2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar aranızda taçın ranforce serisini kullanan var mı varsa memnun mu. bi yardımcı olur musunuz nevresim bakıyorum da netten
canım ben taç'ın pamuk saten nevresimlerini kullanıyorum 5 yıldır.inan ilk günki gibiler
hiçbir şey olmadı
biraz pahalı ama verdiğin paraya değiyor
ben evlenirken 3 takım almıştım düşün hala bişey olmadı
sürekli yıkıyorum ama sağlammış
muhtemelen daha uzun yıllar kullanacağım
1 takım hediye nevresim takımı gelmişti ama o kötü çıktı

ha ha ha beğendinmi yasemin teyzoş bizi bakalımmhe hehe:
yaseminim benim ve nilin bütün nevresim takımlarımız taç ve ben çok memnunum ama seri hatırlamam he he:

Bnm yok tac ama dun konuştuk burdaki bayanların varmis bes on yillik hemde parlk renkli olmasina ragmen hic atmamis rengini falan memnun herkes..

Cicek cikaran cocuk gelmiyo tabii de bulastricilik meselesi varya o an onunla olan tüm cocuklar risk altialtinda.iki uc güne belli olur. ..bide grip salgini var yine.dortte ucu yok sinifin:)

pamuk saten olanlarda sıkıntı yok çok güzeller ve gerçekten çok kullanışlılar solmuolar da ben bu ranforce serisini hiç bilmiyorum o yüzden sordum. mesela kristal serisi de var taç ın ama hiç güzel değil.

teşekkür ederiz teyzesi akşama kendisi bnediyecek bakalım fotolara çok seviyo kendi fotğraflarına bakmayı sıpa ..
demekki ben o krıstal serisini almamışım cnm bende pamuklu satende var normalde ama dediğim gibi ben memnum .. ama serilerin adına hiç dikkat etmedim..

kızlar aranızda taçın ranforce serisini kullanan var mı varsa memnun mu. bi yardımcı olur musunuz nevresim bakıyorum da netten
bende Tacin pamuk saten uyku setini almıştım nerdeyse yedi yıl oldu sık sikta kullanıyorum yorgani bile kaç defa yıkadim rengi falan hiç solmadi hala ilk günkü gibiler

Ay bayıldım valla çok güzel cikmis masallah premsesime

bu ranforce serisini bilen yok anlaşılan e o zaman pamuk satene devam:) sağolun kızlar. doğuma alayım bi tane diyorum . aslında mavi nevresimim var ama onu kullanasım yok halbu ki hiç kullanılmamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…