmiştim tekrar başlıo sanırım inş. devamı gelmez.
Uzulme tadını cıkarmaya bakeglenıyoruz cnm. sutluler ıcın benım bı tarıfım var ama tam uyup uymadıgını edıtore sorup onunla katılabılırım:)
Hem sen soyle bakım bukmeyı yapsam pısırmeden dondurucuya atsam olurmu sence?
Gelen ay gunum var onceden yapsam ogun taze taze pısırsem dıye dusunuyorum olmadı pısırıp koyucam zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?