- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.541
canım ben taç'ın pamuk saten nevresimlerini kullanıyorum 5 yıldır.inan ilk günki gibilerkızlar aranızda taçın ranforce serisini kullanan var mı varsa memnun mu. bi yardımcı olur musunuz nevresim bakıyorum da netten
bende Tacin pamuk saten uyku setini almıştım nerdeyse yedi yıl oldu sık sikta kullanıyorum yorgani bile kaç defa yıkadim rengi falan hiç solmadi hala ilk günkü gibilerkızlar aranızda taçın ranforce serisini kullanan var mı varsa memnun mu. bi yardımcı olur musunuz nevresim bakıyorum da netten
Ay bayıldım valla çok güzel cikmis masallah premsesimeteşekkür ederiz teyzesi akşama kendisi bnediyecek bakalım fotolara çok seviyo kendi fotğraflarına bakmayı sıpa ..
demekki ben o krıstal serisini almamışım cnm bende pamuklu satende var normalde ama dediğim gibi ben memnum .. ama serilerin adına hiç dikkat etmedim..
aman al canim kullanasin yoksa yeni yeni temiz temiz kullanirsin Ohh misbu ranforce serisini bilen yok anlaşılan e o zaman pamuk satene devam:) sağolun kızlar. doğuma alayım bi tane diyorum . aslında mavi nevresimim var ama onu kullanasım yok halbu ki hiç kullanılmamış:)
alcam cnm inş. bakalım. evde olan dantelli o nedenle istemiyorum kullanmak anneme kalsa onu kullan deyip duruyor:) almam lazımmmm :)aman al canim kullanasin yoksa yeni yeni temiz temiz kullanirsin Ohh mis
MERHABA CNM BEN BURDAYIM AMA BİRAZDAN GİDİCEMMM NE HABER BAKALIM?Merhabalar kızlar herkes gıttı mı?
Iyılık cnmMERHABA CNM BEN BURDAYIM AMA BİRAZDAN GİDİCEMMM NE HABER BAKALIM?
Tam saat 23.00 da burdayimIyılık cnm
Nılosu gordum cok tatlı masallah:)
Bırde eskıden radyocu oldugunu ogrendım:)
Iyi geceler cnm nasilsinIi geceler herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?