- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.481
ay çok sevinirim bende paylaşırsanız yada ben biraz daha bakayım bakalım..yok katrecim içmiyorum çünkü kesmio o nedenle de içmiyorum... akşama eşime bi masaj yaptırıp uzanmayı düşünüyorum tabi kuzum izin verirse:) hepinizi öpüyorumm... ii akşamlar...
Tepsı orugu cnm bak bakalım begenıcen mı:)ben katıldığını hatırlıyorumda ay link olmayınca zorlanıyorum bulmakta yaaaa: benicim ee senin yemek neydi bakayım...
katre hamaratlarada yazarmısın tarifi şekerim elimizin altında olsun yada yazıyoda benmi kaçırdım..
Hımm bakalım ogune kadar dayanamayıp kendım ıcın yaparsam denerım pısırmeden. Ben cok sevdım tadını:)O sekilde hic denemedik canim annemde hep pisirip atar. O yuzden bisey diyemiycem. Ama isitinca da taze gibi oluyor
Ben burdayım:)Katre wavs beni gece kuslariiii nerdesiniz
Ayyy cok sevindimm iyi tatlim sen nasilsinBen burdayım:)
Nasılsın cnm?
Evet cnm dilekle vavs yazmuor bu araWavs ugramıyosun uzun zamandır hersey yolundadır ıns cnm
Bızdende ıyılık cnm sukurAyyy cok sevindimm iyi tatlim sen nasilsin
Kızlar ses verın merak edıyoruz:)Evet cnm dilekle vavs yazmuor bu ara
Oh oh keyif zamani desene cok sukur cnm iyi kuzucuklarBızdende ıyılık cnm sukur
Kucuk cadı yenı uyudu
Aras yaren nasıllar
Araba surmeye basladınmı bakım aglatıyonmu asfaltı
Ay ne guzel masallahOh oh keyif zamani desene cok sukur cnm iyi kuzucuklar
Ehliyeti aldim ertesi gin basladik calismalara sehir ici vb. Dun de ilk defa yarenibkursa kendim biraktim givenim geldi kendime
Olsun canim pratik yaptikca olur hepsi burda parki ogrenmeden ehliyet alman imkansiz baya isledi banaAy ne guzel masallah
Yalnız ne buyuk kolaylık dımı esını beklemeden bıyere gıtmek
Ben de park yapmada bıraz ılerletmek ıstıyorum kendımı (bu cumlede sankı surme olayını bıtırmısım gıbı oldu ama ılk gunlere gore gayet ıyıyım sukur) aralara falan park etmeye calısıyorum sımdı:)
Ay ıyımıs buOlsun canim pratik yaptikca olur hepsi burda parki ogrenmeden ehliyet alman imkansiz baya isledi banaEki Görüntüle 1466584
Ara vermemek lzim doyor herkezAy ıyımıs bu
Kız bende fıstık gıbı park yapıyodum
Ikı sene surmeyınce gıttı hersey
Tamam canim 11 nasil?Cnm ben kactım uyku vaktı:)
Daha erken saatlerde bulusalım arada ugra boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?