2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohhh ohh songülüm sevindim arabayı ilerletmene şekerim bak ee malum gelecez oralara artık alırsın bizi he heh e.:
benicim hamaratlara eklediğin için teşekkür ederim cnm çok sağol..
evet wavsum girmiyo uzun zamandır dilekte öyle.
fatmada haftada 1 girer oldu artık kızlar çok ihmal ediyorsunuz bizi haberiniz olsun..

herkese günaydın kızlar... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler... valla geçti mi bilemedim başım uyuşuk gibi çünkü gece uyumadım. kuzum sağolsun sayısız uyandı beni de uyutmadı. akşam talıyı fazla kaçırdı sıpa sabaha kadar su istedi durdu. benim uykuyu da mahvetti. tam da gününü buldu yani. neyse gün ii geçer inş. sibelcim sana da geçmiş olsun cnm. valla güldenim harbiden yoruldum bu hamilelikte.hayırlısıyla sağlıkla bitsin inş. herkesinki

günaydın yaseminim ayyy kötü olmuş .
normal aslında kötü geçmesi cnm ilk hamileliklerde istediğimiz zaman dinlenme imkanımız oluyo ama şuanda öyle bir şansın yok bence ondan..
olsun çoğu gitti azı kaldı inş hayırlısıyla alın kucaklarınıza..
begtül günaydın paşam nasıl oldu..?

aynen güldenim dinlenme şansım hiç yok. dün inan kafamı koyayım dedim ona bile fırsatım olmadı. belim başım coştu. gecede böyle olunca tam tuz biber oldu. buna şükür tabi şikayetçi değilim. rabbim isteyen herkese nasip etsin bunlar tatlı şikayetler geçici çok şükür. eğer dr 38 de alırsaaaa 9 haftamız kaldı teyzesi gelio paşa inş:)

sağlıkla cnm inşşşş:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
yaseminim başın nasıl oldu tatlım inş daha iyidir?
günaydın cnm

Günaydın canlarrr.....basagrim tekrar başladı bugun offf igrenc bisey yaaaaa
günaydın cnm geçmiş olsun
nedir bu çektiğin baş ağrısı böyle
günaydın cnm
geçmiş olsun

günaydın kızlar geçmiş olsuun hepinize
günaydın cnm,erdem nasıl oldu?
ay sen böyle söyleyince ne kadar yakın değil mi?
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ömeri

herkese günaydın kızlar
çok uykum var
gece defne ağladı yanımıza aldık
yarım saat sonra babasını tekmelemeye başladı
uzunca bir süre babasını tekmeledikten sonra babasının yastığını başının altından çekti, sonra da beni kaldırdı ayağında salla diye
1 saat defneyi ayağımda salladım
sıpa ayağımda uyuyor bırakınca uyanıyor
sabah 4,5 tu ben artık pes ettim
5 gibi yatağına yatırdım.6 da da kalktım
anlayacağınız baba-kız çekişmesi nedeniyle ben uykusuz kaldım

bu arada dün akşam kv defneyi kreşten aldıktan sonra biz gelinceye kadar ağlamış
kv çıldırmış

günaydın fundaım. neden ağlamışki defnem? ay benimde çok uykumvarya sanki hep uyuyasımvar.

günaydın fundaım. neden ağlamışki defnem? ay benimde çok uykumvarya sanki hep uyuyasımvar.
bilmiyorum ki cnm
defneye soruyorum bişey demiyor
ama kv resmen çıldırmış
kp haftasonu ne yaptınız bu çocuğa dedi eşim de ne yapabiliriz ki baba güzelce vakit geçirdik dedi
benim aklıma sadece haftasonu bizimleydi,dün akşam bizi yanında göremeyince kızmış olabilir

Gunaydin canim ay lafi bile heyecanlandiriyor beni alacagim tabikide
Au ne zaman geliyorsinuzz

Ay cok zor bir geceymus bende defne baba ile seni paylasamiyor

Ay cok zor bir geceymus bende defne baba ile seni paylasamiyor
evet cnm
bence de paylaşamıyor ama ne yapacağım bilemiyorum
eşim bana sarıldığı zaman koşarak geliyor ve benim annem diye bi taraftan bana sarılırken bi taraftan da babasını itekliyor
her gece babasını tekmeliyor yataktan gitsin diye

bu arada songülüm araba kullanmayı ilerletmen güzel olmuş canım benim
kazasız belasız güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…