2012 kasım bebekleri büyüyor..

Pocoyo canim cok seviyor berra. Bi de lola var onu biliyor musun o da niloya oluyor:))) berranin uykusu biraz daha duzene girdi bu ara maşallah canim o yuzden erkenciyiz
bak kuzum düzene girmeye başlamış annesi sinyal verio sana. kıskançlığı var mı cnm berranın. yani acaba can sıkıntısından mı sıkıntı yapıo sana.

Biliyorum canim alp tugrada niloyayi cok seviyo hatta asiri seviyo onbirbucuk gibi basliyo gunduzleri seyredyo onu
Berra pc den izliyo demi
Masallah diyim canim aman bozulmasn
Evet canim onceden telefondan acip giriyordu. Telimi kurtarmak icin bilgisayarda açıyorum artık. Onu da ogrendi iyi mi kendi açıp girebiliyor şaşıp kalıyorum. Istedigi saatte istedigin aciyor tabi öyle olunca çözümü neti kapatmaklta buluyorum artık

çok fenalar katrem yaa... valla hemen kapıolar bir kez görmeleri yeterli maşallah.

günaydın cnm
özlettin kendini
valla şükür iyiyim cnm sen nasılsın?

canım zaten herkes yapacaksan çok ara verme diyor bana da
ara verince çok zor oluyor diyorlar

aynen fundacım. yani benimde mantığıma yatmıştı. çünkü vücut şuan uykusuzluğa bu tempoya alışkın. zeynebin şuanki halini düşünüyorum mesela bu gece maşallah çok güzel uyudu. arada çok uyandığı gecelerde olsa genelde uykumu alıyorum. belki bir kaç aya hepten düzene girecek. e benim vücudumda eski düzenine alışacak. sonra da ikinci bebek düşüncesi benim için uzaklaşmaya başlayacaktı. hazır vücut bu tempoya alışmışken devam etsin. sonra rahata ereyim diye düşündüm hep. tabi rabbim nasip etti en başta. bunlar benim düşüncelerim benim şartlatım herkesinki farklı olabilir yanlış anlaşılmasın.

bak kuzum düzene girmeye başlamış annesi sinyal verio sana. kıskançlığı var mı cnm berranın. yani acaba can sıkıntısından mı sıkıntı yapıo sana.
Ay bilmiyorum canim. Kiskanc değil gibi sanki ama belli olmuyor tabi. Yani surekli aglayacak mizlayacak biseyler buluyor. Neden yapiyorsa artik. Biraz duzene girdik inşallah boyle devam eder. Gece 11 de uyudu mesela bizim icin süper. Maşallah.

Ya benim telefon kasinca gec yazıyorum kusura bakmayin kızlar

cnm evde sıkılıo muhtemelen sıkıldıkça da sana sarıo. e sen de anladığım kadarıyla çok fazla dışarı çıkamıosun gurbettesin giden gelen ne kadar olabilir. bu seni de bunaltıo birbirinize yansıo haliyle. daha çok düzene girer inş

Evet canim bunalıyoruz gerçekten. Ama dışarı cikinca da burnumdan getiriyor o da ayri. Dun gezmedeydik mesela sabrimi sonuna kadar zorladı. Neyse aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Esim de yogun ya o da bunaltiyor bizi hasret kaliyoruz. Yarin Kırıkkale ye gidecek oradam da buyk ihtimal kaynimin nisaniba gidecek. Haftasonu da yalnızız yani

wavsum allahım gönlünüze göre versin. inş alın arabanızı araba süper birşey gerçekten..
allahım herkese istediği hayırlı zamanda nasip etsin bebeği.

Ozledim cnm b3nim gerci bendeme zamanzaman giremiyorum o ayri
Sagolasun cnm darisi basina

cnm haklısın bunalmakta. ama berrada haklı annesi sürekli seni görüo farklı birini görünce de acısını snden çıkarıo. baba çok ilgilenemeyince ona bile hırçınlaşabiliolar. eşim dersan nedeniyle bazen zeynebi bi gün filan göremio. hemen zeynep söylenmeye başlıo baba benle oynamıo filan diye. sürekli ilgi istiolar istediklerini bulamayınca da hırçınlaşabiliolar cnm. düzene girer inş.

Ama sesinin hakkimi vermeliydin canim boliyorsun sesini cok begemiyorum

Sagolasun cnm merak ettim bende girmeyince
Ev durumuna cok cok sevindim pasada gelene kadar gerlesirsiniz hayirlisu ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…