2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canimm nereerdesin sen

Nezamndir giremedm ama hep takpteyim
Valla nasil aksam oluyo anlamyorum canim
Suan alp i uyutuyorum besigine yatrdim sallamiyorum ikigundur kendi uyumaya alissin diye ama hala uyumadi
Sen neler yapyosun canim ehliyetni almissin hayrli olsun canim allahim kazasiz belasz kullanmk nasip etsin

wavsum nerlerdesin gerçekten arada ses ver tatlımmm:
merak edioruz seni.
benicim çok teşekkür ederim cnm . vardı öyle bir dneyimim bir zamanlar ama çok güzeldi gerçekten..
songülcüm ben bundan 15 yıl kadar önce radyo programı yaptımda beni onu söylüyor.
4 yıl kadar..

ay kızlar bugün acayip başım dönğyo ya sanıyorum sinizüt kaynaklı çünkü sol tarafım kapalı tamamn çok direndim ama galiba antibiotik içmeden geçmeyecek ..

herkese günaydınnn... ayyy hava çok güzel burda yaaa tam gezmelik kv kuzumu çıkarsa bari biraz dışarı...
geçmiş olsun güldenim rabbim şifa versin mecbur olunca alıcan antibiyotik napcan mecbur.
wavs hoşgeldin cnm aarada uğra çok ihmal ediosunuz bizi....
kızlar nasılsınız...

Herkesee gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiyiz pek zaman bulamiyorum buraya girmeye takipteyim ama

Songul canim ehliyetin hayirli olsun

Yasmin o bas agrisi bende iki haftadir var birde kramp girdi kalcama bir hafta yuruyemedim bu hamile ligim benimde zor geciyor

Gulden maasallah nilime nekadar güzel fotolari

Funda sen nasilsin iyisinidir ins

Beni cim sen hamaratligina maasallah ben hicbirsey yapamiyorum artik cilekli tarta bayildim valla yap yolla bana:)

Katre fatma sibel wauws betul sizlerede merhaba hepiniz iyisinizdir ins

Buarada ev bulduk gibi onay bekliyoruz 3 yatak odasi olursa pasalarima guzel bir oda yapacagim 6.ayda benim icin cok zor olacak nasipte varsa hayirlisiysa ev olsun bakalim kizlar stresli ve dusunmekten kafayi yiyecegim

hgünaydın yaseminim sağol cnm bakalım gidicem birazdan bizim dr nediyecek. bu arada burdada hava çok güzel gerçekten..

dilekçim hoşgeldin cnm aty arada haberdar et bizi cnm. demekki neymiş 2. hamilelikler zor geçiyomuş he hehe:
bu arada güzel yorumların için sağol teyzesi..

dilekçim hoşgeldin cnm aty arada haberdar et bizi cnm. demekki neymiş 2. hamilelikler zor geçiyomuş he hehe:
bu arada güzel yorumların için sağol teyzesi..
Gercekten zor geciyor simdi efe hasta 3 gündür hic birsey yemiyor ben calisiyorum yoruluyorum ama iki haftam kaldi ins is bitiyor efe surekli kucagimda bide bel agrisi cok kotu

Günaydın kızlar

Guldencim gecmis olsun canim. Nilosun fotolari nerede ben niye görmedim.

Dilekcim ev işi gönlünüze göre olur inşallah canım

Yasemincim sen nasil oldun canım daha iyisindir inşallah. Ay bu telefon beni yine sinir ediyor ne zor yazdim şunlari

Günaydın canlar.benm bu hamileligim de daha zor gegeciyor.bas ağrısı cektim kac gun.bugunde tansyonum düştü ne oluyo anlamiyorumm yaaa...

günaydın katrem sağol cnm.
niloşun fotoları facede cnm.. ve engellsiz anne sayfamda.
sibel günaydın ben diorum işte 2. bebiş zor diye çünkü ilkte sadece ona odaklanıyorduk ama şimdi ilgilenmeniz gereken bir bebek var ortada hatta bebek değil pardon bir birey..

ay hamiş anneler biz böyle konuştukça kızlar ikinciden korkmaya başlayacak ha ha:) herkes bir değil kızlar gözünüzü korkutmayın lütfennn... çok rahat geçirende var 2. hamileliğini. sanırım biz biraz kötü örnek oluyoruz size:) neyse ki az kaldı sonuçta aşağı yukarı herkes bu süreçten geçecek rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inş. ve isteyen herkese nasip etsin...
dilekcim ev mi alıosunuz cnm hayırlı uğurlu olsun. rabbim gönlünüze göre versin inş.
katre cnm face de gördük biz niloşun fotolarını:)

kızlar gümnaydın herkese umarım herkes iyidir..
günaydın canım

ay kızlar bugün acayip başım dönğyo ya sanıyorum sinizüt kaynaklı çünkü sol tarafım kapalı tamamn çok direndim ama galiba antibiotik içmeden geçmeyecek ..
geçmiş olsun cnm

günaydın cnm

günaydın cnm ben iyiyim
sen nasılsın?

Buarada ev bulduk gibi onay bekliyoruz 3 yatak odasi olursa pasalarima guzel bir oda yapacagim 6.ayda benim icin cok zor olacak nasipte varsa hayirlisiysa ev olsun bakalim kizlar stresli ve dusunmekten kafayi yiyecegim
hadi hayırlısı olsun cnm

günaydın cnm

Günaydın canlar.benm bu hamileligim de daha zor gegeciyor.bas ağrısı cektim kac gun.bugunde tansyonum düştü ne oluyo anlamiyorumm yaaa...
günaydın cnmm

Sagol katrem tesekkur ederim

Yasemin canim cok ccok zor gecmiyor ama nekadar olsa birinci bebek gibi olmuyormus daha cok sorumluluk var suan uzerimizde neyse hayirlisi olsun
Ev almiyoruz canim kiraci ama simdiki evimiz bir yatak odasi oldugu icin ev tasiyacagiz ve annemlerin yaninda ev bulduk yakin olcaz cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…