- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.581
haklısın cnm 9 ay yatan hamileler var şükürler olsun bizim halimize. hem bu kadar da sıkıntı olsun nazar boncuğu niyetine di mi ama.ev işi de gönlünüze göre olmuş ne güzel cnm. efe suan sizinle aynı odada mı uyuyo cnm ikinci gelmeden ayırmak lazım malumSagol katrem tesekkur ederim
Yasemin canim cok ccok zor gecmiyor ama nekadar olsa birinci bebek gibi olmuyormus daha cok sorumluluk var suan uzerimizde neyse hayirlisi olsun
Ev almiyoruz canim kiraci ama simdiki evimiz bir yatak odasi oldugu icin ev tasiyacagiz ve annemlerin yaninda ev bulduk yakin olcaz cok mutluyum
Gunaydin canim cok sagol ins gecerGunaydin kizlar alp uyuyo hala bi size bakayim dedim
Yasemin sibel dilek gecmis olsun insallah agrilarnz gecer calismkta yorar insani
Dilek ev konusnda hayrlsi olur insallah canim annenler tr ye tasinmicakmydi benmi yanls hatrlyorum
Guldencm gecms olsn canim dr nedicek bakalim
Katre funda naslsnz kizlar
Ayni odada ayni yatakta yatiyoruz canim bensiz yatmiyor eve tasinirsak odasini ayiracagim birde tuvalet egitimi var kafam allk bullak vallahaklısın cnm 9 ay yatan hamileler var şükürler olsun bizim halimize. hem bu kadar da sıkıntı olsun nazar boncuğu niyetine di mi ama.ev işi de gönlünüze göre olmuş ne güzel cnm. efe suan sizinle aynı odada mı uyuyo cnm ikinci gelmeden ayırmak lazım malum
Gunaydin canim cok sagol ins gecer
Annemler bu sene haci liga gidecekler nasipse sonra turkiye tasinacaklar ama yanima gelecekler tabiki cocuklara bakicak bende calisacagim bakalim
Amin insallah canim sen napiyosun alp pasam nasil annesi buyudumuYa nekadr guzel allahim hayrlsyla gidip gelmeyi nasip eder insallah
cnm bende öyleydim inan.işten gelirdim 5buçuk gibi zar zor bir yemek yerdim mutfağı toplamamla uyumam bir olurdu. artık kaçta kalkarsam o zaman kılardım yatsıyı:) ama ikinci de rabbim yardım edio o kadar uyku olmuo. tabi şuanda da zeynep ne zaman yatsa ben de yatıyorum:). hem sen evdesin daha şanslısın o uyudukça uyursun. gece gündüz farketmez. eninde sonunda olcaksa zaman geçtikçe daha zor gelir diye düşünenlerdenim. çünkü çocuk düzene girdikçe en başa dönmek korkutuo. şimdi düşünüyorum da bizim şartlarımız için en ii zamanda nasiip etmiş rabbim. herkese de en doğru zamanda nasip etsin inş. burda ki ablalardan birisinin ki yedi yıl arayla diğeri 17 yıl arayla olmuş. çok zorlandık diolar. çünkü okuldu şuydu buydu çok daha farklı telaşlar çıkıo , tabi bu süreçte bebek bakmayı unutuosun çok zorlanıosun. rahata alışmışken en başa dönmeye diolar. tabi herkesin şartları farklı. düşünce farklı. hayırlı zaman çok önemli sağlıkla inş.Ben zaten korkuyorum yasemincimilk te surekli uyudugum icin ikincide naparim diye düşünüyorum. Tavuk gibi erkenden yatardik yaa:) yatsiyi bile bekleyemezdim gece kalkardim kilmaya
wavsum günaydın cnm alp iyi değilmi siz dil bağını ne yaptınız cnm
Wavss im iyiyim şükür berrayla uğraşıyorum koko izleyerek kahvalti yapiyoruz:) sen nasılsın canim
Amin insallah canim sen napiyosun alp pasam nasil annesi buyudumu
Haklısın canim senin düşüncene katılıyorum. Ama ben su an kaldiramam gibi herkes kendini tanir ya. Berra cok aşırı huysuz bi çocuk bunu dile getirmek istemiyorum ama öyle. Büyüdükçe biraz daha duzelir diye umut ediyorum. Yani inşallah öyle olurcnm bende öyleydim inan.işten gelirdim 5buçuk gibi zar zor bir yemek yerdim mutfağı toplamamla uyumam bir olurdu. artık kaçta kalkarsam o zaman kılardım yatsıyı:) ama ikinci de rabbim yardım edio o kadar uyku olmuo. tabi şuanda da zeynep ne zaman yatsa ben de yatıyorum:). hem sen evdesin daha şanslısın o uyudukça uyursun. gece gündüz farketmez. eninde sonunda olcaksa zaman geçtikçe daha zor gelir diye düşünenlerdenim. çünkü çocuk düzene girdikçe en başa dönmek korkutuo. şimdi düşünüyorum da bizim şartlarımız için en ii zamanda nasiip etmiş rabbim. herkese de en doğru zamanda nasip etsin inş. burda ki ablalardan birisinin ki yedi yıl arayla diğeri 17 yıl arayla olmuş. çok zorlandık diolar. çünkü okuldu şuydu buydu çok daha farklı telaşlar çıkıo , tabi bu süreçte bebek bakmayı unutuosun çok zorlanıosun. rahata alışmışken en başa dönmeye diolar. tabi herkesin şartları farklı. düşünce farklı. hayırlı zaman çok önemli sağlıkla inş.
Pocoyo canim cok seviyor berra. Bi de lola var onu biliyor musunKoko ne bilemedimbende iyiyim canim sagol bugun erkencsnz bizimki uyiyo hala
cnm sen daha ii bilirsin tabi ama bence bir an evvel en azından yatağını ayır. hepsini bir anda yaparsan psikolojisi etkilenebilir. zeynep aynı oda da ayrı yatıyordu. odasını ayırırken ilk önce gündüz odasında yatırdım bir hafta kadar. sonra gece yatırmaya başladım. sana da fikir olur belki diye yazdım cnm. bizde daha çiş eğitimine başlamadık.bakalım ne zaman nasip olcak benden ondan korkuyorum. ama bebişten önce halletmem lazım. fazla zaman yok önümüzdeki ay halletmem lazım. son ay zor olur çünkü.Ayni odada ayni yatakta yatiyoruz canim bensiz yatmiyor eve tasinirsak odasini ayiracagim birde tuvalet egitimi var kafam allk bullak valla
aynen cnm herkes kendini daha ii bilir. berra çok fazla hasta oldu kuzum bu da ikinizi de yordu cnm. belki senin gibi olsam bende korkardımHaklısın canim senin düşüncene katılıyorum. Ama ben su an kaldiramam gibi herkes kendini tanir ya. Berra cok aşırı huysuz bi çocuk bunu dile getirmek istemiyorum ama öyle. Büyüdükçe biraz daha duzelir diye umut ediyorum. Yani inşallah öyle olur
Pocoyo canim cok seviyor berra. Bi de lola var onu biliyor musuno da niloya oluyor:))) berranin uykusu biraz daha duzene girdi bu ara maşallah canim o yuzden erkenciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?