- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.561
Canimm nereerdesin senIyi geceler kizlar
Canimm nereerdesin sen
hgünaydın yaseminim sağol cnm bakalım gidicem birazdan bizim dr nediyecek. bu arada burdada hava çok güzel gerçekten..herkese günaydınnn... ayyy hava çok güzel burda yaaa tam gezmelik kv kuzumu çıkarsa bari biraz dışarı...
geçmiş olsun güldenim rabbim şifa versin mecbur olunca alıcan antibiyotik napcan mecbur.
wavs hoşgeldin cnm aarada uğra çok ihmal ediosunuz bizi....
kızlar nasılsınız...
Gercekten zor geciyor simdi efe hasta 3 gündür hic birsey yemiyor ben calisiyorum yoruluyorum ama iki haftam kaldi ins is bitiyor efe surekli kucagimda bide bel agrisi cok kotudilekçim hoşgeldin cnm aty arada haberdar et bizi cnm. demekki neymiş 2. hamilelikler zor geçiyomuş he hehe:
bu arada güzel yorumların için sağol teyzesi..
aynen dilekçim zaman çok hızlı ilerliyor malesef herşeyin tadını çıkartmak lazım..Nedemek guldenim cok güzel fistik buyuduler ya daha dun kucucuklerdi zaman su gibi akiyor abla abi oldular:)
günaydın canımkızlar gümnaydın herkese umarım herkes iyidir..
geçmiş olsun cnmay kızlar bugün acayip başım dönğyo ya sanıyorum sinizüt kaynaklı çünkü sol tarafım kapalı tamamn çok direndim ama galiba antibiotik içmeden geçmeyecek ..
günaydın cnmherkese günaydınnn... ayyy hava çok güzel burda yaaa tam gezmelik kv kuzumu çıkarsa bari biraz dışarı...
geçmiş olsun güldenim rabbim şifa versin mecbur olunca alıcan antibiyotik napcan mecbur.
wavs hoşgeldin cnm aarada uğra çok ihmal ediosunuz bizi....
kızlar nasılsınız...
günaydın cnm ben iyiyimHerkesee gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiyiz pek zaman bulamiyorum buraya girmeye takipteyim ama
Songul canim ehliyetin hayirli olsun
Yasmin o bas agrisi bende iki haftadir var birde kramp girdi kalcama bir hafta yuruyemedim bu hamile ligim benimde zor geciyor
Gulden maasallah nilime nekadar güzel fotolari
Funda sen nasilsin iyisinidir ins
Beni cim sen hamaratligina maasallah ben hicbirsey yapamiyorum artik cilekli tarta bayildim valla yap yolla bana:)
Katre fatma sibel wauws betul sizlerede merhaba hepiniz iyisinizdir ins
hadi hayırlısı olsun cnmBuarada ev bulduk gibi onay bekliyoruz 3 yatak odasi olursa pasalarima guzel bir oda yapacagim 6.ayda benim icin cok zor olacak nasipte varsa hayirlisiysa ev olsun bakalim kizlar stresli ve dusunmekten kafayi yiyecegim
günaydın cnmGünaydın kızlar
Guldencim gecmis olsun canim. Nilosun fotolari nerede ben niye görmedim.
Dilekcim ev işi gönlünüze göre olur inşallah canım
Yasemincim sen nasil oldun canım daha iyisindir inşallah. Ay bu telefon beni yine sinir ediyor ne zor yazdim şunlari
günaydın cnmmGünaydın canlar.benm bu hamileligim de daha zor gegeciyor.bas ağrısı cektim kac gun.bugunde tansyonum düştü ne oluyo anlamiyorumm yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?