2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar sabah yazıp kactı gıbı oldu:) pazartesı yogunlugu bızdede:)
Katre cnm ne ozru hem sana degısıklık oldu hem bızde yenı bır tarıf ogrendık:) cokta guzel gıdıyorsun masallah dıger kategorıyede beklıyoruz senı ve dıger kasım annelerını:)

yarışmada beni de mi vardıııı:) ha ha kasım anneleri yarışıyor olmmuş:)
Ha ha kasım anneleri benı hıc dınlemıyomus meger:) katıldıgımı soylemıstım oysakı
Kızlar dıger kategorı sutlu tatlılar olucak buyuk ıhtımal hadı yapın bırer tatlı hep beraber yarısalım:))

Yasemn gecmis olsun bir haftadr cekiyorum ben o bas agrisini ve ne bicm bisey oldgunu cok iyi biliyorum allh yardcn olsuolsumn.

ay cnm bu ara kopuk kopuk takip ediyorum ya atlamışım:) kusuruma bakma yada gördüm hatırlamıyo da olabilirim malum hamilelik nedeniyle unutkanlık iice tavan yaptı... tatlı ne yapcan bakimmm

Ne biliyim canim kizlarin oylar bana gelince işte oylarini böldüm ya üzüldüm canim. Ama ben sana verdim

Ay benim hic sütlü tatlim yok oraya da yazdim ya aram da yok. Guzel bi tarif bulursam katilirim ama. Cok zor olmaz heralde hazirlamasi

ben katıldığını hatırlıyorumda ay link olmayınca zorlanıyorum bulmakta yaaaa: benicim ee senin yemek neydi bakayım...
katre hamaratlarada yazarmısın tarifi şekerim elimizin altında olsun yada yazıyoda benmi kaçırdım..

Uzulme tadını cıkarmaya bak eglenıyoruz cnm. sutluler ıcın benım bı tarıfım var ama tam uyup uymadıgını edıtore sorup onunla katılabılırım:)
Hem sen soyle bakım bukmeyı yapsam pısırmeden dondurucuya atsam olurmu sence?
Gelen ay gunum var onceden yapsam ogun taze taze pısırsem dıye dusunuyorum olmadı pısırıp koyucam zaten:)

Yok canim yazmiyor. Biraz ayrintili bi tarif olunca yazamamistim. Pc yi acinca oradan kopyalayayim canim. Ya da bilgisayar basinda olan biri kopyalarsa da olabilir

yok katrecim içmiyorum çünkü kesmio o nedenle de içmiyorum... akşama eşime bi masaj yaptırıp uzanmayı düşünüyorum tabi kuzum izin verirse:) hepinizi öpüyorumm... ii akşamlar...

O sekilde hic denemedik canim annemde hep pisirip atar. O yuzden bisey diyemiycem. Ama isitinca da taze gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…