- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.521
Oy oy kiyamam bizim kuzuda ayni durumda canim kiskaniyor en cok ta babamizi paylasamiyiruzevet cnm
bence de paylaşamıyor ama ne yapacağım bilemiyorum
eşim bana sarıldığı zaman koşarak geliyor ve benim annem diye bi taraftan bana sarılırken bi taraftan da babasını itekliyor
her gece babasını tekmeliyor yataktan gitsin diye
Sagolasin canim insalla zamanla daha iyi olcakbu arada songülüm araba kullanmayı ilerletmen güzel olmuş canım benim
kazasız belasız güle güle kullan
Burdayim yahuhu he u heu heu nerdesiniz bakyimmmm:
Oy oy hadi bugunde guzel gecsun insalla kalmis olmasjn kiyida kosede dikisleryasemincim burcum sükürler olsun daha iyi ara ara olsada atlattım şükür
fundam güldenim erdem bir azı dişi daha çıkardı sanırım ondan düşmeyen ateş oldu şimdi keyfi daha iyi en aızndan ateşimiz o kadar yükselmiyor şükürler olsun
ben bugün tekrar kontrole gidicem bakalım ne diyecek dr
yasmin canım ne kadar az kaldı ay burda bir arkadaş var ikizleri var 20 aylık tekrar hamile kalmış bilemeden napcam bilmyiorum diyip duruyo :)
sibel canım inşallah geçer baş ağrısı
songülüm usta şöför oldu artık canım sırtımız yere gelmez
beni canım bu yarışmada memleket ağır bastı afyonlu olduğumdan katreye vedim oyumu çok severim bükmeyi
katre başarılar arkadaşım çok güzel gözüküyordu bükmeler
wavs ayşegül özcanan hevin fatma yağmur ismini hatırlayamadığım arkadaşlar öpüyorum sizleri ve kuzularınızı
Ama bak betulim ilk senin evine gelirken araba kullandim ugur getirirsin insallayasemincim burcum sükürler olsun daha iyi ara ara olsada atlattım şükür
fundam güldenim erdem bir azı dişi daha çıkardı sanırım ondan düşmeyen ateş oldu şimdi keyfi daha iyi en aızndan ateşimiz o kadar yükselmiyor şükürler olsun
yasmin canım ne kadar az kaldı ay burda bir arkadaş var ikizleri var 20 aylık tekrar hamile kalmış bilemeden napcam bilmyiorum diyip duruyo :)
beni canım bu yarışmada memleket ağır bastı afyonlu olduğumdan katreye vedim oyumu çok severim bükmeyi
wavs ayşegül özcanan hevin fatma yağmur ismini hatırlayamadığım arkadaşlar öpüyorum sizleri ve kuzularınızı
defne de beni paylaşamıyor :)Oy oy kiyamam bizim kuzuda ayni durumda canim kiskaniyor en cok ta babamizi paylasamiyiruz
olur olur cnm sen hiç merak etmeSagolasin canim insalla zamanla daha iyi olcak
yeni inciniz hayırlı olsun cnmyasemincim burcum sükürler olsun daha iyi ara ara olsada atlattım şükür
E super olur bu yarenin gosteriside var nil cok keyif alirhayda ben yazana kadar bana yazdıklarınız gelmedi sitede bi sıkıntı var yine galiba he he:
songülüm aslında bu sabah aklıma 23 nisan geldi cnm perşembe zaten tatil cumada izin alsak diorummmama seninle kolnuşuruz bakalım hepimize uyarsa tabi cnmm:
Canim belli olmuyor olsun yaren evde yapar nil icin hahasongülüm yarenin gösterisi sabahtır biz okadar erken gelmeyiz de öylen gibi gliriz sanıyorummm...
ha ha ha şekerim ben songüle gidiyorum 23 nisanda kıskanmayalım lütfen efemmmmmay bi gittim herkes gelmiş ve gitmiş. kim nereye gidio 23 nisan da huuu.... çok ayıp bizsiz takılacaksınız. hıh
nasıl yani ee suçiçeği çıkartan çocuk geliyomu kıreşe cnm?Saolun kizlar havalar duzelmedi bi türlü. Istanbulunda havasi kirli faln yaranadi bana sanirim...
Neryemin kreste bi cocuk su cicegi olmus gecen hafta korktum ve meryemi yollamadm bugün. Bu haftada gitmiycek.. 29mayista gosterileri var ne yspcklar merakliyim.dun marş ogrenmisler mars mars mars ileri ileri donmez geri turkun asgeri deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?