2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok katrecim içmiyorum çünkü kesmio o nedenle de içmiyorum... akşama eşime bi masaj yaptırıp uzanmayı düşünüyorum tabi kuzum izin verirse:) hepinizi öpüyorumm... ii akşamlar...
ay çok sevinirim bende paylaşırsanız yada ben biraz daha bakayım bakalım..
yaseminim tekrar geçmiş olsun inş geçer cnm görüşürüz öptüm ikinizi ay pardon üçünüzüde he he:

Tepsı orugu cnm bak bakalım begenıcen mı:)

O sekilde hic denemedik canim annemde hep pisirip atar. O yuzden bisey diyemiycem. Ama isitinca da taze gibi oluyor
Hımm bakalım ogune kadar dayanamayıp kendım ıcın yaparsam denerım pısırmeden. Ben cok sevdım tadını:)
Ben telden gırıyorum ama kopyala yapıstır var bı bakım senın tarıfı aktarabılecekmıyım hamaratlara:)

katrecım tarıfını ekledım hamaratlara yalnız fotolar ustune tıklayınca cıkıyor dosya buyuk geldı galıba
Blgsyrdn tekrar duzenlersın gırdıgınde ıstersen:)

Yasemincim canim cok. Gecmis olsun insalla gecmistir agrin insanin neresi agrirsa cani orda
Sibelcim ilk gebeliltede yasamissin ayni durumu insalla.pasadada atlaticaksiniz

Aysegil cnm yeni girisimin hayirli olsjn harika seyler yapiyorsun bol kazanclar diliuorum

Guldencim yogun bir hafta sonuymus gecmis olsun

Fundacim ufak bir gerginlik yasamissiniz ama tatliya baglanmis sevindim

Bızdende ıyılık cnm sukur
Kucuk cadı yenı uyudu
Aras yaren nasıllar
Araba surmeye basladınmı bakım aglatıyonmu asfaltı
Oh oh keyif zamani desene cok sukur cnm iyi kuzucuklar
Ehliyeti aldim ertesi gin basladik calismalara sehir ici vb. Dun de ilk defa yarenibkursa kendim biraktim givenim geldi kendime

Oh oh keyif zamani desene cok sukur cnm iyi kuzucuklar
Ehliyeti aldim ertesi gin basladik calismalara sehir ici vb. Dun de ilk defa yarenibkursa kendim biraktim givenim geldi kendime
Ay ne guzel masallah
Yalnız ne buyuk kolaylık dımı esını beklemeden bıyere gıtmek
Ben de park yapmada bıraz ılerletmek ıstıyorum kendımı ( bu cumlede sankı surme olayını bıtırmısım gıbı oldu ama ılk gunlere gore gayet ıyıyım sukur) aralara falan park etmeye calısıyorum sımdı:)

Olsun canim pratik yaptikca olur hepsi burda parki ogrenmeden ehliyet alman imkansiz baya isledi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…