- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.601
bak kuzum düzene girmeye başlamış annesi sinyal verio sana. kıskançlığı var mı cnm berranın. yani acaba can sıkıntısından mı sıkıntı yapıo sana.Pocoyo canim cok seviyor berra. Bi de lola var onu biliyor musuno da niloya oluyor:))) berranin uykusu biraz daha duzene girdi bu ara maşallah canim o yuzden erkenciyiz
Evet canim onceden telefondan acip giriyordu. Telimi kurtarmak icin bilgisayarda açıyorum artık. Onu da ogrendi iyi mi kendi açıp girebiliyor şaşıp kalıyorum. Istedigi saatte istedigin aciyor tabi öyle olunca çözümü neti kapatmaklta buluyorum artıkBiliyorum canim alp tugrada niloyayi cok seviyo hatta asiri seviyo onbirbucuk gibi basliyo gunduzleri seyredyo onu
Berra pc den izliyo demi
Masallah diyim canim aman bozulmasn
geçmiş olsun cnm benim. atlatmış kuzum çok şükür.Alp hasta oldu canm cumrtsi ama daha iyi hafif bi grip atlatti iburamn verdim
Onu daha halledemedk canim ankaraya git gel zor buara araba almayi dusunuyoruz ozamn halledcez insallah canim
çok fenalar katrem yaa... valla hemen kapıolar bir kez görmeleri yeterli maşallah.Evet canim onceden telefondan acip giriyordu. Telimi kurtarmak icin bilgisayarda açıyorum artık. Onu da ogrendi iyi mi kendi açıp girebiliyor şaşıp kalıyorum. Istedigi saatte istedigin aciyor tabi öyle olunca çözümü neti kapatmaklta buluyorum artık
günaydın cnmGunaydin kizlar alp uyuyo hala bi size bakayim dedim
Yasemin sibel dilek gecmis olsun insallah agrilarnz gecer calismkta yorar insani
Dilek ev konusnda hayrlsi olur insallah canim annenler tr ye tasinmicakmydi benmi yanls hatrlyorum
Guldencm gecms olsn canim dr nedicek bakalim
Katre funda naslsnz kizlar
canım zaten herkes yapacaksan çok ara verme diyor bana dacnm bende öyleydim inan.işten gelirdim 5buçuk gibi zar zor bir yemek yerdim mutfağı toplamamla uyumam bir olurdu. artık kaçta kalkarsam o zaman kılardım yatsıyı:) ama ikinci de rabbim yardım edio o kadar uyku olmuo. tabi şuanda da zeynep ne zaman yatsa ben de yatıyorum:). hem sen evdesin daha şanslısın o uyudukça uyursun. gece gündüz farketmez. eninde sonunda olcaksa zaman geçtikçe daha zor gelir diye düşünenlerdenim. çünkü çocuk düzene girdikçe en başa dönmek korkutuo. şimdi düşünüyorum da bizim şartlarımız için en ii zamanda nasiip etmiş rabbim. herkese de en doğru zamanda nasip etsin inş. burda ki ablalardan birisinin ki yedi yıl arayla diğeri 17 yıl arayla olmuş. çok zorlandık diolar. çünkü okuldu şuydu buydu çok daha farklı telaşlar çıkıo , tabi bu süreçte bebek bakmayı unutuosun çok zorlanıosun. rahata alışmışken en başa dönmeye diolar. tabi herkesin şartları farklı. düşünce farklı. hayırlı zaman çok önemli sağlıkla inş.
Evet canim onceden telefondan acip giriyordu. Telimi kurtarmak icin bilgisayarda açıyorum artık. Onu da ogrendi iyi mi kendi açıp girebiliyor şaşıp kalıyorum. Istedigi saatte istedigin aciyor tabi öyle olunca çözümü neti kapatmaklta buluyorum artık
geçmiş olsun cnm benim. atlatmış kuzum çok şükür.
günaydın cnm
özlettin kendini
valla şükür iyiyim cnm sen nasılsın?
canım zaten herkes yapacaksan çok ara verme diyor bana da
ara verince çok zor oluyor diyorlar
Ay bilmiyorum canim. Kiskanc değil gibi sanki ama belli olmuyor tabi. Yani surekli aglayacak mizlayacak biseyler buluyor. Neden yapiyorsa artik. Biraz duzene girdik inşallah boyle devam eder. Gece 11 de uyudu mesela bizim icin süper. Maşallah.bak kuzum düzene girmeye başlamış annesi sinyal verio sana. kıskançlığı var mı cnm berranın. yani acaba can sıkıntısından mı sıkıntı yapıo sana.
oy kaçta yatıo bu kuzu maşallah barekallah. biz dokuz buçuk gibi yatıp yedi de uyanıyoruz ortalama.Sagol canim atlatti sukur
Ben su uykucuyu uyandiryim bari
Maşallah öyle gercekten canim. Nasi kapiyorlarsa anlayamiyorum. Mouse kullanamaz saniyordum onu da hallett. içok fenalar katrem yaa... valla hemen kapıolar bir kez görmeleri yeterli maşallah.
cnm evde sıkılıo muhtemelen sıkıldıkça da sana sarıo. e sen de anladığım kadarıyla çok fazla dışarı çıkamıosun gurbettesin giden gelen ne kadar olabilir. bu seni de bunaltıo birbirinize yansıo haliyle. daha çok düzene girer inşAy bilmiyorum canim. Kiskanc değil gibi sanki ama belli olmuyor tabi. Yani surekli aglayacak mizlayacak biseyler buluyor. Neden yapiyorsa artik. Biraz duzene girdik inşallah boyle devam eder. Gece 11 de uyudu mesela bizim icin süper. Maşallah.
Ya benim telefon kasinca gec yazıyorum kusura bakmayin kızlar
Evet canim bunalıyoruz gerçekten. Ama dışarı cikinca da burnumdan getiriyor o da ayri. Dun gezmedeydik mesela sabrimi sonuna kadar zorladı. Neyse aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Esim de yogun ya o da bunaltiyor bizi hasret kaliyoruz. Yarin Kırıkkale ye gidecek oradam da buyk ihtimal kaynimin nisaniba gidecek. Haftasonu da yalnızız yanicnm evde sıkılıo muhtemelen sıkıldıkça da sana sarıo. e sen de anladığım kadarıyla çok fazla dışarı çıkamıosun gurbettesin giden gelen ne kadar olabilir. bu seni de bunaltıo birbirinize yansıo haliyle. daha çok düzene girer inş
Ozledim cnm b3nim gerci bendeme zamanzaman giremiyorum o ayriNezamndir giremedm ama hep takpteyim
Valla nasil aksam oluyo anlamyorum canim
Suan alp i uyutuyorum besigine yatrdim sallamiyorum ikigundur kendi uyumaya alissin diye ama hala uyumadi
Sen neler yapyosun canim ehliyetni almissin hayrli olsun canim allahim kazasiz belasz kullanmk nasip etsin
cnm haklısın bunalmakta. ama berrada haklı annesi sürekli seni görüo farklı birini görünce de acısını snden çıkarıo. baba çok ilgilenemeyince ona bile hırçınlaşabiliolar. eşim dersan nedeniyle bazen zeynebi bi gün filan göremio. hemen zeynep söylenmeye başlıo baba benle oynamıo filan diye. sürekli ilgi istiolar istediklerini bulamayınca da hırçınlaşabiliolar cnm. düzene girer inş.Evet canim bunalıyoruz gerçekten. Ama dışarı cikinca da burnumdan getiriyor o da ayri. Dun gezmedeydik mesela sabrimi sonuna kadar zorladı. Neyse aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Esim de yogun ya o da bunaltiyor bizi hasret kaliyoruz. Yarin Kırıkkale ye gidecek oradam da buyk ihtimal kaynimin nisaniba gidecek. Haftasonu da yalnızız yani
Ama sesinin hakkimi vermeliydin canim boliyorsun sesini cok begemiyorumwavsum nerlerdesin gerçekten arada ses ver tatlımmm:
merak edioruz seni.
benicim çok teşekkür ederim cnm . vardı öyle bir dneyimim bir zamanlar ama çok güzeldi gerçekten..
songülcüm ben bundan 15 yıl kadar önce radyo programı yaptımda beni onu söylüyor.
4 yıl kadar..
Sagolasun cnm merak ettim bende girmeyinceHerkesee gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiyiz pek zaman bulamiyorum buraya girmeye takipteyim ama
Songul canim ehliyetin hayirli olsun
Yasmin o bas agrisi bende iki haftadir var birde kramp girdi kalcama bir hafta yuruyemedim bu hamile ligim benimde zor geciyor
Gulden maasallah nilime nekadar güzel fotolari
Funda sen nasilsin iyisinidir ins
Beni cim sen hamaratligina maasallah ben hicbirsey yapamiyorum artik cilekli tarta bayildim valla yap yolla bana:)
Katre fatma sibel wauws betul sizlerede merhaba hepiniz iyisinizdir ins
Haha yok yok karnim buyumece arascik hareket etmese gebe oldigumi anlamicaktimdilekçim hoşgeldin cnm aty arada haberdar et bizi cnm. demekki neymiş 2. hamilelikler zor geçiyomuş he hehe:
bu arada güzel yorumların için sağol teyzesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?