- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.621
Canim meehaba nisana sen gitmucekmisinEvet canim bunalıyoruz gerçekten. Ama dışarı cikinca da burnumdan getiriyor o da ayri. Dun gezmedeydik mesela sabrimi sonuna kadar zorladı. Neyse aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Esim de yogun ya o da bunaltiyor bizi hasret kaliyoruz. Yarin Kırıkkale ye gidecek oradam da buyk ihtimal kaynimin nisaniba gidecek. Haftasonu da yalnızız yani
Ay ben mi kacirdim kimin arabasi bende hayirlayimwavsum allahım gönlünüze göre versin. inş alın arabanızı araba süper birşey gerçekten..
allahım herkese istediği hayırlı zamanda nasip etsin bebeği.
Iyi canim sen nasulsun burdada yaz havasi varrherkese günaydınnn... ayyy hava çok güzel burda yaaa tam gezmelik kv kuzumu çıkarsa bari biraz dışarı...
geçmiş olsun güldenim rabbim şifa versin mecbur olunca alıcan antibiyotik napcan mecbur.
wavs hoşgeldin cnm aarada uğra çok ihmal ediosunuz bizi....
kızlar nasılsınız...
İnşallah canımcnm haklısın bunalmakta. ama berrada haklı annesi sürekli seni görüo farklı birini görünce de acısını snden çıkarıo. baba çok ilgilenemeyince ona bile hırçınlaşabiliolar. eşim dersan nedeniyle bazen zeynebi bi gün filan göremio. hemen zeynep söylenmeye başlıo baba benle oynamıo filan diye. sürekli ilgi istiolar istediklerini bulamayınca da hırçınlaşabiliolar cnm. düzene girer inş.
bakınnn güzel bir örnek gelmiş. hoşgeldin cnm kızların içinikararttık biz ikinci hamilelikleri hep zor sanacaklar:) nasılsın bakalım. ay benim paşa da aras gibi olsun uyusun uslu olsun yesin içsin,kızım da yarenim gibi sevsin kardeşini inş.ne çok şey istedim di mi.:) sabah dio ki anne bu göbek ne. güldüm ben de. kardeş büyüycek gelcek dio sıpa:)Haha yok yok karnim buyumece arascik hareket etmese gebe oldigumi anlamicaktim
Hahaja bak sen bilmise aaa bak bem birsey okudum paylasmak isterim bebek dogduktan sonra bebekten bahsederken zeynebin kardesi diye sirekli laf arasinda gecirmek gerekiuormusbakınnn güzel bir örnek gelmiş. hoşgeldin cnm kızların içinikararttık biz ikinci hamilelikleri hep zor sanacaklar:) nasılsın bakalım. ay benim paşa da aras gibi olsun uyusun uslu olsun yesin içsin,kızım da yarenim gibi sevsin kardeşini inş.ne çok şey istedim di mi.:) sabah dio ki anne bu göbek ne. güldüm ben de. kardeş büyüycek gelcek dio sıpa:)
Geldim cancagizim bu saatlerd uygun oluyorum sabahkari kacoyirumooo songül gelmiş hoş gelmiş
özlettin kendini cnm
işte bize böyle güzel bilgiler gerek:) sağol cnm benim. kardeşim bebek getircek dio sıpam. doğumdan önce alıp saklamalıyım eve. aceleye gelmesin kuzumun hediyesi:)Hahaja bak sen bilmise aaa bak bem birsey okudum paylasmak isterim bebek dogduktan sonra bebekten bahsederken zeynebin kardesi diye sirekli laf arasinda gecirmek gerekiuormus
Aaaa hadi hayirliai olsun cnm ev olaun araba olur yinewavs lar araba alıo sanrım hayırl olsun wavscım kazasız belasız. bizde yazın satabilirz ev için durumlar netleşirse. songülll sana satayım bayandan temiz:) ama otomatik değil biliosun he he:)
Ah aha tum presedurleride biliyor baksanaişte bize böyle güzel bilgiler gerek:) sağol cnm benim. kardeşim bebek getircek dio sıpam. doğumdan önce alıp saklamalıyım eve. aceleye gelmesin kuzumun hediyesi:)
Merhaba canim bulusamadik gecen gece:) ya aslinda ben cok istiyorum ama. Mersin mut ta nişan. uzak olunca cesaret edemiyoruz. Esime de zor geliyor bilmedigi yol olunca. Kendi otobusle gidecek. Bizi goturmuyooooCanim meehaba nisana sen gitmucekmisin
aslında değişiklik olurmuş cnm. size de farklılık olurdu.Merhaba canim bulusamadik gecen gece:) ya aslinda ben cok istiyorum ama. Mersin mut ta nişan. uzak olunca cesaret edemiyoruz. Esime de zor geliyor bilmedigi yol olunca. Kendi otobusle gidecek. Bizi goturmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?