2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim meehaba nisana sen gitmucekmisin

Iyi canim sen nasulsun burdada yaz havasi varr

İnşallah canım

Haha yok yok karnim buyumece arascik hareket etmese gebe oldigumi anlamicaktim
bakınnn güzel bir örnek gelmiş. hoşgeldin cnm kızların içinikararttık biz ikinci hamilelikleri hep zor sanacaklar:) nasılsın bakalım. ay benim paşa da aras gibi olsun uyusun uslu olsun yesin içsin,kızım da yarenim gibi sevsin kardeşini inş.ne çok şey istedim di mi.:) sabah dio ki anne bu göbek ne. güldüm ben de. kardeş büyüycek gelcek dio sıpa:)

ooo songül gelmiş hoş gelmiş
özlettin kendini cnm

Hahaja bak sen bilmise aaa bak bem birsey okudum paylasmak isterim bebek dogduktan sonra bebekten bahsederken zeynebin kardesi diye sirekli laf arasinda gecirmek gerekiuormus

wavs lar araba alıo sanrım hayırl olsun wavscım kazasız belasız. bizde yazın satabilirz ev için durumlar netleşirse. songülll sana satayım bayandan temiz:) ama otomatik değil biliosun he he:)

Hahaja bak sen bilmise aaa bak bem birsey okudum paylasmak isterim bebek dogduktan sonra bebekten bahsederken zeynebin kardesi diye sirekli laf arasinda gecirmek gerekiuormus
işte bize böyle güzel bilgiler gerek:) sağol cnm benim. kardeşim bebek getircek dio sıpam. doğumdan önce alıp saklamalıyım eve. aceleye gelmesin kuzumun hediyesi:)

wavs lar araba alıo sanrım hayırl olsun wavscım kazasız belasız. bizde yazın satabilirz ev için durumlar netleşirse. songülll sana satayım bayandan temiz:) ama otomatik değil biliosun he he:)
Aaaa hadi hayirliai olsun cnm ev olaun araba olur yine
Ay ben simdi otomatigi pek sevdimmm

biliyorum cnm takılıyorum öyle. kesin bişey yokda olurda dönersek ev alıp gitmeyi düşünüyoruz netleşmedi daha. eve almak için benim çalışıo olmam gerek yani ücretsiz almamam gerek o da burdayken imkansız.

Merhaba canim bulusamadik gecen gece:) ya aslinda ben cok istiyorum ama. Mersin mut ta nişan. uzak olunca cesaret edemiyoruz. Esime de zor geliyor bilmedigi yol olunca. Kendi otobusle gidecek. Bizi goturmuyoooo
aslında değişiklik olurmuş cnm. size de farklılık olurdu.

Gunaydın kızlar
Masallah senlenmıs burası sabah sabah
Bızde eltımdeyız nıdayla kendısı dıreksıyon dersıne gıttı ogluna bakmaya geldım

songülüm hoşgeldin cnm. ay sende yasemin gibi dün yaseminimde yazmış bu sesin hakkını vermeliydin diye utandırıyorsunuzz beni kızlarya çok teşekkür ederim ama nedense ben beğenmiyorum sesimi..he hehe.)
evet wavslar araba alıcaklarmışta cnm onu dedim bende.
yaseminim o bebek işini mutlaka yapmalısın cnm bu senin işini çok kolaylaştıracaktır bebeğin boyunu birazda büyük alırsan bence sen bebekle ilgilenirken oda kendi bebeğiyle ilgilene bilir aynı anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…